Sommarkväll på flaten

Flaten ikväll då :) först var det tänkt att vi skulle ta cyklarna dit, men mamma kommer att ta våran så då kommer vi inte kunna cykla :( Det får bli bussen eller en promenix :D inte så farligt långt faktiskt.
Vet inte vilka som ska dit ner idag mer än Filip och Lager faktiskt, men fler lär det bli! Jag, Alex, Elin och Petra ska i alla fall dit och mysa lite :) Tar nog med mig kameran, så jag får lite roliga bilder till bloggen.

Vi hade i alla fall tur med vädret idag :) hoppas det håller i sig till kvällen och framåt nu! Vill inte ha mer regn, vill ju kunna sola lite innan Rhodos nu :)

Midsommar kommer inte vara så roligt för mig i år i alla fall, jag har tagit på mig jobb utan att kolla datumet innan :( idiot på mig. Börjar 8 dagen efter midsommarafton! usch!
Hur kommer eran midsommar att se ut? :) roligare än min hoppas jag!

Om en halvtimma börjar man jobba :P vilket liv... Men jag ska i alla fall skatta mig lycklig som har ett kanonbra jobb!


Sommarkväll vid hoppklipporna


Kommentarer
Postat av: FILIP CRAAAAAAAAAAAASZ

-.-

vi sers någon annan dag! HAH aldrig i livet...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

2009-06-12 @ 01:26:28
Postat av: Anonym

hoppas ni vet att jag är sjukt besviken och allmänt trött på ert sätt mot mig....

har bestämt mig för att glömma er helt nu för orkar inte fler dissar och bortförklaringar.

peace out ha ett bra liv, menar de här inte bara för att jag är packad

2009-06-12 @ 02:22:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0