Trevlig dag på stan

Så nu är vi äntligen hemma efter en dag i stan och efter ett otrevligt besök på Salong Betong, mer om de kan ni läsa här!
I alla fall trevlig hade vi i stan jag, Emelie, Petra, Sandra och Elin :) Jag köpte mig ett par converse men hittade inget till på fredag men jag ska in imorrn igen och leta :) älskar att gå i stan när det är lite folk!
Igår på ridningen fick jag den vita lilla ponnyn Flingan, trodde det skulle bli en riktig fight men hon var taggad så de behövdes inte ;)
Ikväll blir det skojigt med flickorna! Och lika så på fredag ;) Haque en present väntar på dig ;D

Puss puss på er! ♥


Ben & Jerry glassen var inte den bästa men helt okej :)


Gotta let you go!


Påsklov snart då!

Ny vecka, men snart är den slut! Påsklov på onsdag ;) och då blir det mer shopping och ifyllning av tatuering! Kanske vinprovning på ego också :) Idag hade jag filosofiprov och får jag G på det provet så blir jag förvånad och glaaad :D
Nu ikväll var jag och Sandra på AIK-matchen, de va trevligt och träffa alla snälla pöjkar :)
Nu sitter vi och myser hemma bara :) ska man skita i skolan imorrn kanske?

Puss puss ;) ♥


Bakisdag!



Jag va ju inte alls död idag när jag vaknade :P Fy fan, haha det är farligt och gå ut med jobbet säger jag bara ;D
Tog en liten powernap på jobbet idag när jag hämtade Petra :)

Mina inköp var ju inte de roligaste heller.... en mascara ! Conversen var slut överallt och klänningen var fin och satt bra men inte på bysten såklart där var den för uringad :( tråkigt tråkigt, bara å leta vidare! Hatar att vara i stan när alla precis fått lön, man kan inte gå någonstans :S Usch!

Mys ikväll, Puss! ♥


Shopping helg!


nacka forum

Uppe med tuppen var jag idag och jag har redan gått en morgonpromenad! :)
Idag är det jag som bestämmer ;) mamma och jag ska åka till nacka och fixa lite med växling, kanske hittar jag något till mig själv :D Men jag har lagt upp en budget för mig själv nu så jag kan inte shoppa vad jag vill tyvärr..
Sen ska jag plugga massa innan jag ska till jobbet :P och efter jobbet bär det hem till Kölis som fyller år! Där blir det förkrök med en massa och sedan ska vi ut :)
Så så ser min dag ut och den kommer nog att bli mycket bra, hoppas jag i alla fall ;)

Imorgon är jag ledig och då ska jag shoppa hela dagen, då får jag slösa pengar men inte för mycket :)
Det som är viktigast att köpa är:
• Balklänning
• Converse
• Mascara
sen får jag se hur mycket pengar det finns kvar.. hoppas i alla fall på att jag har några hundringar kvar :) så jag kan beställa från H&M :D hihihi shopping, shopping, shopping!

Puss puss! ♥



Maskinen- Kärlek vid sista ögonkastet


Pannkakor och klänning!


Skön dag, men den va lite för kylig! Zitaföreläsningen var ju tråkig.. inte oväntat, sen blev de inga våfflor :O men de blev american pancakes istället, å lika gott var ju det :) Efter mycket snack och planering med Elin så bar Elin sig hemmåt och jag drog till Calle som var och shoppade i stan med Anton. Följde med till Nacka och var smakråd ;)

Vet ni vad!!!! Jag har nog hittat balklänningen jag ska ha! :D men jag säger inte vart den är ifrån än! Det får ni veta när jag prövat den och kanske köpt den ;)

Ska försöka övertala så jag och Petra får göra våfflor ikväll :) Sen blir det förmodligen en långpromenad igen :)
Men först filosofi och lite annat!
Puss på er! ♥


Min klänning i nian (jag till vänster)


oseriösa svar

Har fått svar från Salong Betong! Och hur seriöst låter det när det står "kom klockan 11.00 da?"
eeeeeehm njae inte så värst! Vi ska nog försöka kontakta vår tatuerare på något annat sätt, hur kan man ens svara på ett mail till en kund på det sättet? :S fräckt!
Fick i alla fall ett härligt svar från Göran M07!
Är på väg till sängen nu i alla fall, måste ju få lite sömn i natt :)

Guten nacht ♥

nostalgi

Letade fram gamla minneskortet och hittade lite bilder, inte alla jag hoppats på men några i alla fall, tror nog de flesta var petras faktiskt :S
Här kommer de i alla fall! Klicka för större bild!



