Inte så många timmar kvar

Så där ja, bilen rullar snart in på Stjärnvägen och plockar upp stjärnorna själva. Sen bär det av mot restaurangen för att laga till den perfekta nyårsmiddagen! Oxfilé á la Denise och Chokladnånting á la Petra. Champangen ska på kylning och håret ska lockas sen är vi fullbordade inför ett grymt nyår!
Hur vi tar oss hem är frågan men hur vi tar oss till festen är klart ;) TACK och lov!

Kommer lägga in en liten nyårshälsning när vi är helt klara ;) Pusselipuss! ♥



Bättre sent än aldrig!


Finfina julgranen hos Blidéns


Sötnosar!


Issans hemgjorda julstrumpa till höger


Tomten som kom ända från Amerika och Issan


Undrar vad det kan va i den julklappen


Parfym från Victoria's Secret Ooh la la!


Det nya året kommer

Veckan har gått hyffsat fort måste jag säga, imorrn är det torsdag och efter 18.00 är jag ledig i tre hela dagar ;) UNDERBART! måste jag säga.
Igår var jag på en mycket, mycket trevlig middag hemma hos Elise med sällskap :) Sen sov Emelie kvar hos oss.
Åt lunch ute idag med Linda och Petra, och hade ett träninspass med kundvagnarna som hette duga. Från Ica till Coop. Bra grejer de!
Allt är nu införskaffat till på fredag ;) Och attans va kul de ska bli :D Först en trevlig middag tillsammans med Emelie, Elin, Sandra och Petra :) Sen blir de PARTY!

Undrar bara om det nya året kommer att bli bättre än det här. På vissa fronter hoppas jag verkligen det. Men annars har jag haft ett grymt år ;) Fort gick det också. Tror jag har 3 nyårslöften hitills. Klarar jag att hålla dom mån tro?

Just nu ser jag och Petra på den gröna milen, men snart blir det sängdags :( ska upp tidigt imorrn. Buhu!
Puss haj ♥


Snömonstret va hemma hos oss igår.


Filip med :)


Julen 2010

Jag blir bara segare och segare på att skriva här, men nu ska ni få höra om min julafton!
Gick upp runt halv 6 och drog sedan till jobbet! Fick där 8 pall plus 2 vagnar och då var det full rulle med det. Vid 14 fick Petra och jag röra oss mot Ann-Sofie där vi skulle fira jul :)
Vi satte tidspress på oss och var helt klara med dusch, smink och kläder runt 15.10! Lagom till Kalle. Satt iofs och målade naglarna under tiden de pågick. Efter det blev det middag med massa julmat! Och jag har äntligen lärt mig äta sill, den ni! Sen kom tomten, och alla ungarna, speciellt Isabelle, var väldigt uppspelta över det :) Sötisarna!
Många fina klappar fick vi alla :)

Jag fick:
-Filippa K muggarna som jag ska börja samla på!
-Strumpor till mina Hunterstövlar :) rooooosa såklart :D
-En epilator, så nu ska man lida.
-Presentkort på bio
-En receptbok på cupcakes
-Ett fint armband från London
-En parfym från Victoria´s Secret
-En berlock till mitt Thomas Sabo armband ) en liten handväska fick jag!
-Elsas mode och Elsas värld
-Och till sist lite handkrämer och så :)

Blev väldigt nöjd och glad över mina klappar :D trodde inte jag skulle få så mycket, tack så mycket alla!

Sen har jag firat hemma hos Lena och åkte även hem till farmor :)
Och nu är det inte långt kvar till nyår ;) tänk va fort det här året har gått!

Jag ska lägga upp lite bilder från jul senare!

allting blev kul

Har varit på tok för trött idag, allt har varit kul, till och med när Hailey fes efter lektionen.
Krille fick ställa sig mellan Petra och mig. Men det blev inte så mycket bättre. Han klämde ur sig "Nej nu får ni vara allvariga, Sträck på er!". Präktig ska man va jajamensan! Hahah :D vi blev lite tysta till slut i alla fall :)
Jag fick rida Philip idag, skulle egentligen ha Hillman, meen var snäll och bytte med gammelPetra :) Det gick i alla fall hyffsat bra, och han blev fin på slutet. Så det blev ett bra avslut på den här terminen tycker jag :)

Imorrn ska vi upp å jobba igen. Den här gången blir det 8-18 i kassan. Kommer bli sjukt. Fatta hur många som ska handla inför fredag.

Ruggigt skön låt de här ;)


Genom eld bara för ikväll

Jag känner just nu för att bara bara klaga över allt och inget. Just nu är det för att jag precis arbetat klart ett mördarpass och kommer att behöva gå upp halv fyra imorrn för att inleda ytterligare ett mördarpass. Min tid på jobbet blir sammanlagt 11 timmar imorrn, kl.06.00-17.00 och inte nog med det så har jag ett till mördarpass på torsdag. Men jag ska väl va glad över att jag har ett jobb och att jag får möjlighet till att jobba mycket, men mer än 10 timmar om dagen är för mycket :( Det sliter på en...

