Fyra brudar!

Uppe med tuppen! Nu åker vi!
Följ vår trip på Fyra Brudars ♥ :)
Ha de bra, puss å kram!


Petra ♥ Emelie ♥ Denise ♥ Elin


If I could write you a song

Nu har jag definitivt zero kronor på kontot! Och jag som måste köpa en mascara på Arlanda :M åååå de blir tajt med pengar nu asså! För jag kunde ju självklart inte låta bli att shoppa idag :/ buhu på mig! Men jag fick 3 fina toppar istället :D 2 från zara och en tubtopp på gina, inte bästa kvalité men de får duga på Rhoddan :) men de från zara var riktigt najsiga ;) kanske kan fota imorrn och visa upp lite nytt..
Har ni hört den nya feta bra låten på 107,5 då? Om inte lyssna på den här, jag spelar så gärna för er ;)
Ååååh nu är det kväll och fanimej inte långt kvar :) Sitter med biljetterna brevid mig och en massa annat för den delen med ^^ och jag undrar hur det kommer gå med att inte proppa väska så att den blir för tung... önska mig lycka till!

Puss hej ♥


Vecka 28

Var nyss nere och handlade middag :) Passade på att prata lite och fick reda på schemat vecka 28, det har tillkommit lite tider då kan man säga ^^ Jag ska t.ex. bli manlig och ha mejeriet på lördagen :O hur sjuttsingen ska det gå? Klena lilla jag liksom.. Men på nått sätt får det gå helt enkelt! :)
Har tvättat en hel del nu och nu återstår städning och strykning, sen shoppa! :) Inte för att jag har ett öre kvar på kortet men ändå :)

Nu ska jag äta lunch :)
Bye bye ♥
























Manligt jobb?


Tvätta, städa och shoppa :)

Driv inte va jag lider just nu! Mina ben plågar mig som faaaaen! Och det är efter att jag stått upp i 5 timmar på jobbet :o snälla kan du inte vänja dig flicka lilla! Men men, jag tror jag kommer sova riktigt tungt i natt, känns som det i alla fall. Benen kommer i alla fall att göra det. För dom ska ut och hurtta imorrn bitti :) Ner till jobbet och lämna finfina lappar till Aaaalice :)

Så min planering för imorrn!

• Kl.09:00 Upp och hoppa! Ut och gå ner till la work!
• Väl hemma efter en timmas promenix så börjar det eviga tvättandet av kläder... (Lärde Petra lite idag, hon får oxå tvätta lite)
• Städa badrummen och dammsuga huset! (visst är vi duktiga mamma!)
• Fixa med resväskan
• Åka och shoppa med papi i Nacka :) Jag hoppas vi hittar bra kläder åt han och mig och Petrowich.
• Ska också börja stryka kläderna :)

Mycket nu inför resan men det är sååååååå värt det! 3 dagar kvar nu!!! TAGGAD? JAA SOM FAN!

Puss å natti ♥


3 daaaaaaagar!

5 dagar kvar

Den här bloggen kommer inte att vara lika uppdaterad under en liten period nu :) Men ni kan istället läsa om roliga saker på Fyra Brudars blogg :) Där skriver Jag, Emelie, Elin och Petra! Mycket bra! Plus att den ser mycket bättre ut nu också än va den gjorde innan så de borde bli roligare att läsa nu ;) Vi ska uppdatera den så ofta vi kan på Rhodos nu när vi åker dit :D vilket är om 5 dagar! Fy fan va de känns bra! 3 veckor ledighet i ett annat land utan massa jobbig saker! Sköööönt!

Idag ska jag fika med Rhodosgänget ;) jag ska också till syster och va barnvakt :) Sen har jag en hel del saker att fixa :O hoppa jag hinner med det den här veckan! och framförallt, hoppas jag blir frisk!

Nu ska jag gå ner till jobbet och fixa lite ;)
Puss å hej ♥

 


Grilla och mysa!

Elin är hääääär å det är kul!!!! Vi ska mysa och äta gott och bara mysa ännu mera :)
Jag har jobbat lite idag och det gick bra förutom vissa saker... höhö inget värt att nämna, usch säger jag bara!
Tjejerna sitter och kollar ifall dom ska beställa kläder, jag kom dessvärre på att vi måste beställa airshoppen NU, EMELIE BESTÄM DIG DÅ!
Nu ska vi laga mat :) Bye bye! ♥


Blåsväder!

Ja det blev slutskiva igår :) Den var trevlig, tills en tjej nästan spydde på mig och Erika :S Usch! På bussen hem var det en kille som nästan spydde framför Petra och mig också. Det var inte heller så trevligt...
Idag är det bara 8 dagar kvar till paradiset :) Känns så jävla bra att komma iväg dit ner igen! Däremot känns det inte bra att jag ska jobba som en blådåre nästa vecka. Jag jobbar dagen innan vi åker och vi ska åka vid 4 på morgonen och jag slutar jobba halv tio kvällen innan :( Då blir det bums i säng. Så det blir till att packa på fredag!
Hoppas jag blir frisk nu till nästa söndag!

