En vanlig fotolektion!


foto: Jag, Elin och Alex


En trevlig lördag!

Blev fler än väntat hemma hos oss igår ^^ Kollade på Herkules och sen satte vi på den bästa filmen som skapats hittills :)  P.S i love you
Fan va jag grina igår, den är så fin. Tänk om man hade en sån man som Gerry är i filmen. Det skulle ju vara guld värt!
Satt där med varsin B&J och bara njöt ;) ♥

Idag kommer i alla fall inte jag att göra speciellt mycket, är trött och vill ta det lugnt bara :P kanske ska läsa lite...
Mami och Papi är med skåningarna i stan och Petra är på jobbet, så jag är själv hemma.
Ska på hockeymatch ikväll med Sandra, Petra och kanske Nicole. Vi skulle höras mer ikväll om de :)

Shoppade igår också :D köpte mig äntligen en plånbok och så ett till skrivhäfte till skolan + ett linne från gina!
Blev en DKNY plånbok i alla fall :) hittade ingen bild på den. Men den matchar väskan bra ;) Vill shoppa mer men nu är pengarna slut :(

Puss & hej! ♥


Linnet som månag har ^^


Kompani HAAAAALT!

Nu sitter jag här med Tantor, hennes ben är så svullna att inte ens leggingsen följer med längre, hennes kött och blod bullar alltså ut under dom. Dessutom dallrar hennes fötter när hon går ^^ FAN va de e synd om henne hälsar hon! Själv tycker jag att det är kul :)

Igår kväll var vi ju på avskedsfest för Babe! Han var glad och vi hade det trevligt och kul :) träffade på lite kompisar som man inte sett på ett bra tag! Mycket trevligt :)
Hemfärden blev regnig, tog sista tåget från Tippen klockan 00.15! Sen blev det stopp vi donken i slussen med Eric och Hanna också. Eftersom att det öste ner regn, så valde vi att sova över hos Elin :) feeeeeett mys! Sov jättegott!
Påvägen hem blev det även mycket snack om vad den lilla elefantungen i Djungelboken heter :S kom aldrig på det, men däremot kom vi på att vi ska kolla disney ikväll :) haha! typ Oliver och gänget, Skattkammarplaneten etc. Blir nog P.S I love you! också :D

Skåningarna är här och jag måste nog vara lite social. Jag lägger upp bilder från igår senare ikväll när Petras mobil kommer hem. Den är nämligen kvar hos Elin och jag har tyvärr inga bilder... :P

Puss & hej! ♥




Äntligen lite party! ;)

Ikväll bär det iväg till Saltsjöbaden :) Avskedsfekke för Victor! Har suttit inne för många helger nu känner jag :P man behöver lite luft ibland!

Imorrn kommer helsingborgarna hit :P får se hur e blir med det, Sandra och Elin kommer på kvällen. B&J kväll! :D Kanske kan hitta en fest till? vore inte helt fel :) dom andra kanske e lika sugna som jag på att ha kul ;) visserligen har vi ju kul bara vi 4 med :)

Blir nog en galen kväll!
Puss & hej! ♥
 

En dag...

En dag kvar på den första skolveckan. Känns väl helt okej men jag skulle ju inte banga på att ligga å lata mig istället.
Börjar 9.05 imorrn :P Kanske ska ta en liten promenad innan de? Vore nog rätt skönt :)
Är trött så jag ska väl gå och lägga mig snart antar jag. I alla fall sätta mig och läsa.

Vimsigare person får man leta efter på jobbet ^^ Martin tar priset, inte jobbigt bara roligt att han är det. Fan va han sprang runt och var orolig idag ^^ haha! Sara och jag tog det lugnt medans vi väntade på att han skulle bli klar :) sen kom papi å hämtade moi!

Inte så mycket mer att säga mer än att dagen är slut för mig nu!
Puss & hej! ♥


HAHA!

Hemma nu efter en kort dag i skolan! Den kändes dock skitlång! Fan sista lektionen var rent utav pain in the ass... Kanske för att jag åt lite till lunch också då jag valde den blaskiga fisken och den mjuka potatisen till lunch, några morötter och en knäckebrödsskiva fick även plats på tallriken. Fick i mig ett äpple efter också! Men nu när jag kom hem har jag ju proppat i mig mat :O När ska skolan fatta att maten inte är bra?

