Helgen som gått

Under denna helg har jag hunnit med mycket saker :) jag har varit på bio och sett "Sexdrive", jag har umgåtts med kompisar och haft det mysigt, har dessutom jobbat. Idag söndag den 30e november även 1a advent, så fyller min lilla systerdotter 1 år! Grattis till lilla Amanda :)

"Sexdrive" - Mycket, mycket bra film! Kan lugnt säga att man skrattar en hel del :) Värd att se helt enkelt ;)

Eftersom att det va grymt längesen jag la upp NYA bilder tänkte jag göra det idag så här varsågoda och njut av det ni ser :D jag bjuder på mig själv lite här och var ^^

 

Hästen heter Philip och på resten av bilderna är Elin, Petra, Jag, Linnea, Adam, Filip & Jenny :)

grr

JAG ÄR ETT GENI!


Biomys ikväll!

Ska snart iväg på bio med Adam, Jenny, Petra och Filip de blir kul :D
Vi ska se......

Rolig Torsdag men jobbig!

Var det bara jag som tyckte att Textlektionen va bäst idag! Askul ju :D Nu frågar jag givetvis M07 hehe ;)
Idag fy fan vilken idrottslektion! när jag kom hem efter den så mådde jag apdåligt ville verkligen inte gå till jobbet! Men jag fick släpa ner mig dit ändå och det gjorde ju inte så mycket eftersom att jag fick trevligt sällskap hela kvällen :) Johannes, Linus och Danne kom dit och var där väldigt länge så jag snackade lite med dom plus att jag fick hjälp med att ta in kundvagnarna :D Sen kom det bästa :D SNYGG-Freddan kom å tog ut pengar hos mig det var jättekul :D Sen blev Yvonn utstängd å ropa på hjälp jag fattade nada å fortsatte jobba tills hon skrek kan någon släppa in mig då fatta jag ^^
Sen blev det Crazy Night! i tyresö centrum skoja inte vilken kö de va till Amy Diamond, hon är ju inte så bra, tycker inte jag i alla fall. Men det blev ett inpuls köp nämligen ett par söta klackar för endast 200 kr :O 200 KR kan ni förstå och det bästa var att dom var bekväma också :D Shoppade bhar igår å två tröjor en vit och en rosa (på bilden nedan)
Bio imorrn det blir najs :)
Nedan finns det även några bilder från i tisdags när jag, Emma, Alex och Samah va påväg till centrum å skulle fika :) Jag vet att att bilderna suger men det är min kära mobilkamera :)
Puss!


Freaky Peaky!

Vi sov hos Muffen inatt de va mys även fast det uppstod lite problem där i mellan. Kul att Elin kom tillslut :)
Men det värsta från igår var fan när en snubbe som kallade rabba körde in en hel clementin i käften och åt den hel! MED SKAL Å ALLT! :O vem gör något sånt överhuvudtaget? Sen slog han sönder sin panna också så han fick ett jack där! Illa där! men vilken idiot han måste vara, fast han var snäll ändå :P Men fett konstig!
Men tjejerna va urgulliga :) det var trevligt igår kan man säga :)

Idag har jag stått upp i 5 timmar konstant! Och frontat det känns i hela benen kan jag säga! :( så ni ska tycka synd om mig tycker jag :P :D:D
Snart ska jag iväg till stallet och sjunga :) det blir kul!
Voltigen gick kanon igår också det va ännu najsigare! ;D

Imorrn är det plugg igen :(
Puss så länge! <3


Det är fett kallt ute :(

Mmmmmm, det vankas helg!

