Bästa sommaren?

Den här veckan kan nog inte bli bättre än vad den har varit och kommer bli :) Igår så var vi och pratade med Lennart och Bill (Daniel Adams-Rays pappa, som förövrigt är jättesnäll :D) och allt gick bara super där! Kunde nog inte vara bättre än så här tror jag :)
Sen imorrn så kör vi ju ner till Halmstad och ska träffa Nina och hennes kompis och vår nya chef ;) Ska bli superkul att komma ner!
Träffade också en av våra arbetskamrater (Adam) som vi ska jobba med nere på Rhodos igår :) Han åker till Magaluf typ precis nu och ska vara där i 3 veckor sen drar han till Rhodos och jobbar där till september! Han var jättetrevlig och förhoppningsvis så hämtar han oss på flygplatsen när vi landar på Rhodos ;) 
 
På söndag bokar jag tatueringstid :) för nu har jag bestämt mig helt :D wiiiiie!

En till nyhet är att jag kommer kunna skriva här en massa under tiden vi är på Rhodos, för Adam kommer ha datan med sig och den kommer jag att sno emellanåt ;) haha! Sen vet jag inte om jag kommer skriva tillsammans med Petra och Emelie eller om det blir här alltihopa eller så :) vi får se!
och i Halmstad kommer jag verkligen att skriva :) 






Doing what you like is freedom, liking what you do is happiness




V.13 är de nu ja! Händer väl ganska mycket roligt den här veckan skulle jag vilja påstå ;) Ska jobba nu hela veckan hyffsat mycket, ska även till läkaren och kolla lite saker, sen på fredag rullar TED ner till Halmstad med Petra och mig. Och ni ser ju själva, det kommer bli party i helgen ;) På söndag kväll har jag bokat in en dejt med Sandra för att verkligen bestämma mig/oss för en tatuering (hon vet redan)(jag med men ändå, det måste diskuteras!), sen när det är klart skickar jag iväg ett fint litet sms till han som ska tatuera och så bokar vi tid! (Du får inte välja Sandra nu är det bestämt, du får inte säga emot mig nu)

Frågan är!!!!!!
Mellan skuldrorna men lite högre upp?
På sidan av revbenen?
Eller på något annat ställe?
Kanske en annan text?
Kanske två stycken?
Var snälla och hjälp mig nu :)


så ska de stå!


I just can't get enough


Morr..

Varför ska killar få ha hår på benen och inte tjejer? Tror inte dom fattar vad vi får genomlida. Har nyss epilerat benen! och mmm så här ser de ut precis efter... ont gör de också!


rödprickigt är väl snyggt?


Det är okej o spåra ur!

Gick upp ganska tidigt idag, men jag är pigg och glad :) ska iväg och jobba kl.13 och nyss åt jag våfflor vilket fick bli frukosten. Sov hos Elin i natt, kom på igår när vi satt och åt middag att vi typ inte skulle komma hem :( så då fick vi sova hos Elin om vi ville :) tack för de ♥!
Idag ska flygbiljetten hem från Rhodos bokas så nu är allt helt klart vilket är underbart! Så skönt :)

Som sagt var vi ju på skiva igår och det var jättekul :) dansade loss och kollade in alla fulla människor ;) Och det bästa igår var nog att Elin, Petra och jag kom på en strålande idé! :D men den tänker jag inte skriva här ;) kan göra det när det har hänt ;D
Hold on to the feeling säger jag bara! ;)




Vår lyxmiddag!


King of my castle


Partyrockers in the house tonight!






Skiva imorrn då! Kommer bli riktigt kul ;)


Sommaren 2011 klar!

Jag är så glad, så glad, så glad! För nu är allt planerat och klart! :)
Det kommer att bli Rhodos i sommar och det kommer att bli Halmstad i sommar!
Och det kommer att bli semester där emellan!

Så här ser det ut :) Den 8 maj åker Emelie, jag och Petra ner till Rhodos för att jobba en stund! Sen i mitten av juni kommer antingen Elin själv eller med Carro och festar loss med oss i två galna veckor! Därefter åker vi hem, tvättar alla kläder och åker ner till Halmstad för att jobba! Sen kommer vi hem någon gång i slutet av augusti :) Och det ska bli så fruktansvärt kul! :D

Ska ner till Halmstad nästa helg och prata med den nya chefen lite och träffa Nina :) Blir roligt att bila ner själv med Petra, vi får se hur det går. Ser ni på tv att en bil krockat på väg ner till Skåne lär de ju va våran bil. Man vet aldrig vad som händer, men eftersom jag kör så bra så borde jag inte oroa mig ;) hehe!

