Måste ju bara..!

Måste bara göra lite reklam för dom här 2 snubbarna som har en grymt rolig blogg där dom bl.a. driver med Kissie!

http://betoongen.blogg.se/

gå in och läs och kolla på deras roliga klipp ;)

 

Disaster Movie


Kollade på Disaster Movie igår med Adam, Philip, Dala, Eddie och Berglund :)
Typ första gången det blev en rolig film ^^ HAHA om man har dålig humor! :D

Klippet nedan är klart det bästa ifrån hela filmen ^^
tänk inte på kvaliten utan på låten :D


Puss hej!

Lilla Ellen på busstur!

Lilla Ellen skulle ta bussen själv från Tyresö Centrum med buss 819 till Fornudden. Hon står och väntar ivrigt och Yes bussen kom! Hon hoppar på den men märker inte att det är 816 hon sätter sig på och som dessutom går till Gullmarsplan :o hur kan man missa det?
819 gick hemifrån oss klockan 21.43 och Lilla Ellen kom till Petter klockan 23 nånting ^^ fatta vilken omväg hon tog!

Vi träffa även på herr snösnopp på busshållplatsen så vi passade på att leka med den när vi hade chansen!

Nu ska jag leka med hockeypojkar! Puss å hej <3



Petra testar gladeligen snösnoppen!

Me like!

Vilken underbar Onsdag det blev idag :) Jag köpte det jag skulle köpa och blev av med en skuld :) nu känns allt bra förutom att jag är pank!
Idag shoppade jag, Petra, Sandra men sen kom även SIbell och Jenny också :) Vi åt foccacia och köpte massa trevliga saker :)
Jag köpte en bandana, ett par rosa mjuka shorts som även Sandra och Petra köpte med och en DKNY väska (äntligen) och en jättesöt top från Bondelid :) Fick en gigantisk kasse till väskan ^^ kändes lite lustigt å preja ner alla med den när vi gick tillbaka till tunnelbanan sen!
Min lön var på 4800 ngt tro jag å jag shoppade för 3200 ungefär räknade jag ut, så jag får inte shoppa mer den här månaden, men det var så värt det!


 

Bandanan och väskan. På bilden är det Nicoles väska :) men jag köpte en likadan (A)



Igår kväll efter ridningen kom Filip och Philip hem till oss för att ta sig en liten semla, då börja Philip berätta en jävla massa sjuka saker :O å jag skojar inte Petra och jag vek oss av skratt! Han är ju verkligen inte smart ibland.
 "Är det mjölk i grädde?" :O

Nu sitter jag och väntar på Jenny som borde komma snart :) <3




 


Philip ;)

Petra och jag har tråkigt på bussen hem ^^



 


Fettisdagen!

Tisdag igen :D och Elin har sovit över hos oss, mycket mysigt :) Jag låg tydligen och stönade imorse när jag sov :O men Elin tyckte som tur var att det var roligt bara ^^ Var med hockeypojkarna i söndags och lite i måndags :) Idag blir det stallet nästan hela dagen :) i alla fall hela kvällen ;)
 
Sen imorrn blir det SHOPPING!!! :D Jag ska köpa så himla mycket kläder och smink :D ska bli så himla skön och fylla på sin garderob lite! För nu är den ganska tom efter rensningen jag gjorde här om dagen :)

Igår passade Elin, Sandra, Petra och jag på att göra lite semlor, dom blev faktiskt goda :) och vi har 18 st över! Vi gjorde små, så det blev ganska många.








Skräckis! :O

Vi hade ju en aning tråkigt igår ^^ så vi gjorde skräckfilmer ! HAHA här är en ^^



sitter å myser...

sitter å myser hos våran egna chenni just nu :) vet inte riktigt vad vi ska göra men jag antar att det blir en hel del prat om killar ;) som vanligt dåra! Sen kanske vi skullle ut på isen också :O

Idag har jag varit en snabbis på älvsjö mässan å spanat in alla UF-företag som har stått där i 2 dagar nu! Vandrade runt där med Petra och Sandra och spanade in killarna ;) Deras grannmonter hade en sjukt snygg kille, tur för Your Reflexion UF att dom hamnade där ;) dom fick ju rätt bra ögongodis!

