I look up to the sky

Jahapp nu ska jag berätta för er vilket jag alltid gör när jag skriver här, nämligen vad jag har gjort idag! Och igår kanske... Igår luncha jag med brudarna och prata framtid och hade väldigt trevligt :) älskar verkligen er! Ni får mina dagar att gå runt ♥
Sen på kvällen var det ju derby på tvn, de fick man ju inte missa. Sandra kom hit med puttinuttihunden som vi gossa med :) Självklart kollade vi på matchen också. Och AIK krossade DIF ganska rejält. Det gillar vi!

Idag har Petra och jag träffat Micke och spelat Jeopardy! Wiihoo vilken rolig sysselsättning vi har haft, iofs var det typ sjukt kul för Petra var sämst. Jag ställde frågan "En på internet vanlig förkortning som betyder ungerfär "i verkliga livet""
Vi vanliga människor hade svarat "Vad är IRL?" men Petra skrek ut fort som fan "Vad är www?" Jag vet inte om hon tänkte eller om hon bara slängde ur sig svaret. Men hon såg ganska förvånad ut när frågan gick över till Micke och han svarade rätt. Sen har Petra gett mig och Micke ledtrådar, vilket alltid har varit till en låt, så hon har suttit och försökt nynnat vilket inte gick så bra då hon bara skratta åt sig själv.. Kul har vi haft i alla fall :)
Nu på kvällen har vi varit i stallet oh pratat med tjejerna och Krille :) Så nu är vi hemma och nu blir det promenad!

Puss hej ♥


Duktig och inte duktig

Idag har jag varit både duktig och inte duktig!
Jag har jobbat en stund, vilket var jobbigt, kändes inte helt ok än :/ Men de funka i alla fall. Sen har jag sökt kurser och program och funderat över hur min framtid ska se ut och går det som jag vill så har jag bestämt mig :) Men vi får väl se om Göteborg vill ha mig eller inte.
Sen har jag lagat mat och slösat pengar och betalt tillbaka (ska i alla fall göra det snart).
Jag har nämligen köpt Hunterstövlar ;) Mihaaawma! Måste ju ha stövlar om man ska plocka svamp! Vilket jag också ska göra :D med Mami å Petri någon dag :) Petra ska köpa stövlar imorrn! Sen ska en vinterjacka köpas också, vi får väl se om de finns några...
Ska till stan imorrn som ni kanske förstår :) Jag, Sandra, Petra och Emelie och sen tänkte Alex luncha med oss också hoppas jag :)

Nu ska Petra och jag gå en promenad :)
Puss hej ♥


Freedom


Ska iväg på kul!

Snart ska jag och Petra åka iväg till Carro som fyller år :) Efter det ska vi åka mot Sibell som bjuder på middag, kommer bli riktigt trevligt! Nu får man chansen att klä upp sig lite ;) Sen får vi se ifall vi träffar en kompis från Rhodos, mys på café 60 ser de ut att bli också :)

Puss hej! ♥


Shopping

Woops! Lönen har precis kommit och en stor del gick åt till shoppingen idag, men jag fick hem mycket fint i alla fall :) Fick ju iofs en jävligt och då menar jag jävligt fin lön. Bästa hittills i alla fall!
En kavaj
En väska
En mysig stickad tjocktröja
En snygg kofta
Ett par jeans fick jag med mig hem :)

Puss ♥



Jag och min nya kärlek


Klippte lugg som ni kanske ser  ;P


Nothing but love


Nails

Har precis målat naglarna :) Kan ju inte ha fula naglar nu när håret ser bra ut ;) Bild på håret får ni se imorrn :D Kanske en liten förändring men en stor förändring för mig.
Imorrn ska vi till Odenplan, ska först luncha med Elin sen ska Petra och jag till Saltis och vara barnvakt en stund medans Annso gör annat. På fredag kanske vi ska följa med Carro till en hästis och kolla lite, de blir kul de :)
Kollar på idol nu och många suger veeeeeerkligen! Blää!

