4 dagar kvar!

Inte alls lång tid kvar nu tills jag och Petra åker till Malaga! Gillar dock inte att jag inte vet om vad jag ska ha med mig, men de löser sig nog :)
Idag ska vi åka och växla lite, sen ska vi köpa lite saker till och sen ikväll ska vi springa vårruset! Nu ser jag fram emot det men inte ikväll tror jag ^^


Starbucks

Den här veckan har varit bra, har jobbat mycket precis som jag ville, hoppas de kommer lika mycket nästa vecka!
3 veckor kvar tills vi åker till spanien också! :D Längtar så mycket! Men så länge dröjer det inte tills jag träffar Annso, för hon kommer hem på lördag! Och på lördag är det KM final, är inte så taggad egentligen ser det mest som en kul grej men vi får se hur det går ;) placerar jag mig så blir  jag väldigt nöjd!

ÅÅÅÅÅÅÅH igår kom min kära kollega med tre lattar från starbucks till mig, Petra och Elin! Vi ska tydligen ta in dom i sortimentet! Så goda dom var! Kommer bli min drog i sommar! 



De här kommer bli en bra sommar, tror ni inte?



Sommarplaner det har vi ju alla och det ser ut som att alla planer som Petra och jag har kommer att gå i uppfyllelse! Är så lycklig, har mycket att tacka min kära färskvaruchef skulle jag tro. Han är helt klart den bästa chef jag någonsin haft! 

Ska åka till jobbet strax och ser sjukt fram emot resultatet av allt jobbande i juni! ♥


Blir aldrig klar!

Städa, städa de är allt man gör här hemma känns det som! Jag vill komma i ordning nu! Börjar bli jobbigt att bo så här nu! Men nu är allt förutom våra sovrum klara så nu ska vi börja sätta upp saker på väggarna!

Hyllorna i köket ska upp idag, så ska ta en bild när det är klart, då är i alla fall köket klart! Ska bara upp med två tavellister där sen.

Håller på att grädda knäckebröd nu också! Hoppas det blir gott, det blev lite jonstorpinspirerat :)


Vilken härlig dag!

Vaknade upp till den härliga solen! Har hunnit göra en hel del idag! Bland annat köpt nya ridbyxor vilket behövdes, sen har vi oljat in balkongen så nu kommer soffan ut snart!

Tagit ner hela hallen ska vi göra snart men innan dess ska vi bära ut 3 garderober som en kvinna kommer att hämta snart! La ut dom idag på blocket och hon kommer och hämtar dom vid klockan 15! Älskar blocket!


RSS 2.0