1a advent

Så var en helg till över.. Första advent idag :) alltså inte långt kvar till jul! :D har jobbat hela helgen, var på horse show i fredags och träffade massa igår :)
Showen var jättebra, var där från 11-23.30 :) var ganska trött sen på kvällen. Men det var värt pengarna i alla fall ;) Igår så var vi först med Jenny och träffade några andra också, sen blev vi hämtade :) skööönt! Idag har jag bara jobbat. Pengar till mig!
Här kommer några dåliga bilder från showen!


klicka :)


snyyyyyyyyyyyyygg!


Nu kör vi brudar!

Har köpt en hel del julklappar nu ;) Petras är nästan helt klar faktiskt :D hon kommer bli grymt glad tror jag :)
Äntligen! Mössan är beställd :) Nu kör vi babes! Fy fan va vi ska ha kul!!!! :D
Gick sådär på Montana igår, det får gå bättre nästa gång :) Artikeln är också inskickad och klar :) känns jättebra!
Jag shoppa lite åt mig själv idag också :) en kjol från topshop och ett linne från gina tricot och en klänning från H&M ;) De satt fint!
Nu ska jag, Petra och Sandra fika ;) 10 kr kladdkaka i centrum!

Puss å hej! ♥


SuperElin och SuperDenise ♥


1 dag kvar till lön :D

GAAH! va sur jag blir! självklart är det ungdomsmottagningen igen som klagar...

Tur att jag hitta en sisterskatalog så att jag kunde tänka lite på kläder istället :) Mmmm.. Någon ska shoppa! :D
Onsdag blir det lite julklappsköp förhoppningsvis :)
Gud va jag vill ha kläder nu! :D massa kläder, skor och smink! 1 dag kvar till lön.

Nu ska jag fixa mig :) puss hej! ♥


Hiss! ♥


Diss!


;)

*Stön...* Har idag utsatt mig för ett skivstångspass för första gången. Just nu känns det kanon men det kommer nog att vara värre imorgon :P Jag och Carro var riktigt taggade på att träna idag kände jag :D vi var nära på att ta ki-boxen direkt efter. Men det får bli nästa vecka istället ;)
Svenska Nationella gick kanon idag :D och alla var superduktiga! Bra jobbat M07!
Imorgon blir det klaga på ungdomsmottagningen och sedan ringa frissan och sen skola tio i två och ridning på kvällen :)
Petra är på praktik så jag är ensam :(

Nej puss på er! ♥



The question is will you fly with me?





5 veckor

Jag kollade nyss igenom min kalender och såg att den här helgen var min första lediga helg på 5 veckor. 5 VECKOR!!!! Det är inte okej! Verkligen inte, jag måste för fan skaffa mig ett liv. Inte bara leva på skola och jobb. Jag ska börja unna mig själv lite roliga saker hädan efter.

Tårtan smaka bra hos Blidén och Alice blev glad för sina presenter :)
Puss hej på er! ♥


Nästa vecka


nananaa

Första lediga söndagen på 3 veckor :) tror jag i alla fall.. Idag fyller Alice och Filip år! Så jag, mam å pap ska till Saltis idag och äta tårta :)
Helgen har varit lugn och trevlig :) hade besök av tre fotbollare i fredags och igår chillade vi med Alkis och David.
Veckan som kommer hoppas jag blir kort, den lär nog bli kort också skönt nog :) Imorgon har jag muntliga i svenska och sen har jag bara en deadline till tidningen. På fredag blir de hästar hela dagen!
På onsdag ska jag köpa julklappar också! Ska köpa lite till mig själv också ;) Hoppas på en fika med Muffen också :)

Ni får ha de ;) Pussar ♥


äckel...

Måste till tandläkaren, men tandläkaren svarar inte. Mobilen är i alla fall tillbaka :) så nu kan jag ju fota lite mera även fast kameran suger. Ska till skolan snart och äta den konstiga lunchen som erbjuds, sen är det äckelhistoria och äckelsamhäll som väntar.