Skämde dessutom ut mig i matsalen idag -,- tappade som tur var inte tallriken i alla fall!
Nicole säger "Så vad tycker ni om historian då? Nu måste ni svara ärligt för nu kommer han!"
Jag sitter och kollar på Nicole märker inte att Fredrik vår lärare kommer och slår sig ner bredvid mig.
Jag säger " Jaa, men jag gillar d... AAAAAAAAAAAAH!"
Fattar inte hur jag kunde bli rädd för han :S blev i alla fall skiträdd och skrek och typ kasta mig mot Nicole. Givetvis börjar ju skrattgråta efter denna händelse eftersom att Freppa blev ganska förvånad och tackade för det. Så då satt jag där chippade efter luft och skrattade. Så säger Elin "Gud, va du skrattar hela tiden, du skrattade ju åt något A-H förut också...." den händelsen har jag inte berättat om :P men då började jag skratta ännu mer ^^ Folk måste ju trott att jag va knäpp :P haha! Tappade även gaffeln ^^ Men så är det :P jag skrattar åt det mesta.


Har precis pratat med mammsen, måste ta Petras pass idag :P klart jag ställer upp för min kära syster :) Hon mår ju nämligen inte så bra och ska nu åka och röntga sina lungor! :S Hoppas dom hittar felet den här gången! Jag tror hon har varit hos läkaren typ 8 ggr bara nu på några månader :/  Hon bakade i alla fall goda chokladbollar idag :)




Imorrn efter skolan och efter jobbet blir det avskedfest för Victor! Kommer sakna honom :) Fan han har hjälpt mig mycket! Han kommer iofs hem från Nya Zeeland i januari, men ändå. Det är ju faktiskt ett bra tag tills dess. Han kommer lagom hem till Petra och min födelsedag!

Måste städa lite nu ska ju iväg och jobba snart! :o
Puss & hej! ♥


Försöker få tiden att gå

Hallå, hallå Denises blogg! Sitter här nu helt ensam i huset o har loggat in på Denpans blogg för att göra ett litet inlägg eller något...
Är i allafall hemma från skolan idag för att ja har så jävla ont i benen, rent ut sagt. Det känns ungefär som om någon sitter och eldar på mina benen eller typ äter på dom :S Har ju fått någon konstig jäkla infektion som jag tror denise har skrivit om. Äckligt är det och definitivt helt galet jobbigt då jag knappt kan gå vissa stunder! Men bra ska det bli, snart, för mammi ska prata lite med doktorn idag! hehe.

Bortsett från benen är allt bra. I skolan känns det åtminstone hyffsat bra med den "nya" klassen. Man känner ju i allafall alla, hoppas bara på att hela klassen kan bli mer samspelt så det blir ett bra sista år på gymnasiet. Men förhoppningsvis blir allt bra tror jag :)

Borde väl hitta på något nu men ja vet inte vad jag ska göra... Kommer förmodligen baka något, hehe, kanske kladdkaka..



Saknar Rhodos jätte mycket! Satt och pratade med frugan igår om lite roliga minnen, ooh fy vad roligt vi hade det! Grymt!♥

Hörs senare!! / Petriiiiis ♥

En vanlig dag på jobbet

Gick till skolan i ösregn idag, håret började ju såklart att korva sig sådär fult som jag inte gillar det. Har en speciell liten korv som jag inte tycker om och den syns tyvärr mest. Jag skulle vilja ha Petras hår. Det böjer sig fint, mitt böjer sig åt fel håll!


Vissa dagar ligger håret bra andra inte, inte just nu för det är nyklippt och luggen är ganska kort! men om den får växa lite blir den snart bra :) här ser ni den, dålig bild men den syns och den går utåt! Bild från förra året.

Hade bra lektioner idag :) gillar att Jesper (min religonlärare) sa att han inte tycker att vi svenskar är blygsamma av oss, för vart någonstans i världen hittar du vuxna människor som leker grodor runt en jättepenis? (midsommarstången med andra ord) Inte på många ställe...Efter skolan så var jag bäst! Jag gick ner och jobbade.. Nu har jag jobbat 11 dagar! Vilket är jättebra! värsta lönen till mig! Får jag en till dag blir det bara bättre.. Blir iofs tröttare men oj vad jag behöver dessa pengar!

