Kryssning imorrn!

Onsdag imorrn vilket innebär jobb och framförallt kryssning! Ska bli riktigt kul! Har packat en hel del ikväll och målat naglarna och sen är det inte så mycket mer. Jobbar nämligen till fyra sen är det fort hem duscha och sen slänga sig iväg mot båten. Kanske äta något också..
Det ser ut som att Kissie ska med på båten, blir intressant. Sen självklart alla andra roliga raggare ;) + några andra idioter, säger inga namn! Sen ska Filipen och co med också, kommer bli så himla roligt :D

Idag har jag också jobbat och tagit hand om konstiga kunder som vanligt. Imorrn ska jag öppna -,- 07.50 börjar jag.... kommer att få va vaken 24 timmar en gång till! Precis som på personalfesten, men jag klara ju det så de här borde ju bli en baggis.
Fick också hälsa på världens sötaste hund! (bilden nedan) AAAAAAAAAAAAAAH jag höll på å dö när jag satt med henne i knät, sååå himla fin å fluffsig å mysig! ♥

Men nu ska jag sova ska upp tidigt imorrn :(
Natti natti ♥



and they call it puppylooooooooove ♥




Min Man!


Första advent

Det blev A nightmare on Elm street och A-team igår. Guuuuuuud va Bradley Cooper är snyyggggg, man vill ju bara plocka ur han från filmen och ta med honom hem och låsa in han i en bur så man kan titta på han hela tiden!


Idioter finns det överallt

6e dagen på jobbet, och jag fick faktiskt beröm av en kund idag att jag var riktigt snabb ;) de gillar vi! Jag gör mitt bästa de kan ingen säga emot. Fick även en härlig överaskning imorse, en bild på ett föremål som inte är värt att nämna, personen i fråga fick i alla fall sig en rejäl utskällning av mig. Fy fan säger jag bara. Sandris slaggade över också :) Myspys!
Ikväll blir det antingen bio eller hyrfilm. Troligtvis hyrfilm för de fanns knappt platser kvar på bion.
På måndag ska jag försöka hitta mig något fint att ha på mig till på onsdag :) 4 dagar kvar till kryssningen nu! woop woop!

Bartenderkursen är också bokad! Längtar! :D ♥


Ge mig sommar å sol


Allting börjar om


Saffran..

Alla vet ju att saffran blir bara dyrare och dyrare ju närmre julen man kommer. I vanliga fall säljer vi saffran för 39.90 kr, förra året vid jul kostade saffranet 65 kr. Den här veckan säljer vi saffran för 15 kr!!!! Hela 15 kr!!! Det är superbilligt! Och ändå lyckas en kärring idag komma och klaga hur dyrt de va! DYRT? Va fan tänkte hon med? Fan va trött jag blir ibland. Samma sak när folk säger att det är bättre på ICA. Men gå till ICA då va fan gör du här?

 


Midnight heartache


23 november



Jag ser de snöar, jag ser de snöar, och så om å om igen. Fan blir inte klok på detta väder. Och har man läst tidningen idag så vet man att de kommer att bli snöstorm här i Stockholm imorrn typ. Jag bara ääääääääälskar det...

Den här veckan kommer verkligen att bli jobbig. Jag jobbar totalt: Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag. Och alla dagar är heldagar! Räknade nu på hur många timmar jag kommer att befinna mig på jobbet den här veckan och de blir sammanlagt 57 timmar och 45 min. Och då är luncherna inräknade. Just nu ser jag bara $$$$$$$$$$$$$!!! Går inte annars.

17 dagar kvar till London! ♥


Bilder! Klicka!


Personalfest!

Nyfikna på vad som hände i helgen? ;) Jag ska faktiskt ta och tala om det för er nu. Eftersom att jag både jobba i fredags och fick gå och lägga mig vid 22 så är inte den dagen mer värd att nämna. Lördagen däremot!
04.30 - jag gick upp och fixade mig så gott jag kunde.
06.00 - befann mig på jobbet
16.00 - fick sluta och gick hem för att fixa mig inför personalfesten! Woop Woop!
17.30 - var på jobbet igen fast den här gången för att festa.
17.45 - bussen gick mot Gåshaga för att äta skaldjursbufé!