Fyllde dessutom på mina naglar idag :) blev mycket fint ;)

Nej nu ska jag vara social, pussar på er! <3


:D

Nu känns det verkligen att det snart är lov :D imorrn har jag sovmorgon å om jag har riktigt tur slutar jag redan 12.25 :D fast det är bara om clas är sjuk ^^
Tidningen Genus som jag, Elin, Samah, Martin och Niklas håller på med kommer nog att bli riktigt bra :D det känns som det i alla fall :) Gjorde "profilrutorna" idag till Kristian och Kajsas repotage :)

Ingenting speciellt har hänt idag alla är typ på UF-mässan så de e rätt tomt i skolan :P men inte helt ;) vilket är väldigt tur för annars skulle vi ju ha så tråkigt ;)

bloggar lite mer senare ;) ska pilla på tidningen nu :D
Pussar!

Hur kan jag förändra dom här lite?


åååååh pusssy!

Tjuuuululuuuuu :)
Varför blir alla dagar så grymt sega? Geografi provet kan ha gått bra idag, förhoppningsvis så gjorde de det! :D Imorrn är det matteprov och jag kommer så faila!  :( yyyyysch!
Klippte mig idag :) blev nog rätt bra antar jag :) hihi :) nästa gång ska jag färga å klippa igen :D aaaaah härligt :)

Imorrn ska jag jobba :P men sen är det ju nästan looooooooooooov, fett skönt :D

Å på lovet ska jag göra massa roliga saker :) Jag ska bland annat vara med Elin Magnusson en dag :) å så ska vi mysa :D Sen hoppas jag på att jag får vara med våra älskade hockeypöjkar :) Dala och Danne spelar i kväll :D så duktiga så :) Dom spelar mot Leksand och just nu står det 3-3 :O hoppas AIK vinner :)

Igår hade vi ridteori och då hade vi mycket kul :) i alla fall innan när vi mocka :D Vi passade på att pussas lite med Kitty :) <3

Nu ska jag fortsätta plugga matte :( å sen soooova :) måste komma upp imorrn för Petra är ju inte hemma! Hon sover hos Sandra inatt :P


Jag vill ha lön...

Medans vi väntade igår på Mamma och Veronica så gick Petra och jag runt i Ringens butiker och blev suktade av alla fina vårkläder som börjat säljas nu! Det var verkligen hemskt att gå runt å dö och känna att man ville så gärna ha den där toppen men man har ju inga pengar och det är liksom sjukt långt kvar tills lönen kommer också! Men vi har i alla fall pekat ut en hel del kläder på MQ som vi ska köpa :) Jag är ju lite förtjust i Bondelid kläder så självklart har jag hittat vad jag vill ha därifrån ;) Sen hittade vi självklart en massa snyggt från H&M också :D hihi ååh vad jag vill shoppa!
Jag ska shoppa grymt mycket när jag får lön! En sak jag vet att jag ska köpa är i alla fall min efterlängtade DKNY väska :D

Jag stannade ju hemma från skolan idag, känner faktiskt att jag inte mår så bra... Hostar väldigt mycket och nu har även näsan kört igång igen :( Men eftersom att jag har så mycket tid över nu ska jag givetvis uttnytja min dyrbara tid till att plugga geografi så Göran blir glad!

Kläder ifrån Boomerang som Petra och jag nog kommer att köpa ;)
På bild nummer ett, den marinblå koftan med vita ränder.
På bild nummer två, den urgulliga klänningen!
På bild nummer tre, de söta chino shortsen.


<3 dag


Jag behöver väl knappast berätta att vi är en aning crazyy ;) men kul har vi i alla fall <3
Lööve u guys!

Fuck Yeah!

Helgen har varit grymt mysig och rolig, började i fredags med bio å hockeypojkar ;) Sen på lördag en mycket mysig alla hjärtans dag middag, och idag söndag en grymt bra match mellan AIK-DIF! med Sandra,Erika och Petra. VI hade det mycket roligt :) Och så vann AIK så det var mycket kul :) första målet efter en minut mycket snyggt, sen så gjorde ju Dala och Danne mål också :D så då blev det ju ännu roligare att kolla :) 4-2 blev det i alla fall ;D men vi hade våra planer i början av matchen eller hur tjejer ;) vi hade nog varit grymma på isen :D
Sen blev det middag med min gudmor och mami å Petra. Vi hade jättetrevligt :)

Nu sitter jag och har fett tråkigt i min säng, är inte på det bästa humöret heller :/ känner mig sviken och nästan helt förstörd... Imorrn blir det ingen bra dag...Kanske rent utav ska vara hemma :( känner mig sjukt deppig och vill bara krypa under jorden..

