det närmar sig!

Nu har det snart gått en vecka till vilket betyder att det endast är 8 dagar kvar till avresa! :D Wiiiiie

Igår skvar Petra och jag på utspring och studentmottagning! En tjej från stallet som vi kännt i många år har ätnligen tagit studenten :) Träffa även Mini och Fanny, som det nog var år och dar sen vi såg :) Efter detta åkte vi och re, jag red ju i torsdags också och då hoppade jag fina Romeo :)

Igårkväll körde vi Saw-maraton med bror, vi hann se 3 stycken så vi tar 2 till sen i veckan ^^

Middagen i tisdags då vi firade syrran va super! Vi fick först en aptitretare som var en friterad sparris med någon god sås till :) Till förrätt pilgrimsmusslor som var ihopgojsade på ett intressant sätt. Till varmrätt fick vi vaktel! Restaurangens speciallite, supergott! Och till efterrätt fick vi en galet got björnbärssorbé med en vitchokladkräm! Super kvällen kunde inte bli bättre :) Hoppas syster hade en bra födelsedag ♥


Vakteln


Efterrätten :)


Mamma och syster


Lite gästbloggning!

Det är ju ändå snart dags för mig att ta över bloggen lite känner jag, då vi snart åker till Rhodos!! Typ 11 dagar kvar eller ngt?? Asnajs!

Men idag tänkte jag väl kanske skriva lite vad vi gjort, som Denise alltid börjar med och sen lägga upp lite bilder! Eller nåt..

Iaf så har vi börjat dagen med att Denise har fått jobba på mysiga cafét på Odenplan och jag tog mig en sväng hem till Alex som nyss kommit hem från härliga Thailand! Hon var brun.. Men det är jag snart med! HAHAHA
Såå Alex och jag tog en lite sväng på stan, åt lite lunch och myste och sedan gick vi vidare och mötte upp Denise som slutade jobba. Sedan blev de stallet och jag hade lille farbror Zoran, som för övrigt va riktigt duktig! Och Denise hade Gaspers!

O här får ni se lite bilder från innan middagen igår då vår kära storasyster fyllde år! Denise kommer säkert berätta mer om de sen. Men men.


Sexi mamasitas! Redo för födelsedagsmiddag! Snart Rhodos!


Haaare naajs! / Petriiiiis

De e guuuld ju!!!


Petra, jag och Linda gjorde en Daniel på jobbet i söndags :) Roligt ska man ha!


Ta steget?



Den lediga dagen började gott men gick över till något helt nytt, till och med skrämmande och rent utav förskräckligt men samtidigt något man så gärna vill ha och som är ett sånt framsteg för en. Men känner ändå nu att den lediga dagen inte ska sluta illa och att det faktiskt håller på att vända till något riktigt bra! Ett bra beslut.

Började dagen med en powerwalk i Alby, sen kom tjocka släkten över och åt lite mat och mös! Sen har vi tagit snacket om vad som ska hända här näst. Det var väl då helvetet bröt ut. Men nu har det lugnat ner sig och jag ser det mycket positivt nu istället, det ska gå, finns ingen annan väg egentligen. Så på något vis så ska allt lösa sig på bästa sätt.

Om 13 dagar åker vi (Emelie, jag och Petra) till Rhodos, där ska vi jobba på El corazon och ha riktigt kul! Släppa Stockholm ett tag, leva livet på den härliga lilla ön för en stund. Sen kommer Elin och gör oss sällskap för att göra troligtvis de sista veckorna på Rhodos till de bästa :) ♥


Lediiiiig!

Äntligen är man ledig!!!! Så skönt men fan va trött jag är... Men man får tagga till ändå ;) Hoppas på en trevlig kväll faktiskt.
Idag blev jag riktigt avundsjuk och lite småsur på jobbet. Sitter och ser massa tjejer som går med shorts och köper myspys och liksom är våriga. Själv satt jag med dubbla byxor på jobbet för att det inte går att vara tunnare klädd för att det är för kallt i butiken.... :/ Varmare ute än inne, inge bra grejer de.
Så imorrn ska jag minsann gå runt i shorts och glassa! Det är jag värd.

