Finally!

Sådär ja, äntligen framme! Fick ett varmt välkomnande av Sibell och Fabian nu på morgonen :) Åkte från Stockholm kl.8 imorse och kom fram vid 11 :) Jätteskönt! Har sett lägenheten och sitter här nu och kollar tv.
Har köpt busskort och gått en promenad längs Avenyn! Vi bor väldigt centralt och har busshållplatsen precis utanför! Perfekt, den tar oss också ända fram till Berså. Och den går dessutom nattetid :D Vi bor på en kulle så de är ingen rolig backe att gå upp för har vi märkt...
Nog om det, ska berätta mer imorrn när vi kommit mer i ordning :D
Någon kallar sig själv för Jean Pierre Barda här i trappuppgången, undrar vem? Får inspektera det mer imorrn!

Puss hej ♥


Myspys framför tvn


Tjejerna på tåget, jävla facebooktöntar


Göteborg

Imorrn åker vi :D Göteborg en månad wööö!

5 dagar!

Igår var jag så jäkla klumpig och lyckades skära mig själv ett ganska djupt sår i fingret. Petra fick komma å städa åt mig medans jag själv stod å böla bakom hörnet. Tur att hon va där så att jag kunde böla i fred.

Åååååh vet ni vad?! Nu är det fan bara fem dagar kvar tills jag, Sandra och Petra ååååååker! :D wiiiihoooo! Självklart kommer jag att sakna alla guldklimpar här hemma i en månad, men som tur är ska 2 av de bästa klimparna komma ner till oss! ♥
Jag ska fota och blogga så mycket jag kan där nere så ni får se hur vi har det :)

Idag är jag ledig en liten stund, ska iväg på förhoppningsvis roligheter framåt eftermiddagen :)




Dagen efter

Hade en riktigt bra dag igår! Först firade vi Petra och mig här hemma med släkt och vänner :) Fick massa fina presenter och åt god mat och goda tårtor ;)

Sen blev det förkrök här hemma och sen en rejäl utgång! Mötte upp alla brudar och drog först till woken för att ta "veckans shot". Sen till Soft kök å bar och drack lite där medans vi väntade på att gå till Lobby.
Drog till Lobby och röjde satan där, Emelie fick sin kväll fullbordad, Petra med fast kanske inte ändå. Elin blev utkastad. Vet fan inte vad hon gjorde helt ensam i säkert två timmar :D Jag tappade bort Sandra också.
Dansade sjukt mycket, säkert inte vackert men de kändes bra. Hittade Petra till slut så att vi kunde gå till Elin och göra henne sällskap.
Jag trodde jag hade sätt mycket på dansgolvet men helt plötsligt flög en rumpa upp i vädret. Rumpan var så blek så den lös fan upp hela rummet. Sen ser jag att det är två stycken som typ vet inte vad dom gör. Men byxan åkte lite långt ner på den bruden. Stackarn.. var helt enkelt tvungen att fota händelsen. Man får fan inte göra så där!

Hittade massa roligt på mobilen idag. Elin sa nu imorse "Denise, jag har pratat med någon som jag inte känner på mobilen! Det är ett konstigt nummer" Jag bara "men vi kollar de, jag slår upp eniro.". Så säger hon nummret till mig och jag knappar in det. Sen låg vi i sängen och garva som fan för dett var mitt nummer. Så jävla kul att jag inte la märke till de när hon sa de :D
Sen hittade jag en rolig konversation med Kalle Zetterstöm också!

Kalle - Var är ni?
Jag - Lönnroth
Jag igen - Lo bb y
Kalle - Nej det är Kalle:)
Jag - Paja få ;7
Kalle - Vad i helvete? Prata svenska
Jag - Lobby
Kalle - Ja men var på lobby?
Jag - Grodan
Kalle - Jamen jag är inne på grodan :) var är ni?
Jag - Dansar
Kalle - Vilket dansgolv? :P
Jag - Innanför glaset

Hahah inge bra att skiva när man inte vet vad man svarar :D hahah fy fan asså!
Här har vi också gårdagens låt som vi sjöng hela vägen in till stan.
Dagarna
Och den gick inte å lägga in så jag länkar istället. :)
Klicka på bilderna!

Petras enlitersglas


19 år!

Och så var det min och Petras dag! 19 år, ett år kvar nu till systemet bara! Det går fort ;)
Jag har fixat lite saker idag :) jag har hämtat våra bhar som är specialbeställda och jag har gjort rosor till våra tårtor som jag och Petra ska fortsätta göra imorrn :D det är så himla kul och jag är så glad att Elin W står ut med oss :D Värsta gullig hon är som låter oss pilla där inne i bageriet! Fina hjärttårtor ska det bli :)
Självklart har jag fotat dagens konstverk också som Elin W, Petra och jag har skapat!

Fick också reda på idag att vi bor fantastiskt bra under vår bartenderkurs! Ligger centralt så vi kan gå till skolan ;) PERFEKT! ♥


De stora nejlikorna har Elin gjort och jag har gjort dom små, Sen har jag gjort de 2 översta rosorna och Petra den sista!



Så här ska dom se ut när dom är klara! Elins fina ros! :D


Här är också de två bufféer som Petra och jag fick göra till en kund :) De här är också det bästa med att jobba med färskvaror!


bra dag imorrn!

