Nästa, solen!

Först vill jag säga Gott nytt år till alla i förskott! Hoppas alla har kommit på något bra nyårslöfte nu :) Jag har kanske gjort det :S hehe!
Igår jobbade jag, det var väldigt segt på jobbet, sen så skulle vi åka till Heron city för att bowla med Dala, Danne och Filip. Men då "drev" Dala och Danne med oss och trodde att vi skulle gå på att dom inte pallade, vilket dom gjorde egentligen så vi hyrde film och köpte godis, sen fick vi sms där det stod "vart är ni?"..... Hemma kanske.... men då var dom påväg till Heron. Men då sa vi att dom fick komma hit istället. Dumma, säger jag bara ^^,
Vi hade det mysit i alla fall :) Gick ifs å la oss jättesent :O typ 5! Men vi kom upp stadigt vi tolv ungefär ;) hihi!
Nu har jag precis packat klart tror jag :) Så nu ska jag typ fixa loftet lite för det är inte najs där och sedan gå ner till alléplan och ta ut lite pengar :) Så jag kanske kan köpa mig ett par glassiga solglasögon på arlanda :)
Så i natt klockan 2 åker vi till arlanda! Fy fan va nice det ska bli och komma iväg :D

Hoppas ni haft ett trevligt år, det har i alla fall jag! :D
Många pussar!!!!
<3<3<3


biomys + tjejsnack

Det var väldigt roligt igår, jag, Petra, Dala, Filip och Lager var och såg Yes man på rigoletto :) Den var sisådär tycker jag lite för långsökt! Men vissa scener var jävligt roliga!
Sen bar det hem till oss, men vi lämnade Lager på gullmarsplan som skulle på turnering idag. Resten av oss kom i alla fall hem till en icke så glad moder! Men hon va inte sur på morgonen :S hon var nog bara lite smått irriterad över att det kom hem oväntat besök mitt i natten, hehe :)
Har haft en massa deeptalk idag på jobbet med tjejerna i delikatessen :) hehe, lite roligt att vi verkligen pratar om allt vi tjejer på jobbet! Har det hänt något roligt vet alla om det ganska så fort, ingen kan nämligen vara riktigt tyst och bevara en hemlighet ^^, vilket är väldigt kul!

Nu ska jag iväg till David, ha det gött!
<3<3<3


Fredagsmys!

Idag har jag faktiskt tagit det hyffsat lugnt :) vaknade up med frugan (Ellen) efter en annorlunda kväll!
Ellen och Tobias hade i allafall mysigt igår kväll :) hehe och jag tror att miss P och herr F också hade det ^^ mig själv ska vi inte nämna ;P det jag kan nämna är att det blir aldrig som man tänkt sig!
Vaknade i alla fal runt halv 11 och sen bar det iväg till staden för en fika med Jenny <3 och sedan möta Filip :) Passade även på att hälsa på Emma och Alex som var shoppade bland allt folk. Jag införskaffade även en locktång till mig själv :D
Just nu ligger jag bara i Jennys säng och tar det lugnt :) Funderar lite på resan som jag ska på nu på tisdag :) Det kommer bli riktigt kul <3
Ikväll kanske det blir biomys med Petras å mina män ;)

Puss på er :)

GOD JUL!

Idag har det vart en härlig jul :D även fast jag har jobbat! Jag har haft det så himla mysigt, vi åkte hem till min syrra Ann-Sofie och hade det jättetrevligt :) vi var 18 stycken där, och man brukar ju säga att ju fler man är dessto mysigare höhö!
Jag är verkligen imponerad över hur mina föräldrar kunde hitta så himla bra julklappar :D Vi fick en resa :D och vi vet inte vart vi ska åka än! Det får vi reda på, på tisdag :O men vi vet i alla fall att vi är borta i en vecka :) vilket kommer bli asnajs å bara vara borta! Nyår på någon rolig plats :D Sen fick vi en kamera och en iPodhögtalare. Det fick jag utav mami å papi. Av bror fick jag en bondelid tröja och ett presentkort på H&M och av syster Björn borg kläder :) av farmor fick vi biooobiljetter :D MYYYYYYYYYS! av bjurarna å dala fick vi söta örhängen :)
Alex bara så du vet ligger din julklapp här och vill ha dig ;)

Men nu ska jag fortsätta mitt Julfirande ha de bäst :D Puss puss <3 


Baka, baka liten pepparkaka!

