I keep dancing on my own

klockan är ställd på 9 sen ska jag och Petra iväg till gymmet med Emma :) hoppas på massa prat och att samtidigt bli lite biffigare, höhö! Mina godisvanor har i alla fall minskat, är riktigt nöjd med min insatts! Här äter vi inte godis på vardagarna nä. Ska storsatsa på mig själv nu hädan efter, har till och med gjort en till efteranmälan till högskolan. Jag ska ha mina 30 hp och jag ska gå bartenderutbildning och jag ska hinna jobba och träna därimellan. 2011 ska bli ett bra år.

Puss


Stamp on the ground

31 oktober. Idag ska jag, Petra och Sandra starta upp vår träning! Gymkorten ska köpas och fan va vi ska träna. Beach 2011 här kommer vi! Jag har varit duktig nu så här på morgonkvisten och gjort ett schema för nästa vecka.
Stackars Petra är på jobbet medans jag riktigt njuter av min lediga dag. Ska införskaffa lite skydd till mobilen idag också tänkte jag.
Nästa vecka händer det lite mer än bara jobb hoppas jag. Ska fixa pass tror jag, boka in bartenderkursen och lite annat. Det blir nog bra!

Puss hej ♥




31 oktober


If tomorrow never comes


9 dagars jobb

Inte undra på att man är trött... Har i alla fall lunch nu och det är bara 8 timmar kvar! Nej fy fan, har dessutom bara en dag ledigt sen ska jag jobba igen :( bläää Ska mysa ikväll , någon som vill va med? Puss

Happy!

Det gick fort, verkligen fort! Beställde ju nya iphonen i måndags, fick den igår ;) Så nu kör jag med nytt nummer å allt. Petra fick inte sin konstigt nog :S men jag kommer iofs för i alfabetisk ordning. Men inte illa med tanke på att Tomislav (försäljaren) sa att det kommer dröja 2-3 veckor. Så de gillar vi!
Får väl hoppas på att kläderna kommer idag också. Men de märker vi nog :) ska kolla de innan jag börjar jobba idag.

Är inne på min 8onde dag idag. Känns ändå helt okej med tanke på att jag inte haft så många lediga timmar på dagarna. Plus att jag börjar bli ruggigt förkyld! Får inte bli det nu :(

Ska fortsätta lägga in massa nummer tills jag börjar jobba snart...

Puss ♥


premiär på coop

JAG SKA UPP 5 IMORRN!!!!! KOMMER ATT DÖÖÖÖÖÖ :(

Idag har det vart en mycket bra dag bortsett från den förskräckliga migränen jag fick på jobbet idag :( fan låg typ över kassan och flämta efter luft och såg inget med ögonen. Måste sett galen ut. Jag hade blivit rädd om kassörskan hade stått å skakat och flämtat. Men de gick över när vi stängde i alla fall. Fan inga snygga väktare vid stängning :( Är lite besviken över de faktiskt. Har vart i stan och slösat lite pengar också :) Med Elin och Petra, me like!
Ska beställa klänningar snart :D miiiihaha!

Puss hej ♥

Kul på jobbet?



Om jag hade lust att göra så här på Petra? Skoja inte!


Måndagstråk

Tråkiga måndag, att den alltid ska börja så segt :( Petra är på nya jobbet och det gick tydligen inge bra där för tillfället har jag och mamma hört. Allting i kassan krånglade tydligen. Hoppas den inte krånglar för mig :)
Själv börjar jag kl.16 på gamla jobbet, vad fel det låter att säga så. Men snart är det ju faktiskt mitt gamla jobb. Eller föredetta. Det enda positiva med denna dag är LÖNEN! ♥
Så imorrn blir det full rulle till stan i alla fall, nu är det klädångest på hög nivå! Måste hitta något. Annars blir det en vågad beställning på Nelly. Ska också fixa en ny mobil ;) aaaah äntligen!