Imorrn ska jag städa mitt rum efter skolan. Mamma tvingar mig -,- för att vi ska få gäster på lördag från Helsingborg!
Har lagt till lite musik här på bloggen, hoppas de funkar :S

Vissa har ju då lite kärleksproblem här i livet, inte bara jag.. Utan Norpan också. Han är inte på det bästa humöret just nu. Han har nämligen gjort slut med sin flickvän som han varit tillsammans med i över 1 år : /

♥Norpisch!♥

Puss & hej! ♥

Mysig tur i stan

Alla dessa ljusa dagar gör mig glad :) idag är det dock inte speciellt ljust ute :P regn bara regn...skulle bli hyffsat väder i helgen stod det på aftonbladet (:
Idag har jag sovmorgon, för jag har ingen textlektion, sköönt! Nästa vecka börjar jag onsdagarna med en 3 timmars lektion : / ingen bra start på dagen. Mina tisdagar är übersköna däremot. Kan bli lite småtråkigt att bara ligga och sova till 13.50 men man kan ju hitta på annat med :P


Som igår :) Jag åkte in till Elin så jag var hos henne runt tio! Gick upp till henne och skrämde henne tydligen :) sen satt jag vid datan medans hon fixade sig :) sen gick vi till Café Noco och skulle beställa lunch/frukost :) Vi käkade american pancakes med choklad, banan och valnötter. Mättande men gott :D
Sen efter det hade vi sjukt mycket tid över klockan var typ 11 tror jag eller något. Så då gick vi på promenad, svängde förbi sturegallerian. Sen gick vi förbi en plats några gånger ^^ Sen gick vi mot Nk för att spana in väskan Elin vill ha! Mycket snygg! Jag spanade på plånböcker, ska köpa en när jag får en bra lön.

Sen blev klockan lite mer och det var dags att åka till skolan, köpte latte på gullmars och mös med den på bussen hihi :)
Hade första psykologilektionen igår och sen ind.val med den konstigaste läraren ever :S gillar inte han riktigt. Jag har valt Engelska C och har verkligen sett fram emot den här kursen. Så får jag en konstig lärare.... hoppas det blir bättre!

Idag har jag religon och idrott sen slutar jag :) ska vänta på Petra sen åker vi hem!
Ha en bra dag!
Puss & hej ♥


Elin med sina pannkakor och mina (jag har ätit lite på dom, såg mycket bätttre ut innan)

Nu kör vi!

Första riktiga skoldagen idag ^^ haha! började dagen med svenska, Gåsen var såklart på plats! Lika vimsig som vanligt. Gillar inte henne, och hon gillar inte mig. Det blir nog ett bra år med henne. Andra lektionen hade vi Lars i mediaproduktion (foto den här terminen). Han är så rolig! Han är en norrman som skelar jättemycket :D en helt underbar lärare, han kommer definitivt att gilla mig tror jag!
Vi ska fota till gymnasiekatalogen och då ska vi fota olika program och han sa ett sånt roligt exempel idag bara :D
"Om man t.ex ska fota en naturklass, och så kommer man till lektionen och läraren säger: Men på torsdag kanske det passar bättre att du kommer för då ska vi nämligen på utflykt och studera grodyngel!" 
Sen kom Lars på sig själv att naturklasser kanske inte studerar grodyngel på lektionerna och att det inte var det bästa exemplet heller... HAHA! (Kanske inte va exakt dom orden han sa men på ett ungefär)
Kanske bara är jag som tycker att det här är kul! Men det var faktiskt kul när han sa de :D
Jag och Elin sprang runt och fota sedan, blev lite foton på Måns och ekonomerna, blev nog jättebra :) hihi!

Efter skolan åkte jag och Elin och tog en fika :) Sen kom Petra också och joinade oss :)

En liten promenad ikväll tror jag ska sitta fint! Sen blir det film på kanal 9 "Ryktet går" heter den :) blir nog kanon!
Börjar typ 14 imorrn :S en bra och kort dag men ändå, känns lite segt och börja så sent faktiskt...
Puss & hej! ♥


slit=pengar!

