God morgon Höganäs!

Precis nyvakna i det lilla huset i Höganäs är vi nu! Och även fast jag vaknad flera gånger under natten så känns det lite som att vara hemma :)

Idag ska jag, Petra, Carro och Giesela över till Danmark för att shoppa! Mamma kommer att stanna kvar här, och pappa och Andreas ska hämta nästa lass! På kvällen ska vi fira päronens födelsedagar eftersom vi inte är här nere då.


Just a kiss on your lips in the moonlight





Ingen lust

Long time no see! Har varit lite stök och bök och andra tråkigheter på sista tiden så jag har inte haft riktigt lust att skriva.
Nu har vi målat vardagsrummet i alla fall och nu ska vi på nästa projekt! Hela lägenheten rensas ut nu kan man säga. Mamma och pappa flyttar ju imorrn! :D Så mycket som jag har sett fram emot denna helg, nu kan inget göra så att det blir dåligt. Nu har vi ju råkat köpa på oss massa fint hem också! Blev ett fantastiskt kakfat idag när vi var och letade presenter med Amelie. Igår föll vi för en väldigt fin tavla med ett härligt budskap på också! Petra kom hem med en härlig pastellfärgad tröja till och med!

Mamma ringde idag också för hon var hemma här och plockade lite medans vi var ute på stan och berättade att vi fått blomsterbud. Mmmmm har vi en hemlig beundrare tänkte vi? För vi har ju inte gjort något för någon på sista tiden och vi har inte fyllt år. Men tyvärr var det ingen hemlig man som ville uppmuntra oss med en blomma, nej det var mäklaren som sålde lägenheten som skicka den! Men som tur var, var den väldigt fin :)

Alla höstens ansökningar är inskickade, nu håller vi tummarna!



Gjorde denna härliga frukost imorse, egenkomponerad och otroligt gott!


Drink från igår när vi var och firade Hannas födelsedag!

Onsdag

Idag har jag haft storbråk med Petra, gråtit ut hos mamma och varit och fotat Malte och Hanna! Ska också iväg till stallet strax :) 
På fredag är det endast 50 dagar kvar tills jag och Petra åker ner till Annso å familjen! Åååååååh vad jag längtar! ♥
Här kommer lite bilder från sist jag var och fotade hästen och Hanna :) 






Påsk

Fotade i söndags till mitt arbetsprov som jag ska skicka in! Fick massa bra bilder som ska redigeras nu, kommer att lägga upp dom när allt är klart, så får vi bara hålla tummarna sen!
Redan april! Tiden går bara fortare och fortare, snart är det nog vår på riktigt :) Var och såg Hunger games igår, riktigt bra film! De enda jag inte gillade i filmen var de hastiga avslutet. Lär nog inte dröja tills vi ser tvåan på reklam.
Mamma har flyttat ut nu, och nu tycker jag att det är hög tid för att börja måla denna lilla lägenhet, åker och köper färg nästa vecka, frivilliga till att skita ner sig är mer än välkomna!
Petra och jag har också anmält oss till KM Hoppning, vår se om vi kommer med, blir min första tävling på 2 år då! Så det blir väldigt spännande!

Glad påsk på er! ♥


Mina seriösa modeller

Sista tävlingen på ponny

RSS 2.0