Dagens låt!



Btw!
Fy fan va Anna Book och hennes dotter är fåniga på Fångarna på fortet! Samma sak gäller de andra!
Läste ni att Anna inte fick mat av Tv4 idag ;) Stackars Anna hela tiden... och mössen för den delen också.


Kloppeti klopp!

Shopping blev det minsann! Idag har jag köpt ett par ridbyxor och ett ridspö. Sen fick jag låna pengar av papi till en ny ridhjälm också :) Så nu är jag fullbordad, slipper rida med hål i byxan nu i alla fall ;) Nytt och fräscht är aldrig fel! Men vi får väl se om jag shoppar vidare ikväll på nätet ;)

Fick beröm av chefen idag för mitt jobb i frukten :) Han var riktigt nöjd, och jag med! Men det är fortfarande gräsligt att gå upp så jävla tidigt!




Jag och Petra, riktigt nöjda.


(Klickbara bilder)

Shoppa!

Wow! Känner ett starkt sug efter internetshopping, kanske kan bli något sådant imorrn :o ska till Lyckås då och köpa ridspö och ridbyxor, så då kan jag lika gärna fortsätta sen hemma eller hur? :) jag tycker i alla fall att det låter som en bra idé ;) och så får de också bli!

Puss å natti, ska ju upp 05:45 imorrn igen -.- ♥


Rönnbär

Skriver lite nu för att jag har tråkigt och tänker som fan på hösten, de suger... Visste ni att rönnbären har kommit fram och blivit röda. Är inte det ett säkert hösttecken?
Ska snart ut på en promenad med Alex :) bra å röra på sig när man är trött. Piggar upp en lite!
Fan va jag ville dö imorse alltså :/ de va fanimej inge kul. Och samma visa kommer det att vara i 4 dagar till, plus att jag jobbar lördag med. Men sen är det party! Någon som ska ut då?

En annan sak som är lite underlig, är i alla fall att en tant blev mördad igår här i trygga Tyresö. De va ju inte alls längesen en man blev mördad. Lite konstigt.

Måste försöka söka lite glädje nu, känner mig inte alls på topp. Gör mig glad någon!




Mallgrodan

Jag är duktigt jag :) hihi! ♥

Mumsigt värre!

Mumsigt med mat! Lagade faktiskt två maträtter nu ikväll. En till mamma och pappa och en till Petra och mig. Mamsen och papsen fick hajmal med potatis, till de fick de hollandaisesås samt sallad! Enkelt och gott :)
Jag och Petra åt något mer kryddigare ;) Pasta med bacon och paprika & chilisås, och sallad till såklart! Blev en jätteportion som ni kanske ser :o men ack så gott ;)

Nu blir det promenad med Petroooooooo



..

Tackar gud just nu för att ost finns ♥

Kaaaallt!

Åååh fryser som en jag vet inte vad. Svinkallt var det i butiken idag. Hade dubbla fleecetröjor på mig i mejerikylen + handskar! Usch usch! Idag blir det sängen väldigt tidigt, ska upp kvart i 6 imorrn tror jag.
Ska ut på en promenix ikväll med Petra om de inte spöregnar som det gör nu. Let's hope not!

Pappa och mamma kom hem nu imorse :) Mötte dom när jag gick upp, deras plan var 3 timmar försenat, stackarna. Såg en riktigt bra sak när jag kom innanför dörren nu ;) En Fisherman-flaska! GOOD TIMES säger jag bara!

Puss ♥


paj eller vaniljsås

Sitter och äter paj med familjen Blidén
Isabell 5 år "Jag vill inte ha någe mer"
Jocke, Isabelles pappa "Ne, de får du inte heller!"

Kräftskiva!

Lyckad kväll kan man lugnt säga att det blev! ;) Finns nog inte så mycket att säga, ni får kolla på bilderna och tycka och tänka själva, klicka bara på dom. Kan ju säga att våra egenfiskade kräftor var godast! Och kladdkakan som jag hittade på kalasgotts blogg, var supergod! Ni kan få receptet sen :) Till sist ska jag bara säga Höftdansen, enjoy! 
Nu ska jag äta frukost!

Puss ♥




Här har ni den grymma höftdansen!





kreeeftis









Tagga tagga tagga!