Nu ska jag ta de lugnt för imorrn blir de jobb en stund sen hem till Elin för förkrök och lite middag sen blir det fotbollsskiva :D haha!




Min byxdress som jag beställde trilla ner i brevlådan idag :) funkar den?


Mellan, Stor, liten polle! Red lilla Philip på 1,75 cm mankhöjd.


Vecka 12

Vilken vecka de här blir! Det är mycket som ska bestämmas :) Jag ska berätta om allt sen när allt är helt klart!
Imorrn ska jag och Petra hem till farmor och baka med henne :) Därefter ska vi möta upp Elin för en lunch på stan :) Sen efter det bär de av till stallet :)
På torsdag så jobbar jag lite, innan de ska jag gymma! Sen efter jobbet ska jag, Elin och Petra på skiva :D haha ska bli jätteroligt känner jag! På fredag är det våffeldagen och då ska jag göra massa våfflor :D Sen jobba och sen hem och ta de lugnt eftersom att det är jobbhelg :/ Missar en massa festande för att jobba och de suger rejält! Men jag får festa nästa helg istället :)


20e Mars

Har lärt mig en sak under den här helgen.. och det är att jag aldrig ska räkna ut hur mycket pengar jag gjort av med på en kväll. Nu gick visserligen mycket av pengarna till en god middag men ändå! Får försöka tänka att det bara är 26 dagar kvar till lön...
Har varit ute två gånger denna helg, helt otroligt känner jag för de händer fan inte ofta... I alla fall så åt vi i fredags på East som jag tidigare berättat och sen var vi på RAW med storasyster Ann-Sofie :) Köpte också en massa goda drinkar under kvällen :) RAW var super. Magnus Betnér var ju bäst såklart! Ingen tvivel om saken ;)

Igår var det party då Hanna firade sin 20-årsdag! Vi ställde upp och blandade drinkar och öppnade en massa ölflaskor ^^ Lyckas till och med få ett blåmärke på armen för att jag slagit upp shakern :o inte okej! Kom hem vid 4 och sen sov jag till 13 idag! Händer inte heller ofta, men jag tror jag behövde det. Stackars mamma hade tråkigt bara :/ Så jag förstår att hon väckte oss :)
Sen har jag inte gjort så mycket mer än att vi vart och firat Marcus och Charlie :)



Lite bilder från i helgen..


I'm not hungry. But I am bored. Therefore, I shall eat.



Här försöker man vara pigg och alert å vekligen kämpa för ett mål som jag hoppas jag en dag kommer att nå! Så får jag höra att jag ser trött ut, vilket jag vet stämmer också, men jag hade hoppats att det inte skulle synas :(
Får väl se om jag får sova ut något i helgen. Kanske hinner sova lite på söndag morgon om jag har tur. Imorrn ska jag upp 4, kanske halv 5. Vet inte än. Och jag som vill ha morgonprogram i radio... Good Luck säger jag bara!

Imorrn ska kvällen i alla fall bli ruggigt kul! Först ska jag, Petra och Ann-Sofie äta middag på East och sen ska vi gå på Raw och se Magnus Betnér :D Såååå mysigt det ska bli! Hoppas att dagen går fort imorrn.
Är också väldigt taggad inför Hannas fest på lördag, den ska verkligen bli super! ;) Och så tårta och sömn på söööndag!


lite tisdag

Så nu känns det att veckan är igång på riktigt! Började 6 imorse, ingen va på jobbet förutom bagarna :S avslutade dagen med ett spinningpass och gym innan det.
Imorrn börjar vi 8 och sen blir det stallet efter jobbet :) Hoppning på schemat!


Söööööndag

Sitter här helt utsliten efter en riktigt kämpig helg, kroppen vill bara sova just nu tror jag. Men man kan ju inte missa Solsidan :D
Petra sitter och pratar med Emelie om en massa skit. Själv sitter jag och funderar på t.ex. hur jag ska överleva nästa vecka, och om Annso kommer ihåg att vi ska gå på Raw på fredag! Wooop Woop Magnus Betnér! Sen på lördag blir det party hela natten lång! Längtar så mycket till de :)

Imorrn ska vi iväg med Carro B, och sen ska vi jobba lite och sen dansa med Linda på friskis ^^ de är sånt vi gillar och göra efter jobbet ;) Gårdagen var toppen också, jättegod middag och galet mycket mys framför Melodifestivalen. Är så glad att Ekorrgoset vann! Det gjorde min kväll ännu bättre :)


Vi igår där på trappan då!

Sommar 2011?

