YEAH

Måndagar är riktigt tråkiga dagar :P Men som tur är så förgyller Elin dagen genom att vakna upp som en solstråle! som vanligt :D
Sitter och har fotolektion som ni kanske sett nedan. Ganska trist men jag slutar snart :) fett skönt!
Efter skolan ska jag hem och plugga en massa... -,- bläää!
Och jag fick reda på att jag har beeptest på onsdag, fy fan!

Lars har varit rolig idag på lektionen :D lite uttryck kan ni hitta på trebrudars.blogg.se! Bästa läraren ever haha :D

Nu ska jag dra mig hemmåt :)
Puss & hej! ♥


Så himla söt bebis :)




redigerad utav mig


Natti natt!

Så var lördagkvällen avslutad :) den avslutades sorgligt men bra! Man ska inte se P.S i love you innan man går och lägger sig.. Då ligger man bara och funderar på alla dumma saker. Men jag måste ändå säga och jag har säkert sagt det förut! Det finns ingen bättre film än P.S i love you! Den är bara så himla bra :)
Jag vet precis vad som ska hända varje gång jag ser den och ändå så gråter jag precis lika mycket ^^
Har du inte sett den så måste du göra det!



Ikväll har jag och Petra varit hos Samah som fyller år idag. Spännande med arabisk mat :) haha! Vi hade det mycket trevligt :)

Gårdagen var lite galnare, drog hem till Micke efter jobbet och hade roligt med Sandra, Petra, Robin, Marcus och Micke såklart!

Nu är det dags att sova tror jag :) ska hem till Carro imorrn och fira henne :) Sen ska jag träffa Fredrik också, och äta middag med Elin och Petra :)

Puss och hej! ♥


Alimenta och orientering

Det här inlägget kommer nog bli ganska långt, vi får väl se ^^

Igår var jag, Petra och Lina på Alimenta på Julmiddag... Jag vet.. Julmiddag i september :S vem fan går på de? Jag kan ju säga att det inte var riktigt så bra julmat vi fick, räkor åt jag i alla fall. Det ända juliga maten vi fick va typ julvört! Och den var skitgod! ;D det blev ju såklart mer bröd eftersom att vi var på ett bageri. Jag tror att Alimenta är den största (enda?) leverantören av färskt bröd i Stockholm. Vi får i alla fall färskt bröd till butiken varje dag utav dom.
Åt en hel del bröd och så fick vi lite tårta som jag inte orka. I alla fall så jäste magen kan man säga. Mådde grymt illa på vägen hem. Hade dessutom med oss 9 limpor och fikabröd hem! Det var ju gratis så de e klart man tar ^^ haha!

Fick gå en lite rundtur också, inte speciellt märkvärdigt måste jag säga. Frysen var stor kan jag säga och dom hade 2 st. Sjävla byggnaden var på 7000 kvm, så det var ganska stort.
Kom i alla fall hem rätt sent, runt halv 23 tror jag. Hade det inte varit gratis hade jag aldrig gått dit ^^



Bilder från Alimenta

Idag har vi haft orienteringsdag! Det var hemskt kan jag säga! Jag har haft MVG i orientering typ alla år i skolan. Men i år gick det fan åt pipan. Alex och jag sprang vilse. Hur fan kunde vi göra det? :S Tror att det blev ett VG i alla fall. Fett illa annars! Banan var svår i alla fall :S inge kul alls!

Sitter hemma nu i alla fall och värmer mig. Fryser jättemycket! Och nu ska jag göra klart idrotten tänkte jag :)
Sen blir det historia! :/


Hagel och en snygg Audi ;) som är Erik Segerstedts

Puss & hej! ♥


AIK-DIF

Britta på jobbet är Djurgårdare och Dennis är AIKare.

Dennis till Britta: -Britta, innan du dör kommer du att bli AIKare!
Britta till Dennis: - Ja, det är ju bättre att en AIKare dör än en Djurgårdare!

Jamen titta där!

Kan man tänka sig?
Kom hem för ett litet tag sen, jag har ju varit med Elin och studentmäklaren Sander och spanat in K15 samt Helenes Krog! Måste nog säga att Helenes krog var över förväntan, hoppas nästan lite på att det blir den nu. Visserligen har jag ju inte sett Fabriken med egna ögon men det här var väldigt bra! K15 kan vi definitivt hoppa över...
Oavsett om vi nu ändrar hoppas jag att folk vill komma ändå (A) ♥

Jag ska fan byta ungdomsmottagning! Det är en sak som är säker! Tyresös kan ju ta sig i brasan! Jag skulle fixa lite p-piller, nej då ska dom stänga för dagen och hon som stängde hade tydligen avbokat alla bokade tider. Tydligen inte eftersom att jag var där :o:s fett illa!