1. Isabelle alltid lika glad! 2. Deeptalk med Calle i 2 tim kl.04.00 3. Hemma hos Ludde i flen Wilma och Fanny chillar. 4. Kvällar då man hade lite å göra 5. Kan ju alltid pröva att sova på busshållplatsen Emi ;)


6. Emi och Petra 7. Chrippa får en tvillingpuss 8. Ska inte nämna vem de e ^^ men kul natt va de! 9. Brandmansgreppet någon kunde inte gå hem själv.. 10. Bästa barnvakterna ever!


11. Gieselas mästerverk 12. Någon ville gärna, men de gick inte ^^ 13. Rolig fest i jacuzzin ;) 14. Chenny på 60! 15. Tantvarning på Cornelia och Petra


16. Söta rumpnissen Amanda! 17. Bästa hindret i Flen! Bikinihindret! 18. Fula barn 19. ännu fulare barn 20. Ponny å tröööött häst :)


21. Hihihi.. vems kan detta vara? ;)


Äntligen :)



Idag kände jag verkligen att det var ordentligt med vårväder i luften! Visserligen har det vart det några dagar redan men idag fick mina nya converse komma ut! Och när man kan gå i converse utan att man blir blöt, ja då är det vår!

Dagens att göra:

• Gå till skolan √
• Plugga √ håller i alla fall på..
• Träna √
• Ringa Carro √
• Ringa Salong Betong √ dock svarade dom inte, så jag mailade, hoppas på svar annars får vi åka dit!

Puss! ♥


Vill ha min mössa nu!

Solen skiner! och jag är glad även fast jag får hämta min mössa på måndag istället för idag, det roliga är att dom har kommit men vi får hämta ut dom veckan efter... JAG VILL HA MIN NU!!!!

Idag ska det inte göras så mycket :) endast detta:

• Gå till skolan
• Plugga
• Träna
• Ringa Carro
• Ringa Salong Betong

Anna min textlärare påminnde mig när jag gick mot parkeringen på skolan att imorrn ska vi till Zita och ha föreläsning.. Det är skittråkigt där och jag ser inte fram emot besöket jättemycket, däremot ser jag fram emot att få åka in till stan! Hoppas vi får äta lunch där, för då blir det våfflor! *MUMS* Ni kommer väl ihåg att det är våffeldagen imorrn och det bästa med dagen är att lönen kommer :)

Puss på er ♥





Mycket att göra!

Tisdag idag, och jag har varit ledig! Det har varit jätteskönt, men jag känner att jag börjar bli lite dålig tror jag :P Hoppas de bara är något tillfälligt för dagen.
Fick skjutsa ner Petra till jobbet kvart i åtta i morse och sedan var det sängen när jag kom hem! Lyckades somna om, och sen kanske 10.40 ringer en pigg Alex och frågar om vi har samhälle, jag svara nej för det var vad jag önskade ;) somna om lite till och pallrade mig sedan upp!
Mamsen kom hem och lagade lunch till mig och Petra (som jag hämtade kl.12.00), bortskämd man är ibland :) men gott var det! Fick sedan köra vidare Petra till skolan, och medans jag väntade på att hämta henne har jag pluggat och insett att om jag bara är lite duktig till så är jag faktiskt klar med läxorna som jag har! Woooo!

På torsdag är det lön och lördagen är redan fullspeckad med massa SHOPPPPPPPING! Kanske ska gå ut i helgen? Eller kanske spara pengarna! Vi får se ;)

Påminnelse till Elin, Petra och Denise att vi måste ringa Annie imorrn!!! :)

Snart ska vi sätta igång med att laga middag! Är väldigt hungrig så jag ser fram emot middagen, och efter det blir det återigen en trevlig kväll i stallet :)

Puss på er! ♥


Denna ska fyllas i!                          Middag ska lagas!


Och det ska shoppas!




2 timmars promenad

Har ganska nyligen kommit hem från en 2 timmars promenad! Börjar kännas lite i benen nu men de e ju bara bra ;) Jag och Petra gick hemifrån till Sickla Köpcenter, nice va?



Målet blev busshållplatsen Planiavägen!


