sommaren är för kort!

Sitter och äter en lång frukost med Tomas Ledin på högsta volym och en jordgubbe i käften! Jag vill verkligen att den här sommaren ska bli sjuk men de känns fan inte som de längre... Men de finns inga andra alternativ jag ska göra allt vi sagt att vi ska göra och de här ska bli en av mina bästa sommrar i alla fall.

Skåne åker vi ju till redan på lördag, vilket ska bli jättemysigt!
Sen står Göteborg med på listan..
Massa härliga stunder här hemma ska jag också hinna med.
och mycket mer!




Färska jordgubbar till frukost!


Hemma i kalla Sverige!

Är både så hemskt lycklig och olycklig över att vara hemma! Satt och åt frukost med mami och papi imorse, de va jättemysigt. Berättade om lite otrevliga saker och om massa roliga! Planet blev ju ganska rejält försenat inatt, tog dessutom 4 timmar hem :o brukar ta kortare tid. Men som tur var planet tomt så vi kunde ta varsin länga och sova raklånga på! Blev inte så mycket sömn men ändå. Min mobil har inte ställt om sig heller så jag har gått upp en timma för tidigt, men vad gör det när vädret är strålande och att jag ska få träffa alla goa människor här hemma igen :)

Så många underbara människor jag har träffat under den här tiden. Kommer sakna alla jättemycket men vi ska ju ses igen ;) ♥

Blev över 1000 bilder på kameran och över 500 på iphonen så jag får väl sitta och välja ut de bästa ;) Sen ska de göras en film av de jag lyckats filma, Micke ska hjälpa oss otekniska :)

Nu ser dagen lite knasig ut, ska bland annat träffa Sandra och mysa :) och sen får vi se :) vill åka ut till hästarna så kommer kanske göra de :)

Jag ska absolut skriva om hela resan typ ikväll! Så ska ni få se massa bilder med :)
Puss på er ♥




Det är nu vi har som roligast!



Typ världens bästa låt! Älskar att Chris sätter på den för vår skull :)
Drama drama här nere! Men det är bara kul! Hahah äntligen börjar det hända saker och ting och precis då ska man typ åka hem :( ja ja 2 veckor kvar nu och jag ska leva dom veckorna fullt ut! Skulle inte gått ut idag men gör det ändå (A) hehe! Imorrn eller på onsdag blir det dagsfylla ^^ förlåt mamma att du får läsa alla roligheter men vi har faktiskt varit duktiga här nere :) Längtar till sista lönen nu för jag börjar bli fattig.

Har några gulliga pappor här nere som tycker om att ta hand om oss tjejer. Hade lite allvarligt prat med pappa Kakan igår, han berätta att vi kunde ringa när vi ville :) Pappa Glad säger åt oss att hålla i hatten :) Våra gulliga pappor! Vad skulle vi göra utan dom?

Christian och Jannik är här Elin! Ni missar dom precis :( dom åker ju hem samma dag som ni kommer!
Mycket händer uppe i diskrummet vilket är lite otrevligt, efter klockan fyra får man diska numera.

Jag har så mycket jag kan skriva här men som jag inte kommer på just nu men vi har skrivit upp allt i en fin liten bok här nere så jag ska nog kunna berätta alla smarriga detaljer snart ;) hihihi!!!!

Nu ska vi fixa oss, massa pussar, kramar och kärlek! ♥






Ni får en bild på oss glad jävlar här nere!








RSS 2.0