Så nu sitter jag och fryser och ska strax gå och lägga mig. God natt.




Insnöad

Julfirade lite hos Andreas & Carro igår. Alla var där från Blidénarna också :)
För några dagar sen visade Jocke barnen hur vi i tyresö rullade köttbullar. Nu är det lite svårt att visa men vi rullar dom tydligen under armarna i alla fall, så då fick han visa hur vi gjorde igår. Ibland undrar jag vart han får allt ifrån ^^ Lite senare satt vi å knäckte nötter och då satt jag å drog handen igenom dom. Så uttrycker jag mig lite dumt kanske och säger "Jag tycker om att pilla på nötterna". Givetvis tolkar han inte det på samma sätt som jag menade. Petra och jag dog sen. Har man jobbat hela helgen. Så är man ganska trött efter och då blir allt roligt!
Vi hade det jättemysigt i alla fall :) jag älskar verkligen våra små familjeträffar!

Idag ska jag klippa och färga håret, ÄNTLIGEN! har lidit nu den senaste veckan verkligen. Det ska bli så sköööönt! Sen ska jag vidare in till stan och köpa de sista julklapparna och vara med Elin :D Mysmys!
Ikväll blir det träning med Pejtra!

Tog lite bilder nu på morgonen hur det ser ut utanför vårt hus. Det är gräsligt. Jag lider. Gösta är fast och kommer vara det tills snön försvinner...


grannens fula staket syns knappt






ser ni Gösta där bakom?


MUMS!



Och medans jag mumsar på det här, hade jag turen att The Notebook gick på tv :) någon har tagit våran :(


17 december

Mitt i alla julstress tog jag mig i kragen och började baka! Är helt klart med mina brända mandlar, saffransbullar och kolasnittar. Nu är det bara mina kokostoppar kvar! Behövde mer choklad så jag skicka mammsen och sjuklingen petra till butiken. Ska lägga upp fina bilder på allt gott sen täntke jag :D

Har idag också köpt klart nästan alla julklappar för i år. Två julklappar är kvar. Men de ordnar jag med några knapptryck tror jag ;)


Det är okej att spåra uuuuur


bajstorsdag

Är ganska så bitter idag. Det snöar som fan, mitt öga har fått någonting i sig så de e rött å kliar som satan. Jag ska jobba hela helgen. och kommer knappt få någon sömn. Mitt hår hänger å bönar och ber för att bli färgat och klippt. Tur att jag ska dit på måndag.

fler bilder :)




Finfint!

Fixade ögonbrynen och ögonfransarna idag ;) Blev mycket bra! Nu ska jag till stallet och rida, hoppas Krille är snäll idag :D


vill man bli fin får man lida pin!

Var på ansiktsbehandling idag, och jag hade höga förväntningar på att allt skulle vara skönt, massa masage å rengöring å grejer. Allt var också helt perfekt tills portömningen kom. Nu kanske ni tror att man gör som när man vaxar fast på näsan.. Men icke, här klämmer vi för fulla muggar! Och fy fan va de gjorde ont, tårarna bara spruta! Fick verkligen bita ihop. Men som tur var det bara värst på näsan, resten var inte så farlig och de gick ganska fort, så de måste ju betyda att jag har ganska fin hud ;) dock är jag ganska röd i hela ansiktet nu, men de va värt de.

Sen nu på kvällen jobba jag lite och så bestämde jag nu vad jag ska baka till jul, typ på torsdag! Jag ska baka lussebullar med mandelmassa, någon slags kokosgodis och så ska jag göra brända mandlar, vilket är väldigt enkelt och kolasnittar ska jag göra också! :)




London

Ska berätta lite om vad vi gjorde i London! Eftersom att jag har kommit hem nu och har tid att skriva ;)

Fredag
Anlände, gick och åt en tidig middag, sen blev det en rundtur på stan. Vi fick fördriva tiden lite innan musikalen vi skulle gå på! Nämligen Mamma Mia :D är så glad att mammsen tog den istället för någon annan. Gud så bra den var! Man måste nog se den för att se hur bra den är.

Lördag
Gick upp tidigt eftersom att vi skulle shoppa som tokar idag. Kom hem med ett par kassar och var väldigt nöjd med de :) Fikade, shoppa ännu mer och åt en kanonmiddag! Märkte att vår matbutik nära hotellet hade öppet på vardagar mellan 7-24. Fan va jag aldrig skulle vilja jobba där... Usch!

