Om du lämna mig nu


Shopping idag!

Nu jävlar ska det bildas muskler! Idag har jag spenderat min lön på något som kanske inte jag i vanliga fall skulle lägga mina pengar på! Nämligen ett par hantlar och en yogamatta! Självklart köpte jag inte bara de, utan också en vårig fin tröja från MQ och en fin kofta från HM samt 3 nagellack :) Så nu är mina fingertoppar kladdigt röda för jag kan inte måla mina egna naglar, men jag försökte i alla fall. Jag har dessutom prövat mig på en ny frisyr :O ovanligt... mig ser man oftast bara i håret hängandes ner, men nu piffade jag till det lite ;) 3 timmar i Sickla köpkvarter med Emelie Angerstål kan ge mycket! För kul hade vi eller hur bruden? ;)
Nu sitter jag och väntar på att min tvättmaskin hemma hos bror ska bli klar! :D (vår är urkopplad för tillfället, då vi lägger om golvet inne i tvättstugan)

Snart är det en annan del av köping! See ya! ;)
Puss ♥


bildkvalitén suger, skolans kamera och jag fick typ en trasig... Nagellacken är i alla fall i rött, ljuskonstig rosa och lila :)


bara en massa snöööööö


massa hemsk snö!


Är det bara jag som längtar efter att bara få lägga mig i solstolen på en gång när man kommer hem ifrån skolan? Tror knappast de va ;) Fan vissa snövallar är högre än mig där ute :O inge kul! Jag vill ha sommar å massa sol, så man kan springa runt i bara shorts och linne!

Jag som går ut skolan nu måste ju ha lite framtidsplaner! Jag är så trött på skolan just nu så jag kommer vänta minst ett år innan jag börjar plugga igen. Vad ska jag plugga då? jo jag kommer fortsätta på mediaspåret och plugga journalistik. Men vem vet jag kanske byter intressen :P
En så länge så tänker jag bara på den underbara sommaren som kommer om några månader! 3 saker jag ska göra då är: 
- Åka till Rhodos ♥
- Åka till Gotland och Göteborg!
- Jobba förhoppningsvis ^^
 
Ska snart åka iväg och hämta syster min, sen blir det massa jobb!
Puss hej ♥


 


28 januari

Okeeej, jag ska börja detta inlägg med att klaga!
- Tidig morgon, det kan jag leva med
- Skriva krönika, inte min grej
- Börja en historia lektion med svordomar! Nej så gör man inte, min mentor började lektionen med att svära till en i min klass för att hon ställde en fråga om en viktig uppsats, väx upp för fan!
-
Sen avslutar han sista lektionen med att bråka med mig och Elin, ge mig och elin en anledning till varför vi inte kan ta den konflikt vi vill ha?

Idag ska jag avsluta dagen med att gymma med Emelie och sedan åka och fira min bror som fyller år idag :) Grattis på dig! :)
Nej, nu kan inte dagen bli sämre! Imorrn är jag ledig och då ska jag ta itu med plugg och sen jobba på kvällen :)

Puss på er! ♥


Klantarsle...

Hej allihopa! Tror ni inte jag har varit duktig och ramlat idag :S har till och med gjort illa mig så nu går jag runt och haltar :o mycket snyggt måste jag säga (Y)
Har försökt rida idag också, det gick faktiskt men jag fuskade, hade inga stigbyglar. Sen har det inte hänt så mycket mer idag :) imorrn sska jag prata med syv och sen får vi hoppas att det händer roliga saker :D
Puss hej! ♥


Denise på hal is!


Dagens!

Tar det kortfattat idag!
-Skola
-Hämta körkort
-Skjutsa Petra och Emelie till alléplan
-Pluggat
-Träffat bror
-Hämtat Petra
-Tvättat bilen


Och nu sitter jag och väntar på att Emelies, Petras och min B&J ska smälta! *MUMS* Dags på P.S I Love You! Kärleeeeeeeeek! ♥


Hopp!

Den här veckan har rusat fram känns det som :) jag har fyllt år, tagit körkort, firat med släkt och vänner! etc.
Kanske skulle vara kul och veta vad jag fick i present? Jaaa, klart det skulle :) En present är att jag ska få hoppa fallskärm, sen fick jag en apelsinpress och en typ behållare för kalla och varma drycker från eva solo, woooooo vuxenpoäng där ;) pengar fick jag också och lite smycken och bilsaker, ännu ett poäng! de va typ de :) och körkortet betalt såklart :)
Jag ser verkligen fram emot mittt och petras hopp :D ska bli så himla kul!

I fredags blev det party på stureplan och igår blev det myspys hemma hos Sandra :) skönt och va hemma eftersom att man börjar så tidigt, något ännu skönare är att jag kan ta bilen till jobbet ^^
Så nu ska jag börja röra mig :)
Puss hej! ♥

FÖDELSEDAG OCH KÖRKORT!

18 ÅR OCH KÖRKORT!!!!!!!!!!



