Lite myspys

Träffade Ellen och Jenny på gullmars igår :) sen drog vi till taco bar vid drottninggatan! gott var det! haha har längtat hela resan typ ^^
Sen åkte vi till söder köpte en latte och gick lite där :) är så duktig att jag spillde latte på min tröja också -,- Sen drog vi hemmåt och jag hade tur som blev hämtad från bussen (A) skönt att slippa gå i regnet ;)

Puss och hej! <3

Om jag inte hade varit bög hade du varit min!

Veckan på Rhodos har varit grym! Roligt att träffa alla trevliga människor där nere igen :)
Det blev en intensiv vecka med en massa party och sol såklart! Hände en hel del roliga saker också ;)

Andra natten höll vi på att bli utslängda från hotellet... Inte det bästa vi gjort kanske ^^ men så farligt tycker inte vi att det var! Vi skulle ju bara efterfesta lite på rummet med David och Enhörning! Dom fick i alla fall springa runt på hotellet och gömma sig på taket för att dom blev jagade av nattvakten och typ polisen :S
Dom sökte dessutom igenom våra rum för gubben hade nämligen smygtittat på oss utifrån och påstod att dom var där. Men det var dom ju inte, haha! (bara ett litet tag innan)
Men vi var ju inte så smarta heller, när han ringde upp och tjaffsa med oss på telefonen sa vi att vi skulle sova och att dom inte var där. Sen när dom kom och kollade sitter vi fyra och tror att vi är jättesmarta som spelar kort, för det är ju en ganska diskret grej att göra. Dagen efter kom vi på att man spelar inte kort kl.05.00 på morgonen och dessutom hade vi ju sagt att vi skulle sova... Men vi fick i alla fall bo kvar med en varning från hotellägaren :)

De två sista nätterna blev långa som förra resan. Kom hem vid 8 på morgonen den dagen vi skulle åka. Bussen gick kl.10.50 :)
Den här veckan var vi alla fall friska, förutom Sandra som blev dålig :/ det var tråkigt! Men det var ju tur att hon kunde vara med ändå :)

Jag lyckades somna 2 gånger på balkongen ^^ ena gången på luftmadrassen och andra på stolen lutad mot räcket! hahah fattar inte hur jag lyckas :D
Elin och jag busade lite med våra stirrande grannar! hahah där fick dom ;D

Det var en gång också när vi 4 sitter i baren och så kommer det 2 killar på varsin sida utav mig och Petra, första tanken är ju såklart att dom raggar lite på oss så  vi snackar lite med dom i alla fall för dom såg ju bra ut och dom var riktigt trevliga :) Sen när dom länmnar oss säger dom "Om jag inte hade varit bög hade du varit min!" Vi blev en aning förvånade faktiskt hahah! :D
Men det är inte allt som hänt! Finns mycket mer att berätta ;) Puss & hej! <3



Några bilder ;)

Var bara tyst så är du snygg!

Hemma igen ;) har massa roliga historier att skriva om från resan!  ;D <3

Nu åker vi :) igen!

Puss å hej :) skriver om vårt lilla äventyr om en vecka! <3



Imorrn då jävlar ;)

Dagen har bestått av packning och promenix till Vi för att handla chirre och några tidningar samt tuggummi :) Sen kom Alex på besök en liten stund också :) Blir nog en ganska så lugn kväll idag faktiskt med tanke på att vi åker imorrn :D WÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!! ÖVERLYCKLIG!!!

Mami håller på att fixar käk och jag ska packa det sista ;) Ingen idé att försöka kontakta Petra eller mig under den här veckan, för mobilerna följer inte med :P Min åker in på lagning istället ^^ (förhoppningsvis)

Planet går klockan 18.00 imorrn och vi är framme ca. tolv-halv ett :) Sen blir det party på en gång! Bargatan here we come!

Puss å hej! <3




Myspys!


Idag blir det middag med familjen på Bullandö :) Det ska bli mysigt!
Jag ska då övningsköra dit ut :D och Petra ska köra hem, jag pluggar som attan nu till körkortet. Är ju iofs några månader dit men plugga måste man ju göra ändå :) Jag har lovat pappa att ta det på första försöket, så att han kan skryta om det sen till sina jobbarkompisar :)
Har växlat pengar idag, händer inte så mycket mer idag tror jag :P ska tvätta lite kläder till resan men annars inget!
Puss å hej! <3


Söndag igen då!

Idag vaknade jag 11.20 :o inte okej! Tur att det är molnligt, då har jag i alla fall inte  missat några soltimmar ;)
Petra jobbar för fullt :) så klockan 15.30 ska jag möta henne nere på alléplan :) sen blir det en låååååång promenad hem!
Igår blev det hemma kväll med Adam, Oscar, Asp och Tim svängde förbi också :) Vi kollade på Sexdrive och Resan till jordens medelpunkt.

