Tråkiiiiigt

Nu kände jag för att skriva lite här! :) var ju ett tag sen :P
Fredag idag! wooooo! Mitt lov började visserligen igår, eftersom att jag är ledig på fredagar :) har försökt få med mig någon å shoppa lite :P men jag lyckades inte så bra :/ plus att om jag shoppar upp allt idag så har jag ju inget till slutet av månaden! Nej, jag ska spara tills det känns bra å börja shoppa!

Jag har i alla fall bajstråkigt..  men ikväll blir det mysispysis! Eftersom att jag ska ut imorrn :) Och på söndag blir det plugg med mamma och åka och hälsa på bror som fyller år :)
Men titta där! Hittade precis min nya klädroller som jag trodde hade blåst bort ^^ haha den låg under sängen, intressant information eller hur? ;)

Ska övertala David å komma å göra mig sällskap..
Puss! ♥


vill ha en latte nu!


:D


In my head


Fredag!



lättar lite


Velvet - My destiny



Alexandra Burke - Bad boys


Alla hjärtans dag

God morgon på er :)
Kom in i köket nyss och som vanligt har mamma varit gulligt och lagt dit en liten alla hjärtans dag prestent till mig :) Får lite ångest nu för jag hat inte köpt något :o så jag ska ta bilen till alléplan och se vad jag hittar för något sen :)

Ikväll blir det bio med mina käraste :) ♥
Puss på er! Hoppas alla får en fin alla hjärtans dag!


min present och ett sött kort :)


Innehållet :) Mycket fint :D





Cheryl Cole - Fight for this love


Lördagstråk


Sitter och har bajstråkigt, mår dessutom inge bra nånstans :( jävla förkylning!
Försöker underhålla mig med webcamen, går inte så bra de heller. Den här lördagen har varit tråkig... Hoppas att middagen blir trevlig :) Puss puss på er ♥


gårdagens :)

Gårdagen var trevlig :) ni kan läsa mer på Tre Brudars blogg :D
Ikväll blir det middag hos familjen Bjur sen får vi se vad som händer :) tror att Sandra kommer :) ♥



Party Party!

Härligt med lediga fredagar måste jag säga :D mycket bra! Är dock småsnuvig och känner mig lite hängig :/ Tack vare PETRA! den lilla bajsungen...
Ikväll blir det party i alla fall med trevligt sällskap :) ni har väl inte missat att läsa min, Elins och Petras grymma blogg Tre Brudars ????

Blir kanske party med denna kille ikväll? Man vet aldrig vem man möter på stan ;D 

Elin, jag och Petra träffade Mikael när vi var på 7eleven förra året!


Fågelkvitter!

Sitter lite fundersamt och tittar ut genom köksfönstret :P Vi har så mycket snö på vårt tak precis vid vår ena dörr, och jag börjar bli lite rädd att det snart kommer att glida ner lite fint på vår trappa. Lovar att det kommer hända när jag går där -,- Men jag ska fan inte deppa över det! För det droppar typ överallt och solen skiner för fullt och jag har hört en sån där vårfågel! :D så jag är ganska lycklig! Är det så att våren är påväg mån tro? ;)
lets hope so!


nu sög ju iofs den här bilden, men om ni tittar noga så ser ni en svart kant på taket å sen massa vitt, de vita e snön och de svarta är slutet på taket, syns inte speciellt mycket men de droppar ganska mycket.


Tre gladisar!



Nu blire reklam!

Gör lite reklam här bara ;) kolla kolla!
skugganochchens.blogg.se



Semlor ♥

Nu har jag och Petra bakat semlor :D Dom blev jättefina och är supergoda ;)



Slutresultatet!!! *MUMS*


Petra när hon äter sin semla :)


M07 fikar!

Skolan har varit helt okej, några pusselbitar föll på plats på samhällslektionen idag :) hahah! 
Ska åka till stallet å mysa med alla söta hästar lite senare ikväll :)
Idag invigde min klass vår fina vattenkokare! :D och elin och jag drack cappuccino med små chokladbitar i ^^ smakade mest choklad, men vad gör de?

Puss på er, ha en trevlig kväll! ♥


Elin är sugen på kaffe ;)


Adolf som jag tror han döptes till!