Och jag älskar att jag är ledig imorrn! Känns grymt bra ;)
Puss & hej! ♥


Helenes krog!


Ny vecka!

Så sitter man här igen på fotolektionen, ska tydligen gå igenom ännu lite till i photoshop! Själv ska man på läkarbesök, hmhm... Ska fixa lite saker :) Sen ska jag väg och kolla lokaler till skivan, men det kommer bli fabriken ändå tror jag :) inge snack om saken liksom ;)

Började dagen bra! Not! Kunde fan sovit en timma extra eftersom att vår engelskalärare var sjuk! Hur kommer detta sig? Vägra ringa någon..... Men en positiv sak med att han är sjuk är att jag är heeeeelt ledig imorrn :D så jävla skönt! Sen har man dessutom halv studiedag på onsdag, BINGO! Och orienteringsdag på torsdag, inget jag ser fram emot men det måste bli mvg i år igen. Alex och jag ska kämpa på som fan.

Ser inte fram emot eftermiddagens plugg! Men att gå runt på stan är trevligt :) Ska köpa mig en mocha latte! Det förtjänar jag ^^ inte alls men ändå.

Puss & hej! ♥


Snygg va? ;)


Tråkig helg!

Har inte varit så aktiv på de senaste dagarna, inge bra, kanske e dags att skriva av sig lite :)
Jag har helt och hållet varit död den här helgen :P man blir trött av att jobba :/ Men jag har haft det mysigt också med Elin och Petra :) igår mös vi och skrattade till Kjell!

Jag jobbar ju varannan helg, vilket betyder att de helger som jag jobbar gör jag inte så mycket :P alltså har jag inte mycket att skriva om heller :P Men nästa helg hoppas jag att jag kommer ifrån huset, har suttit inne allt för många kvällar nu. Börjar bli lite pinsamt :S

Nästa helg ska vi alla fall på middag hos Samah som fyller 18! Petra och jag får rulla vidare efter det tror jag ;) något måste vi göra, kan inte sitta hemma bara!

Nu ska jag faktistk vara duktig och plugga lite :) så jag slipper sitta med allt senare! :D

Vuxenpoäng på Elin, Petra och mig förresten! :D Vi har börjat planera inredning och dessutom köpt en kokbok, eller vi ska köpa fler. Den första blev "Ljuvliga Smoothies", kanske inte kan kalla de kokbok men ändå :D
Läs vår blogg vet ja! Trebrudars.blogg.se

Puss & hej! ♥

Yeaah!

http://sendables.jibjab.com/view/NiInzLiHFW0KYawD

Try JibJab Sendables® eCards today!

Sen kväll med Hanna, Eric och Micke :D har man kul så har man!

Try JibJab Sendables® eCards today!

Varför ska det bli kallt?

Har fikat med Jensanpensan idag :) Jenny alltså! Satt på coffee och diskuterade studentskivor och annat som händer här i livet.
Efter det tog Petra och jag 823an hem som åkte fel.. Den åkte mot centrum och fick vända vid masten och sen i Älta. Men vi kom i alla fall hem tillslut som tur var. Sen blev det middag :) och senare en promenix.

Idag har det varit lite vamt och sen svinkallt! Jag vill verkligen inte ta på mig en dunväst i septemeber! Det känns bara så fel... Medans vi väntade på Jenny spanade jag och Petra in mysiga kläder på MQ och HM. ÅÅÅÅÅH vill ha löööön nu! Längtar tills jag får shoppa :D

Sitter vid den dumma datorn idag så jag orkar inte skriva mer och jag har inga bilder här heller tyvärr...
Ni får ha det bäst!

Puss & hej! ♥

Utvilad och glad :)

Idag kändes det riktigt skönt att gå upp! Jag har nämligen sovit länge inatt, gick och la mig 21, död som en fisk och gick upp strax efter 9 nu idag :) Jag känner mig verkligen utvilad för en gångs skull!
Sen så blev ju dagen bara bättre eftersom att man börjar 13.50 :D
Idag åt jag pannkakor till frukost ^^ det fick bli en blandning mellan lunch och frukost, brunch alltså.
Slutar visserligen halv 17 idag men de funkar :) sen blir det stallet! Har markarbete idag :)

Har inte hunnit klart med min samhällsuppgift :/ den är fan en riktig pain in the ass uppgift!
Men snart klar i alla fall...

