Snart är det över!



Sista veckan i skolan nu då! Fy fan va de kommer kännas att lämna min klass :/ Nu idag har jag tagit mig ett morgondopp! Mycket skönt ;) Sen vägrar jag gå på svenskan så jag kommer till historian istället, inte för att vi kommer göra ett skit idag i skolan men men, närvaron är viktig nu så man får studiebidraget ;)
Sen ska jag till frissan och få färg i håret, har knappt de längre känns de som :S Sen efter det ska vi som ska till Rhodos ha ett litet Rhodosmöte  :D Antingen så blir det idag eller imorrn men måste köpa studentpresent till några :o pengarna rinner som sand ur händerna :( men vad gör man inte för att allt ska bli bra i slutändan :)

Puss å hej! ♥


Soool!

Sitter i solen just nu :) har jobbat idag så jag var uppe 6 imorse :O fy fan ! men jag fick i alla fall 600 kr för de :)
Kl.16 ska jag iväg och dansa på jobbet X) Kölen ska ha undervisning för oss så han får betyg för de :)
Sen ska jag sola så jag blir lite brun :) Sen efter det bär det hem och göra middag till mamma som en liten del av hennes mors dag present! Hon ska få sitt favoritkaffe och praliner också ;)

Nu ska jag bada :D
Puss hej! ♥

Bli medlem!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=299053

 


Party!



Fuck yeah!


Snyggare!


Älska tjockisen i Catch and -... så jäkla cool kille, hoppas jag blir hälften så kunglig när jag blir stor!

// Philip Bjur ♥


SNYGG!


Jag har fått en ny favvofilm! Eller en till! Catch and release ♥


Gbg!

Vilken skön dag de blev till slut då ;) Jag har varit i stan och planerat vår roadtrip för i sommar, vi kom fram till många bra saker ;) Så nu är boende i Göteborg bokat! Wooooo! Idag har jag också jobbat, de gick jättebra och jag har faktiskt varit glad under hela kvällen :) ovanligt! De va nog tack vare Kölen ;) min bästis på jobbet!
Jag köpte i alla fall 3 tröjor och ett par shorts idag :)
1 linne, 1 topp och shortsen från Gina och ett linne från Topshop!

Nu ska jag kolla film :)
Puss hej ♥


Den här köpte jag bland annat :)


Beställt!

Har beställt denna klänning från Nelly.com! :)


Ragga lite kanske?

Hej nu har jag jobbat klart och sitter och äter :) Fick ännu en jobbtid imorrn och en på söndag men de gör inget för pengar e bra å ha speciellt nu till sommaren! Jag ska ju göra en massa kul med mina flickor i sommar :)
Haha idag var de lite kul på jobbet, de va en kille som ville ha mitt nummer ;) då känner man sig lite smickrad. Men tyvärr var han inte riktigt min smak :( tråkigt, hade varit trevligt å träffa någon snygg. Hans kompis va lite taskig och börja skratta åt han :/ Men de känns så dumt å ge bort ens nummer när jag vet att jag inte skulle svara på hans sms eller något :P Men men roligt var det i alla fall :D

Nu ska jag försöka ta mig ner till macken och tanka skitbilen!

Puss ♥


Den här hunken ska jag kolla på ikväll! ♥


Yeah!

Sitter på den absolut sista samhällslektionen! Känns jävligt skönt och nu har jag fått mina betyg också :) Det blev VG i både Historia och Samhäll :) Mycket nöjd med det faktiskt, för fan va jag har kämpat! Nu kan jag pusta ut :)
Ska ju jobba idag som jag tidigare sagt :P Innan dess ska jag städa lite hemma :) Imorn ska jag också städa och fika och planera med flickorna små :) Good times!

Puss hej ♥


Hemma hos mig innan skivan








M07, BH, Jobb!

