Efterlängtad månad på ingång

Sista dagen i oktober dåra. Känns bra att november kommer nu, jag har så mycket att se fram emot under den månaden. Veckorna kommer att flyga fram tror jag, med tanke på allt roligt jag ska göra :)
Den här veckan har jag fått massa jobbtider som jag ser fram emot att jobba. Äntligen ska lata jag få röra på mig! Imorrn ska jag och Petra till Upplands Väsby och jobba på coopen där, ska bli kul även fast bussen går halv 7 på morgonen :) I slutet av veckan ska jag på den årliga reunionfesten och träffa alla från Rhodos. Dock är det jobbhelg men det är ju två röda dagar så det kan ju inte bli bättre!

Helgen har varit trevlig också :) var på bio i fredags med bror och Niklas. Såg Tintin som faktiskt var bra. Trodde jag aldrig. I lördags jobbade jag och gick ut en stund efter, träffade Elin som jag i sett på jättelänge. Skön kväll för vi stängde som vanligt och inte en timme senare som det kunde blivit med tanke på omställningen av klockan. På söndagen tog jag det lugnt och gick sen på bio igen men denna gång med Sandra, Petra, Philip, Filip och Pumba :) Såg då Contagion. Kanske inte riktigt min typ av film, men den va helt okej :)

My new home!



12 december hittar ni mig och Petra här, kan inte bli lyckligare än vad jag är just nu!


Nu sätter vi sprätt på pengarna!




Ska om cirka 4 timmar skriva papper för att göra mitt första miljonköp i livet. Ytterligare en vuxenpoäng till samligen!




Gör som Micke ska göra när han flyttar!

Nostalgi

När playstation var nytt, då fick vår bror oss till att köpa ett tillsammans med han. Liten å dum gick man ju med på de. Det blev många timmar framför Tvn då, men OJ så kul de va!

Idag när Petra och jag rensade bland våra gamla prylar hitta vi den och var tvungna att pröva det! :D


International Love


Håll tummarna nu!

Helgen har varit jättekul :) mycket jobb men mycket trevligt sällskap också på kvällarna! På fredagen fyllde Elin på jobbet år, vi firade henne med middag, present och en stor tårta som vi gjorde själva! På lördagen hade Adam avskedsfest plus födelsedagsfest med Philip :) Adam åker till Australien nu på fredag och är borta i ett halvår, känns så konstigt. Han gör i alla fall en sak han inte kommer att ångra :) Rådäckade i soffan igår vid nio, inte så vanligt, helgen har med andra ord varit hård!

Idag har Petra och jag varit hurtiga och varit ute och sprungit, jobbat och rensat bland saker (lite i alla fall) och träffat sköningen Alex. Ätit pannkakor också :D smarrigt!

Lägenhets letande ser lovande ut, nu håller vi bara tummarna! 


Inte färdigt!

Vet att det har vart lite dålig uppdatering här med håret, förlåt för det men jag har mina anledningar och det är för att det inte är klart än helt enkelt :) Ska dit i dag och lägga i mer färg för att det inte tog ordentligt och efter det så ska jag lägga ut en bild :)

Idag ska vi fira Elin på jobbet, vi har gjort en riktigt fin sak åt henne! Så överraskad hon ska bli ;)
Idag ska vi också på visning, vår favorit är för hög i pris nu pga alla bud den fått, vilket suger... Den andra som vi tänkt ge ett skambud på är också såld. Just nu har vi en att titta på, vi får väl hoppas att alla bli förälskade!


Ser ut som en jäkla apa med allt hår i en smet på huvudet


Petra blir fönad


Här är mina nya bebisar förresten! Visst är dom fina?

Förändring på g!


Det går bra nu

Letar lägenhet för fullt nu, på fredag ska vi på en visning till, denna gång i Älta. Har tre alternativ just nu som är intressanta. Känns toppen! Inte alls långt ifrån ytterligare ett vuxenpoäng ;D
Jag, Andreas och Petra har varit duktiga idag. Efter jobbet drog vi ut och sprang i Alby.
På onsdag ska jag och Petra bli fina :D wiiiie!



I'm sexy and I know it

Jaa helgen har väl vart som den va, har faktiskt varit hemma och inte varit ute och lekt. Jobbade i fredags, sov i lördags, hämtade Petra på natten och ett gäng till, nämner inga namn men onyktert var det ^^
Uppdaterade min mobil som slutade med att Petra skulle vakta den under uppdateringen, hon missar att datan dör och vips så var alla mina saker borta förutom kontakterna, lite tur hade jag kanske.
Började jobba 8 imorse, vaknade 07.37, fick lite bråttom men jag hann :) även fast de va is på rutan!
Har också vart på en visning idag. Petra och jag letar ju boende för fullt, någon gång måste man ju flytta hemifrån! :)

Nästa vecka ska jag förändra mitt utseende! Ska bli så spännande :D


Denna låt, vet inte vad jag ska säga men här Petra nu kan du ju ha han som bakgrundsbild!