Nytt

Gör som min Elin och registrerade mig på Bloggtrafik.nu vi får väl se om jag får några nya läsare :)

Registrera dig här: http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=denpan


Puss på er! ♥


Kräftor




Oj oj vilken natt! Fick inte så många kräftor, men vi fick i alla fall :D 12 st :) orkade inte vara ute hela natten heller så vid 3 kanske vi åkte hem. Så koka vi kräftorna också :D haha! Jesper och Oskar kom ut till oss, för vi behövde män. Blev lite roligare också :) Slockna i alla fall på direkten när jag la mig i sängen.

Roligaste händelsen igår var när Jesper fick en spindel på sig. Vi satt då i en stuga och snacka skit. Så helt plötsligt ser jag hur Petras ögon växer medans hon tittar på Jesper. Jesper fattar direkt vinken och börjar studsa som en tjej och viftar med armarna som en höna som inte kan flyga. Spindeln satt då på Jespers axel och var påväg upp i ansiktet :D

Nu har jag och Emelie fixat och donat här hemma, ser riktigt bra ut faktiskt ;) Nu blir mamma glad!
Så nu är det dags för duschen :)
Puss hej ♥





Å bilen rullar?



Jag dör snart av trötthet! Och jag som ska va vaken hela natten också :( besiktningen gick bra förutom att Gösta måste tillbaka å visa att han kan öppna ena dörren :) hahah kostar bara 200 kr. För att visa upp en jävla dörr?!!?!?!?!?!?
Tror att jag körde på en ekorre nu på hemvägen... Den kom springande i full fart mot bilen. Å Petra och jag skrek bara! Men inget låg kvar på gatan men jag tror jag träffa något, för sen kom en annan ekorre springandes med. Den blev nog orolig.

Snart ska jag till tandläkaren. Tur att det är gratis säger jag bara. I alla fall ett litet tag till :)


Fullspäckat schema

Okej sitter uppe när jag borde sova, klockan står ställd på 05.45! Kommer va riktigt död imorrn bitti, får bli typ fem koppar kaffe innan jag och Petra drar iväg till Jordbro för att besikta bilskrället. Pappa kunde inte vara lite snällare och ge oss en senare tid.. Sen efter det ska jag till tandläkaren och fixa tråden bakom nötterna. Efter det kl.11.00 ska jag köra ett pass på jobbet till 17.00. Fett kul dag jag kommer få känner jag -,- Efter det ska Petra och jag handla och sen blir de fiske :) en uppesittarnatt helt enkelt.

Idag red jag söta Capri :D fin fin! Jenny fick fota och filma lite med mobilen, inge vidare kvalité men men :)

Nej! Pusssssss på er ♥


Lycka på onsdagar!



Dagens frukost

Denise - Lina kan göra osten rak
Petra - Kan Lina göra ost?
Denise - Nej, Lina kan göra osten rak!
Petra - Nu ska jag testa ost!
Denise - Bra! men förstör inte osten
Petra - Det smakar jord!
Denise första tanke " Det är mögel på mackan, för ost smakar inte jord. Men vågar inte säga det...säger istället" - nej så ska de det inte smaka...

Petra vänder på mackan och upptäcker mögel!


Filmmys

Tjululu! Sitter och kollar på "Did you hear about the Morgans?", lite besviken över att Hugh Grant inte är lika snygg längre. Annars är den väl okej, men inte den bästa jag sett.
Imorgon börjar jag 10 så de är väl snart sängdags antar jag :) De ska bli riktigt söööööönt å soova :)

Puss å hej ♥

New dress



Så här är den, min nya klänning från Zara. Nu kanske ni inte ser så mycket men lite i alla fall :)
Nu när lönen väl kommer imorrn ska jag planera in en dag då jag ska ta mig en trip till närmsta Zarabutik och shoppa loss lite. Men inte för mycket eftersom att en del pengar ska gå till busskort å gymkort samt nya ridbyxor som de börjar bli akut med.