Idag har jag fixat tillsammans med klassen vårat lakan till flaket! Fan va snyggt de blev ;) Idag har jag också varit och beställt bh till balen och studenten, fan vilket jobb de ska vara för att få tag i en bh :S får i alla fall den på tisdag, passande till balen som är på onsdag :) billig var den ju inte heller :/ 500 kr fattigare eller 1000 för jag la ut åt Petrisen. Sen for jag och Sandra och köpte lösögonfransar till balen också :) sen åkte jag till jobbet för dom behövde hjälp, så nu har jag jobbat lite och tjänat lite pengar ;)
Imorrn ska jag också jobba och så har jag semenarium på en bok jag inte läst, men de blir nog bra ändå :) Sen är jag ledig hela helgen! Det ska bli såååå skönt och känna att jag inte ska joooooobba!

Nu ska jag sätta mig vid tvn och lata mig som faaen!
Puss hej ♥


24 maj

Wooo skoja inte vilken galen kväll de va igår! Troligtvis skolans bästa skiva faktiskt, om jag får säga det själv :) Min va förstås bättre men den här va också bra! Kul hade vi i alla fall där. Innan festen var jag med Elin, Bella, Emma och Notan (som va jättesnäll som lät oss få åka med han in) Bella fick åka hem rätt fort tyvärr, men vi andra körde på som faaen! Tycker verkligen synd om dom som hade Matte C nationella i morse. FY FAN! Jag, Elin och Petra kom i alla fall hem runt fyra. De va bara en ren jävla röta att jag vakna upp på bussen när den stod i centrum. Annars hade vi fått hoppa av i Brevik... Hade ju inte varit speciellt kul de nää.
Nu är det fan inte långt kvar! Bara 9 dagar och de lär ju gå ganska så fort ;)

Puss puss ♥




Mer bilder kommer :)


Lyxigt värre ;)

Sådär ja! Så va absolut sista uppgiften klar! Nu är jag friiiiiiii! Helgen har varit helt ok massa mys med gumsisarna å jobb. Två personer har denna helg kommenterat mitt namn :S det har faktiskt typ aldig hänt förut att två säger att jag inte har ett svenskt namn :O Nej de e från franskt typ men kommer ifrån grekland från början tror jag, men verkligen att båda stog och stirra på min namnskylt och rynka på näsan :O INTE OK!

Imorrn ja imorrn då gör lyxfruarna entré på Nype! Lyxigare kvinnor har ni nog aldrig skådat! ;) De blir bling och pärlor ;) hehe, hoppas de blir en grymt bra kväll imorrn!

Pussisar! ♥


Elins och mitt framtida liv!


Lördag


Skansen och B&J

Lördag och 13 dagar kvar till studenten! :) känns bra, speciellt när man bara har en inlämning kvar i skolan :)
Idag ska jag jobba och plugga under lunchen, hoppas de blir lite mer sol så man kan sitta ute då :) Elin sov över här i natt och vi kollade på film igårkväll och mös med B&J. Igår var min klass också på skansen och härjade runt där som småbarn :) det var mycket trevligt :) 

Söndag blir det mer jobb och sista uppgiften ska in då med, så nu är det hög tid att komma igång ordentligt med den :O 

Nu vakna skruttrumpan :) 
Puss å hej! ♥
 




någon va sugen på rumpa!


Simma lugnt!


Natti natti

Vilken bra kväll det blev! Men samtidigt jättesorlig :( Idag insåg Petra och jag att vi faktiskt bara har 3 gånger kvar på ponny :/ men jag hoppas att det inte blir sista gången, det vore ju för hemskt!
Fick rida min fina pärla Cindy ♥ idag, blev riktigt glad när jag såg att jag hade henne :) Och det gick super också :) Träffade Lager idag också och fick våra presenter :D Vi fick varsinn Victoria Secret BH och ett par mjukisar med en text på rumpan som lyder "If you think I'm a BITCH, you should meet my SISTER!" och en tröja med en till text å en barbie på :D fett nice ;) de gillar vi :)

Nu ska jag sova :)
Puss hej ♥


Mycket som ska göras!

