Jag saknar dig

Igår var jag, Petra och Amelie på bio och såg Jag saknar dig. En riktig jävla snyftare de där, eller vi snyfta inte vi grät som in i helvete! Filmen var jättebra i alla fall så den är helt klart värd att se! :)

You make me feel

Veckan börjar ju så sjukt bra! Pratade nämligen lite med barchefen på Storstad idag och på fredag och lördag ska jag provjobba. Och nästa helg får även Petra jobba! Detta kommer visserligen att innebära jobb varje helg ett tag framöver.. Men det är bara att bita ihop och stå ut.
Imorgon ska vi också förbi hästarna i Länna och prata lite med ägaren. Vi ska också träffa Amelie och imorrn får vi även reda på hur det blir med pluggandet.
Det händer så mycket roliga nya saker nu :) Det piggar upp en väldigt mycket nu när det börjar bli kallare. Filminspelning är det nästa vecka med! 60-talskläder sydda av Lars Wallin är inte helt fel! :D

Hej då Godis!

Är hemma nu efter en dag hos systeryster. Det har varit som en helt vanlig dag men det är det ju egentligen inte riktigt har jag kommit på nu. För imorrn så kommer inte hon, Jocke och barnen förutom Giesela att bo kvar.
Tur att en flygresa till Spanien inte tar så lång tid! Men det känns ändå jobbigt och konstigt
:( ♥






Philip Morris Open


Måste först innan jag berättar om PM open hur personalfesten var. Den var riktigt bra! Alla var glada och det blev mycket dans, från vanlig dans till mer intim dans för vissa. Mycket trevligt hade vi i alla fall ;)

Åkte ju ner till Jönköping i söndags för att hjälpa till lite där efter att ha blivit förfrågad av coops partyprisse... En fest för massa krögare. Låter säkert sämre än vad de va kan jag lova!
Kom nerpå eftermiddagen och då var de fördrink med lite tal osv. därefter en trerättersmiddag med uppträdande. Under middagen blev jag och Petra presenterade för flera personer bl.a. vdn och kökschefen på café opera. Riktigt trevliga personer! Festen där efter är ett minne blott då jag kom i säng ganska tidigt. Inget mer att tillägga där. Kul hade vi i alla fall och det var ju huvudsaken!
Dagen efter så fick vi en arbetsuppgift och det var att köra krögare mellan hål 4 och 5 i en golfbil. Inte helt fel! Så de gjorde vi hela dagen så vi hann ju prata med en hel del personer.
På kvällen var det fördrink återigen och massa skålar och sen middag igen! Åt den middagen tillsammans med årets vinnare. Mycket trevligt :) Sen uppträdde och Linda Bengtzing. Då var alla som tokigast och säkert fullast. Petra mådde inge bra så hon gick och la sig efter middagen. Själv stannade jag upp en liten stund. Kom in där dansgolvet var efter en drink och då insåg jag rätt snabbt att jag kankse ska gå och lägga mig jag med. Kände inte att jag passade in där riktigt. 40-åringar kan släppa loss dom med!
Dagen efter så hade vi samma arbetsuppgift och sen efter det så åkte vi hem :) Så sjukt att komma hem efter dessa tokigheter man upplevt. Men det bästa med att komma hem var nog att ha jobberbjudande med sig ;)
Petra och jag i golfbilen!
Golfbanan var riktigt fin!
Teglets golfbil, hans uppgift var att åka runt å dela ut shottar..
Dricker lite skumpa ur pokalen!
Galna krögare!

Buffé

Idag har jag vart duktig på jobbet och byggt lite :) Hoppas att kunderna blir nöjda!





Blessed

Körde avskedsutgång igår för Ellen som flyttar till Lund på fredag. Mycket trevligt :) Gick hem tidigt för var ganska trött, så idag ska jag bara promenera lite efter jobbet och sen ska jag sova, för det behöver min kropp nu. Eller ja vi får se i alla fall.
Var inne och åt på John Chris idag med David och det var ju sådär när man märkte att det låg ett hårstrå i sin mat!!!!!! Mådde ju skapligt illa efter det. Men kompensation blev det i alla fall. Blä!
Sen så ska Petra och jag vara med i en fejkad dokumtärfilm om typ 2 veckor :D ska bli riktigt kul, ska tydligen spela älskarinnor. Men inge snusk blire!

