Börjar känna av verkligheten

Har börjat vecka 5 bra känner jag. Har mycket jobb framöver och det känns super! Har även börjat planera massa skoj tillsammans med vännerna vilket är fantastiskt! :) Mamma och också flytttat in, imorrn så är inte vårt hus vårt längre :(
Drömde i natt att det var vår ute, vaknade till en stor besvikelse. Hoppas att snön börjar smälta snart!
Hade en sån bra söndag också, jobbade hela dagen fökyld som bara den men sen på kvällen blev det ostmys och planering med Elin. Om vi har det så här mysigt nu i lägenheten tillsammans med alla vill jag veta hur bra det kommer bli i sommar! :D Ska fota lägenheten när jag tycker att den ser clean ut ;) den är lite stökig just nu när allting inte är på plats!





Vem känner sig inte taggad till den här?

Oklart

Har varit i Nacka Forum och köpt en present till min kära bror! Sitter nu och funderar på hur min framtid ska se ut, återigen kommer denna fråga upp. Och lika oklar känns den idag med. Har precis suttit och kryssat över massa saker i min kalender. Hoppas den fylls på med något nytt nu bara.. 
Hade tänkt städa en massa också för imorrn ska kollegorna komma hit för lite tacos! Det ska bli så mysigt! Men har ju tyvärr inte kommit så långt mer än att jag hällt i nya stenar på vårt ljusfat. Men det blev ju fint i alla fall :)

Vore ju helt klart trevligt med en utomlandssemester nu känner jag! Men ekonomin vill ju inte detsamma :/


Tänk va bra musik man hör ute!


Födelsedagen!

Hade en sån himla bra födelsedag igår! Hur bra som helst! Började kvällen hemma hos oss med tjejerna, sen bar vi av till wooken och därefter dansade vi sönder klackarna på Amba. Sedan splittrades vi, jag och Sara tog en sista minuten vända till Collage och sen far vi på efterfest! Kom hem kl.7 imorse och inte nog med de så somnade både jag och Sara på bussen! Blev väckta av bussschafören på ändhållplatsen och som tur var, var det våran hållplats :) Glömde ju mobilen hemma med. Panik! Märkte verkligen igår hur beroende man är av den lilla luren. Men allt gick ju bra som tur var :) 

Sitter hemma nu tillsammans med Philip, Sandra och Petra. Släkten har varit över och grattat! Har fått massa fina presenter idag! Tack så hemskt mycket alla fina! 




Lisa på jobbet gjorde en superfin tårta!


Skumpan var med så klart!

För det är ingen vanlig dag!

Imorrn går jag över från tonåring till tjugo! Så trevligt, iväg och handla massa imorrn och även ta ett besök på systemet så klart! Sen blir det en riktigt härlig kväll tillsammans med tjejerna :)
Den här gången kan ju inget gå fel tycker jag ;)


Update

Efter att jag läst mina vänners bloggar kände jag för att skriva lite själv :) Elin skrev om vår lilla inflyttningsfest och Alex om mat till exempel.
Känner ju att jag måste ta upp inflyttningsfesten och visa er de fina sakerna vi fick! Kändes så himla skoj att så månge ville komma och titta hur vi har det :) Nu är ju allt inte fixat helt och hållet men det är på god väg! Har kollat tapeter och färg i dag till exempel. Har kommit in på något riktigt fint som jag vill ha ;) Låter guldigt som en bra idé till mitt lilla rum? 


Kommer ha så fantastiskt trevligt med de här!

Hur stor är chansen?

Helt seriöst för 5 minuter sen stod jag och grina som fan, visst att jag är lite känslig nu när jag bara sovit en timma denna natt sen jobbat hela dagen. Men sen när jag ska hämta Petra så funkar inte dosan till bilen så jag får inte upp den, låset har dessutom frusit så jag kunde inte öppna med nyckeln. Pappa fick hämta Petra och lämna reservdosan och då har jag precis satt på ugnen och är på väg ner med soporna. Möter Petra, petra går upp och säger att dörren den är låst, men bara med haspen. Haspen har haspat på sig själv alltså.... Så vad gör man då? Jo man börjar böla och ringer pappa å bölar lite till och försöker få upp haspen. Nu sitter jag ju vid datan så vi lyckades ju få upp den. Men fan va hemskt de va...
Alltså dagens:
- 1 timmas sömn i natt
- Jobbat 8 timmar
- Får inte upp bilen
- Haspen haspar på sig själv
- Utlåsta
- Börjar 7 imorrn
BRA DAG!

Kräm


RSS 2.0