Vaknade upp utan klockan idag :) de va skönt! Idag har jag en lång dag framför mig, slutar skolan kanske sent det beror på sven ^^
Nu är i alla fall historian inskickad, och får jag inte VG på den så kommer jag sätta mig och grina framför Fredrik, å då menar jag storgrina! Hoppas han har betygsnack med oss idag i samhällen så man kan få pusta ut där med. Nu har jag filosofi kvar och halva texten. Filosofin ska jag börja med idag, å den måste vara klar innan fredag så att jag kan syssla med annat i helgen, t.ex. jobba, vilket jag också gör!

Igår fick jag blommor på jobbet :) det var lite kul! Dom ville ge mig lite cred för att jag jobbade ihop  nästa hela omsättningen själv en dag ;) Så det var kul å höra att jag gjort ett bra jobb!

Stallet ikväll :) jag skiter i vem jag får, det ska bara bli skönt att komma dit och slappna av lite, stressen i skolan är en pina!
Imorgon är det kaveln i skolan och då ska jag dit och sooola, hoppas de blir fint väder, jag agerar dessutom taxi till Petra :) Är i alla fall ledig ;) haha för min klass e för dåliga för kaveln, vi har varit med ett år och det var första, det är nog det enda misstaget min klass gjort ^^

17 dagar kvar till studenten!
32 dagar till Rhodos!

Nej nu ska jag kila iväg till skolan :)
Puss å hej!



Från kaveln i ettan!

stress

Varför måste man jobba när det är fint väder ute? :( idag blir det min fjärde dag på raken och det känns :/ idag blir det till stängning dessutom vilket blir lite tröttsamt. Men det är inte bara jobbet som plågar mig, skolan är ett rent jävla helvete också! Historiahemtentan ska in på MÅNDAG och jag har inte skrivit ett skit på den! Sen så ger min engelskalärare mig en läxa till samma dag! Sen så har jag en filosofiuppsats till den 23 med men den borde jag nog bli klar med, om inte Anna min textlärare kommer med fler skitsaker!
 Kunde inte lärarna gett oss alla uppsatster och skit för en månad sen? UUUUUUUSCH!

Igår mös vi med film tillsammans med Sandra och i torsdags mös vi med film med Adam! Då såg vi Land of the lost och Paranormal activity. Land of the lost var skitrolig! haha :D skräckisen sög :) den va bara lite läskig..
Ikväll efter jag jobbat ska jag sitta och plugga väldigt länge sen ska jag åka till arlanda och hämta mami :) den jäveln har varit i kroatien och solat -,-

På söndag blir det massa plugg med Elin, hoppas vi kommer fram till något bra!

Puss hej ♥


Land of the lost


oooh aaaah

Allvarligt talat,du tycker att jag tjatar,
det blir inte bättre om vi aldrig pratar
Du vill aldrig hitta på nånting,Varför kan jag aldrig få nånting?


Hej här kommer togatåget


Apollo, Afrodite, Herkules och den store Zeus!

Var på skiva igår och den kunde slutat tråkigt för mig om jag hade blivit utskickad (jag vann matchen i alla fall!) men eftersom att jag är så charmig mot vakterna så fick jag ju självklart vara kvar :) Sen blev det för mycket för Gudinnorna och vi drog hem så småningom! Men kul hade vi alla fall :D och lakanen var ju inte spciellt hela efter festen ;)


blir nog en skön fredag imorrn

Fy för allt äckligt plugg jag måste sätta igång med nu :( måste fan nästan läsa ut en bok imorrn! Paaaaanik!
Fest hos Camillisen imorrn :) fett med mys å få träffa henne igen ♥

De e jag de!


Min mentors rim till mig!
Det är inte roligt, Freppa! Du kan inte skriva mitt namn så det får mig att deppa, det är väl inget särkilt mitt barn. Du vet ju att jag skriver som slaget vid Marn(e). Jag hoppas att vi trots detta kan vara tjenis vi vet alla att du heter Denise och inte penis!