Känner mig duktig som äntligen har börjat träna regelbundet, och fler träningstillfällen ska det bli i veckan, dock efter bartenderutbildningen :) Älskar numera spinning!
Har ganska nyligen kommit hem från ridningen och det gick bra förutom att jag fick ett sånt där skrattanfall framför Krille igen! Hahah pallar inte att jag inte kan hålla mig när han står och pratar om hur det gick efter lektionen.
Imorrn fyller jag och Petra år, imorrn har jag också haft körkort i ett år :) Imorrn ska jag också träffa Emelie och hämta bhar! Perfekt till på lördag då det ska festas loss ordentligt ;) Sen blir det jobb på kvällen och så hoppas jag på en god middag.

Nu ska jag lägga mig och börja läsa min ena bok till kursen som börjar snart!

Helgen som gått

Har vart en helt okej helg med jobb hela tiden. Fick skämmas arslet av mig tack vare någon kollega som sålt en beställning dagen innnan. Bara att le och be så hemskt mycket om ursäkt. Oooooh!
Inte långt kvar tills man fyller år nu! Och party ska de bli på lördagen också, då vi firar Sandra, Petra, mig och Emelie! Hade tänkt ha klackar då, men det ser inte ut som att det blir det just nu.. Min lilltå har nämligen svällt upp och är rena pinan just nu. Vet inte vad det är, inte bra är det i alla fall för nu har det vart så här i 3 dagar. Vi får väl se vilken färg den har imorrn.

 

Neråt

Räknade ut mina utgifter för januari och just nu stupar mitt liv neråt utav bara helsike! Kanske därför jag har sånna sömnproblem.

And if you want me to be real deep, I'll hook you up with some poetry





Idag så körde jag mitt allra första spinningpass i mitt liv. Sara kallade den så kallade Aron för självaste djävulen efter passet. Jag fick en varning av han innan att de skulle bli tufft. Vilket det också va! Men fan va skönt det känns efter ett sådant pass. Nej Aron är ingen djävul han är kung i spinningsalen!
Så kul också å se vilka byxor friskisledarna väljer. Aron hade valt dom perfekta cykelbyxorna i alla fall. Han visste nog exakt vad man såg där. Japp.. en självsäker man de där.
Grymt pass var det i alla fall med Emma, Sara och Petra! :)

Imorgon är det onsdag, och äntligen börjar det bästa på hela veckan! Nämligen ridningen! Längtar så mycket efter alla hästar och människor i stallet :) ♥ 




Januari

Januari är en bra månad för mig.
1. Jag fyller år
2. Jag åker iväg på kurs
3. Ny start av nytt år = nya möjligheter
Mitt ena nyårslöfte är ju att inte får äta godis fram till sommaren, hittills känns det bra. Jag har lyckats stå emot många frestelser, med tanke på allt gott som serveras på jobbet och typ som igår när Andreas trycker upp en godisskål i ansiktet på mig. Nej nu har jag bestämt mig. Jag ska lyckas med det här. Det värsta är väl att jag inte får någon choklad :(
Idag ska vi på bio med mami å papi. Vi ska se Änglagård och jag och Petra lagar middag till dom. Imorrn är det tillbaks till jobbet och jag längtar inte!
Inte långt kvar till bartenderkursen nu :D typ 20 dagar bara! Längtar mer till den än till födelsedagen.


Myspys med brorsans tjej ;)

Hemma nu efter en grymt mysig kväll tillsammans med Carro :) God mat, mycket prat, tequila rose, vin, goda ostar och film! Kunde inte blivit bättre :)
Imorrn  blir det biomys med mami å papi ♥



Hur blandar du?


Alexandrer Rybak

Nu ska vi diskutera Alexander Rybak här! Innan har jag inte tyckt att han har sett speciellt bra ut men nu när han är med i Let's dancereklamen så har jag ändrat mig. Där ser han allt bra ut!
Hoppas han dansar bra också, ska hejja på han då. Även om jag inte tänker kolla på programmet.



Nyårspics ;)



Ricko!



Kom ganska nyligen in efter att ha vart på en promenix med Ricko! :D Jag och Petra har tagit honom på lite turer då inte Andreas orkat eller Carro kunnat. Så då fick dom lite hjälp och vi lite motion :)
Tänkte att jag kastar upp lite bilder på han och från nyår! :)
Ska iväg och jobba snart :/ men de är ett kort pass. kl.15.30-19.00 :)



Snodde Petras nalle och busa med den litegranna


Vil inte släppa den :D


Gösta är snöfri!

Det nya året har börjat och det startade Petra och jag med att skotta snö. Bort med all snö från Gösta, bort, bort! Och vi lyckades, dock fick jag så grymt ont i ryggen. Har fått sånna här nattliga samtal också. Ett i natt. Och för typ första gången så hörde jag fan inte vem det va. Sur gjorde han mig i alla fall. Man ringer inte kl.3 på natten!

Har börjat jobba nu efter mina 3 dagars ledighet. Men det är mycket roligt som väntar just nu! Om bara 17 dagar t.ex. så fyller jag år! Sen den 30 januari åker jag, Sandra och Petra ner med tåget till Göteborg. Jag längtar verkligen bort från denna stad just nu. Så under hela februari ska jag njuuuuuta! Bara njuta. Slippa allt dåligt här uppe.

På fredag ska jag ha kul, på lördag med och på söndag med! På fredag blir det troligtvis utgång, och på lördag myskväll och på söndag ska vi på bio med mamsen och pappsen!





Nytt år, nya tag!


RSS 2.0