Har planerat så mycket nu inför fredagen. De som behövs nu är att fixa lite småsaker men framförallt musiken :O Så har ni någe bra tips på ny partymusik så skriv gärna de :)

Pussssssss


En dag i taget

Oj oj oj, de e jobbigt att jobba :/ denna gång blir de 8 ggr på raken, så nu är jag inne på min sjätte dag på jobbet.
Igår kom en uppmuntrande lite filur till mig i alla fall :) nämligen storasyster, men hon missa de värsta och det var när hennes gamla fotbollstränare kalla henne för en puma. Harklade mig lite och sa "Min syster?", då var de någon som fick skämmas lite ^^
Var igår också på en trevlig promenix med solstrålen Alexandra :)

Idag ska jag träffa Lina lite sen ska båda vi jobba så vi ses på jobbet också, inte så ovanligt, vi är ju eliten ;) klart dom vill ha oss tillsammans. Längtar till på onsdag kl.19, vet inte om jags kulle klara av ett år utan ridningen. Ska kolla när nästa tävling är, ska anmäla mig på den då :) lär nog bli KM.

Puss hej ♥


Jag och Cosmos på KM för några år sen


Trött på jobbet?

Petra tar emot ett ungt par i posten. "Två paket Kan jang, tack!" Petra går till kondomerna och utbrister "Jag tror inte vi har dom!"
Kunden säger "Jag menar det där mot förkylning.."
Petra "Jaaaaha..."

Nej Petra tänkte inte att de unga paret ville ha sex utan mer att det lät som ett kondomnamn. Vid sånna här tillfällen kan man konstatera att man är trött på jobbet..


Söndag

Vaknade av mig själv idag, hade en mardröm om att en man gömde sig i vårt hus å han var på rymmen. Usch usch, blev skiträdd när jag hittade honom, och då vaknade jag :(
Medans mamma och pappa lyxar sliter Petra och jag för fullt. Idag gör jag dock de frivilligt. Så jag får ihop lite mer pengar. Ser bra ut för min del i september :) men de behövs ju dock också, med tanke på vissa saker.
Slutar halv tio idag igen, men som tur är stänger eliten än en gång! Känns bra att jobba med Lina och Kölis :) Tiden går lite fortare då.

Igår fick Nile City rädda kvällen, den lyckades ganska bra med att få upp stämningen :) Laxklippet kommer fortfarande att vara bäst! De tycker nog Adam och Petra också ;)

Puss på er nu ska jag göra mig i ordning för jobbet ♥


När jag skulle till stan och träffa Ämäälie!


This is my life



Ååååh :( saknar Rhodos! Tur att man ska dit nästa sommar igen.

Snart så :)


Händelser :D

Något som verkligen stör mig när jag sitter i kassan är par som börjar hångla rakt framför näsan på en :S kan man inte vänta eller nåt.. vad mer reta mig idag då? Jo att en gubbe sa åt mig att dra hans kort när vi har kortdragare. Pucko!
Dagens roligare händelser eller mer intressanta var att en man svimma i min kassa :) föll pladask bakåt! De blir lite roligar å jobba när sånt där händer, de låter hemskt men de e sant. Dock var de fan läskigt samtidigt. En annan rolig grej är att när man hälsar på en tant såhär "Hej" så får man alltid till svar "ett paket långa right". Ska sluta säga hej. Men de bästa idag var när Otto 3 år kommer och ska hämta ett rek. brev :D haha! Ottos pappa fick skriva på för de kunde ju inte Otto själv ^^

Puss hej! ♥

mjää

Dagens händelser:
- Jobbade
- Var i nacka forum
- Köpte en klänning (visar imorrn :D)

Morgondagens händelser:
- Läkartid kl.11.00
- Jobba kl. 17.00

får se vad som händer därimellan

Den närmaste månadslönen kommer att gå till:
- Shopping på Zara (för att det finns så mycket fina saker där B) vill shoppa nuuuu)
- Gymkort
- Ridbyxor
- Busskort
- massa annat

min lön kommer dvs inte räcka till allt detta, så måste försöka ta bort något...morr..


teenage dream


Capri


Pussades lite innan lektionen ;)

Red en ny häst idag igen, fick inte Acer som jag trodde. Idag red jag den nya hästen Capri! Riktigt fin kuse de :) den kan nog bli en favorit :D sånt gillar vi!

Tog dåliga bilder idag igen :D haha, får hoppas att någon söt person kommer och fotar nån gång när vi rider istället :)


Kom hem, vi börjar om igen!

Sitter själv i soffan å har inget att göra, vill shoppa, men Petra är inte med så kan inte skicka iväg beställningen än :( måste vänta till 16 för då kommer hon hem! De är vid sånna här tillfällen jag kan sakna henne lite, int emycket men lite. För jag har så jävla trååååååkigt!