OCH Himlen Därtill



Jag har så himla fina kollegor! Gårdagen var så mysig. Middagen blev super, och det är ju ingen tvekan om att vi kommer göra om det här. Nästa gång får vi se vart vi äter ;)
Blev lite drinkar också såklart ;) började med en Bellini och sen drack jag rödvin till varmrätten, och jag tyckte det var gott! :D
Avslutade kvällen med en saftig nota och sen åkte vi hem :)







Nej imorrn ska vi inte snåla!

För imorrn så ska Linda, Elin, Linn, Petra och jag äta på OCH Himlen Därtill! Ska bli så underbart mysigt :D

Helgen

Den här helgen vart mycket bättre än vad jag trodde att den skulle bli :) har verkligen haft många trevliga moments! Ibland tror man att våra korkade tider på jobbet ska förstöra allt. Men eftersom att allt roligt lockade så jäkla mycket så kunde helgen bara ha varit bra nu i efterhand ändå.
Efter de 11 timmarna på jobbet i lördags hade vår kära bror och hans Carro en kräftskiva med släkten. Supermysigt!
På söndagen efter jobbet träffade Petra och jag Sara och Amelie som vi träffade på Rhodos, deras kompis Pania var med också :) Traskade runt på staden, tog varsitt glas vin och bara mööööös! Pratade ut om allt som hänt på Rhodos.
Den här veckan blir också väldigt rolig tror jag! Idag så ska vi tillbringa kvällen med Linda, imorrn blir det middag med "Middagsgruppen", på onsdag efter ridning är det avskedsutgång för Ellen. På torsdagen får jag nog ta de lugnt på kvällen. På fredag är det oktoberfest med mamma och pappa på mässan. På lördag är det Kick-off med jobbet och på söndag drar Petra och jag till Jönköping! mer om de senare ;)

vissa får ledigt andra får jobba

Fredag idag och de flesta går nog hem snart, men inte jag. Jag går till jobbet vid fyra och kör ett fyratimmarspass istället. Just nu håller jag på att bakar till Andreas och Carros kräftskiva till imorrn. Vi ska ta med oss två kladdkakor som är så sjukt goda! Helgen är ju ingen jätterolig helg med tanke på allt jobb. De enda man går och tänker är på pengarna man får sen. Skulle nästan vilja säga att det var värt det men att gå upp 5 varannan lördag är inte roligt inte. Som tur är ska vi inte bara jobba Petra och jag utan vi ska även på kräftskivan som jag nämde och sen ska vi träffa två riktigt goa brudar som jag har saknat jättemycket! Så i alla fall på söndag kanske lördag med så ska vi träffa dom :) ♥


Tottosarna

Första ridningen var ju igår och det var jättemysigt även fast det dugga lite i början av uteritten :) Jag fick rida en av våra nya som hette Mighty Bell, jättetrevlig kille! Den andra hette Teddy. Petra red Zoran och Elin Millan. Plockade bort en jätteäcklig fästing på Millan. Skitstor och jättehård :( usch!

Idag har jag jobbat hela dagen och ska lata mig hemma tills Ann-Sofie ska jaga mig och Petra i joggingspåret ikväll. Nästan hela familjen Blidén är nämligen här för att övernatta.
Fick hem lönespecen idag med och gud va fin den va :D


Min totto igår


Kärlek på onsdagar




V.32

Ny vecka, nya tag! Idag eller imorrn får jag reda på om jag ska plugga i höst eller inte. Hoppas jag kommer in, vore riktigt kul med att göra något annat. Ska snart röra mig mot jobbet och tjäna lite cash. Helgen blev riktigt rolig den här gången. Kräftor, vin och fina vänner. Kan det bli bättre?
Den här veckan börjar det bästa, äntligen ska vi tillbaka till våra normala onsdagkvällar! Hoppas Krille har saknat Elin M, Petra och mig ;)
Supertrion på onsdagar!



RSS 2.0