Jag har ju gått runt med huvudvärk nu rätt ofta :P och mamma säger sig veta felet.. Hon säger att jag behöver glasögon. Inge fel med de men ändå :o det är väl aldrig kul å veta att man behöver glasögon, iofs är det bara till för sitta i skolan å data å tv typ :P

Puss & hej! ♥


Magic och jag -08 



Bortglömd

KUL!
vi vill ju ha dig med oss, kanske inte var så tydlig med det?


Me and my love


Morfning som jag gjorde i ettan :O haha!


hihi (A)

Oh,the power to be strong,
And the wisdom to be wise.
All these things will come to you in time.

On this journey that you’re making,
There’ll be answers that you'll seek.
And it’s you who’ll climb the mountain,
It’s you who’ll reach the peak.

Son of man,look to the sky.
Lift your spirit,set it free.
Someday you’ll walk tall with pride,
Son of man a man in time you’ll be.

Though there’s no one there to guide you,
No one to take your hand.
But with faith and understanding,
You will journey from boy to man.

Son of man,look to the sky.
Lift your spirit,set it free.
Someday you’ll walk tall with pride,
Son of man a man in time you’ll be.

In learning you will teach,
And in teaching you will learn.
You’ll find your place beside the ones you love...

Oh,and all the things you dreamed of,
The visions that you saw.
Well,the time is drawing near now,
It’s yours to claim in all.

Son of man,look to the sky.
Lift your spirit,set it free
Someday you’ll walk tall with pride,
Son of man, a man in time you’ll be.

Son of man,
Son of man’s a man for all to see....


Så var det söndag igen

Tänk att helgen går så fort :/ och nästa helg är det bara jobb som gäller! Men den här helgen har varit bra i alla fall :)
I fredags blev de ju promenix på stan och myspys med Elin! På lördagen var vi med Sandra, Robin och Micke. Sen kollade jag och Sandra på film till 3, Petra gick och la sig 1. Vaknade vid 11 idag kanske. Brorsan ville ha hjälp med att rensa lite hemma :) så jag och Sandra drog dit och hjälpte till! Han ska nämligen flytta och han hade visning idag :) Vi fick donken som tack, haha! Min bror är så snäll :D

Resten av dagen har jag och Sandra bara luffat! Petra är på jobbet. Och nu har jag kommit hem från en tur med pappsen, vi har övningskört :) Gick galant!
Nu ska jag sätta igång med plugget tänkte jag! Så don't disturb ;)

Sen ikväll blir det en låååååång promenad och sen smoothie :D
Puss & hej! ♥

Vill ha dessa!


snygga eller hur?


Hush Puppies, någon som vill köpa för ett rimligt pris?


Tjululu


The place to be

Har varit en lugn dag idag :) Kollade på Tarzan och Mulan med flickorna innan vi åkte hem från Elin runt halv fyra kanske :P köpte en mocha latte på vägen :D gooooott!
Bestämde även påvägen hem att vi skulle träffa Robin och Micke på kvällen :) Så dom kom sen efter några timmar och Sandra med :) så då kollade vi på Sex drive (igen, man får se den filmen ofta ^^)
Så nu sitter vi här Sandra, Petra och jag å chillar lite :)


Micke och Aron ^^

Imorrn bitti ska vi dricka smoothie till frukost!
Smell ya later! ♥


En natt i Stockholm

Myspys hemma hos Elin i natt då och en långpromenad på stan också :) Frukosten imorse blev lite misslyckad men inte helt :D vi råka bränna våra chokladcrossianter :( Men dom gick att äta ändå :)

En till sak som är helt kanon är att vi prelimenärbokat vår skiva :D så den 12 maj är upptaget bara så alla vet!!!
Nu längtar man ännu mer :( inge roligt! Men fan de kommer gå fort :D
Lyssna på låten nedan, för den är jättebra :)

Idag ska vi träffa Filip :) det blir roligt. Sen får vi se vad som händer ikväll, något kul händer nog i alla fall :)
SötAdam ringde igår :D fan va gullig han va :D Sen kom David och Eric förbi också ^^ lulliga å glada!

Inte så mycket mer nu!
Puss & hej! ♥


Elins blivande hund Morgan


Baby!


I gotta feeling

Torsdag = snart är den här veckan slut! 
Veckan har inte varit så himla eländig ändå tycker jag. Och jag har faktiskt gjort klart en till läxa! Har bestämt mig att jag ska plugga på nu och göra klart allt i tid, så jag slipper känna mig stressad. Jag börjar lite bra i alla fall.

Och om det är någon som vet något extra roligt på fredag, till exempel fest någonstans. Så är jag lite sugen på att höra mer om den ;) På lördag blir det en extra god frukost! Får väl se vad det blir, *MUMS* i förväg!

