4 veckan startad!


Skål!

Såååååå nu har jag äntligen fått tag i en dator! Fick låna Saras idag :) nu var det ju jättelängesen jag skrev!
Sitter på Swedko faktiskt helt ensam, Rana kanske skulle komma förbi sen och göra lite sällskap.

Är så uppe i varv. Lite sur och lite glad, fast mest glad tror jag :) Sov 3 timmar i natt för då var jag förbannad....  Vissa hade de ju lite roligare än andra igår. Rana och jag fick städa undan efter de som haft lite extra kul och otur. Baren skrubbades i alla fall rent imorse, låg lite blod och glas lite här och var. Adam fick massa sår men jag hoppas han klarade sig lindrigt, han såg okej ut idag i alla fall. För er som inte vet så ramla han ner från baren. Sen finns det ju alltid en massa saker att vara bitter över, men vad gör det :) jag och tjejerna lever ju livet just nu! Riktigt kul har vi verkligen.

Vi jobbar och står i som vanligt men är i alla fall lediga 2 dagar i veckan. Jag har en av de sämsta... söndagarna, men jag och min drickkompis (gud va fel de lät men i alla fall) Jonas försöker göra det bästa av situationen :) 
 
Johan och Hampus har kommit ner nu, vi lärde känna dom de tidigare åren vi vart här :) Sen så har vi ju lärt känna ännu fler nu! Jätteroligt! Älskar det, vill inte åka hem just nu men vill samtidigt det.

Gyros har jag aldrig ätit så mycket i hela mitt liv som nu, jag lever typ på de. Men jag håller mig fit ändå! Jag, Adam och Petra brukar gå bort till Ixia och tillbaka och det är en rejäl bit kan jag säga ;) Så rör på mig gör jag! får panik om jag inte får gå mina dagliga promenader :) Vår dagliga glass är också viktig men den ovanan får jag nog börja avverka snarast! Kommer ju se ut som en snart.

Jag hoppas att alla har det jättebra där hemma, och sakna inte ihjäl oss nu för vi kommer ju snart hem :) mindre än en månad kvar ju! Sen ska vi ha kul hemma :)

Puss på er mina käraste! ♥

Lite bilder ska ni såklart få se! Klicka!


mina fina tjejer, sara å petra, jonas å jag, petra å emelie fina!, petra å mat, jonas, jag å emelie


christoffer jag å emelie, jonas (drickkompisen) å jag, marcus å andreas, puss!


e å d, de tre vännerna å adam, tim å tjejerna, bästa mackorna, jonas uppåner, jag kunde i alla fall lite!





I lööööve Rhooodos!

Sorry för att jag inte skrivit på ett tag men det är svårt och få tag i dator här nere :o man får nästan kidnappa en för att kunna skriva. Men nu sitter jag är och har lika bråttom som vanligt med att skriva. Alla lånade nämligen datan idag.
Den här veckan har varit lite roligare än den förra, vi var bland annat på utflykt med costasgänget och massa andra workers i lördags! Vi drog iväg till Lindos och låg på en fin strand där hela dagen. 5-kamp hade vi också! Vi kom sist men de kanske inte va så konstigt eftersom att halva laget svek oss när vi skulle köra de sista kamperna. Har bränt upp mig rejält efter dagen, men nu är det bättre :) Sov ut lite extra idag också och sen gick vi till Anapolis och åt frukost :)

Nu har vi tagit en fika här på Kringlan :) Idag är vi faktiskt lediga alla vi tillsammans! :D Rana och Sara var lediga igår och då fick vi vara det idag :)
Så ikväll ska vi lyxa till det ordentligt! Riktigt ordentligt :) Och fest blir det också såklart :)

Vi solar och har kul hela dagarna och jobbar på kvällarna. Har träffat många härliga människor här nere redan nu och det kommer bli tråkigt att åka hem sen :/ Men samtidigt så vill jag hem också ^^ men iiiiinte riktigt än!

Här kommer lite bilder från veckan och så :) klicka på dom! ♥

Från baren!


costasadde strippar lite, vincent och vi, adam, shotrekord på g!

Efter jobbet bilder!


Petra och jag bakar pizza med Thomas!, blåååååbär med jonas, pussar på joel, stavros och ja på min lediga dag!

Hemma hos oss!