Hål

Jag älskar verkligen när en kund kommer in och klagar! Idag var det en kund som kom in och talade om för mig att det fanns ett stort hål på parkering. Jaha, tänkte jag :P Och svarade ja det finns ett där ja. Han sa då till mig att han tyckte att jag skulle gå ut och täcka för det så inte hans bil skulle gå sönder.... -,- SUCK! Helt plötsligt ska jag som är anställd på Vi göra kommunens jobb :S Täck över hålhelvetet själv! Min bil kan också gå sönder.


Myspys

Happ! missade precis två biljetter till Let's dance ^^ gör inte så mycket iofs men ändå :) det hade nog kunnat bli kul! Petras fel eftersom att hon jobbar ;)
Men jag ska inte säga att jag ska ha tråkigt ikväll, för jag ska ju mysa :) Och sen blir det jobb imorrn och på söndag :P



Saker från H&M man vill ha!


God natt

Dags å sussa snart efter denna långa dag! Jobbet gick bra, fick röra på mig ganska mycket :) tyvärr fotade jag inte Petra vilket var dumt. Men hon ska stå i delikatessen på tisdag igen! Så då ska jag passa på ;)
Om jag orkar pallra mig iväg till stan imorrn så tänker jag göra det, men just nu känns de tveksamt... men jag vill ju gärna hitta en bal och studentklänning :s några tips..?

Natti Natti ♥


Goo Goo Dolls - Iris


jaha

Hej hej!
Idag har det varit en kort dag för mig i skolan :) skönt! Slapp samhällen ;) Men dagen är inte slut för det, ska iväg och jobba senare och Petra ska få pröva på att jobba i delikatessen idag :O spännande! när är det min tur mån tro? :) Själv sitter jag i kassan hela kvällen men kommer säkerligen att gå och titta på hur rolig hon borde se ut i ny mössa å allt ;) Hela helgen kommer tyvärr gå åt till jobb... SUCK! Men jag får väl tänka på hur mycket jag kommer att tjäna den här helgen ;) massa pengar till moi!

Har faktiskt pluggat lite idag, tog de enklaste ämnet, Idrott såklart ;) Men å andra sidan så ligger de jobbiga och väntar.
Jag vet att jag pratar mycket skola här, och jag ska ändra på det! När jag får lön ska ni få höra mitt roliga liv iställt :D

Puss på er ♥


FN-rollspel

Heeej alla glada :)
Äntligen är FN-rollspelet slut! Har ju tillbringat de två senaste dagarna i Järfälla. Har varit roligt till och från måste jag säga. Jag och Alex skötte utskottet som handlade om klimat och vatten. Vi gjorde bra ifrån oss tycker jag :)

Men något jag måste påpeka var de gräsliga personerna där borta på landet :S fan Pakistanbruden som hon nu för alltid kommer att heta var så gräslig! Visst att hon kunde sin sak men när hon blev ägd så kunde hon äntligen hålla käft, UUUUUUUUUUSCH! Sen till den underbara delegaten från Turkiet,  han kunde absolut sin sak och så roligt han pratade! Tänk er Percy Nilegård fast smal å lika lång men blond! Och ljusare röst och ett mycket lugnare tempo! Gryyyyym människa! :D
Tyresös elever var i alla fall mycket duktiga! Fredrik talade om för oss att han var så där "fånigt" stolt över oss alla för de vi gjort :) Det gillar vi!

Bästa med att detta är över!
- Slipper vara på t-centralen kl.07.30 !
- Slipper höra den där Pakistanbruden..
- Slipper gå runt och vara utklädd till en kontorsnisse

Väl påväg hem idag så fick jag en jävla idiot på mig :S Han trodde jag var något slags ryggstöd av något slag! Han stod i alla fall och lutade sig mot mig :S å när jag gick fram ett steg så följde hans rygg med på min :O han låg ju fan typ på mig :S JÄVLA PUCKO säger jag bara. Ellen fick en gosig päls i ansiktet också. Att inte folk fattar att man inte vill ha något på sig...

Camilla fotade som en galning idag och därför snor jag några bilder från henne :)


Freppa va på g och fotade till skolans hemsida

Fikapaus! Bella, Niclas, Camilla och Issa

Elin och Bella som var delegater för Chile och Japan

Och den här bilden bjuder jag på ^^
Storbritannien, Japan och Indien langar posen?


Loooooerdag!


Dags å laga middag!


Melodifestival genrep!