I lördags jobbade jag heeeeela dagen :P de va okej men fan va kunderna hackade på en! Allt va fel. Och allt handlade om saker som jag inte kunde göra något åt heller :S Sen finns det en speciell kund som alltid är sur och alltid kommer med samma gamla burkar och säger att det inte funkar och panta dom! Men för i helvete! Alla andra människor kan panta samma burkar och de funkar jättebra, men inte för henne :S och hon kommer aldrig snällt och frågar om hjälp, nej bitterfitta är tanten säkert dygnet runt...
Sen finns det vissa kunder som är hur snälla som helst :) t.ex Glens (en kompis förra ponny) nya ägare, hon är alltid trevlig och glad. Pratade hästar med henne igår :) sånna kunder får en alltid på bra humör :)

Efter allt slit, kom jag hem och träffade Elin med Petra :) vi hade de trevligt!
Kom hem runt ett igår och somna vid två kanske :P gick upp sex imorse så jag är bajstrött nu verkligen, det kommer bli läggdags för mig tidigt idag i alla fall :) sköööönt!

Idag gick det bra att jobba :) nu får jag i alla fall en bra lön :D haha!
Kollade in på Petra imorse innan jag gick till jobbet, kändes otroligt jobbigt och se henne sova så gott. Hade velat sova jag med :( Hon hade det verkligen jättemysigt där under täcket.

Puss & hej! ♥


regn, regn och åter regn

                                                   
God morgon!
Fick ett litet sms nyss när jag vaknade. Blev nyfiken och kollade givetvis upp de som stod på de. Är egentligen inte förvånad, men men :P
En idiot kom och hälsade på igår, han tänkte väcka hela huset! Inte okej. Man ska sova på nätterna... i alla fall om man jobbar dagen efter.

De bara öser ner och det är väl lika bra eftersom att man jobbar hela dagen. Blir nog en film och popcorn ikväll!

Puss & hej! ♥


Vi på jobbet!

Kommer till jobbet, plastar in lite knivar åt Dennis på skoj, frågar honom om han vet vad jag gjort idag. Han svarar att jag har bloggat. Blev lite impad på att han gillar min blogg så himla mycket! Han är en trevlig arbetskollega som både Petra och jag gillar! Han är både snabb och snäll! Det är våran Dennis de! En favorit på Arno Livs

Men sen så har vi ju våran härliga Kölen! Bättre mästare får man leta efter! Han är också väldigt snäll och lång. Alltid på topphumör. Det är en självklarhet att man presterar sitt allra bästa när Kölen är chef för kvällen! En hemlighet om Kölen är att han gillar att peta ut mitten av bullarna som ligger kvar efter dagen.  The master på jobbet, de e Kölen de!

Men man får ju inte glömma det bästa på Vi! Tvillingarna är ju helt klart bäst i alla fall! Vi är bäst helt enkelt :)

Puss å hej!


Första skoldagen, börjar med helg!



Så har skolan börjat :) kändes helt okej att komma tillbaka faktiskt :P nu har vi ju så mycket att tänka på, studenten och grejer :) Lika bra och sätta igång i tid tror jag, och det kommer min klass också att göra :) Det här året kommer bli roligt och kort!
Första skoldagen gick snabbt, kom dit 8.30 gick därifrån 9.00 :) var inte så mycket nytt, lite konstiga nya regler däremot... man får inte ta ledigt för semester längre :S illa, får bara åka iväg på loven nu. Efter skolan åkte jag och Elin till globen för att hämta biljetter, sen var klockan 10 :P så Elin och jag åkte hem till henne. Köpte lite bröd och varsinn latte på vägen ^^ gillar verkligen latte, men de ska helst vara mocha latte ^^ Det kommer var min kost nu i vinter :P haha!
Vi satt på Elins balkong och filosoferade lite, var faktiskt fint väder idag, börjar bli sämre nu : / blåsigt!

