Glöm inte regeln


Jag vet inte vad jag ska säga om nattens bravader. En del hade kul, en annan som jag tänkte på jobb och andra "roligheter". Men nu är den här veckan över och nästa vecka kommer jag att stänga in mig på jobbet. Inte på helgen men resten av veckan. Klirr i kassan ska jag jubla, men de går inte just nu.
.
Tjejerna tog ett dopp

Fest hos?

Brudarna har lyckats igen! En otaggad Denise ska hänga med ut på äventyr. Men nu har roséflaskan öppnats och sminkets ska strax kletas på. Det känns inte alls som att jag gick upp 5 imorse! Och tur är väl de för jag lär väl inte komma hem tidigare imorrn bitti?
Jenny mötte upp oss efter jobbet, slitna som djur var vi då! Men nu jävlar. Syster är schysst och ställer upp som taxi en bit, mycket gulligt ;) betalning ska hon absolut få!
Mami och Papi borde snart komma hem tycker jag.
I alla fall ikväll bär det av mot Huddinge. Lite annorlunda men det ska nog bli riktigt trevligt ;)
Tjulllullulululu!

Va saru saru Tyresö?

Vilken bra dag! Är på så himla bra humör känner jag! Och så roligt vi hade på jobbet :D skratta så jag inte kunde andas. Busade litegranna så som bara Petra och jag kan göra, tiden går ju lite fortare då plus att man har mycket roligare!
Började med att sätta ner Petra i en av våra stora kartonger där vi slänger andra kartonger i när vi plockar kollo. Där fick hon sitta och gömma sig. Först visa jag Linda men då kunde jag inte hålla mig, inte Petra heller hon skratta så kartongen skaka. Sen skrämde vi Calle. Då hade vi täckt Petra med massa kartonger och så bad vi bara Calle kolla ner, så blev han jätterädd :D Sen så surfa jag lite idag, det var också trevligt :)
Sen gasade vi på ordentligt mot slutet så vi nästan fick upp allt. Blev bara en halv pall kvar av 27 st.
Bästa onsdagarna med Linda, hon gjorde helt klart den här dagen grym! ♥
Sitter och taggar alla bilder från Rhodos nu, många fina, många fula! ;)

Imorrn blir det en joggingtur med Giesela i saltis, hurtiga gänget!
Natti natti ♥


Petra i lådan




Tappa en trasig tandkräm på henne med :)

Fade into darkness


Visby, Stockholmsveckan 2011!


Gotland, vad ska jag säga? Nog en av de bästa veckorna i mitt liv tillsammans med två av de bästa! ♥

Ska dra lite kort om vad vi gjorde där nere.
Det första vi gjorde var att gå vilse, japp! Men vi hitta sen till slut men fan vi virra runt ett tag :) Vi åt en riktigt god middag på Trädgårn på kvällen och sen gick vi och tog en drink på favoritstället Vinäger. Sen gick vi till Kharma efter det och körde.
Hade en spindel i sängen när vi kom hem och gud va jag skrek. Tur att ingen hörde, eller?

På tisdagen var Axwell på Kallis! Fy fan vilket jävla drag! Ska lägga upp filmer sen tänkte jag :)
Onsdagen intog Avicii Kallis. Sjukt bra de med! Fick dessutom festa med brasilianare som spruta sönder oss med champagne! Träffade på kvällen ett gäng trevliga norskar :) Efter det blev det efterfest! Min fot svullna också upp till en jävla fotboll (hade inte gått i klackar) så Petra fick bära mig :(

På torsdagen så kom vi inte så långt, hann äta middag och sen skulle vi föra hos ett par kompisar på fängelset. Där förblev vi ett bra tag eftersom att elen gick och för att de spöregna. Telefonerna funka inte heller. Jättesegt...

På fredagen spåra vi på Kallis igen på dagen och drog till Burmeister på kvällen. Dock var inte vädret med på vår sida den här kvällen heller så vi var inte där så länge :/ Sen var de hemgång!




Klicka!




Grab somebody sexy tell 'em hey



Mötte Elin på bussen in till stan nu på förmiddagen :) hon var påväg hem den busen!
Köpte en ny mascara , solglasögon och sen åkte Petra och jag hem igen. Vi har ju ett fullspäckat schema idag! Ska hinna färga ögonbrynen, få massage, sitta barnvakt, åka och handla. Sen så småningom kommer Elin hit, och sen måste vi sova! Ska kolla lite Solsidan innan bara :) Tidig morgon blir det imorrn igen. Men sen blir det ju bara rooooooooooligt så det är så värt det känner jag! För vi ska till GOTLAND, WIIIIIIIIIE!
Nu ska jag packa vidare woop, woop! ♥


Call your girlfriend


Härligt, härligt men farligt, farligt!



Vädret var väl lite halvdant idag men vi hade kul ändå! Mötte upp Elin lite senare än tänkt men det är ju så skönt att sova. Tog en rejäl funderare idag, kanske ska köpa en farlig grej. Petra och jag vet inte än men vi ska sova på saken :) Så får vi helt enkelt se imorrn!
Har i alla fall shoppat kläder som jag kanske inte behöver men som kommer att användas flitigt! Lunchade på John Chris som vanligt och traska runt i staden. När vi kom hem hämtade vi skor på posten ;) hihi!
Men nu har jag faktiskt lovat mig själv att inte shoppa mer så nu tar det stopp, kommer aldrig att klara nästa vecka annars :)

Nu blir det snart middag och sen en liten promenix..



Outfit 1 och 2!




Taggad brud

Skåne i bilder


Kubb i Viken


Strandpromenaden som man önskar att man hade här hemma


Hur mycket som helst..


Världens vackraste mamma i fina Höganäs


Mums och shopping i Köpenhamn med bror och Carro


Snygga brudar som letar efter en bortsprungen bror!


Behöver jag skriva något?


För det är kö från gatan upp till hallen



Ja nu kommer det hända roliga saker härnäst! Är så lycklig för att jag får uppleva allt detta denna sommar, men jag avslöjar inte nästa utflykt än ;) några vet, andra inte.
Skåne var mysigt men Stockholm, ja borta bra men hemma bäst brukar man ju säga.
Helgen har varit supermysig. Har spenderat mycket tid med Sandra, gått långa promenader, träffat Elin, vart med Bjur osv.
Den här veckan kommer nog att gå riktigt fort! Har några saker att göra så imorrn bär de av in mot stan för att förnya garderoben ytterligare, vilket jag egentligen inte alls har råd med... :o




Den här blir nog min imorrn..


...


Snälla bli min igen

Hemma igen och det förblir jag en liten stund i alla fall. Har inte gjort så mycket idag förutom att åkt ut till gamla landet och gosat lite på bryggan med Sandra. Nu håller vi på att lagar en redig middag! Grillat ska de bli, för tjejer kan faktiskt också grilla de visste ni va?
Kanske ska vi ta ett härligt kvällsdopp i poolen också. Jag har faktisikt badat i den idag, för första gången i år var det.
Imorrn ska jag och Petra träffa Jenny och prata massa strunt!


Skånelandet

Ska åka iväg en sväng till Danmark typ! Vi får väl se hur de går :)

sysselsättningar där nere var tydligen bl.a.

- Nakenbad fanns de gott om
 och de va de enda jag kom ihåg från vad Andreas sa igår. De blir säkert jättekul!

Hoppas vi svänger förbi Falsterbo :) För de börjar ju idag!


RSS 2.0