Söndag
Gick upp lite senare idag. Åt den smarriga frukosten som serverades varje dag! Massa Crossianter! Här blev de ingen smalmat inte ;) fika ännu mer, åkte förbi Notting hill och gick på Madame Tussauds! Fick shoppa lika mycket idag också :) Bra motion fick vi där borta, vi gick över 6 mil totalt på alla dagar. Inte illa va? ;) kan ju tala om att jag hade så sjukt ont i fötterna varje dag :( men de va de värt ;)
Petra och jag åkte dessutom fel den här dagen och sumpade två timmar shopping på att hitta tillbaka till Oxford street, tunnelbanan stod still och alla de bussar vi sett hittills fanns plötsligt inte, inte heller starbucks. De va fan inge kul men vi hitta tillbaka sen i alla fall efter att ha sprungit runt.

Måndag
Shoppade in i de sista nu och fick hem ett par skor, ett par mycket mysiga UGG's :D Jag kommer sova i dom nu. Så myyysiga :)
Planet gick vid 16 så vi fick åka ganska tidigt till flygplatsen. Men där shoppa vi vidare på tax freen. Så bra med shopping blev det ;)


På tisdag...

Kommer jag att lägga ut massa bilder från vår lilla trip till London :) bye bye! ♥


Asså Shiiiiiiiiiiet!

Har haft en supermysig dag med både farmor och Elin! Hemma hos Elin blev det mycket snack om framtida planer ;) vi har mycket på g just nu och det känns super! Vääääääääärme säger jag bara!
Käkade thai och till efterrätt blev det kladdkaka MUMS!

Kollade även på dessa underbart roliga klipp! Cirkus Möller :D






laaaaast christmas


Trodde det skulle bli en bra jul i år...



Vad är en jul utan julklappar, ingenting, visst att maten är god men klapparna är viktigare. Ska ju ändå jobba hela julen så jag kan väl lika gärna gå å lägga mig när jag kommit hem. Hoppas nyår blir bättre!

Ledig!

Även fast dagen gott fort och det känns som att jag verkligen inte hunnit med något så har det nog ändå funkat bra. Har hunnit baka, laga lunch till petra å mig och sen blivit ompysslad. Nu sitter jag bara i soffan och kollar på Top model, yyeeeeej. Tycker inte speciellt mycket om det men de finns fan inget annat som är bättre. Ska träna ikväll det blir kul.
Vart är MQ-reklamen undrar jag? Den är ju alltid bäst vid jul!

Imorrn ska jag och Petra luncha med Elin :) Det ska bli mycket trevligt, ska ta en sväng till farmor innan också. Sen efter det blir det en efterlängtad ridlektion :)

Bye bye ♥


Rumpa

Idag har jag säkert lyft över 200 kg rumpor
Äckligt? Svar ja!


Några rader om kryssningen

Dags att berätta lite om kryssningen kanske! Det tycker jag i alla fall ;)
Vi åkte iväg ganska fort efter jobbet i onsdags, på vägen till Värtahamnen pratade vi om hur kul det vore om Jimmy och dom skulle åka med. Vilka träffa vi i terminalen? Jo Jimmy och Filip och tre andra killar. Mycket trevligt ;) Väl i kön tyckte Petra att hon såg till Calle Elgholm, mycket riktigt, han överraskade oss duktigt på båten. Självklart träffa vi alla trevliga rhodosmänniskor också :) Och Filip hade vi också kul med! Vi tjejer stod och studera han på dansgolvet, det var riktigt underhållande må ja säga ;)
Mycket spring blev det mellan hytter och dansgolv. Men ingen Kissie såg vi. Fick dansa lite med PP i alla fall haha ;D eller dansa och dansa, han ville dansa, men Emelie tyckte de lät som en dum idé, bra tänkt av henne tror jag ;)
Johan droppa sina skor i vår hytt, dom tog jag på mig och gick runt med sen. Det var lite skönare än klackar. Lakrits blev besviken på att vi inte följde med in i hans hytt runt fem på morgonen, han ville inget annat än att sova. Det lovade han.
Petra och Sandra däcka vid fem tror jag. Jag och Emelie vandra runt till halv sju. Sen fick de va nog. Sov väl till två kanske och försökte gå upp runt tre. Gick inge bra, kom upp vid fyra. Och så var nästan den båtturen slut. Petra var sjösjuk hela resan och klarade inte av att titta ut. När vi väl stod i kön på väg ut från båten så ser vi en man klättra upp från bildäckets trappa. Mannen va grymt full och visste nog inte vart han var. Dessutom hade han på sig en tyrolklänning med förklädet nedanför knäna. Han var "fint" sminkade och hade också knästrumpor. FIIIINT! Han hade nog haft en grym kväll ;)

Kryssningen härliga citat:
"Har du klivit i bajs?" frågade jag Emelie när jag såg att hennes strumpa hade en bajsbrun färg på sig.
"Fan va krulligt hår du har?" sa Jimmy till Filip, till svar fick han "Ska du säga din jävla flint"
"Eller?"
kommer säkert på fler roliga saker sen, Sandra och Emelie kanske kan tillägga? :)


låten som spelades hela tiden




RSS 2.0