Midsommar!

Har pratat med mamma och pappa idag, dom var lite avundsjuka på oss här i Stockholm eftersom att vi fått sånt fint väder! För nere hos dom spöregnar det dygnet runt :) kan inte låta bli att skratta lite åt dom, trodde faktiskt att det skulle vara tvärtom! Men jag uppmuntrar er nu istället med att berätta att "efter regn kommer solsken!"

Den här midsommaren har nog helt klart varit ett av mina bästa midsommarfirande! Hade så otroligt roligt tillsammans med mina fina vänner, tack så mycket för den otroligt roliga dagen! 

Men nu är allt de roliga slut och jag är trött som en idiot, får skylla mig själv, jag vet tack! Imorrn börjar allvaret, nu är de krig i 3 veckor innan jag får min välförtjänta semester! 








Börjar om

Mellanrum blir det minst sagt här ofta! Men nu när jag och Petra köpt vår nya leksak så kanske jag får upp humöret lite mer!
Efter att vi kom hem från spanien var det summerburst! En av de bästa helgerna hittills i mitt liv må jag säga :) hade så otroligt roligt med mina fina vänner! Träffa gamla och nya vänner på festivalen med, riktigt trevligt som sagt ;) 
Förutom vår nya fina kamera har vi köpt en väldigt fin tempeltavla också som ska upp på väggen! En ny superbra locktång har det blivit också, MEN jag måste säga att detta är investeringar och inge slöseri! Vi kommer ha nytta av allt :D 


Jag tycker det är roligare att fota manuellt! Måste bara påminna mig själv om vad jag kan! Blev ett provfoto nu på morgonen för att se vad jag kommer ihåg :)

Last day in paradise

Imorgon mina vänner är det sista dagen här i paradiset... Jättetråkigt tycker jag, men så kul vi haft! Är så glad över den här tiden här nere med min älskade syster och hennes familj. Längtar till dom kommer hem till Sverige senare i sommar!

Under de här härliga 10 dagarna så har vi solat en massa, shoppat och umgåts så mycket vi kan. Vi har varit på roliga platser och sett en väldigt fin del av Spanien. På tisdag morgon väntar en hemsk flygresa hem! Ryanair är inte mitt favoritbolag..
Petra och jag har poolen för oss sjäva imorrn då ungarna är i skolan och Ann-Sofie och Jocke ska till Tarifa!

Så här härligt som vi haft de här dagarna kommer jag inte ha på länge! Längtar tills nästa gång vi åker ner hit och äter goda middagar i solnedegången, dricker massa vin och bara NJUTER!


In löve!

Jag är helt förälskad i den här platsen! Jag vill inte hem om 7 dagar!
Igår var vi ute och red, har fotat massa från turen som jag kommer lägga upp. Red genom dalar å blickade upp mot de höga bergen och så red vi upp och kollade ut över allt! De va så fint!

Idag har vi solat, ätit god mat, powerwalkat nerför och uppför och på strandpromenaden och de bästa, shoppat! Dock hann vi bara med en butik men därifrån fick jag med mig 8 fina saker! Imorrn blir det mer sol och bad, troligtvis shopping med ;)

Puss på er där hemma!


RSS 2.0