5 dagar kvar nu till rööööj!


hörde jag att vi skulle köra på tisdag eller? Svar: JAAA!

Torsdag

Ooooh jag har kommit på nu att jag inte vill ha min klänning jag köpte till studenten :P den blir inge bra och jag är inte nöjd alls! Så den får jag lämna tillbaka imorrn :) känns bra att jag kan göra det i alla fall :) Däremot blir de ännu stressigare nu, jag får gå igen varenda butik imorrn tror jag nog :O

Imorrn är det också den tradtionella mösspåtagningnen på Tyresö gymnasium :) Hoppas att min klass har ett sånt grymt bidrag så att vi vinner :) de skulle vara riktigt kul eftersom att vi slitit som djur för den här föreställningen!

Men jag shoppade massa igår också när jag var med min pärla Elin :) Så nu är alla kläder till skivorna klara :) Och jag har köpt bal/student skor :) Mycket bra! Dagen igår blev i alla fall mycket bra :D jag hade verkligen kul och jag hoppas Elin hade det med :) Vi åt middag på Friday's på kvällen sen :) Mycket gott! Det måste vi göra om :) Igår var dagen helt perfekt! Den kunde inte blivit bättre, eller jo de hade inte behövt regnat :P men annars var allt super ;D

Nu ska jag åka ner till jobbet puss på er! ♥


goooott!


frukost på sängen fick hon också :)


drack mycket goda strawberry daiquiri till efterrätt ;)


bäst utan tvekan

Imorrn är de ingen vanlig dag för imorrn är det Elins födelsedag! Och då ska vi ha de så kul så :) mitt lilla hjärtegull! ♥
Idag hade vi prov i engelska å jag satt till halv sex :o konstig man e ibland.. skrev fan inge vettig på provet :P
Lager har fått sin present och jag har kollat in de nya stallet idag! GUD så fint de va!!!! värsta lyxen hästarna har nuuuu :)
Idag var jag även den bästa Elin, Petra och Sandra vet om, kommer nog vara det i ett par dagar framöver :) känns bra! jag är ju bäst ingen tvekan om saken :) De e bara tacka å buga när tjejerna skriker av glädje ;)

Puss å god natt!!! ♥

:S

14 åringar som köper grav-test är inte okej..

Trust me


Gillar killarna som dansar ^^ otroligt snyggt ;) haha


Tidig morgon :)



Imorse stod de två glada studenter framför spegeln! Vi har varit på ett speciellt besök idag :) Idag ska jag också jobba sen tror jag att vi ska träffa Filip :) Blir nog en fika inann jobbet också :D är sugen på det!
Nu ska jag äta lunch typ :S den blir tidig men jag åt frukost kvart i 6 i morse så de e förståeligt :o

Puss puss så länge :)


hoppas att jag inte kommer se ut som jag gör på höger bild på varken skivan, studenten eller studentfotot :O


Fina små hattar!


Festa med familjen!

Hoppsan vad överraskad man kan bli ibland :O idag ringde syster min och sa att hon ville komma på studentmiddagen :D det tycker jag bara var roligt! Men inte bara hon kommer utan även min bror och hans tjej med :D gud så kul! Här ska de sjungas lambo! Så på min klass studentmiddag kommer jag ha med mig, mamma, pappa, Petra, Andreas, Ann-Sofie, Carro och kanske Jocke :) Det kommer bli så himla kuuuul! Längtar verkligen till den 4 maj nu :) ♥

Äntligen...

Efter många samtal till ABC-gruppen så visar det sig att mössorna ligger på skolan och har gjort det i 3 veckor!!!! VARFÖR I HELVETE BERÄTTAR MAN INTE DE FÖR NÅGON!

Nu har jag i alla fall fått min, bra det :)


Kommer bättre bild ;)


<3


Tisdag :)

Tisdag idag och vi är snart klara med vår mösspåtagning, just nu känns allt mycket bra för nu har klassen fått lite eld i rumpan. Jag hoppas dom inte tycker att jag är för tjatig när jag tjatar på dom :P Men jag vill bara få allt klart :) Idag har jag varit i skolan sen halv 9 och redigerat å hållt på sen de vanliga lektionerna såklart och prov nu på engelskan, jag tror de gick bra faktiskt :) Ska till stallet senare ;) lite avkoppling från skolan, mycket skönt!

Puss!


Blir nog den här krabaten idag på ridningen :)


Inga inbjudningskort nej!

Tog en tur till Nacka forum för att leta inbjudningskort till Petras och min mottagning :) hittade inget och personalen trodde att de skulle komma nästa vecka. Philip följde med och gjorde sällskap :) söta philip :) Jag har däremot gjort en liten shoppinglista så min nästa shoppingtur blir inte billig kan jag säga men den blir nice ;)
Nu ska jaaaag plugga vidare!