Nu äntligen har vi fått lite julstämning i huset! Vilket är mycket mysigt :) På julafton ska jag och Petra jobba till 14.30 sen bär det av till systerryster i Saltsjöbaden :D Det kommer bli jättekul!
Igår hade vi det kul :) Jag, Ellen och Petra var hemma hos Bjurarna och hade roligt med alla hockeypojkar! :D <3
Sen så sov Ellen över här och då hade vi det ännu mysigare jag och hon :D mohahaha nej vi sov bara ;) Sen vaknae vi runt halv 11 kanske å då gick vi upp och pratade om massa mysigt sen åkte Ellen hem :( Men då hjälpte vi mamma laga lite julmat, sen gjorde Petra och jag pepparkakor :D vilket var riktigt kul! Dom blev riktigt snygga ;) Vi gjorde en extra fin till våran älsklings Dala!


Roliga bilder från tisdagens hopplektion




Lucia!

Vet att jag är lite seg på att blogga, men nu har jag äntligen lite tid över för att skriva lite granna :D
Helgen har ju vart helt underbart rolig :D
VI har Luciashow i stallet varje år och detta år fick ridgruppen jag rider i chansen att visa upp vad vi kan ;) hahah och vi visade upp det på ett ganska så roligt sätt :D Jag ska lägga ut filmer så kommer ni få se hur det gick till allt ihopa :D Och även bilder :)
Alla va jätteduktiga och det gick jättebra :D
Sen efter showen åkte vi hem till min moster och åt lite julmat det var mycket mysigt :) Sen efter det runt 20.00 smet Petra och jag iväg för att gå på bio med Filip, Philip, Adam, Kalle och Pumba :D Vi såg Madagaskar 2, och det var jätterolig så se den alla som läser detta!
Söndagen bestod utav att jobba och plugga :/ Hade nämligeb prov idag i organisation och ledarskap vilket gick skit! Matteprovet ska jag ha nästa termin för Ildiko är väldigt sjuk tydligen... Så nu idag ska jag bara plugga till geografiprovet som jag har på onsdag! Och imorrn är det sista ridningen för den här terminen och vi ska hoppa :D hoppas jag får en rolig polle ;)


Meningslösa fredag

Fy fan!
Idag har det fan inte varit någon rolig dag förutom när jag var med Elin i stan, det var det ända som var bra :)
Resten av dagen har sugit och kommer att fortsätta suga!
En helt meningslös dag!

Ganska så glad :)

Idag har jag faktiskt varit ganska så glad hela dagen :) har inte kännt att något varit direkt jobbigt, förutom att 3 prov väntar nästa vecka. Men jag är ändå glad :) hihi
Rätt chill i skolan eftersom att vi inte hade matte, sen så jobbade jag idag och det var jättekul faktiskt för en gångs skull :D Jag och Dennis hade riktigt kul hahah! Sen kom det en ny väktare också vilket gjorde det lite roligare också :)

Dessutom känns det så himla bra för imorrn har jag en lektion och sen lucia firandet då men det är ju inte direkt jobbigt å gå å lyssna på julmusik ^^ Sen så är det helg :D och imorrn ska jag köpa mig en nyårsklänning! något förslag på vart man kan hitta snygga? ;)
Sen är det helg och på lördag är det lucia vilket betyder att vi ska till stallet :D Och ha luciashow och det blir ju extra roligt i år eftersom att Petra och jag är med, med våran ridgrupp :D det kommer bli väldigt kul :D

Puss hej så länge <3

Bara 14 dagar kvar nu :)

ÅÅÅÅH känner ni att det snart är Jul :D jag tycker det ska bli riktigt kul och fira en svensk jul för en gångs skull! Har nämligen firat jul utomlands nu i två år :P absolut inget fel med det heller, skulle gärna vilja göra det igen och det är framförallt en väldigt bra julklapp från mina föräldrar :) Jag har fått många fina minnen tack vare dom :) <3

Snart är det jullov!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

Skolan var rätt chill idag hade spanska prov vilket jag såå kommer att faaaaaaila på :( de suger!
Annars hade jag de rätt bra idag eftersom att jag fick sluta tidigare för att vi kom tidigare till skolan å skrev provet på steg 4 timma. Geografi lunkade på bra och etiken gick alldeles utmärkt :)
Nu ska jag göra klart min Idrottsläxa och sen bär det iväg till stallet för sångtränig!


Nu kommer jag verkligen inte att försova mig!