Åh idag såg Petra, jag och Micke Grown ups också! Den var jättebra :) se den ;)


Mitt fula finger med en snygg nagel! Eller?


Örebros kommunala orkester!


PROBLEM!

Okej imorrn ska jag klippa mig och färga och jag ska göra en förändring!
Så den enkla frågan blir:
Hur ska jag göra?

Ska jag klippa topparna? Kort? Någon speciell frisyr eller färg?
VAD?! Passa på och tyck till nu när ni kan ;)


Så här ser det ut nu! Kolla håret och inte de onyktra ansiktet ^^


Minnen som fyller dagarna med glädje




Listan

Sådär! Petra har ju kommit under de senaste åren med en hel del sjukdomar som ingen annan i vår ålder haft. Varför jag tar upp detta är för att igår svullna hennes mun/kind upp till en fet ballong, hon liknade pigan Lina när hon fick tandont i Emil i Lönnerberga-filmerna, ni vet. I alla fall så ska vi skriva en lista nu över alla hennes sjukdomar för att göra den här dagen lite roligare!

- 2008 upptäcktes en så kallad Amöba hos Petra, även hos mig, denna kom från Venezuela.

- Sommaren 2009 åkte vi på vår första Rhodosresa och Petra kom hem med Körtelfeber, utav körtelfeber så svällde hennes lever upp vilket ledde till täta kontroller av hennes levervärden, hon blev nästan inlagd på sjukan, ett fall och flickan kunde dött. Som en vidareutveckling av sjukdomen så fick hon Knölros, blåmärken på benen som svullnar upp och ger svårigheter till att använda benen. Äldre personer drabbas oftast av Knölros.

- 2010 i Mars fick Petra Bröstinflammation, vilket är förvånadsvärt då endast ammande kvinnor får detta. Petra var ju inte gravid.

- Efter att ha kommit hem från Rhodosresan i år så var Petra på en promenad i solen och fick ett skavsår av sina gympaskor. Skavsåret växte lite för mycket, men läkarna ville inte spräcka blåsan, för då skulle det bli värre. Efter 2 gånger på akuten med foten som såg ut som en fotboll och dessutom så hade nu Petra inte längre ett skavsår utan mer en blåsa som såg ut och var lika stor som en blodigel. Nu smällde äntligen en läkaren blåsan och Petra fick gå på kryckor i 4 veckor. Men en sak får vi inte glömma! Utav skavsåret fick Petra också Rosfeber en sjukdom som oftast gamlingar får. Sköt om era skavsår!

- Och nu igår så svällde Petras ansikte upp och idag fick vi veta att hennes ena baktand är inflammerad. Inte nog med operationen så fick hon en ond tand med! Skulle nu halsen på henne svälla upp så skulle det bli ett till akutbesök.

En annan rolig sak är att Petra inte tål varken antibiotika eller penicilin!
Men nu kan man ju hoppas att Petra slipper alla dessa saker när hon blir gammal.

Puss hej! ♥


Smycken

Måste köpa ett smyckesträd så att inte alla mina smycken trasslar ihop sig!
Mitt älskade halsband från Bikbok tog jag ju sönder på Rhodos :( Fattar inte riktigt vad jag tänkte med när jag fastna med brandsläckaren i halsbandet. Kommer bli svårt att hitta ett som kan ersätta det..


Ett sånt här smyckesträd får det lov att bli!


De nu trasiga halsbandet


-


Valet

Helt plötsligt när man väl får rösta så blir man mer intresserad av politik än vanligt. Så kände i alla fall jag nu. Visst att debatter alltid är roligt och så men man fick lite panik när man väl såg procenten för partierna igårkväll, klart man ville att sitt parti skulle vinna! Sverigedemokraterna kom in och nu uppstår de kalabalik. Vi får väl se vad dom har att komma med.
Petra påpeka en bra sak nu idag som Mona Sahlin sa igår. Hon pratade ju om främlingsfientlighet och jämlikhet etc. och sa att dom i Tensta, Rinkeby etc. inte behövde vara rädda. Är det inte lite fel att hon pekar ut vissa kommuner? Hon kunde ju uttryckt sig annorlunda tycker man.