Så här bor vi!, Adam i sängen, jag ful, emelie gööllig, petra å emelie gäääälligare

Från Lindos!


strandbilder.... sandpeeling på läppen, jonas nergrävd

Kringlan

Sitter på Kringlan och äter lite lunch, har varit på stranden nu på morgonen och stekt lite! Galet skönt väder här nere, det blir bara bättre och bättre för varje dag :)
Nu har det gått en vecka här nere på ön och idag är jag ledig! Vi ska kolla Sverige-Finland matchen ikväll, hoppas vi vinner ;)
Nästa vecka händer det inte så mycket mer än vad det gjort den här veckan, det ska tydligen komma ett lass ner den 24 typ, kanske blir det bättre drag här då!

Har fixat ett greknummer nu men mobilen funkar inte så måste åtgärda det...

Bästa saken här nere just nu är Magnum vit, vet inte hur många sånna vi har klämt hittills! Så jävla gotttt! ♥
Sämsta är att man vaknar lite sent, och alla äckliga gubbar!

Lite bilder på hur vi bor! och annat!


Vår dörr!


Det är 3 lägenheter där vi bor


Lilla uteplatsen som är mycket mysigare nu


Så här glada var vi över att träffa våra älskade väskor igen


Hade roligt på Jacks igår :)


Söta vi är eller hur?

11 Maj

Dag fyra här nere då och igår fick vi våra efterlängtade kläder! Igår anlände också käraste Kissie ner hit och sprang runt, våran bartender Adam serverade tjejerna och sen kom jag fram och frågade om det var trevligt att prata och fota Kissie? Han såg inte ens att de va hon, han trodde hon hette Tanja.

Vi hade kul igår och idag ska Petra och jag köra ett mördarpass.. 20-05 wiihoo, fattar inte varför men de lär vi väl märka snart.

Sitter på Kringlan nu och äter lite lunch, vädret är inte de bästa. Hoppas på bättre väder imorrn :)





Galna finnar kör hårt!


Möte


Hela gänget :)

Mardrömmen som blev sann!

Hej allihopa där hemma! Är på lite bättre humör nu efter ett sjukt bra samtal! Mamma berättade för mig att mitt bagage är i Aten, nu hur det kom dit vet jag inte eftersom att vi aldrig åkte dit....

Så här såg vår resa ut lite kortfattat:
- kl.06.20 åker vi från Arlanda till Köpenhamn
- kommer fram i Köpenhamn ser också att planet till Aten är inställt! PANIK! Oavsett ifall vi skulle åkt med det hade vi aldrig hunnit för kön till transfer centret var inte okej...
- Fick en ny biljett till München och fick dessutom vänta i 5 timmar och 30 minuter på planet! Fuck yeah!
- Åket till München och allting skulle då vara med oss, d.v.s att bageget skulle vara med oss.
- Väl i München skulle vi ha det väldigt lätt att hitta. Den flygplatsen är inte liten kan jag säga, vi fick springa mellan 2 byggnader för att hitta och han ganska precis med planet.. Inte alla som tagit en joggingtur en timma i München ;)
- Äntligen framme på Rhodos tänkte vi efter 12 timmars resande. Nej då kommer bara ett bagage, den stora rosa väskan kom på bandet men inte de andra två.... FAAAAAAAAAAAAAAN!

Så nu sitter vi här på Kringlan dag 2 och är lite deppiga men förhoppningsvis kommer ju ett bagage ikväll, hoppas det blir två till och med! :) De känns som att det är på g i alla fall det gjorde de inte för en timma sen. Då tänkte jag att dom skulle vara borta för evigt...

Nu har jag inga bilder att lägga upp men jag fotar hela tiden, nästan, så snart kommer de lite bilder :D Wiiiiihoo!
Tummen känns okej är sjukt rädd för infektion bara.
Lägenheten var super också, inga kackerlackor hittills :)

Ikväll ska vi öppna baren och hejdundran vilken fest det ska bli :D

Massa varma solkyssar till er där hemma! ♥

Mot Kärleksön med mina lovers!