Den ska bli min!


God morgon!

Inte okej att jag vaknade 12.00 idag :S fan va sur jag blir. Nu har massa timmar gått åt till sömn, jag hade kunnat gjort massor den här morgonen :(
Idag ska jag och Petra gå promenad, målet blir Tyresö kyrka tror jag :) Men första massa plugg!!!! :O Historia prov imorrrn :O

Puss!


Glad dag på jobbet

Ibland har jag faktiskt kul på jobbet och idag var en sådan dag :) Vi har en stammis som har något som inte stämmer med de vanliga. Väldigt pratglad men hör inget och vimsar ofta runt ^^ i alla fall idag kom hon in och ville ha en massa champinjonlådor dvs blåa nätlådor i plast. Vad hon skulle med dom till har jag ingen aning, hon sa att hon skulle ge bort dom :S Hon hade med sig sin lilla kärra men på den kärran fick de bara plats för 3 lådor, för bandet som hon skulle fästa runt räckte inte annars. Så hon kom i fler omgångar och hämtade 15 lådor typ ^^ kan tyvärr inte låta bli att skratta åt det för det såg ganska kul ut!

En annan rolig sak hon sagt var typ för två månader sen till Carro. Då hade vi 10 kronors artiklar i en låda och hon hade gladeligen plockat på sig ett par stycken diskhanddukar och sedan sagt till Carro "Ja! då var julklapparna klara! Man måste ju passa på när de väl finns." 
Hur skön är man inte som ger bort diskhanddukar i julklapp till någon????? :D

Kvällen har jag spenderat tillsammans med Elin och syster :)
Puss å god natt ♥


Vad skulle du göra med en champinjonlåda? :D


love is on fire


:)

Det börjar bli varmare nu men jag måste sluta lura mig själv för stunden! Jag är korkad men här hemma och när jag åker iväg en snabbis t.ex. så går jag iväg i mina sköna shorts, en t-shirt och flip flop! En så skön outfit går inte att säga emot det! Men för tillfället e de lite kallt... Får byta till mjukisar i alla fall tycker jag :)

Ikväll vette faaan vad jag och syster ska hitta på men det lutar åt film.. väldigt mycket.. så jag tror de blir det faktiskt! Gick ju upp 6 i morse och gick å la mig 3 så jag är ganska trött just nu :( dum man e ibland...

Puss! ♥


hur kommer detta sig?

Varför får inte vi i kassan höra att vi är söta tjejer som sitter där, när precis samma tjejer står i delikatessen och är jättesöta? Jag tror att det är avdelningen som är söt eller så är kunderna blinda och ser inte att det är precis samma person fast på ett annat ställe.


Med en fjäril i ansiktet

Nu har jag fixat klart mig till ikväll :) och så här blev de ;)


Hiss eller diss?


Skiva ikväll!

Helg nu för mig då! Eller nästan ;) ska faktiskt jobba idag, imorrn och på lördag! Jag är duktigt jag! Sitter hemma med min hemmagjorda latte och latar mig! Ikväll är det skiva på Metro, mycket trevligt. Det är Filips klass som står för festen och jag kommer att gå dit med Elin, Sandra, Petra och Adam :) Jag hoppas vi får en bild på oss pinglor ikväll så jag kan visa hur fina vi ska vara :)

Ska försöka söka till några högskolor nu :)
Puss på er! ♥


schnyyyggt!


Just say yes

Hej alla! det har varit en bra dag idag :) Mycket bra! och imorrn blir den säker också bra förutom att det är beeptest :/ euuuk! Jag red Budda idag, hon var mycket duktig den knäppa tjocka ponnyn som inte förstår mycket :) Jag var nöjd å Martini med! Perfekt ;) Nu ska jag snart lägga mig och läsa min braiga bok! 14 år till salu heter den, läs den! Otäck men bra, jag gillar självbiografier. Den här är typ de. Men innan jag ska sussa nu så ska jag lyssna på min nya förälskelse :) Just say yes!
Puss och god natt alla! ♥


:)


oj oj

Vet ni hur lycklig jag är eller?! Jag fick G på mitt filosofiprov! Eller jag ska inte ljuga G-... Men de va ett G vilket betyder att det inte blir omprov för mig :) Nöjd som fan haha! jag får lägga mer tid på slutuppgiften än va jag gjorde på provet, man är inte så duktig om man pluggar dagen innan de har jag märkt nu.

Idag har jag fixat mitt hår! Ställde upp som modell kan man väl säga. Satt från 9.00 till 13.00!!! :o de trodde jag aldrig men fin blev jag i alla fall :) Det var de viktigaste.
På torsdag ska jag på skiva :D och jag kommer va fiiin ^^ sen märkte jag idag också att jag har 3 prov nästa vecka! Ska bli jättekul! Ett på måndagen på föreningstimmen och sen ett på tisdagen på ind.valet och ett efter ind.valet för att ÄCKELSVEN helt plötsligt kommit på att vi ska testas Petra och jag. USCH jag kommer ha huvudvärk som det skriker om det då och vara skitsuuuuuuur. BAJS!