Får se ifall man går ut ikväll :) blir kanske så. Ska ringa min partypingla efter jobbet ;)

Dags å fixa sig!
Puss & hej så länge ;) ♥


Pling, pling, pling :)

 
Hello! Petra och jag börjar ruttna här hemma, Ellen hör inte av sig :(.. Petras mobil fuckar ur... funkar inte å messa Sandra...Min mobil e knäpp men pröva å slå en pling ändå ;) och om Victor ser det här så tycker jag du ska messa Petra om hur vi gör ikväll :)(om de blir något ikväll ens :o ) vi behöver lite sällskap bara :) är så tråkigt å vara själva.
♥♥♥

:)


Nu börjar allvaret :/

Vad händer egentligen i Tyresö? :S läste på aftonbladet nyss att en man blivit mördad igår kväll här i Tyresö. Det var ju inte längesen som en tjej blev överfallen och nästan mördad hon med.. läskig!

Vad händer idag då? Jo idag ska jag jobba från 17 iofs men ändå :P Sen blir det nog middag med Victor :D
Petra käkar antibiotika för hennes hudinfektion, så hon får varken träna eller göra något typ. Hon spyr av sina tabletter också vilken inte är så roligt ; /
Helgen kommer bara bestå utav jobb :) men de e klirr i kassan de! Det behövs verkligen, fick lönebeskedet igår och det var ingen glad syn! Fick skit lite... visserligen jobbade jag inte mycket i juli men ändå :( Augustilönen måste bli bra, den har jag faktiskt slitit för! Ska ta lite extra tider till om de finns, så jag får en bamselön :D

På fredag efter skolan ska vi hämta horse show biljetter :) Elin, Petra och jag har bokat. Dyrt men kul :D

Sista sommarlovsdagen idag då :( känns lite dystert. Men nu är det sista året :) tror nog de kommer gå rätt fort! ;D

Puss & hej! ♥


Sommar, sommar, sommar!!!!!!!!!!!!

Kjellmaraton med Elin

Onsdag kväll... betyder att det är typ 1 dag kvar tills skolan börjar :S fy fan! ska bli jättemysigt och träffa alla igen och så, men fan för allt plugg :(

Elin sov över hos oss i natt :) jätteskojsigt! Vi pratade massa roligt å så :D och busade lite såklart! Men det är som det brukar vara ;) kollade igenom säsong 2 med Kjell :D haha, han är ju bara för rolig!
Sen vaknade vi åt en nyttig frukost! Och sen gjorde vi pannkakor till lunch :D mästaren på mat gjorde naturligtvis de godaste pannkakorna man kan äta :) Sen gjorde hon dessutom en god middag till familjen också ^^

Är jättetrött idag verkligen :( vill vara pigg!
kanske ska sova? ¡pepinillo!

Puss & hej! :D ♥



Stallmys hos Fanny!

God morgon :) idag ska jag och Petra åka till Fanny och mysa där med Mini, Jenny, Jossan och Matilda :) Sen blir det stallet för Petras och min del :)

Sitter och äter frukost just nu och kollar på musikvideor ^^ Den som är just nu är Armand van Helden -  My my my, hahah riktigt ful  :P

ELIN KOMMER IKVÄLL!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D ♥♥♥

Ska fixa med lite saker nu !
Puss & hej! ♥

Händer alltid något på söndagar

Sitter ensam hemma, har precis satt på en tvättmaskin och plockat ur disken :o duktigt av mig :) Mamma och pappa har åkt in till sjukhuset.. För pappa började må dåligt i natt. Så mamma ringde sjukvårdsupplysningen eller va de heter och frågade vad dom skulle göra. Dom fick svaret åk in....  Hoppas allt blir bra med pappsen, så han slipper må så dåligt 

Charlie kommer hit halv fyra, så då är man barnvakt! Ska handla saker till oss så vi kan baka med han imorrn :)
Andreas (min bror) ska tydligen komma och byta bil med oss idag :( känns lite tråkigt nu när man börjat gilla hans :D haha!
Petra är på jobbet så därför är jag helt ensam just nu :P

Igår blev det middag hos Carro, blev ingen grönan :/ det blev försent vid halv fyra tyckte vi. Vi hade planerat att åka in till elva, men icke sa nicke!  Men middagen var supertrevlig i alla fall! :D

Är taggad inför imorrn ^^ Petra och jag ska nämligen börja träna då :) och det behövs verkligen :P Har dessutom börjat äta lite nyttigare. Har minskat brödmängden :O jobbigt läge för oss som älskar bröd!

