Mateus porslin


Var och tittade på massa fina saker idag till lägenheten, vill ha massa Mateus porslin men de är ju så dyrt, får spara och önska och köpa i omgångar. För fint ska vi ha det :) Kom ju hem med en tomte, en julstjärna och massa ljuslyktor från Götet :) får väl se om vi puttar in en gran men det tvivlar jag starkt på. Kollade även på färg till väggarna i sovrummen idag, lutar åt att det ska bli en fondvägg med något motiv. ♥



Göteborg!

Helgen var super! Innan vi åkte till Göteborg åkte vi förbi Ullared för att göra ett litet lager av saker som vi behöver, typ tandkräm!
Efter det bar vi hem till Sibell och eftersom att det är omöjligt att hitta i Göteborg och när inte ens gpsen hittar blir de ännu jobbigare och så var de ju mörkt och det regna ganska mycket. Så efter en stund hitta vi rätt! Fabian stod då och lagade mat till oss, tackar för det! 
På fredagen åt vi på favoritfiket också, sååååå god mat :) längtar tills nästa gång! 
På kvällen styrde vi en utgång och blev måttligt berusade. Tog oss hem fint, utan skrapsår! Lyckades ju självklart att falla till marken två gånger innan vi ens kommit till nattklubben, har lärt mig nu att jag inte ska gå i grus och inte heller gå av från spårvagnar. 
På lördagen blev vi hemma, ångrar lite att vi inte gick ut. Men de va välidgt skönt att vara hemma också :) Det regnade ju såklart hela helgen!
Shoppade ju som en dåre där nere med, men fick hem många fina saker! Både till mig och nya lägenheten :)










Snart åker vi :)

Jag trodde att jag skulle få höra hallelujahkören imorrn när jag vaknar men den får vänta till strax efter kl.17 istället. Då är det 19 dagen på raken som jag jobbar och jag känner mig ganska glad att jag faktiskt kommer att klara det! Efter jobbet blir det förmodligen en härlig kväll i stallet och sen på torsdagen drar vi. Tar bilen till Göteborg och njuter av att få vara lediga på första helgen efter 13 veckor. Vi ska träffa Sibell, äta god mat, shoppa och ha riktigt kul!

I natt var vi och hämtade Elin och Linda som kom hem från Kap Verde :) Förvånade blev dom allt när dom såg att vi var med på flygplatsen ;)

Ser ut som att nyår är löst nu i alla fall vilket jag också är så tacksam och glad för :) Men det ska vi inte tagga för än, innan dess är det personalfest! :D



Scandinavian Boat Show!

Som vanligt sämsta uppdateringen, men jag ska fatta mig kortfattat :)
Jobbade ju på Scandinavian boat show i helgen, och det var så kul! Är verkligen tacksam att jag fick vara där. Dagarna svichade verkligen fram och mycket har jag väl tacka att Amelie är en sån underbar person :) är jätteglad att vi fick den kontakt vi fick under tiden på Rhodos! Körde en bra aw på söndagen, riktigt trevligt :) vi var så värda det! 
Väl på mässan sålde vi kläder för Tenson, prövade yachterna och spanande efter snygga killar som inte fanns. Kul hade vi i alla fall :D

Den här veckan kör jag och Petra Lindas tider på jobbet, hon är nämligen i Kap Verde och latar sig! 9 dagar kvar till Göteborg! ♥

Tjejerna försökte locka människor

Provåker lite




Skepp o hoj!


Sköna sängar var det i hytten i alla fall 


Styrde segelbåt gjorde vi också!


Vill du komma in här kanske?

Klockan 4!!!

Känns ganska stört att jag behövde gå upp 4 idag för att komma till jobbet i tid vid 7, men men, det är en dag och de borde jag ju stå ut! Ridning ikväll!!!



Reunion i helgen

Sara kom ner till stan, blev lite knas men kul hade vi :) Tackar för den här trevliga helgen, det var riktigt kul att träffa Sara igen :)

På väg in till stan för att äta middag på Friday´s, här är jag med finfina Sara! :)


TJENA FLASKAN!


Skålade på Friday´s!


Brudarna på Woken!


Monsterklackarna var på såklart!


På Sollan :)

Alla helgons helg

Ännu ett år har gått och jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag saknar er.
I fredags var det 18 år sen du lämna oss Ronnie. Vila i frid alla älskade där uppe i himlen ♥








RSS 2.0