Har inte skrivit här på länge nu känner jag :) Kanske dags!
Veckan har varit helt okej tycker jag :) Jag har jobbat lagom både på coop och caféet. Tråkiga med jämna veckor är att man jobbar hela helgen på coop med väldigt tidiga mornar. Lyckades i alla fall göra en massa nytta genom att få bort 4 pall från vår lilla charkkyl. Fatta inte hur man kan stapla in sådär bara... Har också emellan allt vart på rekryteringsmöte angående Rhodos i sommar, visst blir man riktigt sugen på det, och helst av allt vill jag åka nu! Frågan är bara semester? Kanske 2-4 veckor? Eller jobba? Har mejlat runt lite och hoppas på svar snarast. Pacha/Toxic svarar om 4 dagar om de går bra.  
Hälsade på många vänliga ansikten idag också, vilket var trevligt :)

Sandra vi måste prata lite jag hör av mig, vet att du läser detta ;)

Och ikväll ska vi över till Linda på middag och melodifestivalsmys!




Natten är ung och jag ligger vaken





Först så stryker man sog från tävlingen sen helt plötsligt kommer man med :( det är klart man vill tävla då! Har ju inte gjort det på ååååår!


Bra avslut på veckan!

Så var det slutet på en söndag igen. Jag och Petra tänker avsluta den hemma hos Bjur med Filip och kolla på film som vi hyrt idag :)
Idag har jag och Petra också vart i stan tillsammans med Emelie och Elin, mina hjärtan!
Vi lunchade och tog en fika och pratade framtid och hur vi ska göra nu i sommar. Jag tror vi kom fram till bra grejer ;)
Igår jobbade jag först och lyckades dessutom komma en timma försent! :O har aldrig hänt förut, hemskt av mig att se fel på tiden! Jag kompleterade i alla fall mitt misstag och stannade kvar en timma.
Sen efter körde Petra och jag förkrök hos Kölen sen drog vi vidare till Laroy för att festa med AIK-killarna. Festen fortsatte hos Kölen och vi frös. Men men det blev ganska varmt sen när vi dansade loss uppe på balkongen! Riktigt kul var det :)

Har nu också fått i färg i håret och gud va lycklig man är :D hela ens dag blir så mycket bättre nu när håret har färg i sig :) Ska beställa en sån där volymplattång, grymma är dom! Så slipper jag hålla på med dust hela tiden.

Imorrn blir det en sväng till gymmet med Philip och Petra sen ska jag jobba :) Och på tisdag ska vi till cafét på personalmöte! Nu saknas bara den där förbaskade praktikplatsen!

Nu blir de filmmys :) ♥


Petra blir fin i håret :)


Tror de bara är Norpan som kommer på tanken att hälla upp öl i ett champagneglas..


Onsdagar ♥

Vet ni hur kul de va och komma till stallet igår eller? :D Så kul att Petra och jag anmälde oss till KM. Nu i efterhand börjar man fundera varför vi ens gjorde de. Har inte tävlat på typ 2 år och helt plötsligt ska jag hoppa häst. Men de är ju så kul :D
Igår red jag Hailey, hon har en übersöt liten mustach på läppen :D och så liten å sööööööt! Gick väldigt bra igår, ett litet bocksprång blev det också, hon blev nog lika sur på mig som jag på henne när jag tyckte att de gick långsamt. Petra fick rida en av de nya, Frolic heter hon! Jättesöt :) och Elin red Hillman, vi har nu kommit fram till att han är en Montana.


händer inget

Skriver inte så mycket här när jag är hemma, vet ni varför? Jo för de händer inget. Jag gör samma sak dag ut och dag in! Men nu ska de bli lite ändring på de hoppas jag. Förhoppningsvis så har jag praktikplats snart och då ska jag berätta om alla fulla människor som gör bort sig framför mig. För det är det jag kommer se hoppas jag :D

Jag har panik över min framtid! Jag vet inte vad jag ska göra just nu...
Jag tror jag ska skriva en "Detta-måste-jag-göra-innan-jag-kanske-stannar-upp-mitt-liv-och-skaffar-familj-lista!" för nån gång ska man väl göra de.. hoppas de dröjer ett tag.

Den här veckan ser i alla fall ut ungefär såhär:
Måndag: Jobbade hela dagen
Tisdag: idag var jag faktiskt ledig men jag tvättade och vek en massa kläder, plus att hag var taxi och handlade massa mat.
Onsdag: Jobbar mellan 7-16 sen ska jag till STALLET :D
Torsdag: Ska jag äntligen färga mitt tråkiga hår och klippa de! Sen jobba 16-19 och sen blir det ett efterlängtat spinningpass!
Fredag: Jobbar 16-19.30
Lördag: Jobbar 10-17 sen blir det party i Kölens lägenhet!
Söndag: Då ska jag och Petra fylla i våra tatueringar, kanske bok en tid för en ny och sen spinna!



RSS 2.0