Jag vill vara 2 veckor på Rhodos :( inte bara en! fast vi kommer ha så jävla kul där nere! Vi ska köra som fan :D <3
Ska nog börja plcoka fram kläder idag så jag inte använder dom innan!

Sandra är hemma nu också :D
Puss å hej! <3


Så klart att jag, jag vill!




Längtar som fan! <3<3<3<3


Bästa reklamen ever!


6 dagar <3

I förrgår var vi ute hos Lucas på kvällen :) Tim och Lucas tände massa värmeljus och hämtade filtar medans Måns, Petra oh jag tittade på ^^ Gulligt av dom att mysa till det lite ;) hehe!

Idag har det inte hänt så mycket :P Petra och jag åkte till Farsta för att köpa lite småsaker :P Nu har vi kommit på att man inte ska lämna oss själva i ett köpcentrum, och speciellt inte när vi vet att vi har pengar på kortet... Jag kom i alla fall hem med 2 väskor och nya spetstrosor från Gina ^^ Skrubbgrejs från Bodyshop blev det också :) Så nu har jag ännu mindre pengar :( inge bra... ska sluta shoppa nu :) i alla fall tills jag får lön ^^
Sen har vi bara legat och solat på altanen :) mycket sköööööööööönt!

Puss å hej! <3


Måns frilla

Luciiii

Inte långt kvar nu :D <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Shopping med mamma och Petra!

Dagen har bestått av shopping och så har vi åkt runt lite på söder :)
Blev lite extra mysigt eftersom att mammsen var med! Inte så ofta man är i stan med henne.
Började i centralen och avslutade på fjällgatan på söder :)
Jag köpte faktiskt väldigt mycket idag :o mer än vad jag hade tänkt mig! Men det bästa av allt var att jag hittade allt jag behövde ha :D Det viktigaste var en ny bikini och shorts!

Min nya bikini är ursnygg ;) speciellt trosorna! Rea från Diesel. Överdelen från Triumf :) funkar både som halterneck och vanlig bh! Shortsen på rea från Topshop, mycket trevligt! Köpte 3 par!
Sen köpte jag även en tubtop och ett linne från H&M och även ett par ballerinor därifrån.
Är i alla fall mycket nöjd med mina köp idag :)

Vi fikade också, det är ett måste när man är med mamma! Ingen shopping utan fika. Jag åt en stor chokladmuffin och drack en caffe mocha! Petra köpte en björnbärssmothie och en chokladmuffin som mig :) Mammsen åt en blåbärsmuffin och drack cappucino. Jag fick skitmycket grädde på min mocha, och allt smällte och det blev kladdigt :P men vi hade det trevligt ändå :)

Sen när vi var klara inne i stan åkte vi till söder på fjällgatan och åt glass :) Vår syster brukade äta frukost där varje lördag på de fiket vi var på tillsammans med sin man när dom var nygifta <3 Gulligt tycker jag :)

Har inte hänt så mycket me idag :)
Puss & Hej! <3



Kläderna jag köpte :)

Söndag

Dagen har ändå varit rätt lång tycker jag :P Tog ju en stund tills vi gjorde något.
Gick ner till affären och handlade mat till mamma, hon tyckte väl antagligen att vi behövde lite motion eftersom att hon sa åt oss och gå ner. Hon hämtade oss i alla fall ^^
Mötte i alla fall Victor på alléplan och bestämde att vi skulle bada vid stenbadet. Han hämtade oss efter typ 100 år :) och väl där nere så blåser det satan och det var kallt... Ingen idé att vara där! Så vi åkte hem till oss istället och badade i poolen :) mycket bättre!
Så Chrille, Eric, Micke, Victor, Niklas, Soffan och Petra samt jag, hade det lite trevligt här hemma :) blev lite förvånad när det blev så många, men det var kul.
Petra hälsar att hon målade en mur idag! - Mycket kreativt tycker jag :) själv satt jag och läste körkortsboken.

Imorrn är det äckligt joooooooooooooooobb :( pallar inte med sånt, vill till Rhodos istället :( mycket bättre där!

Fick höra en hel del otippade saker idag :S inte direkt vad jag hade tänkt mig utav det hela men ajaa :P inte så mycket man kan göra åt saken!

Nu väntar lite "biomys" på loftet :) Förhoppningsvis kan nya tvn bli inkopplad ikväll också :D Mycket bra, mycket bra! I like it! ;)

Puss å hej <3


Promenix på Rhodos

Fin söndag faktikst

Bad med Victor om typ några hundra åååååår :)
10 dagar babes! <3

Dagens fångst

Händer inte så mycket här hemma, är fortfarande lite krasslig. Men det börjar faktiskt bli mycket bättre!
Petra och jag har fått en massa order av mor, vi fick bl.a. i uppgift att plocka jordgubbar. Så det gjorde vi nyss :)
Sen ska vi inte göra något mer än middag till oss själva :D Mamma bakade dessutom en jättegod baguette idag :) Mumsfillibabba!