Så där ja! Då har man varit hemma ifrån skolan nu då i två dagar, något jag inte valt själv. Men nu äntligen är det fredag och jag kan ju bara inte missa en fredagkväll :o det vore ju katastrof plus att jag mår en aning bättre och jag måste jobba ikväll. Men i kväll bär det iväg till Huddingen i allafall, och det kommer det att göra hela helgen :D ska nämligen sova hos Muff efter stallet på lördag :) Det kommer bli najs! Och på söndag kanske man får tjäna lite extra slantar också det är ju också najs :D Ikväll vet jag i allafall att kameran ska med måste ha lite nya bilder, känner att jag bara lägger upp gamla bilder, vilket inte är meningen. :O jag måste köpa en nya kamera snart!
Nu ska jag sjuka vidare ^^
Bye Bye! <3



Jag ska inte klaga

Jag har tänkt så mycket nu på sistone! Jag ska sluta klaga på saker och ting det är bara onödigt och det är ingen som orkar lyssna på det ändå, det vet jag ju själv om eftersom att jag avskyr att höra folk klaga på saker och ting...
Fast nu måste jag få klaga lite på mina kära lärare! Jag förstår inte vad dom tänker med inte är det rumpan i alla fall den är för smart för sånt här! Hur kan dom lägga allting samtidigt jag dör på allt plugg just nu :(

Fast det finns ju en massa saker som lyser upp min dag något otroligt och det är ju mina vackra vänner som jag älskar så himla mycket! Tack för att ni finns <3

Dagens höjdpunkt var ju att vi var lediga idag ;) det var sköööööööönt! fast jag har ju pluggat en hel del ändå och shoppat kläder åt flickorna :)
Kul kul :) Helgen kommer nog bli kanon ska träffa hockeypöjkarna och sova hos Muff :D det blir nice!

Ni få ha de så gött!


Helt död

Idag har det varit en jobbig dag! Det börjar med att jag försover mig till 8 och då skulle jag börjat en kvart senare! så första lektionen hoppade jag över... Sen så fick vi äcklig lunch självklart men jag var då förbered och hade 2 st satsumas med mig ;) Självklart spelade vi fotbollsspelet idag och det var lika kul idag och roligare blev det när vår egna mentor var med också :D han gjorde ifs så att vi förlorade sista omgången :( men de va kul ändå :D Sen så fick jag reda på mitt betyg från mediaveckan det blev ett VG tack å lov! Det var så gulligt för Pehr hade med sig sin son Melker till skolan, så Melker målade på tavlan och hade jättekul :) sen när vi fick redapå våra betyg fick vi gå ut en och en i korridoren och när jag var där ute stod Melker bakom Pehr och så sa han "Pappa du har pruttat!" Då sa Pehr "Nej det har jag inte men jag känner att det är du." det var lite roligt eftersom att Pehr skämde ut sin son inför mig, haha :D så gulligt så!
Sen efter projektarbetslektionen så hade vi engelska. Och då hade vi ett test, ett gammalt Nationellt prov och dte var SÅ JÄVLA SVÅRT! jag skojar inte det va skitsvårt, IG på mig säger jag bara :O
Sen kom mami å hämta mig så skjutsade vi ner Petra till jobbet :)

Nu ska jag bara plugga Organisation och Ledarskap och engelska till imorgon. Och imorrn ska jag intervjua Lotta på mammas jobb till min etik och livsfrågor läxa , för jag tycker att hon "mår bra" och det skulle personen göra i den här intervjuen! Måste komma på vad jag ska fråga henne också :D

Puss Hej! <3

När jag får min lön ska jag faktiskt shoppa lite julklappar tänkte jag <3
Och jag ska absolut ge mig själv lite julklappar också :D
Här är en julklapp jag skulle vilja köpa åt mig själv (klickbar bild)

 

Då va den här helgen över!

Ja ännu en helg över! Tänk vad tiden går fort, nu är det bar att gå tillbaka till helvetet :(
Det blir asmycket plugg för mig den här veckan med och det suger :P Men vi är i alla fall lediga på onsdag vilket är jätteskönt!
Sen så är det helg igen och då ska vi ha det askul :D
Träningen gick väl sisådär idag, det kommer bli stressigt men kul förhoppningsvis :)

Hohooooo vilken rolig kväll jag hade igår!  Vi hade trevligt folk hemma nämligen Filip, Lager, Jenny och Philip vi hade ju då så jävla KUL :D  Jag måste ju då bara påpeka att lite smisk skadar aldrig ;)

Hoppas ni haft en lika trevlig helg som jag ;D
Puss hej!