Puss hej ♥


4 år sen ♥


Vila i frid vackra ponny ♥


Lyckan, kärleken och meningen med livet



Kallt å eländigt så här på morgonkvisten. Känns i kroppen att den inte fått sova ut :( Såg i alla fall en bra film igår som plåster på såren. Lyckan, kärleken och meningen med livet. Rekomenderar den väldigt mycket :) dock inte till killar, de va en riktig tjejfilm.

Så vad ska jag göra i eftermiddag? Äta och dö i sängen var de npg tänkt. Det här är ju bara min tredje dag på raken. Sex stycken återstår nu efter söndagen :/

Puss hej ♥




My oh my

Blir bio ikväll för min del, har varken råd att festa eller tid. Härligaste helgen på länge.. Stängde i fredags, öppna idag och öppnar imorrn. Bara att ställa klockan på 6.
Får lite efterlängtat naturgodis idag i alla fall :)

Puss hej ♥


Neeeeeej!


Nu kommer de stora frågorna!
Vad ska jag ha på fötterna?
Vilken bil ska jag köra? Svar: ingen för alla med dubbdäck är borta. Gösta står kvar med snö upp till hjulen typ.
Hur kommer jag till jobbet? Svar: Troligtvis så går jag och Petra...
Tur att man har en ny fräsh vinterjacka i alla fall :)


Isabelle 5 år

Jag älskar att vara barnvakt åt min systers barn! Men man få stå ut med mycket. Hon har 5 barn men det är bara egentligen ett barn som man behöver lägga extra tid på. Hon är själv de lilla extra i familjen. Hon kryddar också gärna till sina oförväntade kommentarer.
Som idag till exempel. Sandra fick följa med och göra sällskap. Idag var en sån dag då jag behövde mina glasögon. Jag trivs jättebra i dom, men så kommer Isabelle och säger "Du ser ut som en tönt", inte för att jag tar åt mig, men ändå. Schysst liksom. TöntmosterDenise. Ful bil har jag också tydligen, även fast jag åker med mammas.

Skulle lite senare hjälpa henne med att skölja ur schampot ur håret. Hon står då beredd med duschmunstycket och jag varnar henne innan att hon får inte spruta vatten på mig. Hon förstod i alla fall att jag inte ville de. De e svårt å se vart de sprutar ut vatten nånstans på munstycket, och jag antar att hon missa hålen hon med. Så jag drar i alla fall på med full fart på vattnet och samtidigt ser jag hur hon blir nockad av vattenstrålen som flyger rakt i fejjan på henne. Kunde då inte hålla mig från att garva. Som tur va garva hon med. Kunde ju slutat illa ^^

Efter duschen skulle hon bli insmord på baksidan av benet. Och att ta fatt Isabelle är inte lätt, blev kallad de ena och de andra under jakten. Tutte är också ett av mina smeknamn har jag märkt.
Tillslut fick jag tag i henne och hade henne i knät med hennes rumpa mot mig och benen så klart. Plötsligt hör jag att någon fiser. Så jag fråga Issan "Fes du nyss?". Då vänder hon sig skitnöjd om och säger "Ja!". 5-åringars fisar luktar dom med...

Sandra var ju också med som jag nämde och hon stod snällt å kolla på medans jag jagade Issan mot tandborsten. Den här gången gick Issan på Sandra. Hon kunde nämligen se Sandras mus. Sandra hade mjukisbyxor och kunde omöjligt visa sin käraste. Men Issan kunde se igenom byxorna tydligen. Sen fick hon tänderna borstade tillslut.

Detta mina kära läsare var bara några få saker jag upplevt med Issan. Och det lär väl komma mera.
Puss å god natt ♥


Och här har vi charmtrollet själv!


Luggen

Jag är så sjukt ledsen just nu! För jag saknar min älskade fjonglugg! :( finns det inget som gör att håret växer fortare?


Så häääär ska luggen se ut!