Taggad!

Jag tycker att det känns så härligt när jag vet att saker och ting är på g, och just nu är det mycket! Dock både jobbiga och riktigt bra saker :)
Igår så var jag och Petra på ett hemligt möte, kommer att berätta vad de handlar om men inte på ett tag. Mötet gick super och jag är taggad till tusen!
Idag ska Petra, jag och Sandra på visning av en lägenhet. Kanske är vårt framtida boende, vem vet?
Sen ikväll ska vi till stallet och gosa med hästarna! :)


I've got pressure, I'm in deep

Från och med nu ska jag..
1. Inte ha med mig mobilen när jag går ut
2. Inte åka med 491an hem, hemsk väg hem
3. Inte gå ut när jag vet att jag inte har pengar

Seg dum äcklig söndag. Ville mest bara dö sista timmarna idag på jobbet, och jag var inte bakis. Tur va väl det! Har dessutom hunnit tänka på så många jobbiga och dåliga saker så därför är väl dagen så dålig. Det enda positiva är att Gisiknoen är här :) Dock är hon sjuk men jag ska se till och ta hand om henne extra mycket bara för det.
Känner just nu att jag typ bara vill ha en enkelbiljett bort från detta land. Komma tillbaka skulle jag göra när jag kände för det.


CoopHenke!

Nattens 2 timmars sömn räckte idag igen! Och inte går vi och lägger oss tidigt idag inte heller, nej nej! Sömn är för veklingar..
Idag har jag och Petra fått en hjälpande hand av den snygge Henrik Lundqvist! Han har stått stadigt inne i delikatessen hela dagen och vaktat våra sköra varor.
Ikväll ska vi ut på trevligheter :) Men en lugn kväll blir det ändå. Ska ju upp imorrn igen, höhö!


Solskenspromenad

Tog en riktig solskenspromenad i det fina höstvädret. Var borta i över en timma, och det var för att vi gick vilse. Men trevligt hade vi :) Hade ingen aning om att det låg en golfbana där...



Utlåsta!

Petra och jag har en vana att vara duktiga på att glömma nycklarna hemma, igår gjorde vi det. Men vår kära mor brukar alltid ha en vana att ringa oss innan elva och fråga om vi har med oss nyklarna. Denna gång gjorde hon inte de! Så Petra och jag kommer hem, märker att ingen har nycklar, börjar ringa till mamma, som inte svarar! Ringer på dörren 6 gånger och ingen kommer. Sova i bilen kunde vi ju knappast göra... Fick helt enkelt ringa Sandra och fråga om vi fick sova där, och det fick vi! 

Kom hem jättetidigt imorse för att tajma pappa! Och har nu sovit ut ordentligt... ska snart iväg till Hellas och få lite frisk luft :)


Dagens vitaminkick!


Brunch!

Vilket väder! Känns som att hösten faktiskt kan bli bra detta år. Kom nyligen hem från Jenny, tog en mysig brunch med henne och åt en massa pannkakor. Är fortfarande mätt, hade tänkt baka bullar idag eftersom att det är kanelbullens dag men jag kommer nog klara mig på pannkakorna idag känns det som.

Sitter och drömmer mig ner till Göteborg just nu. Lyssnar på musik som var aktuell då under vår bartenderutbildning som jag, Petra och Sandra gjorde där. Har bestämt mig att ett besök till i år ska det allt bli. Måste bara spika ett datum och det lär jag göra snart!
Har även stora funderingar på om jag kommer att studera i Göteborg. Min framtidsplanering lutar åt de hållet nu, och jag ser faktiskt inget just nu som kan hindra mig och verkligen inget som ska hindra mig.


Bra, men ändå inte bra dag...

Vilken dag! Gick upp 11 med Sandra och gick sen till jobbet för att jag insåg att jag skulle få vara själv ett par timmar annars. Hitta Andreas där och följde med honom och prata bra strunt :) Behövdes faktiskt ganska mycket!
Nu är klockan 17 och jag börjar jobba 20 så ska nog fixa iordning mig nu och sen köra på hårt och sen sova tills jag sen ska jobba imorrn igen.
Brööl...
Har ett fint blåmärke på stjärten också från igår.. Ramlade nämligen på ändan så fint i trappen!

RSS 2.0