Nu sitter jag och är duktig faktiskt för jag pluggar :P Snart är det mat!
Puss puss! ♥


Jag och Haque i från helgen :) fina va?


Fuck you!

Nu jävlar Anna ska du få artiklar!


Vad säger ni? 20 artiklar tills på torsdag! Tror ni jag grejjar de och sedan smäller tanten på käften?


blää

Trött som fan :( å nu ska jag snart gå och jobba...

Chips!

Sitter hemma och tråkar, försöker plugga idrott men de funkar inte :P Har letat artiklar men inte hittar man något spännande där heller. Den här dagen suger just nu men jag vet att den kommer bli bättre för ikväll är det myspys hos Elin och vi kommer att ha så mycket att prata om :) Rhodos, roadtrip, planer inför hösten och killar såklart ;) de får man inte missa ;D Chips ska vi också äta! punkt slut! idag blir det en tjockis dag!

Nu har mamma köpt bus! Dags för fika, hehe!
Pussisar!



Party ikväll!


SKÅL!


Purripurrrren!

Gissa vem som kommer hem till oss nu ?! ELIN såklart ;) min purrinutta!


Sexy Bitch!


Bowling

Sådär ja! Igår var vi och bowlade jag, Emelie, Petra, Philip, Filip och Kalle! Mycket trevligt jag kom 3a men jag låg 2a ett bra tag där ;) 1a kom Philip och sist Salamifisk med Snyggingen va inte mycket före!
Påväg hem så blev de en utmaning om vem som skulle ha "shotgun". Nu var det ju faktiskt jag som utmananade Kalle men jag kunde inte göra det för jag dog seriöst när han drog ner sina byxor och sprang! Vilken tur att vi fick film på de!
Nu sitter vi bara och myser här hemma och hoppas på att mössorna ska komma! Gör dom inte de idag kommer en mycket arg Denise att ringa ABC-gruppen!

Puss! ♥




oooooooh!

Vad ska jag klä ut mig till? Temat är första bokstaven på förnamnet eller efternamnet, alltså D eller E? Help me!


Garderobrensning!

Fan va kläder jag har kastat :O skoja inte nu är garderoben tom! Måste fylla den snarast! Dock har jag inte så stor garderob heller men jag har en extra i datarummet ;) så den kan jag också fylla med kläder :) heheh nästa lön då jävlar ska jag shoppa :D både till Rhodos och till annat :)

Ska mysa med Empeli ikväll :) ♥


Jag ska ha en sån här garderob när jag flyttar hemifrån!


Nytt och fräscht ska de va!

Har varit inne i stan och bytt balklänning och lämnat tillbaka ett linne från gina :) Har fotat min "balklänning" så ni ska få se den och bedömma om den duger, okej?!

Nu i helgen har jag och Petra tillbringat våra dagar hos Sandris :) Myspys! Hennes läskiga/gulliga/håriga katt är nog kär i mig :) han ville klättra på mig igår morse och döda mig sen när jag fotade han :) Nu sitter jag hemma och ska städa vårt loft :O fy fan va de ser ut där uppe :P Men snart blir det fint igen! Och va fan hände idag :O har vi inte haft bakslag än eller? HATAR SNÖ!

I kväll får vi se vad som händer :) På onsdag är det spikat att det blir utgång med jobbet i alla fall!

Puss på er! ♥


Klänningen :)

Farlig katt som heter Issco

Snäll och sövd? katt :D


varför?

2 månader kvar till studenten och det snöar... gråta eller skratta?

:)

Här har ni babes! Tre Brudars!

Bulletproof

Glad påsk mina kära ;)
Kom hem för inte så längesen :) Kvällen blev super och bilder lär nog komma ;) Medans ni väntar kan ni lyssna på låten!

Puss på er! ♥


Tack, en sak avklarad!

Sååå nu har jag hittat en balklänning! Kläningen är från Lipsy, jag ska fota och lägga upp :) Jag kommer se riktigt bra ut om jag bara blir brunare och får blondare hår :O Skorna vet jag vilka jag ska köpa, måste bara få lön :) Sen en väska kanske är bra och ha också. Sen har jag bara studentklänningen kvar :) Den kommer snart att hittas tror jag ;)
Ikväll är det fullt ös medvetslös!

Puss puss ♥


Rihanna - Rude boy


Edward Maya ft. Vika Jigulina - Stereo Love


David Guetta ft. Kid Cudi - Memories


RSS 2.0