A moment, a love, a dream, a laugh, a kiss, a cry




Regn, regn, regn

Var på stan idag och fixade en sak, gick på Odengatan och passerade 7eleven. Både Petra och jag hördee samtidigt Hallelujakören. Båda ville svänga in där men icke. De doftade brownie som bara den! Fan borde vara olagligt att locka in kunder på de sättet, inte för att dom gjorde de men ändå! Men vi lyckades i alla fall hålla oss i skinnet till latten på vägen hem. Hälsade på hos Elin i hennes mamis lägenhet också. Skönt att slippa undan regnet en stund.

Och nu på eftermiddagen har det inte hänt så mycket, blev inringd till jobbet vid 18, åkte dit och jobbade tills nu.
Ska ringa bror imorrn. Är 90% säker på att de blir distanskurserna nu.
Petra ska gå hemifrån kvart över 6 imorrn, själv ska jag soooooova och ha tråkigt istället.

Puss hej ♥

Vad ska jag göra?

Sitter och funderar på hur jag ska plugga nästa termin, det är bajsjobbigt, för jag vet inte vilket alternativ jag ska ta.
Mina alternativ är:

1. Plugga distans 4 kurser som blir 30 hp.

eller

2. Plugga en kurs på 30 hp på Stockholms universitet.

Dock har jag tänkt gå en bartenderkurs mitt i allt också, vilket jag inte kan göra om jag pluggar på Stockholms.

Så vad tycker ni? Hur ska jag göra?


Daniel Adams-Ray

Är den inte bra?


SNYYYYYYYYGG!

sean_faris.jpg sean faris image by lindsey-mariee123


Bra söndag!

Rejäl utgång kan man väl säga att det blev igår! Var hemma vid 4 och då blev de frukost ^^
Vi startade med förkrök hemma hos Kölen och blev lagom lulliga där. Sedan drog vi vidare mot staden och till Medusa där vi skulle möta upp Malin som fyllde år :) Hade mycket trevligt där men vi drog vidare mot Wooken för att träffa Jimmy, men där kom vi inte in för dom skulle stänga. Men som tur var hade vi pratat med Patrik som var på Lobby, så då gick vi dit :) Och festade loss med han och massa andra! Träffade Johannes och Berglund bl.a. och så bjöd våran egna mumsgubbe Gurra oss på shots! Bartendern fick mitt nummer också.. vet inte varför riktigt.
Kul hade vi i alla fall :)
Idag har vi bara myyyyyyst och kollat på Armageddon, Remember the titans och nu Never back down. Elin kom och väckte mig och Petra kl.12.00. Hon plinga och banka och ringde så fint på oss tills jag kom och öppnade :D

Nu ska vi mysa vidare på vår härliga söndag!
Puss ♥




På Medusa


Kölens kompis och Petra




Vi vet allt hur man festar






Någon behövde visst dra upp byxan!


Elin, Christian och jag

Det är så här man festar!


Här snackar vi mys ;)


äckligt

Igår kom två killar och handla utav mig, de dom handla var: GODIS, GODIS och ännu mer GODIS!
Slutsumman blev: 487 kr
För endast godis! Blev lite äcklad...


Fredag

Så var det nästan sista dagen på jobbet den här veckan. En kvar! Imorrn kl.8.00 startar den och fy faaaan vilken utgång de ska bli sen! Kommer bli grymt! Någon som vill hänga med?
Vill ha kläder och skor och allt! Jobbade faktiskt ganska duktigt i september även fast 2, nästan 3 veckor gick bort. Ska åka iväg till Haninge sen och byta en klänning, hoppas dom har den annars kommer jag att gå ut med en förstor klänning på mig imorrn. Får krympa den i tvätten om det går.
Prövade min nya jobboutfit igår! Byxorna var riktigt sköna! Tröjorna däremot, jaa jag vet inte men XL blir nog lite förstort på mig, de e som att gå runt i ett tält. Blir nog bra i slutändan ändå, kanske får en S tillslut :)  

Sandra kommer över ikväll och det blir en massa myspys. Tända ljus å bara gos!