Sitter här hemma själv i köket, är jätterädd inför den långa resan jag ska fara idag. Har aldrig tyckt om att flyga och speciellt inte landa. Nu ska jag göra det 3 gånger under den här tripen!
Petra och jag vägde våra väskor igår och guess what, dom vägde exakt lika mycket, och precis under maxvikten, piiuuu!
Ska packa mitt handbagage nu, vilket inte blev så mycket och det är jag glad för, för då slapp jag en klumpig väska på planet. Resväskan hoppas jag inte spricker däremot :o
Petra sover fortfarande? men någon är vaken, gissar på Mami.
Jag hoppas att jag kan uppdatera er så mycket jag kan under de här få veckorna på Rhodos, kan jag inte det blir jag ledsen. Men är Adam snäll får jag låna hans dator (A) Det var Petra som var vaken! Bra de! :)
Det är 3,7 grader ute just nu och jag tänkte åka med kortare shorts, inte jättekorta men inte så långa. Hoppas det är varmare på ön :)

Imorrn blir det premiäröppning på El Corazon och jäklar vilket fest det ska bli ;) Ser fram emot det mycket!
Ska fota jättemycket med så ni får se fina bilder! Men nu måste jag avsluta här :) Åker ju om en halvtimme till Arlanda! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH!

Puss och många kramar ♥
vi syns där nere Elinhjärtat


Redo för att få bargatan att börja gunga!

Rhooooodos!

Inte långt kvar nu! :D ♥


MAT!












7 maj

Inte långt kvar nu tills vi åker, känns både bra och dåligt att åka iväg. Kommer att åka med den största pressen jag någonsin haft tror jag och antagligen komma hem med ett tomt huvud och samma press. Vet inget, vill inget, kanske ska stanna?
Har gömt undan en liten del av mitt liv idag, och den lär nog vara borta ett tag. Hoppas jag hittar den biten igen..


mjaaaallo

Imorn är det fredag och då händer det saker :) Roliga saker! Sen är det bara lördag kvar och sen lämnar vi detta kalla land. Nu är typ allt färdigt, bara pyttelite saker kvar att handla, typ solkräm t.ex.....
Imorrn ska tummen få bli lite ompysslad av en säkert dyr sköterska, säkert inte bra heller. Blir fan sur då och petar in tummen i ögat på tanten.
Imorrn tror jag Filip kommer på ett besök också? Sen ska jag packa allt, stryka allt med.. ta bort allt onödigt, inget alls, men nånting måste säkert bort. Vill ju inte ha övervikt :)


var ska vi sova i natt?


.

helvete...


:(

Ja min vecka började kanske inte så bra.. Adam (bartendern på el corazon) kom hem och snacka lite med oss :) och sen bar det iväg till jobbet, 20 minuter senare bar det iväg till Handens närsjukhus för att jag vart klumpig och slant med handen i skärmaskinen på jobbet :/ så nu är min fingertopp på tummen borta :( ingen vacker syn. Passande till resan på söndag också. Kanske är det min tur att ha otursår med tanke på att Petra hade sitt förra året...

Jag och Petra har varit duktiga idag :) vi har lagat massa mat! För vi tänkte bjuda bror och Carro på middag ikväll :) Sen så har jag och Petra färgat ögonbrynen och ögonfransarna hos Sara :) Blev riktigt bra! Får våran volume master ikväll också :D

Ska iväg till stallet snart också för Petra ska rida :)

5 dagar kvaaaaaar! ♥


längtar efter att få färg på kroppen :)


Dygna lite

God morgon! Jag gick ju då upp för en timma sen och det händer aldrig annars :S men går man och lägger sig kl.07 på morgonen så får man sova så länge :)
Firade ju fina Elin igår :D och vi hade så  mysigt och roligt!!! Vi började med middag hemma hos oss med goda drinkar och god mat! Tjejer kan också grilla det visste ni va? ;) Riktigt gött blev de! Sen drog vi in till stan då också Emelie lämna oss för att åka hem :/ tråkigt, men jag förstår henne samtidigt. Vi drog i alla fall till amba och träffa Elins kompis David där och sen var vi med Foppa och co :) Helt plötsligt igår hörde vi en bekant röst i micken :o och alla utbrister "Victor!" och det var de ^^ hehe fast vi såg han aldrig... Sen efter ett bra tag med mycket dans och trevligt sällskap så blev Elin trött, så hon gick hem :(
Sen drog vi till white och mötte Jenny i kön där haha :D skitkul så vi drog hem med henne sen :) trevligt med lite sällskap :) Hennes fötter var btw helt svarta :D hahah fattar inte hur hon lyckades med de.
Kvällen var i alla fall mycket trevlig! :) ♥


Strawberry mojito och två glada tjejer!


Full brud och skumpa!


Två par ruggigt svullna och nertrampade fötter och en svart fot, Slussen på morgonen!


RSS 2.0