Hoppas alla haft en underbar helg för det har jag haft! :D
Pussar <3


Alla hjärtans dag <3


flickorna som kommer ikväll :)

Idag ska det bli en mycket bra dag! För vi tjejer ska ha det så kul och det roligaste är att alla är singlar också :) så vi kommer ha det jättemysigt <3 Vi ska äta en mysig middag och sen kolla film och äta choklasfondue :) mums! sen ska vi nog bara sitta och prata om en massa trevligheter som bara vi tjejer kan prata om :)

Nyss vaknade Sandra och jag, för det knackade på dörren :O ooooh vad kan detta ha varit, inte oväntat men ett blomsterbud kom :) mycket gulligt hihihi! Men den öppnas inte förrän Petra kommit hem :) <3<3<3
Nu ska vi fixa oss i ordning tror jag och sen så är det nästa dags att åka ner till jobbet och handla käk :D

Hoppas ni alla får en härlig alla hjärtans dag! <3<3<3
Och hoppas Emil och Emma får en mysig dag och sjävklart Alex och David med :) <3

Puss på er alla! <3<3<3



Nån dag kanske vi också blir kära ;) <3 Fast vi har i alla fall varandra :)

Testa!

Inte så mycket som hänt idag faktiskt mer än att Petra fakka ur å ringde på idrottslektionen och bad mig jobba :S en vad gör man inte för syrran? jag får helt enkelt plugga imorrn :)
För övrigt såg Elin och jag turturduvorna idag igen men vi hörde inte speciellt mycket, vilket var lite tråkigt! Däremot såg vi att Lady stod och väntade på något utanför idrottshallen! Undrar vem?

Har ni prövat att skicka fina mms som man gör på telias hemsida http://noje.telia.se/musik/mmsatelje
Gå in och pröva! Det är faktiskt lite kul :D  bilderna kan bli mycket söta :) jag gjorde en till lilla Dala :) hihihi men jag ska nog göra några fler :D Men testa, testa! Mycket kul :D
Så här kan dom se ut:



Puss på er!  Hoppas eran torsdag har varit bra ;)

skvaller? :O



Idag har jag haft lite ögon i nacken och har lagt märke till en del saker ;) det finns mycket skvaller och roligheter i våran skola och då tänkte jag varför inte skriva om det?

Dagen har i alla fall vart mycket seg, men inte vare bara jag som la märke till när Mjukisbyxmannen kom och letade efter sin kära No-name-girl. Otur hade han också, hon stod nämligen inte och väntade på honom så han drog iväg. Snabbt efter han dragit hör jag och Elin dörren slås upp från klassrummet brevid oss och No-name-girl springer ut för att hitta Mjukisbyxmannen. Snabbt knappar hon iväg ett sms och springer in igen. Undrar när nästa möte sker? ;)

Fotbollsspeltunering snart, och lag 6y kommer att äga skiten ur resten som deltar!
Vid vårat träningstillfälle igår ville nog Flinet gärna vara med han kom nämligen förbi 3 ggr och kollade till oss!

men vi får väl se om det händer något spännande imorrn ;)
I know you love me! <3

Release Me


BILDER!!!

Och så sitter man här igen även fast man borde plugga! HAHA :D Men jag tänkte eftersom att jag siter här nu kan jag lika gärna lägga upp lite nya bilder ;)  från förra veckan :D

nr 1.
visst ser Filip bra ut på den här bilden! Det tycker i alla fall Petra, jag och Sandra!
(Filip sitter i mitten!)




nr 2.
bilder ifrån middagen med Samah, Petra och Ellen <3



nr 3.
de jag tror dom flesta tjejerna har längtat efter att jag ska lägga ut! Nämligen Måndagsmyset ;D (mer kommer upp på FB!)



nr 5.
bara lite galna bilder efter jobbet en lördagkväll  med Kölen ^^


snart, snart :)


Vissa känner sig deppiga under alla hjärtans dag och vissa älskar den! Jag är lite mitt i mellan tror jag :) för jag ska ju"fira" den med mina älskade flickor <3 Så jag kommer definitivt inte att deppa, för vi ska ha superkul :D