Get Outta my way


What’s the worst thing that could happen to you
Take a chance tonight and try something new
You’re getting boring you’re oh so boring
And I don’t recognize the zombie you’ve turned into


Pengarna flyger iväg

Har insett nu att jag har en hel del att införskaffa nu till både vinter och höst!
Bl.a.
- Vinterjacka
- Busskort
- Gymkort (när jag väl får träna)
- Kläder rent allmänt
- Betala tillbaka till pappa
- Bartenderkurs (om det blir av)
och mycket mer...

Det blir tufft att hålla budgeten i år :/

:)

Lördagsmys med Sandra :) Blev hemlagad pizza till middag! *smaskens*
Nu blir det bara massa myyyyyyyyyyyyyyyyys!

Puss ♥


Innan den kom in i ugnen


Efter, ser väl gott ut? ;)


Mami har till och med tänt brasan för att öka mysfaktorn ♥


G L A D

Är mycket gladare och piggare + fräschare idag! haha ;D
Eftersom Petra och jag fortfarande måste röra oss i slowmotion så kan vi inte hitta på något jättekul idag, men vi ska ändå få komma utanför huset, vilket känns bättre än att sitta framför TVn hela dagen :) Måste dessutom ner till posten och väga skor så jag kan skicka iväg det jag ska sälja till mina köpare!
Igår kom det underbara vänner hem till oss :) Sibell, Sandra och Elin var och tittade in. Tänk att 3 söta ansikten kan göra ens dag fulländad :) Sandra kommer även och tittar in idag med :) Myspys!

Puss ♥


uselt

Idag känns allt bara skit, ska muntra upp mig själv med internetshopping. 
Sitter just nu och bölar till Armageddon. Måste Ben Affleck se så bra ut?  


Mm.. alla tänker vi olika om olika saker




Soffpotatis

Mina närmaste 3 veckor lär vara väldigt lugna, i alla fall den här första! Men något som är bra är att jag känner mig piggare, har dock lika ont så kan inte röra mig normalt. Stel som en pinne typ.
Idag har Annso varit här och hållt oss sällskap :) Mamma är med mycket nu också så de känns skönt att inte bara sitta och kolla TV hela tiden. Blir en hel del sånt...

puss ♥


4 storlekar lättare!

Äntligen hemma, känns sisådär just nu. Ska inte säga så mycket heller. Men nu har jag i alla fall 4 storlekar mindre på mina bröst. Mycket eller hur? Känner mig som en planka just nu även fast tuttarna är svullna och spända som bara den. Äsch de blir nog bra. Jag ska berätta allt om operationen sen när jag har mer ork och lust.

Vill ni veta en cool sak?
Daniel Adams Rays pappa opererade mig ;D haha, lite ballt i alla fall.

Puss puss

 


13 september

Skulle sova för ett bra tag sen! Ska ju upp halv sex imorrn :/ 
Ska i alla fall vara på kliniken 07.30 och sen får jag och Petra se vad som händer :) Kommer i alla fall inte att komma hem imorrn vilket känns både bra och dåligt. Vi får väl se om ni får se ett resultat sen :D Jag kommer nog att visa upp en jämförelse när jag tycker att det bliviti bra :)

Nu ska jag sussa :) Puss å natti ♥


Inte långt kvar nu..

Vid den här tiden imorrn ligger jag och Petra i varsin sjukhussäng och skrattar/ler/gråter/surar/whatever! eller ja vi får se :P Förhoppningsvis mår vi bra i alla fall...