SVT

Pausen på pluggandet blev ju inte långt men om 28 dagar så är det över! Jag kommer vara ledig från och med då! Det kommer bli så jäkla skönt :) och jag är mycket glad över att jag har jobb sedan 3 år (blir de tror jag) tillbaka :) och i sommar kommer de pengarna att behövas! Rhodos den 20 juni i tre hela veckor! Älskar det :D jag kommer va brownie när jag kommer hem :) och nästan direkt efter det åker vi på en tur i Sverige :)

Jag har ju hittat en kläning till studenten nu men den är inte köpt!!!!!!!!!! :S måste hitta den i någon butik! Annars får jag panik... resten är ju färdigt så det är bara den där vita lilla klänningen kvar :(

Här kommer bilder ifrån SVT som vi gjorde ett besök på igår! Klicka


Vi fick gå in i bolibompa-studion, jakten på julia-studion, lillasportspegeln, och gå runt lite här och var :) helt okej men guiden trodde nog vi va dumma i huvudet efter att ellen och issa ställt sig och lekt apor framför en kamera ^^

Inte långt kvar nu!


It's always you



Fy fan vilken underbar klass jag har! Skivan blev verkligen lyckad! :D Vi började ju med middag igår och många höll tal och vi sjöng lambo och lite annat :) (Hannan fick mig att börja grina!) Kommer bli jättejobbigt att lämna klassen om mindre än en månad!!!!!!
Sen blev det i alla fall fest en trappa ner på klubben ;D så då festa vi som fan! Kom hem alldeles lagom i natt och fick inte sova särkilt länge förns snorungarna från skolan bakom skogen var och skrek ovanför vårt hus!
Jag skiter i ala fall i svenskan idag :) pallar inte med gåsen, däremot en skön massage på idrotten låter lockande ;) Och sen blir det en billig middag tillsammans med klassen! Sen SVT :)

Puss och hej! ♥


M07's skiva!



Imorrn smäller det! M07's skiva och fy fan vad jag ska köra :D den som inte köpt biljett, seriöst ring mig ;) ni kommer missa något om ni inte kommer, jag fixar biljett till bra pris :)

Idag har jag och Elin letat efter våra kaptenshattar och vi hitta varsin som tur var :) så nu är min outfit fullbordad ;) och jag har nog också hittat min studentklänning nu :) Elin hjälpte mig att hitta en och jag tror den blir jättebra, bara den finns att köpa någonstans :O

Idag har vi också firat mami som fyller år! Grattis på dig mamsen :) ♥

Pusselipuss! ♥

Sätt nu glaset till din mun!
Tjofaderitan, lambo!
Och drick ur din fylle-, fyllehund!
Tjofaderitan, lambo!
Se hur dropparna i glaset
rinner ner i fylleaset.
Lambo hej, lambo hej,
tjofaderitan lambo!

Jag nu glaset druckit har!
Tjofaderitan lambo
Ej en droppe finnes kvar!
Tjofaderitan lambo.
Som bevis jag nu vill vända
glaset på dess "rätta" ända.
Lambo hej, lambo hej
tjofaderitan lambo.

Ja, han kunde konsten,
han var en äkta fylle-, fyllehund.
Så låt oss gå till nästa man
och se vad han förmår

Mösspåtagning

Så var denna helg över :) skönt med en fet sovmorgon imorrn ;) framförallt skönt att slippa gåsen hela dagen! På tisdag är min skiva :D och fan va jag ska spåra tillsammans med mina fina klasskamrater, får väl se hur taggad man e på skolan dagen efter ^^ ska i alla fall till SVT klockan 17 med klassen :) de blir nog nice å va bakis där ;D Veckan efter den här blir det två skivor på raken ;) det är också nice, dock kommer mina pengar vara slut efter min men, men :D
I fredags var det ju mösspåtagning och på kvällen hade vi kul på Grodan med några kompisar :) det blev en bra valborg tillslut i alla fall ;) tur de!

Idag har jag varit hemma hos systeryster och firat lilla Isabelle som fyller 5 på onsdag :) Imorrn fyller mamsen år så då blir de mer fika :) får träna ordentligt nu efter all tårta och alkohol :O

Pusselipuss!


Från mösspåtagningen :) de här va den enda bilden som blev bra på mig, så därför fick den platsa här hehe ;)

RSS 2.0