PUSS


jag vill se, men endast för att den ser så sjukt dålig ut :D


Plugga?

Funderar ganska mycket nu över hur man ska göra med pluggandet i framtiden... Just nu lutar det åt Göteborg och plugga där nere. Deras utbildning lät mest intressant. Vet till 80 % hur jag ska göra nu i alla fall och vad jag ska inrikta mig på. Kommer troligtvis att börja plugga till nästa höst eller köra någon kurs nu i vår. Vi får se, vi får se...

Idag är jag ledig och ska ta de lugnt! Mår inge bra faktiskt :S började med kramp i magen igår :S usch usch, ska i alla fall till läkaren på fredag. Hoppas han kan säga va de e för fel på mig...Men idag är det ridnig och det är de enda jag ser fram emot just nu :) hihi!

Pussisar ♥


en dag i maj förra året, när jag var ute och red med Carro :)


Var de bra så?

Heeeeeeeeeij! Har vart ute och promenerat nu på morgonen, slapp undan regnet tack o lov. Ikväll ska vi på kräftskiva hos Carro och Andreas, hoppas vädret blir bättre tills dess. Innan jag ska dit ska jag sitta i den där fördömda kassan mellan 11-19 -,- är ledig på onsdag i alla fall, gaaaah fett skönt :)

Jag orkar inte med frasen "Var det bra så?" längre! Sa de till och med till Petra när jag skulle lägga på telefonen igår efter att jag frågat om ett pris :S är man trött då eller är man trött? Jävligt trött. Sen var de också en konstig kund som hörde helt fel och svara att han mådde jättebra, "hur mår du?" sa han sen....En annan kund sket i att betala och börja bråka med sin unge om att hon skulle sitta i vagnen när jag var klar med varorna. Så då sa jag de där orden "var de bra så?". Då får jag till svar "VÄÄÄÄÄNTA!!!". Och där satt jag och vänta i 5 minuter, för ungen ville ju inte sitta i vagnen och som grädde på moset gallskrek hon så att man fick hörselskador. Jag älskar verkligen mitt jobb!
Under de veckor jag inte kan jobba nu i framtiden kommer jag att vara lite lycklig i alla fall.

Ska försöka träffa schwester min snart tror jag! Onsdag kanske?

Puss hej ♥

 



------


08.00-21.20

God morgon! Middagen igår var underhållande och trevligt. Alltid kul att snacka en massa skit om saker och ting!
Händer verkligen inget intressant idag... Jag ska kriga mig igenom ett heldagspass bara! Hoppas innerligt att något konstigt händer idag så att tiden går lite fortare :P 08.00-21.20 blir de i alla fall. GOOD TIMES blir de i alla fall när lönen kommer :D

Puss hej ♥

Baben och jag var i stan igår, tog en fika på espresso och gagga en massa :)

Taggar iväg till Carro nu då :)







Väcker minnen!


Alltid toan på toxic ;)


Träffa Baben i staden

Vakna 6 imorse :S varför gör jag de när jag har feta sovmorgonen? Ska ju för fan inte ens jobba :O
Det var i alla fall mycket trevligt igår att träffa flickorna :) synd att alla inte var med bara :/ men vi får ta igen de en annan gång! Jag fick i alla fall chansen att lära mig äta sushi! Lyckades peta i mig typ 8 bitar räkna jag på igår :O Bra jobbat för att aldrig ha ätit de förut.
Idag ska jag träffa Baben 12.15 utanför Åhlens city. Sen ska vi åka på middag hos Carro framåt kvällen :) Mys hela helgen verkligen!

Puss hej ♥


Suuuuushi


Bye bye åker och äter med M07-flickorna nu!


Oh baby I need you now

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now.
I said I wouldn't call but I lost all control and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.



blä

Får paaaaanik! Hatar naglar, usch går bara sönder hela tiden! Har letat efter ett diskret nagellack, hittade ett glittrigt.. så nu är mina naglar glittriga -,- suck!
Mami kommer hem idag :) Imorrn är det M07-träff och på lördag ska vi äta middag hos Carro :) bra helg blir de i alla fall! Sen jobba på söndag som grädde på moset ;) bra pengar!