Alex har kommit hem idag också :) ska nog ringa sen och höra vad dom gjorde för kul nere i Alanya!

Nej nu ska jag väl hitta på något bra! Plugga teori kanske :)
Puss & hej! ♥


Charlie

Carros middag igår

Det blir Grönan ändå :) hihi!

Idag blir det Grönan :D
Nu ska Petra och jag åka hem, för Elin ska till jobbet :( sen ska vi chilla och vänta på Calle i några timmar typ :P för vi är rätt tidigt uppe just nu ^^ Sen efter Grönan blir det party :)  sköönt att man är ledig på söndag med :)

Nu ska vi åka :)
Puss & hej! ♥


Roligt i stan!

Är hemma och myser hos Elin just nu :) jobbade innan som sagt. Petra och jag hade oturen att se äckelgubben på tunnelbanan :S ni vet han med genomskinliga byxor, BLÄÄÄÄÄ!

Gick och handlade lite käk när vi väl kom fram till Rådmansgatan, sen på vägen hem fick Elin den stora äran att lyssna på våra drömmar som Petra och jag haft! Petra hade bland annat drömt om att Johan sprang runt i hennes mjukisklänning och svarta tangastring, dessutom drömde hon lite till ^^ jag hade drömt om att jag hade sprungit runt med en hel famn med speciella saker, hade även rekomenderat de flesta till massa personer (jag säger inte vad för jag vet att mamma läser min blogg, och hon ska inte få veta vad jag drömmer om) drömde även lite till om en viss person men det är hemligt! hahah :)

Men i alla fall, det roliga var att Elin och vi gick och skämta.. lite skrek massa olämpliga saker väldigt hööögt! Och när Elin råkad skrika AVSUGNING! så gick vi precis förbi en präst :O kändes inte så bra precis, men det blev galet kul efter :D hahah!

Nu ska vi mysa vidare ;)
Puss och hej! ♥


Hoppas på en rolig fredag idag!

Vaknade sent idag :P brukar inte vakna såhär sent faktiskt... Brukar gå upp vid 9 så inte hela dagen försvinner. Ska typ åka till farsta med mamma om en timme :) får skynda mig! Tro ni solen kommer skina hela dan idag då? Ser väl rätt lovande ut tror jag :)

Petra och jag har kommit fram till att vi måste hitta på något roligt ikväll ;P Vi har fan suttit inne rätt många kvällar nu! Och framförallt gått och lagt oss tidigt :O vi brukade ju vara nattugglor förut! Det här är illa och det behöver ändras på.
Ska höra av oss till någon gammal kompis idag, men den ska väl på krogen som alla andra 18-åringar säkert ska.... Men förhoppningsvis inte :) annars letar vi vidare hos våra andra snälla kompisar :) hoppas man orkar hitta på något! Låter som värsta gamlingen som inte orkar göra något... -,-

Ska jobba ikväll också :P men det går snabbt, det är et kort pass :) 16.00-20.20! Sen är jag ju ledig hela helgen :D

Puss och hej! ♥



Man kanske skulle ringa Fru Hagman ikväll? :) ♥ Hoppas du mår bättre ♥
Saknar tiden på Rhodos!!!!

Bara regn hos mig...

Tråkigt att det bara regnar : / och jag som var sugen på att gå på Grönan, hoppas det är fint väder på lördag för då vill jag dit :D någon som ska med?

Idag har vi inte gjort så mycket gick till centrum för att träffa mamma. Hjälpte henne köpa glass till konfirmanderna. Sen gick vi hem igen Petra och jag.
På måndag har vi bestämt att vi ska börja träna :) Man känner sig lite extra taggad när man har ett mål att nå! Och det har vi ju :) måste se bra ut till studenten ;)

Nu öser det ner som faaaan... undrar vad jag ska hitta på ikväll :P  Petra är på jobbet just nu så jag har bajstråkigt!

Hoppas ni gillar låten nedan! :D själv älskar jag den! Har letat efter den i två veckor nu. Och nu hitta jag den :D är överlycklig! ♥ Klart bästa sommarlåten! ♥♥♥

Puss och hej! ♥


Kan man tänka sig ;) JAG ÄR BÄST!