Skulle ju ta ut Petras fucking piercing idag, Malin fick inte ut den, jag fick inte ut den så vi var tvungna att åka in till ANT och ta ut den :S fick vänta nästan två timmar men vad gör de när vi ändå har så mycket hemma att göra.. Nu är den i alla falll ute och vi är torra efter regnet som öst ner över oss.
Petra bakar bröd och jag och Emelie sitter vid bordet och gör inget. Nu kom mami hem :)

Så nu är det bara duscha och göra massa annat, packa t.ex.

Bye bye ♥


Jag på sjukhuset! Baben å jag ritade :)


Morgondagen

Morgondagens uppgifter:

• Göra rent skor...

• Prata med Emelie

• Duscha hundrasjuttioelva gånger

• Tvätta sängkläderna, tvätta kläder

• Ta ut Petras piercing

• Handla

sean_faris.jpg sean faris image by lindsey-mariee123
Vore inte helt fel ;)


Och så var den helgen över..

Vilken helg! Sitter och har tråkigt, men de är kanske inte så ovanligt, Petra kommer hem om 5 minuter kanske och min mage skriker efter middag! Måste ju vänta på henne :)
Som ni vet var jag barnvakt igår till Blidénbarnen :) hade riktigt kul med Issan som hade en hel del överskottsenergi. Mutade henne lite så vi kunde åka förbi Nacka Forum efter att vi droppat av Mackan på hockeyträningen ;) Hon föll direkt för lockbetet! Giesela blev överlycklig när jag sa att vi skulle komma lite senare och Charlie var hos sin kompis. Perfekt! :D 

Issan berättade om sin kärlek William för oss, så söt :D
"William, hon är en jordgubbe. Och jag ska gifta mig med henne, men jag, jag är ett hallon. Och nu går inte William på dagis, hon går i skolan. Och jag, jag är en jordgubbe nu! Och hon är 6 och jag är 5."

Idag har jag bara jobbat och sen inget, imorrn blir de prat med Baben! Typ en dag kvar nu ju :O

Puss hej ♥

David skickar youtube-klipp till mig.. Shaaa, lite underhållande i alla fall... Stackarn.. :/


Let's delay our misery


Barnvakt till 4 små guldungar

Sitter barnvakt hela dagen idag ;) Plingelinga om det är något! ♥

Your love is my drug


Är det så här livet ska se ut?

Är det så här mitt liv ska se ut nu härnäst? :S i sånna fall är jag inte riktigt nöjd. Efter mina 3 veckor som sjuk nu så kommer i alla fall jag att bo på gymmet dom dagarna som ser ut så här för mig. Igår t.ex. slutade 12 på jobbet. Gjorde inte ett jota efter det. Jo hämtade Philip och Petra, handlade middag. Idag vaknade sent, vilket är något jag avskyr. Och vad har jag kvar av min dag, jo jobbet som börjar kl.16! Tur att jag tvingat över Micke, han har nog lika tråkigt som jag skulle jag tro!


My love


Är inte hästar bara för underbara? ♥

Jag älskar verkligen att vara i stallet. Det är verkligen en plats jag kan vara mig själv på, släppa all stress och annat som är i min omvärld. Passade på att gosa med Ewing som står brevid Presto som både Petra och jag red igår. Petra red också Ägrim i vår vanliga grupp och gud va vi skratta åt det :D Alla intygade att Kristian måste ha något emot henne eftersom att han satte henne på Mr. K (en annan icke smidig häst) veckan innan ^^, Ägrim är en av våra största hästar på Ågesta och väldigt klumpig just därför var det kul :)
Jag fick då Presto som är en ponny :D Sista lektionen på 3 veckor gick bra i alla fall vilket kändes kanon :)

Puss ♥


Jag och Presto


Jag på Presto, Petra på Ägrim & Elin på Alaska (också en ponny)


...


Allt en soldat för vårt land behöver!
Dextrosol och Ettan portion!


Latar mig för det förtjänar jag!