Ridning :)

Onsdagkvällarna kommer nog att bli lika härliga som tisdagkvällarna var förut! Kändes jättebra i den nya gruppen och jag tror att jag, Petra och Elin kommer att trivas bra :) Vi får väl se om Krille blir bättre än vad Martina är på att se skillnad på oss ;D
Jag red i alla fall den nya hästen Acer idag, även kallad Indianhästen av Krille ^^ Petra red Mr. Ramazotti och Elin red Bend It. Acer betedde sig lite som en ponny, lite större än en också, blev lite förvånad över att han va liten. Men välidgt trevlig att rida :) Han var tydligen inte så välutbildad. Men han blir nog väldigt trevlig att jobba med senare framöver.
Imorrn är de jobb från 8 till 16 :P vill inte men får väl tänka på pengarna som kommer sen.

BTW!!!! Har glömt att berätta typ en av de äckligaste sakerna i mitt liv som hände idag! Jag skulle lämna en blomma från kassan ute och så satt en kille där i rullstol. Han handlar ofta hos oss, så jag hälsa å så hälsa han tillbaka. Men inte bara de, han sträckte fram handen också så jag tänkte att han vill skaka hand bara. Men så drog han ner mig och slicka mig vid örat och sa "fiiiiin" :O  Så typ sa jag hastigt, Oups måste jobba nu...! Och sprang iväg... Har aldrig vart med om något sådant! Trodde de va sjukt att kunder kasta skyltar men tydligen finns de knasigare saker som kan hända! Får väl se om nåt lustigt händer imorrn :S

Är trött så ska sussa nu :)
Puss hejs ♥

klickbara bilder!




Är inne i en Goo goo dolls period! Mysmusik! :)

STALLET WIIIIIIIIIIII!


Bye bye ;)


Jobbdags!





Första ridningen för terminen!


Droppar från penseln igår :) blev ett litet hjärta!

Var ju och målade igår hos Andi och Carro, var där i nästan 5 timmar och målade fint åt dom :) Sen åkte jag och jobbade. Så igår stod jag upp hela dagen inprincip. Idag får jag sitta lite mera ;) Sitter i kassan mellan 11-16 å sen ska jag rida på kvällen :D ÄNTLIGEN!
Gick upp tidigt idag för att jag skulle till tandläkaren, de gick jättebra! Inga hål eller så, men min tråd bakom framtänderna som jag måste ha för att jag haft tandställning har börjat lossna, de gjorde den visseligen för mer än ett år sen, men de tyckte inte tandhygenisten om.. Så nu måsta jag dit igen och rätta till den.

Undrar vem jag får rida ikväll? :D ska fota min kuse så får ni se när jag kommer hem sen ;)
Puss å hej på er ♥




Skitstor och bajsäcklig spindel som Andreas fick ta bort!



Måla, måla, måla!


Kasta skyltar sådär bara

Jaaaaa måndag idag, ny vecka, nya saker! Jobbade med charken idag och de gick jättebra :) inga problem alls, förutom att en äldre man kastade en skylt på mig... De gjorde inte ont eller nåt, var bara en papperslapp med plast på men ändå liksom. På skylten stod det "Gula Sara, som Svarta Sara, lika god fast billigare!". När jag läser skylten tänker i alla fall jag att Gula Sara är minst lika god som Svarta Sara men de gjorde inte den äldre mannen och hans fru. Dom hade tolkat skylten som att Gula Sara och Svarta Sara smaka likadant. Så då fick jag mig en utskällning att sådär kan jag inte skriva (jag hade inte ens skrivit skylten) och att dom inte smaka likadant alls. Jag bara nej de gör dom inte men de är inte vad skylten säger heller. Så försökte jag förklara men de gick inte... dom fatta inte ändå :P

Annars har jag tränat idag och gått promenad med Carro, Petra och Ricko! :) Imorrn ska jag måla hos Andi och Carro och sen jobba på kvällen.
Nu ska jag snart sova :)
Såå puss å hej! ♥




.....