Puss! ♥

Handen på hjärtat

Satt nyss och mös med en chai latte i handen. Japp ni läste rätt! jag kanske inte berättat det förut men jag tyckte verkligen inte om det förut. Men mina smaklökar var nog sjuka då.. Petra gick nyss till jobbet och jag är själv nu. Sitter och skriksjunger till Handen på hjärtat som Emelie lärt mig lyssna på. Illa dära! Fick någon konstig historialäxa till imorgon som jag lämnade i skolan :) jag gör inga läxor på en dag, nej glöm det bara. Jag ska skriva tal och gå på promenad istället!

Idag har det inte hänt så mycket, jag hoppas på att jag skulle få biverkningar av svinissprutan som jag tog igår. Men icke bara lite öm i armen.
Igår var jag, Sandra, Emelie och Petra och kollade hockey också. Emelie gick loss ordentligt kan man säga ;) kom hem rätt sent så då vara det bara bums i säng, skönt :) vaknade iofs halv 6 idag :S fattar inte varför.
Imorgon har jag sovmorgon vilket ska bli jätteskönt :) Sen hoppas jag att vi hittar på något kul efter jobbet.

Måste hitta kläder till lucia showen :s börjar bli en aning tajt med tid faktiskt. hjälp mig :) (A)

Jag är ganska glad idag för jag får min mobil idag :)
Puss på er! ♥

 

Bilder från förra året, vi får väl se vad vi bjuder på i år ;)

Varför ska 30 ord vara för mycket?

Jag tycker de är så sjukt knepigt att skriva artiklar, och inte minst under stress å press. Har nästan skrivit klart min i alla fall. Jag har bara 30 ord för mycket ungefär så jag får inte plats med en ingress :s vette fan hur det ska gå till heller.
Intervjun gick skapligt, dock kommer smördenise fram hela tiden. Jag måste sluta hålla med hela tiden. Det svåra med det hela blev att nu blir artikeln snäll! Den skulle ju vara jätteelak! Nu kommer min lärare bli besviken på mig för att jag är för feg.

Igår satt jag och letade efter gamla bilder. Jag hittade dom också och tänkte ladda upp ett par här när jag har tid. Är lite småtajt just nu :P men kanske till kvällen eller imorgon kväll eller kanske nästa vecka. Har ganska mycket kom jag på ändå och dte känns ingen bra allsssssss. Måste skriva två tal och sen öva idrottlektion å fota å massa
skit bara.

Idag ska vi hoppa wooo! Nästa vecka är det Stockholm Horse Show hela fredagen!!! Kommer bli jättekul :) Elin, Petra och jag ska shoppa lite då hoppas jag :) Nästa onsdag är det lön! Mycket bra med nästa vecka ;)
Puss på er! ♥


Fett ful bild på mig när jag hoppar Flinganplingan, vet fan inte vad jag sysslar med där.


Helgen som gått

Helgen som gått har varit seg, förhoppningsvis blir det mer liv helgen som kommer :)
Börjar med fredagen då vi bestämde oss för att se Saw 6, ingen höjdare kan jag ju säga. Det räcker med Saw nu. Var i alla fall på Rigoletto med David, Alkis och Petra. Träffade även David från Rhodos som skulle efterfesta på The Bridge med massa andra.
Filmen tog slut och vi far hem. Fick 8 samtal den natten av en vilsen lantis ^^ gjorde inte så mycket jag sov så gott ändå. Lördag = Jobba, jobba, jobba. På kvällen var det tydligen film med Micke, Robin, Sandra och Petra på loftet. Söndag = Jobba, jobba, jobba igen... Tråkigt, tråkigt. Lata mig på kvällen och gick och la mig grymt tidigt!

Idag en lika tråkig måndag som vanligt, Lars ord roar en lite i alla fall :) Imorgon ska jag åka och intervjua Ungdomsmottagningen och fota! Inte glömma kameran. Sen ska jag skriva klart min artikel. Mycket viktigt!
Ridning på kvällen, hoppning kanske :D det blir roligt!
Nu ska jag snart åka och träna med Carro och Petra samt snacka lite skit :)

Puss på er! ♥


Lars vill bara hjälpa

Lars till Kim:
- Kim finns det något jag kan göra för dig?

Kim till Lars:
- Du kan skära ut min livmoder...

Lars till Kim:
- Det får du be en kompis göra åt dig.

Bio ikväll!


