såååå nöjd!

Den här veckan kan nog inte sluta bättre än hur den är på väg att sluta. Visserligen jobbar jag imorrn men jag känner inte att det gör något. Det går väl hyffsat fort... Idag har jag äntligen fått mitt nya schema och vecka 38 börjar jag jobba i Tyresö Strand helt och hållet! Ser verkligen fram emot det! Ska bli så skönt att ha ett schema som ser likdant ut hela tiden. Äntligen slipper jag alla strötider som jag fått fram och tillbaka hela tiden. 

Nästa vecka ska jag färga och klippa håret också, har ni tips på frisyr eller färg är jag glad för förslag. Som vanligt vill jag förändra jättemycket men det brukar ju sluta med att jag färgar utväxten bara... Ska fixa fransarna också, dom ser hemska ut just nu. 

Ikväll blir det myspys eftersom att både Petra och jag jobbar imorrn. Men morgondagen ser annorlunda ut, för då ska Alex firas! 

Räknar ner

God morgon hemska hemska höst. Eller är det verkligen hösten som kommit? Jag vill inte tro det men så är det nog.. Idag väntar jobb som vilken annan dag som helst. Igår åkte kära mor och far hem till Skåne igen. Den här gången var det faktiskt lite jobbigt tycker jag. I lördags åkte även Annso hem till Spanien, också jättetråkigt, blev genast tomt här. Tur att resten av syskonen är kvar i alla fall. 

För övrigt så är nu New York resan bokad! Dags att börja räkna ner dagarna! Tills dess så ska jag bara ha jobbet i fokus, nu ska det sparas pengar! 
Igår så blev även mitt rum äntligen klart. Nu ska jag börja pynta det bara!

Aj!

God morgon! Idag har jag sett fel på jobbschemat och trott att jag började 10 som tur var ringde Petra och sa att jag inte gjorde de. Oavsett känner jag att det är inte blir en bra dag. Jag har så himla ont i min tand nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Kan inte dricka eller tugga. Har delat upp min frukostmacka i 20 små bitar nu för att jag ska få in dom i munnen. Sen ska jag tvinga ner dom. Får fortsätta knappra alvedon, känner att det är det enda som hjälper just nu.
Men ska försöka vara lite positiv, imorrn har jag bästa jobbtiden och sen är hela kvällen fri. Då ska jag sova. För då blir det fortare lördag och efter lördagens pass får jag åka ner med pappa och Petra till skåne och mamma. Då ska tandfanskapet bli bra! Annars rycker jag den...


Gårdagens uteritt var i alla fall mysig, Petra fick rida den nya Prins Oliver


Jag fick bästa Logan :)

Nu sätter ridningen igång!

God morgon! Idag kör jag halvdag på jobbet hur skönt som helst. Något annat som är mindre skönt är att jag har tandvärk i tre av mina visdomständer! Äter alvedon som om de vore godis nu och de känns inte bra alls. :/ Hoppas det går över snarast! 
Ikväll ska vi till våra finaste och gosa med dom! :)


6 jobbdagar kvar!

Då var det måndag igen! Men det betyder att det bara är 6 jobbdagar kvar innan jag åker ner till Skåne! Igår la jag märke till en annan härlig sak och det är att ridningen börjar på onsdag! Som jag har längtat! ♥
Ska snart trampa iväg på cykeln som känns som att den kommer falla ihop när som! Men den rullar i alla fall. Ikväll ska vi ut och springa igen. Motionen igår blev fram och tillbaka till jobbet. Cyklade dit gick hem!

Bus på gång!

Har haft två riktigt sköna lediga dagar, dom behövdes! Men idag ska jag ställa mig ute i spel på jobbet. Blir ett riktigt kort pass gentemot vad jag är van med. Kl.16 när jag slutar ska jag och Petra ut i spåret, blev bus igår för då träna vi inget. Vi träffade Adam istället och kollade på Will Ferrell's sämsta film! Blev riktigt besviken och förvånad eftersom att han är så bra annars! Tycker i alla fall jag! 
Ikväll blir det också utgång, massa bus där med. Får bli en extra lång löprunda efter att man återhämtat sig, alltså efter jobbet imorrn! Får inte ligga på latsidan nu... 

Ska strax iväg så jag avslutar här, ha en bra lördag!

Ledig dag från jobbet

Torsdag. Idag har jag varit ledig, behövdes verkligen. Har städat och kollat på dressyren hela dagen, nu på kvällen har jag och Petra varit ute och sprungit :) Försäker hitta nya stigar och spår. Blir mycket enklare att springa när man inte vet vart man kommer. 
Imorgon tänkte vi åka förbi hästarna, saknar ridningen jättemycket! Efter det ett snabbt besök på Älgö och sen till farbror som fyller år! 


Frukost på balkongen ♥


Sprang förbi här idag :)

RSS 2.0