BÅDA TVÅ! ♥


Mix Megapol!

Jag och Petra dunkar Mix megapol i bilen vid bauhaus! Det kommer från och med nu bli vår nya radiostation ;) hehe! Massa nostalgi och massa nytt på samma kanal, awesome!

Typ 1 dag och några timmar kvar nu :) 
 
LYSSNA, LYSSNA :D
puss puss på er ♥

Murray Head - One night in Bangkok


Owl City - Fireflies

Cause if one day you wake up and find that you're missing me




Tju! var litet tag sen sist nu :) men men jag har haft annat för mig så de så!
Tänk att terminen ska börja med massa plugg på en gång.. helt otroligt.. Så det är något jag har sysslat med nu i helgen. Sen har jag även träffat Victor :D som kom hem från Nya Zeeland i onsdags! Han gjorde min fredag strålande i alla fall! Var först inne i stan och letade saker. Slutade med att jag fick betala ett linne till Petra i stället, sen åkte jag och jobbade. Trist. Men sen kom Victor och gjorde mig jätteglad :D men sen var fredagen ganska tråkig kollade lite tv sen var fredan slut. Igår körde jag en massa, sen var jag med Victor och co. Det var kul :) jag vann på TP med Lucas :O trodde verkligen inte de! Sandra fyllde också år! Grattis! :) ♥
Idag har jag suttit å pluggat och kört lite till :) måste ju passa på när man är ledig! Och nu sitter jag och pluggar ännu mera. Men jag är snart klar faktiskt :)  skööööönt!
Och vet ni.. på onsdag fyller jag och Petra år! ÄNTLIGEN :D

Nu ska jag plugga vidare, puss på er! ♥


Lyssna och njut!


:D


...

I know your type
Boy you're dangerous
Yeah you're that guy
I'd be stupid to trust
But just one night couldn't be so wrong
You make me want to lose control


On the day i-ay i-ay

Jag och Petra hitta filmen :D så vi sitter och kollar på den just nu och sjunger lite :)
Idag har jag gjort ganska mycket! Jag har pluggat, kört lite och målat hos min bror :O så nu har jag vita fläckar på mina mjukisar och mina händer, hade lite i ansiktet också ^^ Usch för skolan imorrn :( ingen lust alls, tur att babe är där!
Nej nu ska jag kolla vidare :)
Puss å hej! ♥


skulle inte sitta helt fel just nu, med tanke på hur kallt de är!


öööööööö vilken dålig kväll!

Trevlig tisdag utan fynd! Jo ett som inte passa :( aja 400 kr tillbaka till mig i alla fall! Måste fixa de snart, kommer glömma de annars. Kvällen då? Nja inte som planerad.. saknar min favvofilm, som är borta!!!! Vart fan är filmen?
Problem 2 är att jag måste hitta kläder och skor... Nacka forum på fredag tror jag, nån som vill joina och stå ut med mig? Natten är inte ens värd att nämna. fy fan.
Imorgon kommer dagen att bestå av plugg, plugg och plugg. Känner att min sista dag på jullovet blir dålig :( tur att ridningen börjar nästa vecka! :)
Puss ♥
Nu blir det film i sängen!

:(


Passa inte! Fett illa!


Good girls go bad!


Kallt

Heeeeeej! Kom precis in genom dörren, har nämligen varit ute och åkte lite med David, Billie och Petra. Fick lite problem så det blev kallt snabbt därför ligger jag nu med mina fötter inlindade i en flisfilt plus mitt täcke och försöker värma dom :o
Inge mer just nu, men snart kommer det att hända saker :D
Puss ♥


Nattkäk :)

Vi blev lite för hungriga nu så då blev det varma mackor ;)
Natti natt! ♥


Fula små ungar :)


Mysdag!

1 januari!!! Woo nytt år, nya tag! Jag känner att de här året kommer att bli ett väldigt bra år :) De här var i alla fall mitt bästa nyår hittills! Kvällen blev mycket lyckad, tack för det tjejer♥

Idag gick jag upp halv elva och sedan satt vi och snackade bara allihopa :) efter det runt 15 så drog vi ner till La fleur och åt :) Hehe! Eftersom att bussen inte gick¨hemmåt på 45 minuter så beslöt vi oss för att gå hem. Det tog 40 minuter ungefär å gå -,- och mina kinder är fortfarande knallröda, dessutom frös mina tår sönder, kanske inte så konstigt eftersom att jag hade mina converse dum som jag är!
Nu sitter vi bara och chillar och kanske väntar in några.. Elin har åkt hem för hon ska jobba imorrn :/ Men resten är kvar :) d.v.s. Emelie och Sandra.
Kollar på Love Actually och såg på The Notebook innan. En riktig mysdag idag :)

Nu ska jag mysa vidare med tjejerna :)
Puss hej ♥



Bilder från igår


Gott nytt år!


Puss puss!!!


RSS 2.0