Idag busa vi på jobbet :D skulle gärna vilja se folks miner, men de får jag inte :( Får nöja mig med att höra hur glada dom blev istället :) hihi! Lägger upp bilder imorrn på allt :D


Vill du ligga med mig då?



Det här är typ jobbigt att erkänna men den här börjar fastna nu och det känns lite jobbigt att den här säkert kommer att bli årets sommardänga.. om sanningen ska fram!


Gick upp 05.15 i onödan...

Klockan är 05.30 och det är jätteljust ute! :D blev så glad när jag steg upp och såg att det inte är kolsvart ute, kännde typ för första gången att det faktiskt va okej att gå till jobbet så här tidigt. Så får vi ett sms Petra och jag där det står att vi inte ska komma än...Nähä? vad är det nu då tänkte vi? Nej då har ena bagaren som dessutom är ledig tagit med sig nyckeln hem, och hon bor i Uppsala!!!!! tydligen... så nu sitter jag här och tänker faktiskt lägga mig i sängen ingen, kanske sova litegranna och så åker vi när Linda ringer sen :)

Imorrn är det sista dagen på den här jobbveckan och det ska faktiskt bli rikitigt skönt med en helt ledig dag! Ska planera och prata lite med Emelie förhoppningsvis, kanske grilla och ta det lugnt :) 

God natt/God morgon ♥


Firar påsken på jobbet

Den här veckan är så hektiskt! Tillbringar mest tid på jobbet just nu, i alla fall Petra som börjat 6 nästan varje morgon. Idag ska hon dessutom köra mördarpasset 6-20.15, är väldigt tacksam över att jag slipper det! Själv kör jag 12-20. Men nu är det bara 4 jobbtillfällen kvar innan vi får ledigt några dagar från coop :)

På söndag är det bara 2 hela veckor kvar innan vi åker! Känns riktigt gött! Men är lite orolig inför flygresan eftersom att vi ska mellanlanda och byta plan 2 gånger :S men jag hoppas de ska gå bra ändå :)

Nästa vecka händer de lite saker, bland annat så fyller många år! Annso och Elin M på tisdag och Elin på torsdag! Henne ska vi fira på lördagen med massa skoj :) På Fredagen tar Jenny H studenten så då ska vi till hennes mottagning och gratulera henne :) 
 
Det är så kul på jobbet just nu för de händer saker varje dag, lite drama så där ;) heheheh! Det blir så mycket roligare att jobba när de händer saker :) Men jag säger inget!


Visst får man lite vårkänslor?


Söndagsmys!

Min andra tatuering är på plats och den blev riktigt fiiiiiin :D Ska ta en bättre bild på den idag! När man börjat göra en tatuering vill man ha fler :S hihih :D så de här lär ju inte va min sista ^^ tror jag...

Igår så blev Petra och jag också bjudna på middag av Micke och Victor, vi hade det jättemysigt :) superkul att det blev av! Men killar kan överraska ibland ;)

Idag ska petra och jag städa ur vår skogarderob :S Ska kasta en massa skor :O Inge kul! Men sen ska jag till Nacka Forum med Petra och Emelie och shoppa nya ^^ heheh!


Där satt den!


Våååår!

Långhelgens första dag nästan slut... Idag har vi bara shoppat och myst med tjejerna, ätit gott och pratat! Har köpt en hel del presenter till folk, lyckades beta av 3 pers från listan tror jag. Bara 4 kvar typ... Var så himla härligt väder idag, vi gick en massa i vårsolen och schteeeekte!
Köpte en god gourmetmiddag som mamma jag och petra mumsade på! Och nu sitter vi och pratar strunt med Sandra :)
Mådde så jäkla dåligt efter att jag vart och knäckt igår, mådde dåligt ända fram till imorse. Det tog hårt på mig att peta på allt ont som finns på ryggen. Ska ju dit igen på tisdag, får väl se hur jag mår när jag ska sitta en dag i kassan sen... Längtar inte!
Imorrn ska vi tatuera oss :D hoppas allt blir snyggt bara. Ska lägga upp allt så fort som möjligt när vi är klara :)

♥ 




---


 


För vi har kul på jobbet!