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

Dialog mellan morfar och barnbarn



Amanda snart 3 år sitter vid bordet och vänter på mat! Medans pappa lagar maten bär han fram en rhode island flaska till bordet och säger "Du ska väl inte ha "tjaffsmat" Amanda?", Amanda sitter tyst och kollar. Jag frågar då pappa "vad är "tjaffsmat"?". Självklart får jag ett dumt svar tillbaka :P Så frågar jag sen, "Tror du Amanda vet vad "tjaffsmat" är?". Då säger han att han pratat med mig hela tiden, även fast han pratat med Amanda hela den senaste timmen :S knäppis! Sen frågar jag Amanda "Vad är "tjaffsmat" Amanda? Till svar får jag "BORDET!"



Amanda när hon var ca 6 månader


Myspys i regnet

Har suttit och bara tagit de lugnt nu ikväll, jag njöt nästan av vädret utanför. Tycker det är mysigt när de är storm ute och man vet att inne är det bara varmt och skönt. Så jag, Petra och pappa mös till Angel som gick på fyran. Mami drog på konfaläger idag till Kyrkogårdsö som tillhör Åland typ.

Vad mer kan jag säga om dagen, jo de blev irritation på jobbet idag, inget mer att nämna där.
Jag skulle velat grina när jag kom till brödet imorse, men trösta mig med att de va ju faktiskt en nybörjare där, bra för att vara första gången helt enkelt. Ska sätta upp lappar på väggen om hur man gör på helgerna. Så vi slipper kasta 18 fikonbaguetter... (De blir väl bra Malin?, om du nu läser detta)
Annars så hände de inte något speciellt mer än att dagen var überseeeg.

Upptäckte nyss en rolig sak! Tar de kanske en annan dag ^^
Puss hej! ♥

Let me shake up your world


I was hanging in the corner
With my five best friends
I heard that you were trouble but I couldn't resist


Smitarn!

Haha har haft en bra men jobbig dag på jobbet :) började 10.27 istället för 12.00 för Lisa mådde dåligt. Så jobbade lite extra. Men de som gjorde min dag idag var min kollega Andreas som skulle städa pantrummet. Kl.14.00 gick jag på lunch och då kommer Uffe in och frågar om det är städat. Nej svarar Andreas och säger typ att ingen hjälpt honom. Då säger Rebecka glatt "men jag fråga ju om du ville ha hjälp, och då sa du att du inte behövde!" Busted! hahah ^^ Sen vid 16.00 när Petra var på lunch kommer Andreas in och säger till Kölen "Kölen, pantrummet ser ut som fan!" Då svarar Kölen "Va fan står du här och glor för, gör något åt det istället". Och än en gång fick Andreas inte chansen att smita undan :D

I övrigt så har väl dagen gått fort, lär nog somna ganska snart. De e jobbigt att stå upp i 8 timmar :(
Imorrn jobbar jag 11-21.20 kommer bli seegt, men de e pengar! Insåg också nyss att nästa gång jag är ledig är nästa lördag.

Ska träffa Jenny på söndag, något gött att se fram emot i alla fall ;)
Puss å natti! ♥


Long time ago!


Amazing


vuxenpoänglista

Kims vuxenpoängslista snodd från hennes blogg

  • Körkort (1p)
  • Bil (1p)
  • Ica/Coop/ Vi-kort (1p-3p)
  • Eget boende (1p)
  • Fast inkomst (1p)
  • Betalkort (1p)
  • Barn (1p)
  • Sambo/make/maka (1p)
  • Pensionsfond (1p)
  • Prenumerar på någon dagtidning (1p)
  • Lagar egen middag (1p) händer i alla fall 3 ggr i veckan
  • Mer räkningar/reklam än brev (1p)
  • Tvättar (1p)
  • Mobilabonemang (1p)
  • Hemtelefon (1p)
  • Jobb (1p)
  • Lån (1p)
  • Regelbunda sovtider (1p)
  • Dricker för att det är gott (1p)
  • Skriva in sig på arbetsförmedlingen (1p)
  • Just nu har jag alltså 7,5 p ^^


    Pengar, läkare, kräftor

    Klaga ju som fan över att jag var så pank igår. Har suttit idag och räknat på ett ungefär vad jag kommer tjäna nu i augusti och nu är jag inte lika ledsen längre. De blir nog en fin septemberlön, som ska sparas! Har ju lovat mig själv att fylla min colaflaska med tior också innan nyår. Måste börja samla på mig tior om jag ska hålla mitt löfte...