Reklam åt Your Reflexion UF

Min syrra och hennes kompisar har ett företag som heter Your Reflexion. Ett UF företag alltså. Dom säljer en reflexspray. Man sprayar oå den vart man vill, på kläderna t.ex och vips så har du en reflex som funkar utmärkt när du är ute om kvällen. Den går även att tvätta bort lätt i tvättmaskinen om du nu inte skulle vilja ha kvar den längre!

Här har Alex och jag suttit och varit duktiga och hjälpt våra kära vänner med deras logga!
Den översta är Alex och min dåliga är den understa :D Alex hade en till som är ganska identisk med den första men den ville inte bli uppladdad tyvärr! Kommentera gärna om ni tycker att något bör ändras eller så  kanske ni bara vill skriva att dom ser jättefina ut! (klickbara bilder)





Mysigt!

Dagens alla lektioner och arbete har varit jobbiga!  Men ack så roligt jag har haft det idag, fotbollsspelet är något av det bästa vi har på vår skola har jag kommit fram till nu! Fy va kul vi hade idag när vi hade publik och Issa, Ellen, Emma och jag står och gapskrattar medans vi försöker skjuta in bollen i mål! HAHA, gud va kul säger jag bara! Och SEX är ju så himla bra enligt min etik & livsfrågor lärare, så här sa hon på ett ungefär till oss idag: HA SEX, MYCKET SEX DET ÄR JÄÄÄÄTTEBRA! För då kommer era oxitycin hormoner igång och det är era bästa hormoner! Men skydda er!
Den lektionen var ganska kul idag men vår kära lärare är alltid rolig :)

Imorrn hoppas jag att man får tillbaka sin karta, och jag hoppas verkligen att det står något på den med minst två bokstäver och då menar jag inte IG!
Och sen på kvällen ska vi ha ännu roligare för då ska vi ha  myspys med våra hockeypojkar ;)

Nu ska jag drömma mig bort till Magaluf! ;)



Just for u hun



You make me feel funny
When you come around
Yeah that's what I found out honey
What am I doing without you
You make me feel happy
When I leave you behind
It plays on my mind now honey
What am I doing without you

Took for granted everything we had
As if I'd find someone
Who's just like you

We got a little world of our own
I'll tell you things that no one else knows
I let you in where no-one else goes
What am I doing without you
And all of the things I've been looking for
Have always been here outside of my door
And all of the time I'm looking for something new
What am I doing without you

Well I guess I'm ready
For settling down
And fooling around is over
And I swear it's true
No buts or maybes
When I'm falling down
There's always someone who saves me
And girl it's you

Funny how life can be so surprising
I'm just realising what you do

We got a little world of our own
I'll tell you things that no one else knows
I let you in where no-one else goes
What am I doing without you
And all of the things I've been looking for
Have always been here outside of my door
And all of the time I'm looking for something new
What am I doing without you

Well it's feeling right now
So let's do it right now
Praying that some how
You will understand the way
It's feeling right now baby somehow
I won't let this slip away

We got a little world of our own
I'll tell you things that no one else knows
I let you in where no-one else goes
What am I doing without you

We got a little world of our own
I'll tell you things that no one else knows
I let you in where no-one else goes
What am I doing without you
And all of the things I've been looking for
Have always been here outside of my door
And all of the time I'm looking for something new

We got a little world of our own
I'll tell you things that no one else knows
I let you in where no-one else goes
And all of the things I've been looking for
Have always been here outside of my door
And all of the time I'm looking for something new
What am I doing without you

Orden hamnade helt enkelt fel idag

Idag så hade vi lite kul i skolan i alla fall! Vår kära svenska lärare frågade min grupp idag om vi hade läst om "Runkningsolyckan" det lät ju så förskräckligt kul när hon sa det istället för "Drunkningsolyckan" så hela min grupp satt och skratta för full hals förutom lilla Nicole som inte hörde vad Anna (vår lärare) hade sagt! :D