Middagen var super precis som allt annat. Festade loss på bussen dit och festade loss efter middagen. Stämningen var ganska lugn tills Petra och jag satte på "Dansar i månens sken". Då jävlar blev det full fart på hela styrkan! Vid 22/23/00 kolla inte på klockan.. Så drog vi i alla fall vidare till Thomas Brolins nattklubb Undici. Där hade vi hyrt en del av övervåning och 3 helrör väntade där. Slurp sa det och så var det slut. 6 pers blev utkastade vilket är så sjukt kul :D

Efter ett rejält festande där så blev det efterfest hos Elin, en av våra bagare på jobbet. Dit tog vi en taxi och fan va jag hatar att se slutsumman. Buuhuu! Väl där blev de shotfiamedknuff. Och massa ostbågar och jag tror att jag aldrig tyckt att det vart så gott med de.
Fastnade med armbandet i strumpbyxan och lyckades dra sönder armbandet men inte strumpbyxan! Hur fan gick det till? Somna ganska fint där i soffan tills vi skulle gå hem. Det var nu allt de roliga hände kan man säga eller en av de roligaste sakerna i alla fall.
Andreas jogga hem med oss. Och sen kom vi till en liten backe som var en aning lerig. Andreas och jag kollade nyfiket på hur det skulle gå för Petra och de gick fort! Hon drutta på ändan och där stod Andreas och jag och skratta. Hon nästan grina, vi nästan dog. Vi gick sen efter det runt den lilla slänten och sen märkte jag att min DKNYväska var lerig. Den får alltid följa med ut för att Petra tycker det. Och det är alltid hon som kladdar ner den med någon sorts av skit. Andreas tyckte de va skitkul att min väska var lerig och att Petra var det med. Petra påstod sedan dagen efter att Andreas knuffat henne.

Väl hemma så försökta jag tvätta bort all skit från min väska och Petra försökte göra rent sin jacka. Då var klockan 5. Sen däcka vi båda nog ganska fint. Dagen efter däremot var inte lika kul. Mamma upptäckte att diskborsten var lerig och att kökshandduken var det med. Någon hade skitit ner sina trosor samt strumpbyxor, såg verkligen ut som bajs. De var lera överallt. Sen såg hon hur Petras jacka såg ut och nu måste den in på kemtvätt.
Jag och Petra vakna väl någon gång runt elva. Jag har nog aldrig haft en sån huvudvärk som jag hade då. Ville dö då kan man säga. Vid 15 åt vi frukost och sen skulle vi hem till Alice och fira henne.

Jag har massa bilder och ska lägga upp dom senare :)


Dilba


Det var på dig jag lärde mig mest. Tack för de här åren Dilba.
Vila i frid ♥


Lugn, ledig och skön torsdag

Än så länge har jag ganska mycket inplanerat.
- Den 1a december åker vi på kryssning, dock utan Elin, men det är inte hennes fel utan hennes jäkla lärares fel! Vem sätter ett seminarum så där helt plötsligt bara. Ge mig namn å adress så ska han/hon få en överraskning i sin brevlåda.
- Den 10e december åker Mami, Petra, jag och Emelie till London :) SHOOOOOOOOOOPPING! Fan vilka fina julklappar min släkt kommer att få.
Sen efter det är det ju typ julafton och sen nyår och så börjar 2011 helt plötsligt, är det bara jag som tycker att året gått väldigt fort? Tog inte vi studenten nyss liksom?
Nyår ska i alla fal bli något riktigt kul precis som förra året! Frågan är bara vad vi ska göra? ;) och ni som är vi vet vilka ni är ♥

Veckan är snart slut, så gott som i alla fall och på lördag är det personalfest. Idag ska jag rida igen :) hoppas jag får en rolig krabat, igår red jag fina Dandy :) Och på söndag ska jag göra en trerättersmiddag till la familia! :D

Sitter och äter en kanonlunch med Petra just nu, varma mackor och o'boy! gryyyymt gott! Och det känns ju lite bättre när en morotskaka står i ugnen och fyller köket med en god doft! MUMS!


Dandy ♥


Axis of Awesome



Mamma kan också visa roliga saker ibland, idag visa hon mig denna och fan 4 ackord räcker till många låtar!


Ny favorit!


Fars dag

Mina ben värker jag är tröttar som fan :( och sånna här helger kommer jag att få uppleva många gånger till i mitt liv. Idag börjar jag 9, weeei! vilken sovmorgon jag fick :P Bättre än 04.30 i alla fall, så jag ska inte klaga.
Nej, min lördag var inte den roligaste. Att ta sig upp var inga problem men att jobba 10 timmar de var pain in the ass. Men inte får jag ledigt än nej ^^ imorrn ska jag jobba igen. Och jag har inte tränat nu i helgen så de måste jag göra imorrn med. Och hämta ut min lön och mitt pass. Sen på tisdag är jag ledig :) lääääängtar!

I går bokade mamma London så vi åker den 10 december :D
Glöm inte att det är Fars dag idag!


Hunden & Kattens dagbok


Glaaaad Heeeeest

Plockade kollo hela dagen igår, och jag kan lugnt säga att det är så mycket roligare att jobba när man har någon att prata med. Tiden går en aning fortare då. Men fan jag kommer aldrig lära mig den där butiken! De har liksom över 20 gångar.
Red igår också och det gick helt okej :) jag fick rida Dandy. Jag passade dessutom på att boka en igenridningstid också! Så jag ska rida idag med :) Hoppning på schemat! Men allt detta kul händer efter jobbet som börjar kl.16.00.
Och på tal om ännu mer jobb så kommer detta att bli min första hemska helg. Jag börjar nämligen kl.06.00 på lördag morgon. Och det kommer jag typ att göra nu varannan helg framöver.


