Listan

Sådär! Petra har ju kommit under de senaste åren med en hel del sjukdomar som ingen annan i vår ålder haft. Varför jag tar upp detta är för att igår svullna hennes mun/kind upp till en fet ballong, hon liknade pigan Lina när hon fick tandont i Emil i Lönnerberga-filmerna, ni vet. I alla fall så ska vi skriva en lista nu över alla hennes sjukdomar för att göra den här dagen lite roligare!

- 2008 upptäcktes en så kallad Amöba hos Petra, även hos mig, denna kom från Venezuela.

- Sommaren 2009 åkte vi på vår första Rhodosresa och Petra kom hem med Körtelfeber, utav körtelfeber så svällde hennes lever upp vilket ledde till täta kontroller av hennes levervärden, hon blev nästan inlagd på sjukan, ett fall och flickan kunde dött. Som en vidareutveckling av sjukdomen så fick hon Knölros, blåmärken på benen som svullnar upp och ger svårigheter till att använda benen. Äldre personer drabbas oftast av Knölros.

- 2010 i Mars fick Petra Bröstinflammation, vilket är förvånadsvärt då endast ammande kvinnor får detta. Petra var ju inte gravid.

- Efter att ha kommit hem från Rhodosresan i år så var Petra på en promenad i solen och fick ett skavsår av sina gympaskor. Skavsåret växte lite för mycket, men läkarna ville inte spräcka blåsan, för då skulle det bli värre. Efter 2 gånger på akuten med foten som såg ut som en fotboll och dessutom så hade nu Petra inte längre ett skavsår utan mer en blåsa som såg ut och var lika stor som en blodigel. Nu smällde äntligen en läkaren blåsan och Petra fick gå på kryckor i 4 veckor. Men en sak får vi inte glömma! Utav skavsåret fick Petra också Rosfeber en sjukdom som oftast gamlingar får. Sköt om era skavsår!

- Och nu igår så svällde Petras ansikte upp och idag fick vi veta att hennes ena baktand är inflammerad. Inte nog med operationen så fick hon en ond tand med! Skulle nu halsen på henne svälla upp så skulle det bli ett till akutbesök.

En annan rolig sak är att Petra inte tål varken antibiotika eller penicilin!
Men nu kan man ju hoppas att Petra slipper alla dessa saker när hon blir gammal.

Puss hej! ♥


Kommentarer
Postat av: A

SV: Jaaa! Finns superbra caféer, vi får spika en date någon dag!

2010-09-20 @ 21:25:43
URL: http://alexandramellin.blogg.se/
Postat av: elin

Min stackars fruga hon har det inte lätt! :D

2010-09-20 @ 21:45:44
URL: http://elinha.blogg.se/
Postat av: Anonym

Haha stackars petra =P

2010-09-21 @ 19:59:29
URL: http://malinkolborn.blogg.se/
Postat av: Anonym

Herregud vilken olycksdrabbad kvinna :O Stackare!

2010-09-22 @ 14:03:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0