Onsdagen blev lite annorlunda än vad vanliga onsdagar brukar vara! Efter ridningen åkte nämligen Petra och jag till jobbet och jobbade lite natt, till 4. Superroligt, så skönt med en tom butik ^^. Halv 5 var vi hemma imorse och halv 10 gick vi upp för att jag skulle gå och knäcka lite. Vilket jag också är tvungen att göra nästa vecka med, men! det var inte så hemskt obehagligt, är glad att han inte bara knäckte som fan som hon som knäckte mig sist gjorde. Så nu är jag inte är lika rädd för att knäcka :) Bra intiativ av syrran att tvinga dit mig! Fick många förklaringar på varför jag har så ont.

Nu sitter Petra och jag och äter brunch. Sen så tror jag vi ska ta en promenix och sen så är det jobbdags!
Imorrn blir det långhelg och vi ska ut på stan och shoppa massa presenter! och kläder till mig såklart :D Och detta ska vi göra med finaste Elin och Sandra! Och sen på lördag ska vi få en födelsedagsmiddag av Victor och Micke och på dagen ska vi också tattuera oss Sandra, Petra och jag! Söndagen kommer att tillbringas i Nacka Forum med Emelie som är på bättringsvägen efter sin körtelfeber! Ska bli mycket roligt att se hennes glada ansikte igen :)

Sommarens planer är ju lite ändrade, men vi har löst det på bästa sätt och den kommer bli grym ändå!




Linda tappa en tacosås och fick tooooorka!


Petra ville hjälpa till


Hatar träd

Äntligen är internet, tv och telefon tillbaka efter många telefonsamtal till idioter som inte förstått att ledningen vart av pga detta jävla träd!



Helgen var lugn i alla fall vi kolla film och myste efter jobbet mest. I måndags hade vi lunchdate med vår gamla mentor jag, petra, elin, emma och issa! det var jättetrevligt :)
Nu ska jag iväg till stallet skriver mer sen!


If only you knew how terrified I am







vet inte

Har varit en jobbig vecka, mycket saker att ta in och även att komma underfund med. Sitter och kollar på en jäkla fluga som sitter i fönstret och försöker tänka ut ett smart sätt att typ hitta pengar på snabbt. Något jag aldrig kommer att lyckas med, men man kan ju alltid önska... kanske ska köpa en lott?

Har idag vart och kört ett ruggigt hårt pass tillsammans med Linda, Petra och Sandra som var vår pt idag :) Shit va mycket man kan göra utan maskiner, helt underbart ju! Åt sedan en god lunch på John Chris och drack kaffe. Imorrn blir det bio med Gisi :) Vi ska se No strings attached!



hemma

Så var denna helg över då :) och den har varit riktigt trevlig tycker jag! Bilresan ner till Halmstad gick bra förutom den eviga dimman vid Vättern och bilresan hem gick också bra även fast vi bara fått 4 timmars sömn plus att de spöregna stort sätt hela resan och så lite dimma på de. Men de gick ju bra som tur var :)
Fick lära känna många nya trevliga människor och så fick vi se vad Halmstad gick för under "vintertid". Blev ju dock nersupen första kvällen så den slutade ju ganska olyckligt... men igår hade vi riktigt kul :) en sak jag kommer stå över ett bra tag nu är vin, jag har shottat vin (de gick ju fortare så enligt Halmstadsborna), druckit det konstant nu två kvällar känns de som. Det var nästan galet gott med en söt/sur drink igårkväll! Den njöt jag av!

Lägger ut de bilder jag har imorrn :) ♥

Stockholm-Halmstad

Sitter och äter frukost just nu, sen ska vi packa för fullt och sen in i bilen för en liten trip ner till Halmstad :)
Nere i Halmstad kommer Nina vänta på oss och sen ska vi ha det riktigt trevligt ;)

Elin hittade en mycket rolig sak igår på facebook. Väcker en hel del minnen minsann ^^ hoppas det blir lika roligt på Rhodos i år igen, längtar så mycket att jag håller på att spricka! :D Känns konstigt att det kanske är sista året vi åker dit :( Kärleksön ♥ Elin, Petra, Denise, Emelie, Sandra och Ellen!




TED i sommras


Petra, Nina och jag


Blåbärsshot!! kommer bli många sånna i år :D


RSS 2.0