Kräftskiva!

Igår blev det mys med en liten kräftskiva med några tjejer i från klassen :) Bella, Nicole och Elin, självklart Petra med!
Va verkligen jättemysigt :) Satt där och snackade massa om sommaren som gått och om lite annat :) Det var härligt och träffa tjejerna igen!

Sen efter den långa middagen satt vi och snackade ännu mer, fast den här gången åt vi lite godis ^^
Och Elin, Petra och jag gjorde det vi väntat på att göra ett tag nu :D haha! busungar vi e!

Puss & hej så länge :)


fr v. Elin, Petra, Jag, Bella och Nicole :)

Endast för dig Elin ;) <3




Puss på dig! ♥

Bästa veckodagen!

Har varit en lång och rolig dag idag :D Har shoppat en hel del, en kjol, 2 linnen och ett par shorts! Det blev lunch på Taco bar för Giesela var sugen på det ;) sen tog vi en fika lite senare :) vi e riktiga små tjockisar!
Efter att ha varit i stan mellan 11 och 16 så blev man lite trött  :P så vi började rulla hemåt då...

Petra och jag fick inte skjuts hem från bussen när det regnade :( så vi väntade en halvtimma på alléplan på 819 som aldrig kom... Sen kom pappsen och hämta oss :) han e snäll han!
Vi slängde i oss maten direkt när vi kom hem och sen åkte vi till stallet :D Jag red Cindy idag och Petra hade Adette :) Riktiga pärlor dom två

Sen efter vår lilla skritttur så körde jag hem :) Gick skitbra!
Nu sitter vi och chillar som vanligt, någon som vill hitta på något kanske? ;)

Puss och hej! ♥


Mums!


Minimus :D

Ny vecka idag :) första ridningen imorrn för terminen :D ska bli mycket roligt och komma tillbaka till stallet det behövs :) har saknat hästisarna!
Idag har vi varit med Mini :) var ett tag sen man såg henne hon var dock tvungen att lämna oss tidigt för hon skulle själv iväg och rida :)
Ågesta har tydligen fått in lite nya hästar, bl. a. en ponny som heter Buddah :s hoppas den är fin.

Blev ingen shopping idag, den blir av imorrn istället :) Petra och jag har hittat värsta snygga kepsarna och shortsen! Det blir vår nya outfit inför nästa sommar! ;) Mycket nice!

Jag hoppas pappsen har lust att köra lite med mig sen ikväll :) känner att det behövs! Sen kanske vi ska träffa Malin också :)

Dagen har i alla fall varit helt okej ;)
Puss och hej!


Mini

SHOPPING!!!

Imorrn blir det shopping för hela slanten ;D jag, Petra, Giesela och möjligtvis (hon måste med) Elin! :D
Blir mycket myspys imorrn, fika ska vi självklart gör också! :)

Idag har det inte hänt något :/ Blev inge fika med Samah tyvärr.. Gick hem till David istället och kollade på halva Casanova där :) Sen gick vi hem och åt popcorn! ^^

Nu ska Petra och jag lägga oss :) Puss och god natt!!


Gullungen själv ♥

Söndag igen

Då var den här helgen över kan man väl säga... Min dag kommer ändå bara att bestå av jobb tråkigt nog : / jobbade igår med, man blir sjukt trött av att jobba :S det är fan inte kul och sitta i en kassa en hel dag..tur att jag har brödet idag!

Såg en sjukt konstig film igår :P Surfer, Dude heter den. Kollade den med Gb, Tim och Petra.

Nu ska jag gå ner till jobbet, Puss & hej!


Utflykten till Faliraki

Denise - 7 augusti


Idag har jag faktiskt namnsdag! :D hihi!




Den här vill jag ha!!! :D


En vän med en bil

Det har hänt mycket den här veckan :o näääe inte så mycket faktiskt, Carro har hunnit tagit körkort! Grattis! Har varit ute med henne och glidit runt i hennes fina lilla bil :) Och bara för det så har ju Petra och jag börjat spana efter en myyyyycket finare bil också, än den vi har! Jag vet faktiskt vilken jag skulle vilja ha ;) den är skitsnygg!