För övrigt så har hela dagen varit väldigt kul, har nog skrattat mig igenom hela dagen!
Det var inte bara min kära svenska lärare som sa fel en väldigt nära person till mig sa också fel idag, jag nämner inte vem! Men hon hoppade ner från skåpet sen gick hon och Elin på en liten promenad i skolan, då började det rycka i hennes öga för att hon hoppat så snabbt ner från skåpet och då råkade hon uttrycka sig till Elin att hon hade släppt sig för snabbt! Men det var ju inte dte hon menade hon menade ju att hon hade släppt ner sig för fort! Det var också en kul sak som hände idag, men den bästa av allt var när jag och Petra satt vid matbordet!
VI vet inte vad som hände men mamma nämnde en sån konstig sak om sexböcker så då började vi high five'a varandra och det blev så roligt så då fortsatte vi göra det medans vi asgarva! Så då klämde pappa ur sig en kommentar som var rätt onödiga att vi va konstiga som satt och gjorde så, då blev det ännu roligare och sen på tal om sexböckerna kom jag på vad min svenska lärare sa och det hade jag inte sagt till Petra så då klämde jag ur mig något som inte gick å förstå för jag skratta så mycket och eftersom att det lät så kul så låg vi båda på golvet efter det! Så vi garva i typ en kvart och pappa satt å kolla på oss som om vi var två blåsta idioter ! De ni, det var kul!  :D

Så jag hade en kul dag även fast jag inte mår så bra :)

Puss på er och så hoppas jag att alla ni som läser hade en lika bra dag som jag ;)
// Denise <3

Bjussar på lite musik denna afton ;)



Minnen för livet!

Dominikanska Republiken -06



Thailand -06



Venezuela -07


Fars Dag!


Just nu sitter jag med ett underbart litet barn i famnen :) Lilla Amanda är här nämligen och mina två syskon Lena och Lenny är också här :)
Just nu sitter jag bara och har tråkigt är påväg att bli jätteförkyld! mår inte speciellt bra nämligen :( hoppas jag kan ta mig till skolan imorrn och smitta alla mina vänner! Mohahaha, jag blev ju faktiskt smittad av Ellen :(
Ikväll ska jag göra middag åt pappa som fars dags present hoppas han kommer tycka om den :) Sen ska jag troligtvis hem till Malin och baka ? :S :D
Men nu ska jag hitta på något kul hej så länge! :)

Km Final Dressyr

Hejsan alla glada :D
Idag var det Km final och det gick skitbra. Och jag kom 1a!!! Skitroligt :D
2a kom Caroline Kjellberg på Pärlan
3a kom Olivia Wennersen på Bistro
Och 4a kom Petra på Armani :)
Alla var jättedukiga :D

Igår var vi ju på bio det var jättekul hade popcornkrig med Filip och Lager ^^, höhö trevliga pöjkar. Dala var inte så taggad på att få popcorn över hela sig. Men filmen var sådär, bra tortyrsaker men filmen var grymt seg inte mycket läskigt tyvärr :/ Men vi hade kul ändå när alla satt och hyshade oss :D
Hoppas det blir fler filmer :)

      

Bilder från dagen på Petra och mig och på alla som placerade sig :)

Åh så skönt!

Helvetes veckan är nu över! Äntligen ;)
Nu kommer det roliga bara :D Ska jobba klockan 16 sen efter att jag slutat ska jag åka raka vägen in till Sergel för att då se på bio med 5 killar (tror jag) och Petra, och det är inte vilka kilar som helst utan hockeypojkar! woooo ;D det kommer bli nice ;)
Sedan efter att jag vart ich sett Saw 5 så kommer jag att vara tvungen att sitta å hålla Philip och Adam i handen hela vägen hem för dom kommer vara så rädda för Jigsaw! Men eftersom att jag är så snäll så kommer jag att skydda dom från allt ont som finns :)

Imorrn är det final! woohoo på Armutti (Armani) ;D Det kommer bli awesome! Hoppas det kommer gå bra för både Petra och mig. Som tur är kommer våran ridlärare Martina att vara ansvarig instruktör :)




Jag och Armani förra året på kvalet!