Hade skolfoto idag, men bara porträtt.. Hade inte behövt vara med men mamma vill ju ha ett foto. Kan ju bara säga att jag ser skitsur ut typ -,- luggen pajja allt. Men det blir ju ett foto till mamma i alla fall. Efter skolan satt jag och vänta på syster min i en timma sen gick vi hem tillsammans. Hon är nu på jobbet så det är lite tråkigt hemma faktiskt. Sen är vi lite oroliga över hur det kommer bli med våra skivor :S vi får ju inte ha dom samtidigt :P vore inge kul alls!
Rätt så illa att man ska behöva boka allt typ ett år innan man ska ha allt :S inte så mycket att göra åt! Vill man ha det bästa så :)

Idag nämnde Elin att det kändes bra att gå i trean, och det gör det verkligen! Känns att det snart är över, men vad ska man göra sen då? Just nu får det vänta, jag ska njuta av att gå mitt sista år på TG  nu bara ;)

Klockan är 18 och Petra stänger så jag har gått om tid på mig att göra absolut ingenting!
Puss & hej! ♥


I gotta feeling, that tonight's gonna be a good night!


Sugen...

Är lite sugen på att shoppa på nätet faktiskt, funderar på att beställa hem lite kläder och smycken! Här är några halsband jag funderar på :)


Halsbanden är från bettiesgalleria.com

VILKEN TYCKER NI BÄST OM?


Jag är med och tävlar! ;)



"Jag är med och tävlar om ett linne hos www.nbitchie.blogg.se
i samarbete med
www.haileys.se - var med du också!".


Hubbeli Hubbeli!

Onsdagen har varit helt okej idag asså! Förutom att jag är inne på tredje dagen med huvudvärk :S inte lika bra det...
Har gjort min psykologi äntligen! :D och jag vet vad jag ska ha för idrottslektion också, klassen ska få boxas lite ;) Nu har vi bara helvetet kvar, nämligen samhäll... Sen fick vi religonsläxa också men den gör jag nog klart idag med :) så kör jag samhäll imorrn. Sen ska de läsas också, Flugornas herre eller va den heter :P

Har precis pratat med Carro, hon är nämligen påväg hem till en person! HEHE :D Ring oss sen e du gullig! ;)

Teorilektionen var rolig igår, försöker vara tyst men det är lite svårt när två muppar sitter och skriver roliga saker, eller att dom härmar en! Det var inte så roliga saker men vi skratta ändå Elin, Petra, Olivia och jag. Resten av gruppen måste ju tycka att vi är helt puckade i roten. Hade lite bra mål att skriva upp i alla fall (det var lektionens uppgift för den dagen).

Sitter och spånar på lite ett och annat just nu.. Grubblar rätt mycket nu för tiden :P inge roligt! Jag kommer inte fram till något :(

Mammsen och pappsen kommer hem sent idag, blir en lång promenad sen :) det är skönt och gå och prata av sig lite ibland med Petra. Det kan vara skönt att ha en tvilling måste jag erkänna.

Puss och hej! ♥ 


Dagens bild blir på Carro! ;)


Tisdagarna slutar alltid bra :)

Min härliga klass har nog hittat ett bra ställe att ha vår studentskiva på :) Ett snack med klassen och sen ska de bokas! Fattar inte hur man kan längta så mycket :) Känns otroligt bra att det är sista året nu!

Har bestämt mig för att försöka jobba en hel del nu sista året. Kanske till och med skaffa ett till jobb! :O Känner mig überfattig som ska leva på 100 kr resten av månaden :(
Ska köpa friskis kort på onsdag! Då blir man ännu mer fattig :( för då måste jag låna pengar...

Idag börjar jag 15.15, en ganska värdelös dag. Ska ut och jogga med Petra efter skolan och sen har vi teori i stallet sen.
Är lite sur på ågesta just nu! Dom har ökat tävlingsavgiften till 100 kr nu! Att vara med kostade 60 kr förut. Det var ett rimligt pris tycker jag för en klubbtävling. Men att dra till med 100 kr för knappt en halvtimmas ritt är det inte värt. Det kommer nog inte bli lika mycket tävlande för Petra och mig i år :/ tråkigt! För det är bland de roligaste som finns!

Ska faktiskt försöka plugga lite nu, antingen teori eller psykologi och samhäll. Tror jag börjar med psykologin så är den klar!