Man kan ju alltid drömma


Detta skulle inte vara helt fel att springa ut och shoppa just nu! Blir så sugen när man går ut på alla olika hemsidor och ser allt man vill ha, sen inser man att man bara har 200 kr kvar på kortet. Då lider man! Det gör man verkligen. Sen måste man ju köpa alla julklappar också innan man kan handla till sig själv. Jag hoppas jag har jobbat tillräckligt nu så jag får en bra lön! Jag behöver dom här kläderna! Och en ny större garderob också...

Idag ska jag pyssla om mig själv. Försöka i alla fall, är ganska dålig på de. Började med mina händer och smeta på lite nagelolja på naglarna och sedan lacka jag lite också. Ser mycket bättre ut redan nu! Har bestämt att jag ska fixa nya naglar till Jul/Nyår, känner att det skulle vara ganska snyggt! Plus att jag saknar att ha långa naglar
Ska dessutom skriva lite frågor till Bella i klassen som hon ska få svara på till min artikel. Sen ska jag också plugga teori. Det börjar ju bli dags att boka uppkörning :o

Så lite nytta ska jag göra nu faktiskt! Har funderat på att städa loftet också -,- hmm, inget jag ser fram emot!
Puss å hej på er! ♥


öööööööööööh neeeeeeeeeej blää!

Torsdag, får ett sms runt nio där det står att jag är sjukanmäld :S jaha, mamma tyckte jag skulle göra något annat än skolan tydligen. Men det var nog tur att jag sjukanmäldes för jag mådde inte bra i eftermiddags. Provet gick säkert åt helvete också. Men så är det, jag hoppas jag får ett G i alla fall!
Sen skulle vi iväg och ta den där sprutan, jo men tjena att jag väntar 3 timmar för en spruta, kunde inte vänta heller tack vare jobbet ^^ typ 1000 pers vid forellen i alla fall, de snackades tydligen om det på P4 också. Kanske ska skriva om det, vi får la se. Kommer lägga upp bilder på kön.

Puss hej!

Väcker minne :)


Svara på den ni!



Vet du varför jultomten har en stor pung?


Bästa reklamen på TV just nu!



Och en bra låt!


historiaprov å annat...

Sitter här hemma och pluggar som en tok -,- känns som att det här historiaprovet kommer att gå åt pipan! Fick nyss ett väldigt uppiggande sms av min kära Elin :) Jag är så glad att jag har henne!
Massa kärlek till henne ♥

För övrigt så har jag försökt få en intervju med ungdomsmottagningen. Dom skulle rinag upp, det var 2 timmar sen jag ringde nu... hoppas dom ringer idag i alla fall.
Har ni börjat fundera på julklappar än då? :o det har faktiskt jag gjort, för jag har insett att novembers lön kommer att gå åt till det. Men det är roligt att ge bort juklappar :) man blir så glad när man ser att man träffat rätt! I år kommer vi att fira julen här hemma tillsammans med familjen Blidén.
Dessa personer ska jag köpa julklapp till: (de flesta kommer jag och Petra att dela på tror jag, ibland är det bra å va tvilling ;) )
Mamma, Pappa, Andreas, Ann-Sofie, Lenny, Lena, Petra, Giesela, Marcus, Alice, Charlie, Isabelle, Elin (du kommer faktiskt att få :D)
Blir säkert fler men dom här just nu i alla fall :)
Räknade i måndags att det nästan är sex veckor kvar till jul. Sen är det vårtermin :D

En sak till! Jag tycker att Victor ska komma hem nu faktiskt :( Jag saknar honom rätt mycket nu ♥