Genrepet var mycket underhållande att kolla på! Alla låtar blev mycket bättre när man såg artisterna i verklighet ;) Och tror ni inte jag la märke till en rolig sak under Salem al Fakirs nummer... Jo! Björn Gustafsson kommer in och klinkar snyggt på pianot när Salem slutat spela :D jag tyckte det såg för oseriöst ut för att vara på riktigt och mycket väl var det också det ;) Kaffedrickandet var lite avslöjande!
Kvällen blev ännu trevligare sen när Elin slutade jobba :) Imorrn blir det bio!

Natti natti ♥

Bild 19.jpg
Känner ni igen han? ;)


same mistake

I'm not calling for a second chance,
I'm screaming at the top of my voice!
Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again


Melodifestivalen och annat kul

Idag har jag varit riktigt duktig! Jag har skrivit klart min uppsats och skickat in den :) Den blev 14 sidor totalt! Jag är faktiskt lite impad av mig själv ;) haha! Sen har jag varit och tränat med Carro och Alex var också där och joina.
Imorrn är jag ledig som vanligt, sköönt :) måste antagligen börja plugga på nya saker då, men jag skiter i det! Sen på kvällen ska jag och Petra på genrepet till Melodifestivalen :) Ska bli riktigt kul! Ska tjöta fett mycket med blondinen i kiosken ;) Sen får vi se vad som händer.
Lördagen blir det bio i alla fall :D myyyyyyys!

Natti Natti gott folk! ♥


Bättre bild på min fina tatuering :)


:)


bättre bild kommer :)


Budda!




Come here rude boy



I like the way you touch me there
I like the way you pull my hair
Babe, if I don't feel it I ain't faking
No, no


Glaaaaaaaass!

Tjoo! Åt första pinnglassen för i år och jag, Emelie och Petra har bestämt att vi ska gå igenom GB sortimentet och pröva alla när vi har råd, tid ovh lust! Glasspatrullen på G! Vi bedömmer glassen mellan 1-10 slickar!
Idag prövade vi den nya Magnumglassen GOLD!
Min kommentar: Ser ut som den är lackade med guldigt nagellack. Men ganska god smak, den får bara 5 slickar. Nagellackfärgen drog ner betyget och sen var smaken inge speciell heller.
Petras kommentar: Guldig men god, den får 6 slickar, god smak!
Emelies kommentar: Hon tyckte den va god å den får 6 slickar!



Måndag igen då!



Bilder från i fredags!

Dagen har varit okej men seg som fan :P har i alla fall gjort de jag ska :) å nu är det inte långt kvar till onsdag! :D hihii!
Jag har märkt att jag har slutat bli förvånad över saker nu för tiden :P Inge kul.. överraska mig någon gång vet ja ;D så ser vi om de funkar! Nu bestämmer jag att jag och Elin ska mysa nästa vecka! Vi ska kolla film och sedan sova! Braa grejer de ;)

Dagens hiss!
Elin och jag är smickrade ;)

Dagens diss!
IG på historiaprov, men jag var inte ensam! 23 pers till fick det!


Fail på Elin, mig och Bella. Vill snarare säga att de e lärarens fel!

Nya köp och Party




Idag har Petra och jag shoppat! Både till ikväll och till vardag :)
Kommer bli bra drag tror jag ;) men vart vi ska vet vi inte än! Men de märker vi.


...

farligt läge...

Tattoo!

Nu är det bokat! Nästa vecka på Salong Betong :D woo! Känns jättebra och det kommer nog bli sjukt snyggt!


Oj, oj...

Woooooow :S Idag gick jag rakt in i en tjuv på jobbet! Fick reda på det när jag slutat! Bra jobbat Denise!


Obehagligt

Usch, usch, usch :/ Jag tycker alltid att det är så obehagligt när det hänt en olycka vid tunnelbanor eller liknande. Idag när jag, Petra och Sandra åkte hem från Jonte som bor i Solna så fick vi gå till Hötorget och byta tunnelbana p.g.a. en olycka på röda linjen, den delar samma perrong som den gröna och den skulle vi åka med.
När vi väl åkte förbi så såg man hur de hade spolat ner en liten del av perrongen med vatten :/ antagligen spolat bort blod. Jag läste i alla fall nyss på Aftonbladets hemsida om det. Lät nästan som att personen hade blivit puttad eller så kanske personen hade ramlat. Läskigt är det i alla fall :/

Just nu sitter jag i soffan å myserm med familjen :) imorrn blir det jobb från 9-17 sen är det stallet som vanligt :D Nu ska jag tråka vidare framför tvn ;)
Puss på er! ♥


RSS 2.0