Elins glada häst igår!


Whos that chick


Sex and the city 2

Va fan det för väder egentligen?! Slask äckligt vitt på marken, fan man måste ju använda vindrutetorkarna när man kör. Haha min sista dag på Vi slutade ju bra ^^ fick gå hem klockan 20.00 för att jag mådde bajs. Så idag har jag vart hos läkaren och fått piller :) Fick choklad å glögg av Dennis, Lina och Jonas å sen ett presentkort från cheferna på äventyrsgrejer :) skitkul! En orkidé också :) mycket fin!

Petra och jag hyrde film efter läkarbesöket och har nu äntligen sett Sex and the city 2 :) Ska se Killers senare ikväll.

Nu ska jag planera vad jag ska shoppa i London :D massa juklappar typ.
Puss hej ♥


Bläväder


Vecka 45

Började dagen på löpbandet, så träning är avklarad för idag. Ska iväg snart och fixa nya pass, efter det ska jag jobba mitt sista pass på Vi. Såg även igår att jag ska jobba 3 lördagar på raken nu. Varav 2 stycken börjar jag kl.6.00 på.
Ska också boka Londonresa och så planeras de in en kryssning också ;) hoppas att båda blir av!


Puss hej! ♥


17 år av saknad

Idag är en sån dag då jag funderar en hel del på hur mitt liv kunde ha sett ut om min bror hade levt. Hade vi haft häst? Hade han lärt mig allt inom ridning? Hade jag vart faster till ännu fler barn? finns mycket jag undrar över. Hur hade det sett ut om Giesela också hade levt?
Idag är det 17 år sen Ronnie dog och min morgon har varit hemsk :( ville hinna med så mycket men blev inringd till jobbet tidigare så jag och petra hann inte upp till kyrkogården. Har till och med haft på mig vattenfast mascara för att inte sminket skulle rinna bort... Och det var nog tur de.

Bortsett från dessa tråkigheter så har dagen varit bra. Allting flöt på perfekt på jobbet :) Och imorrn ska dagen bli grym!

Puss hej ♥


vila i frid älskade syskon ♥


You really got me bad

Min nya kärlek efter Daniel Adams-Ray's låtar får bli Maroon 5's nya Misery! Mycket lik de andra låtarna men gud så bra ändå :D

Var barnvakt idag som sagt. Det blev Dumma mej 3D, den var klart inte värd de extra pengarna för 3D men den va lite kul, men bättre finns de :) ungarna verkade uppskatta den i alla fall :) Du e så fluffsig! 

Hoppade Parma idag, så roligt de va! :D älskar att hoppa! Iiiiiiiiiih så kul det är! Ridning måste ju vara världens bästa sport! ♥

Imorrn ska Petra och jag till gymmet, kanske tävla lite vem som orkar löpa längst? Jaa vi får se... Sen ska jag iväg och öva på jobbet :)

I am in misery
And there ain't nobody who can comfort me, oh yeah
Why won't you answer me?
The silence is slowly killing me, oh yeah

Puss ♥


Misery


Inte den bästa veckan kanske?

Mmmm... blev inte direkt nöjd med min beställning från nelly. Fick för det första inte klänningen jag helst av allt ville
ha. För de andra visades hela röven med den andra klänningen plus att de va en bomullsrosett till siden, vilket inte gick hem hos varken mig eller mamma. Nej tillbaka med skiten.
Sen har de väl hoppat upp andra saker som inte är så roliga... Men jag hoppas att veckan slutar bättre en va den börjat i alla fall :)
På torsdag blir det en lite sämre dag för mig också känner jag. Näe inge bra inge bra.
Träffade Emelie idag och panikshoppa lite :) det var mycket trevligt! Petra pierca sig igen också. Fort gick det.

Imorrn ska jag och Petra iväg till saltis och ha höstskoj med några av Blidénbarnen :) Troligtvis blir det bio!
Sen blir det hoppning på kvällen :D ska bli riktigt skoj! Fort ska de gå och höga hinder ska de va, så kul det är!

Puss hej ♥


så dum av dig

Så duktig jag vart idag! Har ju både tränat och jobbat :) Och imorrn blir det mer träning med Carro. Klockan halv tio kommer hon och hämtar oss :) Sen efter det hoppas jag att våra klänningar har kommit, för annars kommer en sur denise att ringa Nelly.com och skrika lite. Ska ner och tala om en sak för min butikschef också. Sen får vi se vad som händer.
Är så sugen på att få reda på om jag får plugga mina kurser jag sökt :)

Puss ♥


...

jag trodde det var "strängt förbjudet" att låna kläder av varandra på jobbet. men de kanske inte gäller alla? elller??????
TAAAAA INTE ANDRAS SKOOOOOOOR!

RSS 2.0