    Petra fick ju en tandläkartid igår som var idag kl.7.30, skratta lite åt de för de e ju ganska ironiskt att få en sån tidig tid. Jag var hos tandläkarn ganska nyligen och jag trodde att de räckte för mig. Nej, nej icke! Då ber mamma Petra boka en tid åt mig med :O Så nu ska jag också dit fast nästa vecka på onsdag...kl.8.10 fy fan. Sen måste jag boka tid för min jäkla hosta som aldrig vill släppa. Blir mycket läkartider nu ^^

    Kräftskiva snart kanske? Vi får la se!
    Petra och jag har ialla fall planerat att vi ska fiska kräftor nån gång den här månaden och Baben ska få följa med. Jag vill väldigt gärna se henne sitta uppe en hel natt och leta kräftor och ta i dom framförallt :D
    Jag och Petra ska också göra skagenröra :) skitgod skagen, för vi vet ju hur man gör ;) mohaha!

    Ska väl hitta på något kul nu innan jobbet!
    Puss hej ♥






    :/

    Jag kommer dö den här månaden! Är ju fan van vid ha pengar vid den här tiden på månaden. Men vet ni, dom är slut, SLUT! tur är ju att man ska jobba nu bara och då borde månaden gå fort framåt. Bara 21 dagar kvar till lön.

    Den 13 nästa vecka ska min gamla klass träffas å myspysa! De ska bli kul å träffa alla igen :) Vad mer händer.. Ridningen börjar, äntligen! Sen vet jag inte vad som händer men något mer kul ska jag väl försöka hitta på :)

    Har tråkigt ska snart gå ut och gå med Neggo-Petra..
    Puss å hej! ♥


    Nytt!

    Ska ju in till stan idag och köpa ridbyxor och jag tror de kommer bli dom som är på bild där nere. Sen skulle jag vilja ha en sån där ridhjälm som är brevid och gärna nya ridstövlar men de får vänta.
    Imorrn ska jag jobba och då får jag se om de blir kassa eller delin beror på Petra. Fredag blir de delin tillsammans med Petra, de blir skoj, kunderna blir alltid så förvirrade, å där är vi ju ännu mer lika eftersom att vi har fula mössor på oss. Lördag ska jag sitta kassan hela dagen och på söndag har jag brödet. Blir bra de :) klagar inte på mitt schema för den här veckan! Nästa vecka däremot blir mer speciell då ska jag stå och plocka chark.. inte riktigt min grej kanske men nyttigt att lära sig fler saker i butiken :)
    Sover så himla dåligt på nätterna :( drömmer mardrömmar hela tiden. I natt var en gräslig natt...

    Ska börja göra mig i ordning nu så ska jag springa ner och köpa bussremsa sen så jag kan åka till stan!
    Puss å hej ♥

    130wellington


    <3

    just tell me what you want and I'll be that for you


    Vill tillbaka


    Inte okej

    Idag börjar allvaret och de ogillar jag starkt! Hoppas att ingen kommer och vill ha något av mig idag i delin. Allt går mycket fortare då faktiskt! Den här veckan jobbar jag måndag, torsdag, fredag, lördag och söndag. Är ledig tisdag och onsdag och på tisdag ska jag träffa Victor, köpa ridbyxor och lämna bilen till pappa. På onsdag vet jag inte men något nyttigt ska jag väl göra, får inte slappa bort mina lediga dagar :P

    Börjar 16 idag så har lite tid på mig att göra något kul. Har redan tränat så de är klart i alla fall. Tror jag ska umgås med mami :)
    Puss hej ♥


    Hästisarna

    Ska ta en tur till stallet idag och hälsa på hästisarna :) Ridningen börjar ju snart och vi har inte vart i stallet på hela sommaren :O skäms lite. Ska i alla fall ta en liten promenix runt hagarna och kolla på sötnosarna :)
    Idag börjar jag träna regelbundet har jag bestämt. Måste fylla på mitt Friskis-kort så jag kan börja gymma också! Har inga pengar nu för annars hade jag köpt det nu. Måste lägga de jag har kvar på nya ridbyxor!
    Vill ha mycket nytt just nu, men nya ridstövlar och hjälm får väl bli när man blir rik. Har inte råd å lägga 3000 på en hjälm just nu... 

    Nu ska jag göra mig i ordning :)
    Puss å hej ♥


    Foto av Isabelle Bodmark


    RSS 2.0