Den här veckan har jag till och med kommit försent till jobbet :S men inte så konstigt när dom ändrar tiderna när man är på semester! Jag var helt hundra på att jag skulle börja fyra igår... Så jag kommer dit fyra. Då står det att jag skulle börjat 11!!!!!!! 11!!!!!!! hur tänkte dom där, jag gick igenom mina tider 2 ggr extra innan jag gick på semester för att vara på den säkra sidan. Illa, men det gjorde tydligen inte så mycket som tur var :)

Nu är det bara 14 dagar kvar till skolan : / igår på min lediga tid så var vi och köpte skolsaker....-,- kändes fan inte bra. Köpte i alla fall ett litet skrivblock, almanacka & penna :P
Saknar Rhodos :( och Elin...

Puss och hej!




Glada fula ungar i en bil

:)


Bättre!

Kändes hundra gånger bättre idag att stiga upp ur sängen :) sov faktiskt till 12 vilket är ovanligt när jag är sjuk i alla fall :P brukar vakna vid 8-9 då.
Är taggad på att göra något spontant :) men som sagt måste ju bli frisk först! Och det kan ju ta ett tag... Imorrn ska Petra göra test och se ifall det är körtelfeber. Kul att få reda på vad det är för något i alla fall.

Imorrn börjar en ny jobbvecka :/ ska jobba fyra dagar... Tisdag, Torsdag, Lördag och Söndag! Helgen är värst.. Men bäst betald. Det är bara å pina sig igenom det! Sen har jag bokat upp Giesela (min systerdotter) veckan efter, vi ska ut och shoppa och mysa lite jag, hon och Petra :)

Nu ska jag springa och duscha :) Puss och hej! ♥


Man blir lite småkär... (A)

One day I looked up and there you were,
like a simple question looking for an answer.
Now I am the whale listening to some inner call,
swimming blindly to throw myself upon your shore.

What if I don't find you when I have landed?
Will you leave me here to die on your shore stranded?

I think I know why the dog howls at the moon.
I think I know why the dog howls at the moon.

I sing dela, dela ngyanya dela when I'm with you,
dela, sondela mama sondela,  I burn for you.

I've been waiting for you all my life hoping for a miracle,
I've been waiting day and night, day and night.
I've been waiting for you all my life waiting for redemption,
I've been wating day and night, I burn for you.

A blind bird sings inside the cage that is my heart,
the image of your face comes to me when I am alone in the dark.
If I could give a shape to this ache that I have for you,
If I could find the voice that says the words to capture you.

I think I know, I think I know, I  think I know,
I think I know why the dog howls at the moon.
I think I know why the dog howls at the moon.

I sing dela, dela ngyanya dela when I'm with you,
dela, sondela mama sondela,  I burn for you.

I've been waiting for you all my life hoping for a miracle,
I've been waiting day and night, day and night.
I've been waiting for you all my life waiting for redemption,
I've been wating day and night, I burn for you.

Sondela, sondela, mama sondela, I burn for you.

I've been waiting for you all my life hoping for a miracle,
I've been waiting day and night, day and night.
I've been waiting for you all my life waiting for redemption,
I've been wating day and night, I burn for you.

Burn for you, I burn for you...

Evacuate the dancefloor


kan det bli värre?

Jobbigt att alltid komma hem riktigt sjuk från Rhodos, och nej det är faktiskt inte "Rhodossjukan" och inte svininfluensan heller... Nej, Petra och jag har typ gott runt med körtelfeber i snart över en månad :S Petra ska göra test på måndag, då får vi se vad det kan vara...

Idag händer det inte speciellt mycket, Jonte skulle kommit hit men jag avbokade det för jag mår sämre idag :/ vill inte vara sjuk på sista sommarlovet, det suger. Har i alla fall haft 3 helt underbara veckor under det här sommarlovet! Det tackar vi för!

Och snart är det skola :( bara 20 dagar kvar.. Bara negativa saker just nu faktiskt, inge kul alls
Men snart blir det kräftskiva med härliga personer, det är i alla fall positivt :D

Puss och hej! <3


sjuklingar


det blev nattbad på elli beach sista natten :) mycket trevligt!

RSS 2.0