Men så här borde det se ut tycker jag :o
fikat från i fredags med Elin :)


Hyllar mamma ♥

Sitter just nu på det bästa stället i hela huset, nämligen min säng! Jag tycker det är skönt att den värsta dagen på veckan är slut. Historieuppsatsen är klar, men jag har ju inte pluggat klart för det tyvärr :/ men en mycket jobbig del är klar, tack och lov! Och jag måste nog tillägga att jag aldrig hade klarat det utan min älskade mamma. Min mamma ställer alltid upp för mig, jag tror inte det är nån gång hon har lämnat mig i sticket. Hon gör alltid sitt bästa och jag är mycket tacksam för att hon alltid finns hos mig :) Så tack mamma än en gång för hjälpen!

Veckan ser ut att bli riktigt bra, imorgon har jag sovmorgon för att min filosofilärare vabbar! Sen är det ridning på kvällen :D På onsdag ska det bakas semlor och dansas afrodans, på torsdag skulle jag vilja vara "sjuk" för då har jag prov. Sen är jag ledig hela helgen och jag ska baka något gott till alla hjärtans dag också, kanske kärleksmums ;) Sen blir det bio på kvällen med sötaste flickorna ♥

Puss å god natt! ♥


Älskade mamma


Den här filmen ska vi se!


För att

Helgen har väl varit sisådär tycker jag :P Har ju jobbat vilket aldrig är kul men de e pengar så de e ju bra :) man får tänka på dom. Sen har det iofs varit en extra jobbig helg på jobbet då en kund fick mig att börja grina :O seriöst han fick mig att böla! Han var så jävla hemsk mot mig! Asså jag tror inte folk fattar hur mycket skit en kassörska får ta ibland :/ Alla kunder är inte hemska men många är...

Igår fick jag även hämta Petra i Solna :D vilket var mycket spännande för jag körde fel ^^ kollade inte skyltarna såklart hahah! Hem gick bättre :) Hade skönt sällskap hela vägen i alla fall.
Imorrn är det skola igen uuuusch, men de ska bakas semlor! de kommer säkert att bli bio nån dag ;) på alla hjärtans dag kanske :D och mycket mer! Den här veckan får inte bli dålig :)

Nu blir det inte mycket mer på den här veckan!
Puss hej! ♥


För att vi tjejer har så kul tillsammans!

Efter en dags arbete så har jag lagt märke till en hel del roliga saker på jobbet, säkert saker folk inte tänker på i vanliga fall och detta gäller de anställda så jag kommer inte yttra mig speciellt detaljerat om detta :D Men i alla fall man märker när helt plötsligt folk vill sitta i kassan.. Det absolut tråkigaste stället på hela jobbet enligt mig är kassan :o man blir skitig, man säger hej 7000 ggr osv. Men när de är folk man inte gillar speciellt mycket som man jobbar med vill alla vara i kassan ;) haha om ni inte fattar vad jag menar så behöver ni inte veta heller :D


Tre små hjärtan

Så var det helg igen då för min del :) sköööönt! Ikväll blir det jobb och sen sova och plugga typ, som vanligt :P Imorrn däremot så ska jag möta upp Babe klockan 13 och leta efter ett bra ställe att tatuera sig på ;D Har ni något förslag så lämna gärna en kommentar!
Vi kommer äta lunch antar jag ^^ och sen fika kanske, och sen äta en god middag innan vi möter upp resten av brudarna ;) Emelie, Sandra och Petra! Sen ska vi skratta! :D Oavsett vad så kommer det att bli mysigt :)

Nu ska jag fixa i ordning mig och så hoppas jag att det finns parkering sen när jag kommer ner till jobbet :o blir jobbigt annars...
Puss ♥


Jag, Elin och Petra ska tatuera varsin stor tribal på axeln, låter väl fint?


Jag är faktiskt väldigt glad idag!

Måndag idag, brukar ju inte vara bästa starten på veckan men det finns faktiskt små detaljer som gjort mig glad idag :) Inte skolan då, bara mina kära vänner. Jag känner mig taggad på att åka och träna också! Men inte på läxorna som bara blir allt fler och fler... Måste börja planera bättre nu.

Nu ska jag iväg!
Puss puss ♥


RSS 2.0