Nu ska Petra och jag springa ner till jobbet i det kalla vädret
Puss hej ♥


De blåser ute!


Snart så

Sitter hemma och huttrar lite! Inte är det varmt ute nä... Var på Jennys utspring lite tidigare idag :) Dom sprang ut på taket först och sen ner. Liten skola de där ^^ Jag tror Jenny sa att dom var 5 klasser kanske :) vi va ju 22 ;) Hon var i alla fall glad över att få komma ut! Så snart men inte än ska vi iväg på hennes mottagning också :) Sen senare till kvällen blir det nog Vittras slutskiva, men det är inte säkert än.
Imorgon ska både Petra och jag jobba så vi får inte komma hem för sent i natt! ;) Sen blir det snart dags att börja packa! Är ju en vecka kvar till avresa snart! :D LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR!!!!! ♥

Bye bye :) ♥


Cindy ♥


Cindy ♥

Så nu har jag ridit ponnylektion för sista gången, förhoppningsvis inte allra sista gången :) Men nu till hösten ska jag gå upp på häst! De flesta rider faktiskt ponny tills de är 18 och det har jag gjort, nu kan jag inte tävla dom längre så nu blir det tävling på häst i stället! Sista gången fick jag i alla fall rida min pärla Cindy ♥ :)






Sista ponnylektionen idag :'( ♥


Jag och Cindy Km-Fälttävlan


Budda och jag


Jag och Armani kom 1a i Km-dressyr ett år 


Jag och Leffe för tusen år sen!


Cindy och jag på terrängträning


Efterlyses!

1. VART ÄR MINA MJUKISBYXOR? hittade!
2. VART ÄR MIN VITA BH?
3. VART ÄR MINA LEGGINS?

Har du mina kläder var vänlig lämna tillbaka dom!


fler bilder från studenten :)


Innan utspringet!

I väntan på att få springa till päronen


Gösta är sjuk!

Är lite ledsen just nu :( Gösta är sjuk! Och det betyder att vi är fast här hemma :O Jag tvättade honom helt ren igår, invändigt och utvändigt! Han glänser faktiskt nu :) Hittade liten fin text på taket också ^^ Där stod det Denise ♥ Petra ♥ Emelie ♥ Undrar vem som kan ha ristat in det? ^^
I alla fall så märkte vi ganska sent att Gösta mådde dåligt , han började ha disco med lysena och så hosta han lite. Så då stanna vi i Öringe jag, Petra och David. Vi kollade lamporna och ringde papi, sen skulle vi försöka åka hem... Näe då har Gösta somnat! Så då fick vi rulla igång han så han vakna till lite men han hade fortfarande disco och var trött. Nu står han här ute på parkeringen och väntar på att pappa ska laga han :)
Från och med nu kallas han också DiscoGösta!


Före                                             Efter


Studenten!

Så nu har jag tagit mig tid till att sitta här :) Har varit en ganska seg dag idag eftersom att jag vakna förkyld :/ usch usch usch! Kom ganska nyligen hem från Friday's och nu vill jag bara dööö, är trött och har ingen ork :/ Men de är så värt de efter gårdagen :D
Gårdagen var helt fantastisk! Skoja inte vilken jävla bra dag vi hade!!!!! M07 jag kommer verkligen sakna er, ni har en plats i hjärtat! Tack för de här 3 åren! ♥
I alla fall så började vi med champangefrukost hos Issa :) jättetrevligt! Sen blev det skåpbil till skolan :) Först samlades vi i ett klassrum för att prata lite och Kim visade en film som hon gjort till oss, jättefin! Sen efter det gick vi till aulan och tråka ^^ sjöng lite å så, freppa sjöng för oss bl.a. Sen fick vi lunch, grymt besviken på den, byt för fan! Sen gick vi till aulan igen och då var det bara 1 timma kvar ungefär :D Efter det fick vi gå till klassrummet igen och då höll Freppa tal för oss, jävla va vi grina allihopa :( Det var ett fint tal. Efter det så var det bara att börja köa för att få springa ut, så jävla taggad man va då! Sen var det dags för vår tur. Vi sprang ut som nummer fyra! väldigt långt fram d.v.s och då var vi ändå 21 klasser!
Sen sjöng vi lite och hälsa på päronen och sen blev de flak :D det roligaste av allt! Efter att all dricka tagit slut trodde man att det skulle bli tråkigt, men de blev de inte :) vi hade lika kul ändå!
När jag väl kom hem sen så väntade alla släktingar å vänner! :D

Jag fick en massa fina saker! En Dolce & Gabbana klocka från Annso m. familj och Carro och Andi, Thomas Sabo armband från Mami och Papi, sololja, nagellack å lite annat plock från Mini å Jenny, Snöarmband från min gudmor och pengar från de övriga :) bl.a. till Rhodos och Thailand! Jättetack för de!!!! ♥

Slutskivan var också jätterolig, men lite tråkigt samtidigt eftersom att man nu insett att man inte kommer träffa alla igen :/ Jag hoppas jag håller kontakten med många :)

Nu ska jag mysa och kolla tv med mami och Petra :)
Puss å hej! ♥


Påväg in till Issa

M07


Åka skåpbil :)

Taggad som fan!