Är baksugen! Jag tror man kommer in i sånna perioder ibland. Det gör i alla fall jag. Dock vill jag inte gå upp i vikt så jag får väl baka och sen ge bort allt sött å gott och provsmaka lite granna bara.
Medans Petra sliter på jobbet fram till 15 så sitter jag hemma och njuter av min lediga dag! Är dock inte så glad över att jag ska sitta och bli myggbiten i stallet till halv elva ikväll. Men jag överlever nog det, är ju inte ensam i alla fall :)

Puuuuuusss ♥

Lekte med världens sötaste valp igår förresten :D Lilla Nellie som är Sandras hund, massa kärlek till den! ♥


Hillman!


Jag och min vite springare Hillman! :)


Tantvarning eller vad?

Prata nyss med Alex om att jag måste få komma till hennes lägenhet snarast! Så bad jag henne skaffa en espressomaskin och då sa snurpan att hon faktiskt hade tänkt på mig och fixat en kaffekokare :D aaaw är inte de sött?
Petra sitter och visar massa bakverk man kan baka nu när vi blir sjukskrivna, låter som vi är gamla tanter när jag använder mig av de ordet.. I alla fall visade hon en bananbakelse :S kan man ens baka med banan? blää, banan är gott till mycket men inte å baka med.

Kan inte klockan bli 18 så jag får rida istället för att sitta och ha tråkigt. Är lite glad att jag har något att göra nu men va fan ska jag göra i 3 veckor utan hästarna? Kommer nog vara där ändå och ta del av Kristians kloka ord när han har lektion ;) nyttigt å titta också!

Snart kommer en hemlig person hit, säger inte vem och varför :)

Puss hej ♥


Till hästisarna snaaart :) De här är Manneh som fick va modell åt mig när jag hade fotoläxa :)


8 dagar

Måndag idag och jag kan inte riktigt inse att om en vecka och en dag kommer jag att ligga på ett sjukhus :S
Tur att jag har så fullt upp med andra saker att jag inte tänker på det :) Igår t.ex. var jag å tränade på Friskis som jag verkligen inte har gjort på länge, men som jag kommer fortsätta med nu tills det är dags för beachen igen alltså till sommaren ^^,

Idag ska jag jobba deli, vilket var längesen :) ska bli kul och skönt å stå där bakom istället haha! Sen imorrn är jag ledig och då ska jag träna igen ;) jajamensan! Sen på kvällen ska jag också rida, vilket är ännu mer träning :D På onsdag är jag också ledig och ska ta det lugnt, planera lite kanske. Ridning på kvällen sen igen :) Torsdag jobbar jag lite granna sen är jag ledig från kl.12.00, fett sööööööööööööööönt! På fredag jobbar jag kväll men inte så farligt för de e ju delin då med :) på lördag ska jag sitta barnvakt hela dagen till gulleungarna och träna på morgonen får jag inte glömma :) söndag blir det jobb, sen är det nästan tisdag :o

Puss hej ♥


cause cause you tease me


And you can't fight the tears that ain't coming



Fan va jobbigt allting blev helt plötsligt :S


Man I feel like a woman


För igår hade vi riktigt kul!

Sådär ja! Nu är jag tillbaka och ska berätta om allt kul som hände igår. Ska försöka göra det kortfattat :)

Började jobba 10.00, satt för det mesta och sov i kassan. Fick också se ett antal butt cracks :S förstår inte varför män inte kan dra upp sina byxor/kalsonger så man slipper se deras håriga rövar. Och på tal om kalsonger så hade Niklas Wahlgren sina högt upp, syntes gjorde han med sin håriga haka och schteeekiga solbrillor som han försökte dölja sin baksmälla med. Han lyckades inte så bra eftersom att han handlade 3 påsar naturgodis, 1 påse godis och ett popcornpaket.

Fick sluta tidigare och drog därmed iväg till partyt som Alex stod för! Thai-mat och chaampaange bjöds de på! Sedan drack vi oss fulla och drog ut och gjorde Stockholm osäkert :) Fan va kul de va att gå ut! De pengarna jag slösade igår var så värda! Så värda!