Nu ska jag plugga vidare :)
Puss & hej ♥


saknar våra lekstunder :( ♥


KÄRRINGJÄVEL

Mitt jobb när jag sitter i kassan är att se trevlig ut vara trevlig och kunnig. Ganska enkelt! (lite mer gör vi såklart) De jobbiga med att sitta i kassan i en matbutik är att man alltid får så jävla mycket skit av kunderna! (OBS! inte av alla, många är jättetrevliga!) Det är ditt fel att priset är fel! Det är ditt fel att jag glömde min vara! Det är till och med kassörskornas fel att en kund fått en p-bot! Det sista har faktiskt hänt, inte mig men Petra.
Både jag och kunden blir vid sånna här tillfällen på dåligt humör. Det är tur att man får en trevlig kund direkt efter oftast. Men vad tänker man med när man ska ge all skit till dom som bara tar betalt? RÖVEN TÄNKER DOM MED.
Idag fick jag en fantastisk kund som varit hos mig förut och klagat på att hon minsann aldrig har köpt huvudtidningen med bilagan förut. Och hon hade minsann handlat hos oss i 10 år. Kunden har alltid rätt, nej inte i detta fall. Det står till och med en skylt som säger att man inte får köpa bilagan utan huvudtidningen och det här ändrades för kanske ett år sen. Jag har ju bara blivit tillsagd till att göra mitt jobb. Kärringjävel helt enkelt... tråkigt men sant, det finns många idioter här i landet.
Jag försöker i alla fall vara trevlig när jag handlar, jag vet ju trots allt hur det är att sitta i kassan.
Deta var dagens irritationsmoment :)

Fars dag, pappa fick en stor whiskybok om whisky + en god middag :) Trevligt, trevligt :) Jenny fyller också år idag :) Grattis till henne! ♥
Annars har inget hänt förutom att jag är sjuk -,- så jag kommer nog att stanna hemma någon dag den här veckan.
Dags att läsa historia! :/
Puss å hej! ♥


7 november



Tjusig kuse ;)


Fotoläxan klar!

Idag har jag varit mycket kreativ och fotat alla mina bilder :) Jag är själv mycket nöjd med dom! Så jag hoppas ni tycker dom är fina också :) jag har fått en hel del insperation av Jonko :)

Självporträtt av mig själv fast utan mig själv!


En känsla


Porträtt


Mina fina modeller är Petra, Hanna och hästen Manneh :)
Puss på er! 

(A)

You've found hope, you've found faith,
Found how fast she could take it away.
Found true love, lost your heart.
Now you don't know who you are.
She made it easy, made it free,
Made you hurt till you couldn't see.
Sometimes it stops, sometimes it flows,
But baby that is how love goes.

You will fly and you will crawl;
God knows even angels fall.
No such thing as you lost it all.
God knows even angels fall.

It's a secret no one tells;
One day it's heaven, one day it's hell.
It's no fairy tale; take it from me,
That's the way it's supposed to be.

You will fly and you will crawl
God knows even angels fall.
No such thing as you lost it all.
God knows even angels fall.

You laugh, you cry, no one knows why
But OH the thrill of it all...
You're on the ride, you might as well
Open your eyes

You will fly and you will crawl
God knows even angels fall.
No such thing as you lost it all.
God knows even angels fall.

Even angels fall
Even angels fall

Så kan det gå

"ja lr ngt, annars får de helt enkelt vara ett jävla piss äckel mysterium, som sabbade hela jävla bajsgrejen o ja ska seriöst köra upp ngt i röven på alla som kommer i vägen om ja skulle på ngt vis få ett helt stört jävla svar. nu e jag arg"

citerat av Petra, hon är arg


Det har snöat idag!

Idag har det varit en kort dag :) skulle boka intervju med ungdomsmottagningen. Kom dit och tror du inte att det var låst! Andra gången! Inte okej! Nu är jag sur! Och det ska tyresöborna få veta i artikeln också.
Religionen var helt okej :) har fått omdömena idag typ... Idrotten helt okej den med, förutom att alla vill vinna hela tiden och kastar sig på en så fort någon har bollen t.ex. Kul är det i alla fall :)
Ska träna idag tänkte jag :) dubbelpass!
Och efter det ska jag gå förbi kyrkogården och hälsa på bror och syster tänkte jag. Idag är det nämligen 16 år sen min bor dog :/ det känns, även fast jag bara var 1 år när han dog.

Pizzadags :D
Puss & hej ♥


 ♥


tik tok

Jag är knäpp.. jag gör alltid samma misstag att jag går upp typ hur många timmar som helst för tidigt på mornarna :S idag t.ex. gick jag upp kvart i 8 och jag ska inte möta Elin förns klockan 11.15!!!! när jag väl har sovmorgon går jag typ upp hur tidigt som helst. De är något fel på mig -,-

Idag är det en skön dag i alla fall :) träna med Elinpelin kl.11.30 sen skola 15.15 prov sen gå hem, sen stallet å rida :)
Jag har varit duktig också :) har pluggat faktiskt! fast igår :P och det gick bra några saker klara i alla fall :)


RSS 2.0