Puss hej ♥


Vill se The Notebook, men någon har ju tagit den :(


Börjar komma tillbaka till verkligheten nu



Har hjälpt Annso hela dagen med att städa och plockat tvätt :) Sen har jag vart i stallet och ridit för första gången på länge, så det var jättekul även fast jag fick Zoran som jag inte kom så bra överens med ^^ Imorrn ska jag till Tierp med mami på dagen och kolla in en gård åt hennes jobb. Sen ska jag till jobbet och slita häcken av mig.
Inte långt kvar till lördag, ska bli så kul då när vi firar Malin på jobbet! Klackarna i taket säger jag bara ;D

Puss ♥


11 oktober

Ny vecka, nya tag! Idag har jag jobbat mellan 12-21.20. Det gick super, fick också veta att Madde som är ny i delin rider på Ågesta. Sen har jag och Petra sagt upp oss idag. Så nu jobbar vi sista månaden på Arno Livs.
Imorrn ska jag stå i posten och sen ska jag åka och vara barnvakt till mina små Blidénbarn :)
Snart dags att sova!

Puss å natti ♥


Södertälje

Ja om jag ska kalla gårdagen lyckad eller ej vet jag inte. Men jag antar att den blev lyckad eftersom att jag, Elin och Petra hade riktigt kul!
Kvällen började för Petra och mig hemma hos Kölen. Där var vi i en halvtimme kanske och pratade strunt mest och hade det trevligt :) Sen kl.19:15 gick vår buss från alléplan. Kl.19:45 skulle vi möta Elin på T-centralen, kl.20:12 gick pendeln mot Södertälje. Väl på pendeln blev Petra kissnödig, så kissnödig att tårarna kom. Så vid Årstaberg fick vi hoppa av för att Petra kunde inte hålla sig. En halvtimme senare kom pendeln igen och vi hoppa på. 4 stationer senare grinar Petra igen för att hon är så kissnödig. Hon har ont. Så vi fick hoppa av i Flemmingsberg, och vänta ytterligare en halvtimme på nästa. Kl. 21:30 gick pendeln och nu var vi uppe i en tvåtimmars resa. Väl framme i Södertälje ska man hitta också. Till kyrkan, för brevid den låg klubben. Frågade efter vägen typ 20 ggr och sista gången vi fråga fick vi svaret "Ni borde väl se kyrkan härifrån?". "Gör man!" Skriker Petra och jag i kör. Vi såg ingen kyrka förns 50 meter framåt. Drygt en timma senare, tjugo minuter med pendeln och 40 minuters letande och en Petra på 14 cm klackar så gick de inte fort. Hur fan kan de ta 3 timmar att ta sig till en klubb i Södertälje???!!!

Väl på klubben hade vi det riktigt trevligt den lilla stunden vi var där. Hälsade på Jesper och Jocke. Vi dansade hade kul, kollade på killarna som dansa runt halvnakna på den lilla scenen. Elin blev biten av en strippa. Drack lite till. Och sen kom Jesper och skulle prata lite med oss. Då blåser jag upp kinderna och tar löpet. Efter mig har jag Petra och Elin och inte långt efter det var vi påväg . Inget illa menat mot Jesper. Det blev bara lite mycket ^^

Självklart blev det fyllekäk på vägen hem. French är så rätt på fyllan!
Snälla Philip hämtade Petra och mig i centralen vilket jag är mycket tacksam över. Hade aldrig kommit upp kl.06:00 imorse annars... Så min jobbdag har vart helt okej ^^ hahah, jag får skylla mig själv.

Puss hej ♥


I Flemmingsberg


Tequila no more!