Idag var jag och hämtade min nya väckarklocka :D den är ascooooool ! Det är en TIME BOMB! :O
Den hänger i en lina från taket och när den alarmet sätts igång låter det som värsta flyglarmet å helikoptrar å shit!  Men så åker den ganska så fort upp i den här linan och om man vill stänga av den måste man trycka på STOP knappen. Och om man vill snooza 4 minuter så slår man till den om man hinner ;D vilket jag inte kommer att göra!
Så nu kommer jag definitivt inte att komma försent på mornarna hoppas jag :D

Jag berättar imorgon om den fungerade bra ;) För i sånna fall kommer jag be den som inte har det lätt att gå upp på mornarna att köpa den :D


onödigt...

1 ½ timma i centrum helt i onödan :( får mobil imorrn istället....

Köpte i alla fall 2 julklappar idag :)


Inte alls jobbig måndag!

Idag har den här måndagen varit väldigt skön! Vi hade ingen Matte vilket gjorde dagen 100 ggr bättre! Och eftersom att projektarbetelektionen inte heller finns så hade vi en jätteskön håltimma! :D så vi drog till centrum å shoppade lite julklappar å fika lite :) hihi :D
Just nu har jag precis skrivit min andra version av English picture grej :D haha och Ellen sitter å skriver på sitt tal och jag å Samah sitter snällt å väntar på henne :) Sen efter vi väntat på Ellen ska jag å Samah till centrum, för vi ska hänga lite där medans jag väntar på mami så Samah får vänta mycket idag ^^
I centrum ska jag köpa min brors julklapp å en ny mobil *ÄNTLIGEN*

Sen ska jag hem och plugga asmycket Spanska för vi slapp ha Organisation och ledarskaps provet imorrn tack och lov!
Men däremot har vi tre stycken prov nästa vecka i stället 2 på måndagen å 1 på onsdagen, ILLA DÄR :(

Men snart e de lov :D då ska jag ha apkul, hihihih :D
Jag hoppas att Partyfrion hinner träffas innan Ellen åker till Thailand! Jag är inte alls avundsjuk på henne, nej nej hon kan ha det så dåligt i Thailand tycker jag! ;)

Nu ska jag till centrum puss så länge! ;)

P.S I Love You

Defenitivt en utav dom bästa filmer jag sett!


Lördag kväll

suger....
4 bra filmer ligger å väntar, e någon på eller? ;)

Mums!

Hej alla glada! :)
Idag gjorde jag nog dagens gärning! Jag fick ut Fredhoe ur leken när vi spelade Kung på idrotten! Grymt gjort av mig tycker jag, hahah :D
Idag har Elin och jag gjort fina julkort till våran kära mentor! han kommer att bli så glad tror jag :)
Imorrn är det FREDAG WOOOOOOOOHOOOOOOOO!!!! Det kommer bli så himla kul :D hoppas jag ;)
Idag när jag kom hem så tog Petra och jag fram goda små muffinsar :) Mums på dom! Ska lägga upp bilder p ådom för dom är så söta :D
Annars har du det inte så mycket roligt idag får väl hoppas att det händer något annat kul idag :)
Puss å hej så länge!

Lite sånt här höll vi på med på textlektionen idag, hahah fett äcklig! ^^ HoooooHooooo!



Hur kunde jag?

Igår tisdagen den 2 december höll jag på att försova mig igen (försov mig i måndags med) men det läskiga va att jag sov 12 ½ timma! Hur kunde jag göra det ? :O det går inte å göra så! Det värsta var att jag började 15.15 också och jag vaknade 14.30! Så jag gjorde i ordning mig på en kvart! Jag får helt enkelt skylla allting på Dala och Lager som höll mig vaken till klockan 2 ;)

Idag har det väl inte hänt så mycket genrep på söndag inför lucia :) de blir kul :) annars ska jag ha så jävla kul i helgen :D På fredag ska jag å partyfrion ha kul ;) dock inte Elin vi ersätter henne denna helg med Jenny :) Och på lördag ska vi gå på bio med våra älskade hockeypojkar :D Vi kommer att se Madagaskar 2! Mycket kul :D
Nu väntar bara en massa plugg för mig... :(

Down boy, DOWN! ;)
HAHA eller hur Petra ;)

Kate Perry - Hot n Cold


Bra musik!

Armin van Buuren - In and out of love



Basic Elements - Touch you right now


RSS 2.0