Väl utsprungna

Fina plakaten och bror ^^

Tjejerna

Ombytta och klara för flak!




Nån dum sak skrev fel på mitt plakat ^^ Jag gick i M07 :)

Rena igen efter en blöt flaktur

På slutskivan :)





STUDENTEN IMORRN!

AAAAAAH imorrn smäller det! Känns verkligen inte som att det är dags än :D Men jag fick ändå lite känsla idag på mottagnigarna :) Såå idag har jag fotats, å gruppbilden blev nog super ;) Porträttbilden blev värre :O Sen efter det har vi hämtat Gösta i öringe. Han fick stå kvar där i natt medans vi var på bal :) Sen blev det mottagning dåra :) Och imorrn är det min tur :D hihi! Hoppas att det inte blir regn och att vi kommer ha superkul, men det tror jag inte blir några problem ;)
Klockan halv 8 kommer Alex och hämtar mig och då bär det av till Issan som vi ska ha champangefrukost hos :) Fan va jag kommer grina imorrn :( usch, usch! Halv 10 ska vi va i skolan sen är det slut vid tvååååå! :D

Puss å hej! ♥


Jag och Alex idag innan fotot :D



Once you party with us

AAAAAAAH! Idag har vi fotografering :) Imorrn tar vi studenten och igår hade vi bal :) Den var mycket trevlig, fick ett antal samtal i natt, men de gör inget, sov ändå ;) Gillar Calle som smsar klockan 3 å säger "Händer kom hit :)". Det blev inte en sån lång kväll igår men de gjorde inget, för jag vill va snygg på fotot idag ;)
Måste allt gå så fort :( jag vill ha mer tid med klassen!

Här är en bild som Victor fota igår :) Vi ska på hans mottagning idag :) Och Filip och Dannes först! :)

Puss hej ♥


blir en intressant dag imorrn

1 Juni! Idag har alla treor haft vett och etikett dag! Det var väl kul ^^ min klass hade vett å etikett först då fick vi lära oss att vi flickor inte får dricka innan herren brevid oss skålat med oss. Sen dansade vi, och man får inte tacka nej om inte personen i fråga är full eller dum. Sen sjöng vi studetnsånger, mycket vackert ;) Så nu kan alla treor bete sig ordentligt på både student och bal, hehe vi får väl se hur de går :) Fick även veta idag att min klass som endast kommer att bestå av tjejer på balen kommer att få sitta med bygg bara för att man måste sitta varannan tjej och kille! Det blir nog en intressant middag tror jag. 2 ½ timme ska vi sitta där!!!!!! ööööh kommer nog dö lite därimellan...
Har ganska nyligen kommit hem från den myggiga terrängbanan... Dom myggorna måste fått i sig något konstigt för de va inga normala myggor, de va jättemyggor! Och det är fett äckligt!!!! Usch! Snorde in mig med luvan å kepsen på huvudet, hade långbyxor och uppknäppt jacka till näsan. Plus myggspray för hästar! Jag blev inte biten :) men de blev andra ^^
Nu ska jag bara sitta och pyssla lite med min sjal till balen imorrn, ska upp tidigt och hälsa på UM för nya piller! hoppas tanterna är snälla! Sen ska Petra platta Philips hår och sen ska vi hem till Ellen och sen ska vi till Elin för att göra oss riktigt fina :)

Puss å hej! ♥

Stora bröst?!

Hej alla storbystade tjejer! Detta är ett litet tips från mig om en bra bh-affär! Jag har själv aldrig kunnat använda axelbandslösa bhar pga min byst t.ex. , men så fick jag tipset om Ottilias underverk! Jag gick självklart dit för att se om det fanns något intressant eller om det bara var fullt med "tantbhar" där.... Jag behövde nämligen en bra bh till balen och studenten nu! 
Det är pytteliten butik, men med kunnig personal som verkligen hjälper :O jag fick veta min exakta storlek t.ex. sen så beställde jag faktiskt en axelbandslös bh :) klart man blev skeptiskt när man vet hur de tidigare bharna sett ut på en. Men idag när jag fick min bh och prövade den så måste jag säga att jag nog aldrig varit nöjdar! Såg ju faktiskt riktigt snygg ut i den ;)
Så vill ni ha en bra bh med rätt storlek för dig! Så gå dit :) dom var verkligen trevliga och hjälpsamma där :)

Nackdelen är ju alltid priset tyvärr men jag tycker det var värt det den här gången och jag kommer verkligen att utnyttja min bh den här sommaren :)


Puss hej ♥

Stor bild


RSS 2.0