Var först på Lobby och köpte shot, sjöng, dansade och så helt plötsligt fick Jonas Hellman bli "the one" i greaselåten "Your the one that I want". Kungar i baren var vi också och kände oss som kvinnor med! Träffade på en Rhodosraggare från förra året. David Lövgren! Träffade även på han på tunnelbanestationen på väg hem då han satt på marken och visste inte vart han skulle. Lyckad kväll antar jag ;)

Efter Lobby drog vi till ett ställe vid namn Le Bon Palais, 27 årsgräns och vi kom in! Tack vare Elins snygga vän David :) dock var inte stället fullt med den yngre generationen utan mer av gråhåriga män och dansande kvinnor, lite som filmen Heartbreak Hotel. Men inte grät vi för de :D nya upplevelser är alltid roligt, men vi gick ganska fort ändå. Snyggast på klubben var vi i alla fall enligt en man som kom fram till mig och frågade "Varför ska de snyggaste brudarna här gå redan nu?". Jag skulle svarat att han lika gärna kunde vart min pappa. Men istället svara jag trevligt att vi helt enkelt var tvungna att gå.

Och så var denna underbara afton över :)

Puss ♥




Hela gänget!


Födelsedagsbarnet


En lycklig å en bitter, eller?


Näe tänkte väl de ;)




Så jävla goooooott!


Petra och Mr. Åmål


Jag och David

and it's true

OMG vilken dag jag hade igår :) allt från niklas wahlgrens fyllekäk till ömma trampdynor. Mina klackar kan inte mäta sig med Petras 14cm men mina är en aning obekvämare ;)
Skulle ju dra till Le Bon Palais, vilket vi också gjorde och blev dessutom ärrade för livet. Men jag ser inte detta negativt utan mer som en ny upplevelse! Ni ska få höra mer senare om gårddagens bravader, men nu ska jag äta frukost och sen gå och få sköööön massage av min syster.

Puss på er! ♥

 

You make me wanna feel alive!


aj

Ärligt talat så börjar jag snart grina för att jag har äckligt ont i min rygg :( Fyyyyyyyy fan! Blir nog inge stoj här ikväll inte....


Fucking shit! Fattar du vad det betyder?!



God dagens! Sista dagen är avklarad som fruktansvarig! Woop woop! Känns ganska bra att jag slipper gå upp tidigt igen :) men de bästa va nog att cheferna var nöjda med mitt arbete :)
Så vad har hänt sen sist jag skrev då? Jo jag red ju i onsdags och då red jag Asprilla och sen red jag igår. Och då red jag Golden :) Sen innan ridningen var jag, Micke, Lucas och Petra på bio och såg Kommissarie Späck. Speciell film, hade nog lite för höga förväntningar. Men sen nu i morse när Petra och jag citerade allt kul i filmen vid frukosten på jobbet höll vi på att dö av skratt. Fan grina, Dennis tyckte inte vi va kloka. Fast de gör han aldrig.

Idag vet jag inte vad som händer, vi får la se. Ska ju jobba imorrn med. Fast då börjar jag 10, lite bättre än 7 i alla fall. Imorrn ska vi fira Alex också så de ska bli kul :) Utgång blir de!

Ska hämta Petra om 20 minuter, så puss puss! ♥


Kul i bilen påväg till bion!


Luci körde




Golden och jag :)




Alex 19 år!

Så var ännu en dag på jobbet avklarad! Snart blir det stallet :) ljuvligt! Imorrn får jag hjälp av Petra innan hon börjar jobba, tyckte jag lät som en jättebra idé för då kan jag göra klart massor innan frukosten :D wooo me likey!

Sitter och kollar på TV med Lucas, Micke och Petra :) väldigt trevligt! En annan sak jag kom på imorse är att det är bara 14 dagar kvar nu till min operation.. Tiden går fort.. Och idag fyller Alex år också! Hela 19 år :) Vi som har vart kompisar i 13 år nu! :O Fler lär det ju bli i alla fall :) Fina presenter får hon också :D

Puss hej ♥


RSS 2.0