Idag är det en fett seg dag! Jag gick upp 06:50 för att börja skolan 8:15 för att kompletera ett spanskaprov. Och nu sitter jag på mammas jobb och segar här tills klockan blir 10:50 för då går bussen till skolan igen :P sen så har jag lektion till 12:35 sen har jag hål till 15:15 och sen slutar jag 16:30! Så min dag kommer att vara fett seg idag, men jag kan i alla fall se fram emot till ridningen :) Det bästa på hela dagen :D och sen kommer Filip till skolan kl.13:00 också :)

Och på söndag blir det mycket kul :D för då är det AIK-DIF (BJ) på hovet :D så jag, Sandra, Erika och Petra ska dit och spana killar ;) men innan ska vi till donken där Sara jobbar och så ska hon ge oss extra mycket pommes frites, haha tjockisar vi e ^^
Hoppas AIK vinner den här gången ;)

Nej nu ska jag vara social med min kära mamma :) Puss å hej <3

blääääääää

Jag har grymt mycket läxor :( det är inte kul! Turism läxa till imorrn, som jag och emelie inte har gjort. Spanska kompletering på tisdag som jag inte kan något till. Etik och livsfrågor läxa till på onsdag. Hjärt å lungräddningsprov på torsdag! Mycket jobbigt! Men sen kommer ju helgen :) först Alla hjärtans dag med flickorna :) sen hockeymatch med Sandra, Erika och Petra :D
Den här veckan har varit jobbig! Massa jobb och annat men nu e det nästan slut. Jag ska jobba imorrn med :P åt Petter, men de e ju pengar ;)

Nu sitter jag och försöker förstå mig på Etik läxan vilket inte går bra :S så jag tänker nog plugga lite spanish nu ;)

Helgen har varit mycket rolig :) <3<3<3<3<3<3<3

mm..


Galet ;)

Helgalen kväll igår :) men kul hade vi ;)
Somnade runt 1 :) och vaknade sedan av att en söt Ellen kom in till mig ^^, hon somnade nämligen på soffan med Elin :)
Samah sov i loftsängen och jag i sängen nedan ;) Flippsan sov i Elins pappas säng och Elin på soffan :)

Nyss drog Ellen och snart ska vi också dra :)
Har varit orolig hela morgonen :S Visste inte vad Adriana skulle säga om att jag inte kom idag :P Men det gick tydligen bra ;)
Efter min lektion idag ska jag till stallet :)

Puss på er <3

Ladies Night!

Gud va jag har varit duktig idag! Jag, Frugan och Samah var å gymmade jättelänge idag! Och jag var riktigt saknad, för när jag kollade på mobilen efter så hade jag 5 meddelande, höhö :) Dala jag struntade inte i dina sms bara så du vet :)

Ikväll blir det myspys med många flickor :O Dom jag vet hittills är Elin (såklart!), Ellen,  Jag, Samah, Emma, Alex, Filippa, och då antar jag att Bella ska med också :) Issa hoppas jag kommer :) inga trevligheter utan henne ;)
Tjejmyset kommer äga rum hemma hos Elins pappa på rådmansgatan :) och innan vi drar till henne blir det middag i Kungshallarna :)
Och eftersom att det lär bli sent så sover vi där ;) hihi :D <3

Börjar 15.15 imorrn :D haha, ganska så najs faktiskt ;)

Puss å hej! <3


Thinking of you


sööööööndag

En mycket lugn och härlig söndag :) vaknade upp med Sandra (Petra kom in och hoppa i sängen) kl.10:30! Vi gick och la oss kl.05.00 ungefär så vi var ganska så trötta :P
Idag sa Filip att vi kommer åka till Göteborg i sommar också! Vilket kommer bli galet najs :D

Igår så var vi hemma hos brorsan ett tag sen så åkte vi till Emelie för att fira att hon fyllt 18 år! Det var mycket kul :D hihihi
sen drog vi hem och kollade på 2 mycket bra filmer! Brudens bäste man och Armageddon! Både Sandra och jag bölade i slutet, haha :D

Imorrn blir det en lektion sen gymmet med Ellen och Samah!
Puss!

142 dagar kvar nu! <3


RSS 2.0