Etik och Livsfrågor

Hej alla!
Just nu sitter jag på min etik och livsfrågor lektion, vi sitter och skriver en uppsats om ondska/godhet. Och nu har jag fastnat på en sak som jag inte läst om så jag ska fortsätta med det hemma sen :)

Känner mig stressad inför Geografi provet som vi ska ha imorrrn, allting på samma gång som alltid. Måste läsa 50 sidor idag ungefär! Så jag kommer vara ganska slut imorgon. Dessutom har jag spanska läxa till imorgon, vilken suger d**e!

Km Final i Dressyr på Lördag och jag ska ha Armani! Det kommer bli asKUL! Petra ska också har Armutti så vi får väl se hur det går ;) 
Sen på lördag kväll ska vi fira Jenny som fyller 17! ;D Det kommer bli skojsigt!

Nu ska jag fortsätta studera ;)
Puss på er!
// Denise <3

25 miljoner till Ågesta Ridskola äntligen!

  
Foto: Christine Olsson
Toppen, tycker Ellinor Öhrn, 10, Sofie Hamberg, 10, och Sofia Evelönn, 11. På bilden tillsammans med hästen Mr Bean.  


Stan storsatsar på Ågesta ridskola

Stockholms stad räddar Ågesta ridskola och satsar cirka 25 miljoner kronor på en ny stallbyggnad och ett nytt ponnyridhus.  

Tidigare har ärendet fallit mellan två kommunstolar. Staden förvärvade Ågesta gård redan 1945 men marken är belägen i Huddinge kommun och frågan har varit vem som ska står för upprustningen. Den nya djurskyddslagen kräver större boxar och bredare gångar, och framtiden var tills i går mycket oviss för Jan och Margareta von Krusenstierna, som arrenderar ridskolan.

Politikerna lyssnade, och efter fyra års uppvaktning påbörjar fastighetskontoret en nödvändig nybyggnation.

Fastighetsdirektör Torbjörn Johansson betonar att staden är ägare av ridskolans lokaler, och att staden därmed har ett vårdansvar.

Projekteringen för det nya stallet och ponnyridhuset inleds omgående och under 2009 hoppas Torbjörn Johansson att arbetet kan påbörjas.

- Jag har reserverat cirka 25 miljoner kronor för Ågesta i nästa års budget. Jag kan inte se något som stoppar våra byggplaner, säger han.

- Toppen, vilket härligt besked! jublar 10-åringarna Sofie Hamberg och Ellinor Öhrn.

De tillbringar förstås höstlovet i stallet och ger Mr Bean, en sjuårig ponny, bästa service.

- Det finns ingen bättre än Mr Bean!

- I fyra år har vi haft diskussioner med staden, och fastighetskontorets besked är en tidig julklapp. Nu kan vi koncentrera oss på verksamheten, lågkonjunktur eller inte. Intresset för hästar och ridning klarar alla finanskriser. Vi har i dag 900 inskrivna elever, och "Hästis" för de allra yngsta, från sex år, är mycket populärt, berättar Jan och Margareta von Krusenstierna.

Familjen har funnits på Ågesta Gård sedan tidigt 1900-tal, ridskoleverksamheten tog fart på 1970-talet. Skolans 60-tal hästar och ett 30-tal köttdjur är viktiga för att bibehålla det öppna landskap som är en grundbult i det naturreservat som omger gården.

Madeleine Sjöstedt (fp), kultur- och fritidsborgarråd, är mycket nöjd över att ridskolan räddas för framtiden.

- Ridsporten är viktig, det är främst flickor som lockas. Det är självklart viktigt att vi kan erbjuda dem bra fritidsaktiviteter. Vi har satsat stora pengar på upprustning av kommunens ridanläggningar, och det känns mycket bra att vi nu kan gå vidare med Ågesta, säger hon.  

