wiho!

Här kommer ett sånt här inlägg igen då jag berättar om allt jag gjort under den tiden jag inte skrivit! 
I helgen blev det en rejäl utgång, förstår inte varför, men det blir verkligen rejält när man bara går ut en gång i månaden. Höll mig i skinnet i alla fall och klarade hela kvällen galant utan att bli bakis! 
Träffade vår chef när vi var ute, var vaken till 6, gick upp 10, var väldigt pigg och glad för att bara ha sovit 4 timmar! Måste varit den fantastiska frukosten som lockade ;) 
Ja.. sen har väl inte denna vecka bestått av så mycket egentligen. Köpte friskiskort och har nu börjat träna seriöst! Inget badande i vassen i år, big NO! Känner mig stolt som körde 2 hela "pain in the ass" pass igår! Jajamen! Snart kanske den stora rutan på magen (delar sig och) blir fast!


Gösta!


Lilla Gösta är såld!

Händelserika dagar


Har haft två långa dagar nu idag och igår, igår var en mer annorlunda dag. Jag ska ta er genom hela resan vi gjorde. 
Vi började med att plcoka upp Jenny för att sedan åka till Värmdö (Petra plockar kort). Väl på vägen hör vi något som skjuter i bilen, det är ingen mobil, det är inte radion, vad kunde de vara? Jo de va bilen som koka! Fort som fan till en mack och där öppnnar vi huven, tittar på kylaren. En liten lastbil stannar bredvid oss, hissar ner rutan och säger " Tre tjejer och en bil, det här ser inte bra ut, behöver ni hjälp?". Självklart! Gubbgrabbarna hjälpte oss, de enda som behövdes göra va att fylla på med vatten, vilket vi faktiskt hade kunnat klara själva.. Hann bara inte göra det. Och det är med sanning, pappa är bilmeck något innanför pannbenet ska jag ju alltså ha! 

Rullar vidare och kommer till Kista, där snurrar vi seriöst runt i alla rondeller vi hittade. På väg in i ett parkeringshus märker vi att det är ett betalningsp-hus.Hur ska vi göra nu? Vänder mig om och skriker och då skriker jag verkligen BAAAAAACKAAAARÅÅÅÅÅÅÅ!!! Petra i panik backar för fullt. Var ingen stress för de va ingen bakom oss.

Ute på vägen igen efter många stopp verkar Petra trött och missar nästan en bil framför henne. Tvärnit. Kunde slutat illa men som tur var gjorde de inte de :) De va inte allt som hände men resten säger jag inte :D
Var hundvakt på kvällen till grannens hund Hugo :)

Iväg till stallet snart och rida! ♥

Film

Har tänkt på en sak de senaste gångerna jag ska titta på en film och det är jag inte ska somna! Sover till 99% till alla filmer jag ser nu för tiden om jag inte tittar på film på dagen. Hinner typ se max halva filmen innan jag somnar... Sen att jag sover på de sättet jag gör också, jag sitter rakt upp och så nickar jag till liksom, bara de att mitt huvud stannar kvar i den ställningen. Märkte de i helgen. Sen sover jag ju också med huvudet på sidan av axeln och så lägger jag mig ner ofta. Men att jag lyckas somna så där med huvudet fattar jag inte, ser säkert jättekorkat ut :( 
Kollade film med Adam och Philip igår efter att dom hjälp oss bära upp alla saker. Men såg ju inte så mycket av filmen, men fick se lite roliga saker i alla fall :) 


Feel so close


Middag, ikea, jobb

Att vakna upp av att man inte kan andas genom näsan är nog fan de oskönaste som finns... Det gjorde i alla fall jag idag, bihålorna värker och jag hostar litegranna med. Bra start på denna vecka, men jag har massa att se fram emot nu i slutet av veckan så jag ska kämpa med att få bort denna förkylning innan torsdag! 

Sista helgen med jobb igår! Fan va skönt det ska bli med en ledig helg innan man kör på igen! Fick göra massa roliga saker i helgen, trött som bara den men jag hade riktigt kul ändå! :) I fredags tog jag det bara lugnt tillsammans med mami och Petra. Åt massa jordgubbar! I lördags blev det en liten reunion med kumlabarnen :) vi hade en riktigt trevlig middag tillsammans! Och igår handla vi massa saker på ikea, det blev dyrt det kan jag säga, men gud va fint det ska bli! Nya garderober, nytt matbord, nya stolar och ännu två nya badrumskåp PLUS en ny dusch! Wiiiiiihooo de kommer bli såå bra! Älskar min fina familj som hjälper till med allt! ♥



Shopping på ikea!








Good to go!

Sitter och kollar gamla bilder från 2010 då jag, Petra, Elin och Sandra gjorde våran fantastiska roadtrip! Kommer aldrig att glömma dom galna dagarna. Bodde hos främmande skåningar, sov på ett pentry hos Sune, hade kaniner i bilen i Göteborg och var blev Borås största brottslingar var några av saker vi pysslade med då. Näe de va så kul! Dags för en ny snart tycker jag! ♥











Såå glad!

Har bokat biljett ner till min älskade syster och hennes familj nu! Ska få spendera hela 10 dagar där :) ska börja räkna ner dagarna redan nu! Som jag har saknat dom! ♥



det doftar vår

Såå nu har jag försökt boka upp mina fotomodeller åt arbetsproverna jag ska skicka in snart! Ser fram emot att söka till den här skolan jättemycket! Får hoppas på det bästa bara :) Blir i alla fall en rolig grej! 

Den här veckan jobbar jag bara 5 dagar, och idag är jag ledig. Sitter och planerar massa och ska göra massa saker idag. Träffa Jenny bland annat :)

Snart flyttar mamsen och papsen också, det har jag glömt att berätta! I slutet av april bär färden ner till skåne! Kommer bli så kul att hjälpa dom i sitt nya hem! Ska tänka ut en rikitgt bra inflyttningspresent till dom också :) 
Wiiiii känner mig så glad idag! Kan nog vara det fina vädret som påverkar mig :D Så mycket vååååår i luften! 



åååååångest!

Så äckligt jobbigt att jag sitter och torterar mig själv med grymt bra musik! och så vet jag att jag ska upp om 6 timmar och jobba... Andra helgen på raken, och tre ska de bli. Ska styras en rejäl utgång efter de här veckorna!



RSS 2.0