Har sagt det förr och säger det igen. Jag ska fan aldrig dricka igen.... Fast jag vet ju att jag kommer att göra det nästa lördag igen, elller?
Jag är fan taskig mot mig själv när jag går ut dagen innan jag börjar 8!!!!!!!!!!!!!
Nej nu blir det en iskall dusch och lite klet i ansiktet så borde man väl se anständig ut igen. Ska berätta mer om vår lilla utgång igår. Kan ju hemligt berätta att resan till stället tog 3 timmar..

Puss ♥


Stand up little girl a broken heart can't be that bad




allting kan gå och ta sig i baken

Sitter hemma själv nu, mamma sover å pappa e på landet å petra på krogen. Livet suger ganska hårt ibland...
Ska lägga upp en fin bild sen på hur de känns att sitta i kassan en fredagkväll!

Jävla höstväder

Är inte Helge Skoog bäst i Halv åtta oss mig? Sitter och kollar på det just nu med Sandra och vi tycker i alla fall att han är bäst ;D
På jobbet idag hände de inge speciellt. Det var i alla fall roligare idag än igår. Sen åkte jag hem och snacka en massa med Sandra i telefon, tillslut åkte jag hem till henne och gjorde henne sällskap tillsammans med galningen Nelly. Efter att hennes mamma kommit hem drog vi till mig, åt middag och nu sitter vi vid tvn. Ska hämta Petra vid 21.00.
Fyyyyy fan vilket jävla väder de är förresten! Hatar regn och kyla... Det är bara mysigt när det är varmt i huset, man sitter i soffan å myser och kollar film. Godis är ju ett plus ;) Eller bara en kopp te! Men chailatte vore ju väldigt gott. Ska övertala Petra att göra de till mig sen.

Juste ;) imorrn händer de roliga saker. Ska berätta de senare! Men inte idag...

Puss hej ♥


levande ljus är ju aldrig fel i höstmörkret ;)

Dagens bästa

Började jobba 11 idag, slutade 19. Andreas på jobbet sa lite roliga saker, och så va den dagen över men inte riktigt! För när jag kom hem dog jag. Hahah har inte haft så kul på länge. De som hände gjorde min dag och kommer göra hela min vecka!
Imorrn ska jag jobba 9 och baka till 15.30 sen hem :) och på Fredag blir de mer roligheter! Först en hemlig sak sen till jobbet och jobba och sen ut, tror jag. Ska i alla fall ut på lördag och sen jobba på söndag. Men de här blir en bra vecka tror jag!

Puss å hej! ♥


Bullar!

Massa höstdepp just nu känner jag, tur att kanelbullens dag är idag. Blir man lite gladare i alla fall ;) Jag och mami har bakat idag och vart i lite butiker och kollat. Var innen på Mio och kände att fan nu måste jag flytta. Vilket jag också ska nån gång, kommer jag in på programmet i Göteborg nästa höst flyttar jag ;)

Nu slutar Petra, så nu ska vi iväg och träffa bror.

Puss hej ♥


Söndagsmys på Hovet

Mycket bra helg må jag säga :) I fredags var det party i Farsta med rhodosmänniskor. Kul att träffa dom igen ;) Fick höra Victor berätta om hur han tjänar sina pengar. Han kan prata han, ärlig är han också.
Igår jobbade jag en stund åt Alice, sen var jag och syster barnvakt hela kvällen, fick lite sällskap av Sandra som sov hos oss sen också :) Idag blev de myspys med Elin, Sandra först och sen hockey :) tråkigt bara att AIK förlora. Men vi kunde i alla fall underhålla oss på läktaren. Inte så svårt :) Bara att kommentera alla roliga saker som händer på isen.
Nu väntar jag bara på maaat och sen ska Petra och jag ner till jobbet och hämta nyckel. Imorrn är det kanelbullens dag! Hoppas mamma bakar :D annars gör jag de!

Puss hej ♥


Jens och Arvid utvisade, illa grabbar!


RSS 2.0