Kjell Nilsson

Tisdag

Så nu äntligen, 2 hemskheter avklarade för denna vecka nu är dom värsta kvar d.v.s. Etik och Livsfrågor paper och Geografi prov. Hade tänkt börja skriva en hel del på Etiken idag så jag har en början sen flyter det ju rätt bra hoppas jag :) Ska även börja läsa geografi boken idag också!
Gud va jag känner mig duktig igår stod jag 25 minuter på crosstrainern, inte så länge men jag tränade i alla fall! :D hinner ju knappt komma till friskis den här veckan så då får man använda sig utav det man har hemma :)
Idag efter engelskan ska Emma jag och Alex dra till centrum och äta :) MUMS!
Stallet ikväll ;D <3

Är det bara jag som tänker så himla mycket på min framtid? :O

Ska nog dra till kyrkogården innan jag åker till skolan <3

Puss!
// Denise <3

Kommer ingen vart

Känner att min familjs sammanhålling inte är så bra som den brukar vara, vi ä mest irriteradepå varandra för tillfället. Tråkigt tycker jag! :/

Övrigt en APlång skoldag för min del kanske för mina klasskamrater med men jag känner verkligen att jag är död nu! började 8.15 idag och kom hem 16.10 det kännsi kroppen kan jag tala om. Fick visserligen lite sockerkickar under dagen men dom känns verkligen inte längre.
Är så himla deppig bara också, jag vet att det är astråkigt att läsa om människor som deppar men det känns så bra att få ur sig det också!

Sitter å tragglar engelska för tillfället men jag kommer inte direkt nån vart... Får traggla ännu mer! ;)

Imorrn ska jag först ha engelska prov kl.8.15 sen ska jag åka hem sen ska jag till skolan igen och ha engelska lektion. Efter det har min klass ett stort hål och då ska vi åka till centrum och vissa ska äta sushi och jag ska äta buffén som serveras på sushi stället :) Efter en härlig lunch ska vi ha den tråkigaste lektionen tror jag! nämligen Organisation och ledarskap... -,- suck!
Ska i alla fall till hästarna på kvällen <3

Vad ska man välja?! det är visserligen inte dags än men jag måste veta snart ju! Engelska Cambridge eller Matte C? Eller jag kanske ska Engelska C men jag läser hellre Cambridge då!
Vad kommer jag ha mest nytta av i framtiden? :S

// Denise <3


Lovet slut!

Jag känner mig sliten och det känns absolut inte som att man har haft lov. Har jobbat, och för det mesta tänk på allt plugg som bara ligger hemma och väntar på mig!
Visserligen har jag haft det jättekul också men jag har bara tänkt på skolan hela tiden och hur stressad jag kommer at vara under vecka 45, dödens vecka får den heta från och med nu!

Såg Alex fina bilder från hennes senast inlägg och började tänk jättemycket på min bror och min syster. Ska åka till kyrkogården idag med Mamma och Petra hade jag tänkt. Känner att jag behöver det. Den 4 november är det 15 år sen min bror dog.

Jag kommer säkerligen vara helt nedstämd hela den här vecka p.g.a. allt plugg! jag dör! jag hatar alla lärare som lägger allt på samma vecka.

Igår skulle vi bjuda Philip och Adam på bio som present åt dom, det blev tyvärr ingen bio, det var fullt överallt. Så vi köpte filmer åkte hem och kollade där. Såg en rolig film som hette " I now pronounce you Chuck and Larry" Den var väldigt kul.

Idag har jag jobbat halva min tid sen tog Petra resten av mitt pass så jag kunde plugga matte med Kölen, och sedan lite mer plugg, tack för det!
Kölen kommer bli världens bästa mattelärare! Han är jättebra på att lära ut :)

Snart ska jag och Petra sätta på The Notebook och mysa i soffan :)
Puss på er!
// Denise <3


RSS 2.0