Några utav de tävlingar jag varit med i :)
Bild 1. Dilba och jag i km-kval, 2. 1a plats på Armani i Km-Dressyr, 3. Cindy och jag har precis gjort en kanonritt i km-hoppning, 4. Cindy och jag värmer upp på Km-fälttävlan, 5. Ska in på dressyrbanan, 6. Cindy och jag på terrängträning, 7. samma träning, 8. Km-Fälttävlan terräng -09, 9. Km-Fälttävlan på Montana -08



Finns nog ingen härligare känsla! ♥


keep on jogging, keep on jogging!

Har ganska nyligen kommit hem från en liten joggingtur! Nu börjar det arta sig på riktigt, fortsätter vi såhär så blir det kanon :D
Har invigt mina nya joggingskor eftersom att mina gamla gav mig förskräckliga skavsår :P (TACK MAMMA!) dom va jättesköna :) funkar perfekt!
Och imorrn är det en ny vecka med nya tag! Jag ser fram emot en rolig vecka :) Den börjar bra i alla fall, ska träffa Jonte imorrn och snacka lite skit med han ^^

Puss & hej! ♥


Jobba jobba jooooobba!

Sådär då var man uppe igen för att jobba! Ska strax åka iväg :/ fi fan! Men det är massa pengar, måste börja tänka mera så, det funkar verkligen inte annars. :) så pengar, pengar, pengar! nu känns det lite bättre ;D
Kollade fotbollen igår, tur med sista målet. Sen blev det resten av Forrest Gump. Den är bra den filmen :)
Naj ska dra nu!

Puss & hej! ♥

fulisen som har tråkigt :)



Flummisarna själva igår och för ett bra tag sen!


kul kul!

Då var det dags att gå till jobbet snart då :P Hade en mycket trevlig kväll hos Alex och den blev bra hemma sen också! Star wars med Adam och Philip :) Nu har vi bara 4an, 5an och 6an kvar! ;) haha värsta töntarna vi e!
Jobbar mellan 11-20.20 så det kommer inte hända speciellt mycket idag eftersom att jag jobbar imorrn med :P 8-15.30! inga höjdar tider den här helgen... och så här är det varje varannan helg. Tur att man får bra betalt i alla fall :)

Puss & hej! ♥


Brinner på andra sidan vägen!


3 brandbilar, 1 ambulans och 1 polisbil!
Första gången vi såg vår nya granne! :D


visste ni inte? jag är brunett nu :D


@ alex place!

Sitter hos Alex nu ska väl antagligen börja fixa så småningom :) det blir nog nice ikväll! :D


Bästa klassen ever!

Seriösa lekar hemma! (förra året! innan halloween)

HardcorePetra!


något bara

Har vakanat nu faktiskt! Sitter och petar i mig lite frukost :P
Idag får Petra svar på om hennes värden är bättre! Hon är ju ganska sjuk med tanke på att hon inte ens får rida... Ramlar hon av fel och får ett slag mot buken kan hon få inre blödnigar och till och med dö :/ det var ju inte den bästa nyheten. Fortfarande osäkert vart detta kommer ifrån men läkaren har en gissning i alla fall. Något med levern är det i alla fall! Inge bra någonstans! Hoppas allt blir bättre snart.

Idag så börjar skolan sent för Jesper min religionslärare är borta, sjuk antagligen. Tråkigt, för religion är nog mitt favoritämne! Så nu börjar jag dagen med 3 lektioner med Freppa på raken istället :( usch! Men sen slutar jag i alla fall tur de. Och då ska jag hem och fixa mig sen dra till Alex och hjälpa henne lite tänkte jag :)
Efter Alex blir det mys hemma för Petras och min del! Förhoppningsvis med Adam :D haha!

Puss & hej! ♥


Lite uppdatering

Torsdag slut! Äntligen fredag imorrn :) börjar 11.35 och ska sedan på middag hos Alexandra för att fira henne :)
Sen när dom ska ut, blir det hem och mysa :)
Idag har jag jobbat och varit i skolan såklart :P är ganska trött nu med andra ord!
De spöregnar ute som fan, USCH!!!!!

Malin, jag och Petra ska shoppa nån dag efter lön :) det blir kanon!!!
På höstlovet blir det nog Norge :D haha kul!

Puss & hej! ♥


Red Montana i tisdags :) (Dilba på bilden)


nononononono!


Blir ingen Rhodos reunion kryssning :(
Vi får ta efterfesten istället :)


Vet du...

...VILKEN JÄVLA STOR SKIT DU ÄR!!!


Ja må hon leva, Ja må hon leva!


Alexpalex fyller 18 idag!
Kan du fatta att vi varit kompisar i, vad blir det snart 13 år tror jag!!! :O
STORT GRATTIS!
Hoppas vi får många fler år med varandra! :)

Puss & hej! ♥


RSS 2.0