Idag åker Sandra till Turkiet med familjen sen å blir det fart igen ;) hahah <3<3<3<3 
Så busiga så!
På måndag börjar jobbet igen :( men jag har kvällstider bara :D måndag, onsdag, fredag och hela lördagen ^^ det blir chill som fan! Hoppas solen skiner lite under dagen så jag kan förbättra min bränna lite ;)

Nu ska jag fortsätta lägga ut en massa bilder på facebook ^^
Puss och hej så länge! <3



BARA SÅ JÄKLA BÄST!

SÅ JÄKLA BÄST!!!!!!
ÖVERLYCKLIG!!!!!! :D <3

Lite från Rhodos ;D

Tjoho alla glada ;)
Nu är vi faktiskt hemma :) och vi är sjuka, hahah dunderförkylda både petra och jag, fick i alla fall sova lite i natt!
håller just nu på att ladda upp snygga bilder på facebook ;D
Det har verkligen varit 2 helt galna veckor kan jag intyga, lovar att resten också gör det! Nästa år ska vi faktiskt ner dit och jobba ;) det blir nog kul!

Det är tyvärr mycket jag inte kan nämna här på bloggen som har hänt! Men min fru har levt ett vilt liv där nere kan jag ju säga, bland de första kvällarna gick jag, elin och petra och dansade lite, frugan var inte så sugen på det just då. Men vi lita på henne och lät henne sitta med några trevliga norskar som skulle se till henne åt oss :) en kvart senare kommer vi tillbaka och ska titta till henne, då är hon borta :O vi tittar oss omkring och inte blev vi glada när vi hitta henne, skiträdda blev vi istället. Vår Ellen hade nämligen klättrat upp på ett tak med 2 norskar, och hur fan kom hon dit upp!? Det är fortfarande en gåta ;) men som tur var hade vi HEEEEEEEEEEEEEEEEEIRIC på marken som tog emot henne. Så vi fick hem henne hel men med lite blåmärken :)

Kan ju bara nämna att blåbärsshoten är det bästa man kan dricka på hela bargatan! Och vill du nu ha en drink ska du be Johan på Toxic att göra en Peach crush till dig! Och Hampus ber du att göra en Watermelon cooler! *MUMS*

Vi har lärt känna en hel del sköna människor där nere! Elin och Petra hade en skön lirare hos sig en natt! David hette han och han blev jagad av en massa greker tydligen ;) Ingenting hände men dom kunde inte sluta le efter att han hade lämnat rummet! <3 

De sista nätterna eller ska jag säga mornarna istället... låter bättre :D då kom vi i alla fall hem klockan 7 på morgonen :) efterfest klockan 4 hos Adam och Victor! Det var väldigt nice de :) Och vi var så elaka mot dom också ^^ verkligen taskiga men det var ju verkligen inte med flit :) hahah! Det var trevligt ändå :) dom fick en fin present av oss sista dagen istället ;D

Har även haft den roligaste frukosten i hela mitt liv :D det var en utav de mornar då vi kom hem klockan 7, gick direkt till frukosten då. Vi hade ju då 2 personer som var ganska onyktra då fortfarande. Och fy fan va Petra och jag skratta! Både Ellen och Elin sitter och proppar i sig ÄGG! Ägg var det bästa där typ, haha! Och Petra älskar ju bara att kolla på när folk äter ägg, så då blev ju frukosten ännu bättre! 2 fulla tjejer som äter frukost är något som är värt att se, lovar det verkligen!

mer kommer när jag orkar skriva ;)
Puss å hej så länge! <3


Rhodos nytt!

Det ar dag 8, och vi har det sa sjukt bast!!!!!
Har hunnit med att va sjuk fick halsfluss efter 4 dagar och har legat innen 3, men det hindrar ju inte mig fran att ha kul ;)
Stranden ar perfekt och poolen duger :) haha! Pa bargatan har vi sa jakla kul :D har hittat manga roliga personer dar :D
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC!!!!!!!! nagot bara vi forstar just nu men ni lar fa hora senare :D
Kan meddela just nu att PETRA leder tavlingen STORT!!! Buhuuuuuu, men jag ska komma ikapp ;) det ar ju jag som ska vinna!!!

Puss och hej!!!!! Skriver allt som hant nar jag kommer hem!!!! :D <3<3<3<3<3
6 dagar kvar i harligehten!

RSS 2.0