Hemma

Hemma nu, sov till tolv idag, mycket skönt :) Sov och har varit med Baben idag, tog en sväng ner till jobbet och ser att mina tider är borta :O jag som vill ha pengar, får ta ett prat med vonkan imorrn :)
Göteborg har varit supermysigt, dit ska jag i höst igen! Fast då blir de mer lyxboende.
Största frågan idag är, var är alla söta grisar? Finns de bara svin här i världen eller? :S

Blir Nile City ikväll med David, han är inget svin i alla fall.
Puss å hej



Glenn i vår Ted


Shopping


På väg ner till helsingborg, flickorna fick göra rent bilen från insekter ^^


Duktiga Elin ;)


Baby I like it


För jag har bara regn hos mig

Tjuuu! Har varit på Liseberg hela dagen idag och blivit ganska blöt! Inte bara från Kållerado och Flumride utan från de jävla regnet också... Fick åka mycket mer av de roliga karussellerna idag tack vare regnet så lite positivt va de ju :) Är ganska stolt över mig själv att jag tvinga mig själv att sitta längst fram i Kanonen ;) den ni! Samma sak i Balder, fast ingen av dom är läääskig! Bara jävligt roliga :D
Nu ska vi piffa till oss och sen ta bilen till city för de regnar fortfarande och jag fryser röven av mig, så bilen blir bra den.
Imorrn ska vi börja åka hemmåt men först handla in de sista och sen fara iväg till Emil som har fest, sen åker vi hem! Så jag ska sova i min säng på fredag natt.
Fick sova på golvet i natt för att min säng som ingen ville ha, inte jag heller, är den sämsta sängen jag någonsin skådat! Madrassen är skitbra, sängen i sig med men de är typ 20 cm till taket så man får typ åla sig in och sen inte röra sig för då slår man i taket. Så i natt vakna jag kl. 3 och fick panik, för kunde varken andas och hostade en del. Så jag typ kasta mig ur sängen å sen drog jag ner den tunna madrassen å la den på golvet. Hårt och bra. blä. 

Vann en massa choklad igår också! De är alltid kul, men man orkar ju inte...

Nu ska jag sminka till mig :) Puss å hej ♥


Liseberg

Hejhej! Igår träffade vi på Christian och Jannik :) va mycket trevligt! Satt på deras hotell och hade kul ^^ så ändrade vi även på en av våra Lisebergs dagar, så istället för att gå dit på fredag så går vi idag tillsammans med C och J :) sov på hotell i natt, å fy fan va skönt de va!!!!!!! Sov så jävla gott, men snart måste vi röra oss för vi ska möta dom kl.12 och vi måste hämta våra åkpass å så innan :) finns många konstiga människor här i Gbg förresten :P träffade på en hel del igår när vi gick på stan... Som Harre sa till Elin "alla gubbar är inte snälla gubbar". Ikväll ska vi oxå ut var de tänkt :) måste packa ut sakerna i bilen nu! Puss å hej!

Borååååås

Är i Borås nu och vi schteeeeker vidare här i hettan ;) har haft en riktigt skön dag, med mer SHOPPING! Och mer blir det imorrn :) Och då har vi också nått vårt mål Göteborg :) hihihihi Löööööve it!

Puss å hej! ♥


Skulle aldrig vilja bo i Borås, för långt ifrån en riktig stad, dessutom finns de två "Cityringen" :S va e de?


Lite kort hittills

Såååå! Rule number two! Have a kickass time!
Nu kommer de lite mobilbilder från min sida ;) kommer väl upp fler vart efter skulle jag tro :D klicka för större bilder


Tog en glass i Helsingborg och mös vid hamnen :)

 
Party i Viken, med en massa skåningar, fick låna golvet och syrrans säng :) fett chill! Vårt första boende för den här trippen!


Åkte till Tylösand dagen efter, passerade också Båstad :) Fick leta boende som dårar och hittade tillslut....SUNES ROOM & PENTRY! Wooo, där kom vi billigt undan som ni kanske ser...


Drog till Ullared idag och köpte en massa skit :) Bor nu i natt i Sandras pärons husvagn, syskonen spelade minigolf nu ikväll och en lutig katt var väldigt intresserad av bollen. Kallt är det också!!!

Puss å god natt ♥

Tylösand

Hej hej! Nu sitter vi i vårt skumma rum som vi fick för 350 kr! Sjukt billigt må jag säga, men fan inte nice ^^ men de e så jävla fint här i Tylösand så de är sjukt bra ändå :) Imorrn ska vi boka hotell i Borås och Göteborg, vi ska höja oss lite med att bo fint ;) de kommer bilder lovar!

Imorrn ska vi till Ullared för de ska va mulet hela dagen.. Men vi ska sova här i Tylösand en natt till :) Så på måndag åker vi till Borås och ska shoppa på outletet, och sen övernattar vi också där. Så på tisdag blir de Göteborg och ännu mera shopping! Woooo! Har redan shoppat en tröja från Boomerang, skitskööööön! :)

Asså vår första natt på vår roadtrip var nog de mest random jag nånsin gjort i mitt liv :D haha fy fan säger jag bara, men de va jävligt sköna skåningar. Vet inte hur jag ska förklara hela dagen ens. Vi kom till vårt "boende" utan Jonte, och när vi kom var de typ 9 killar där. Första tanken var typ "Va fan gör vi nu?". Men de löste sig sjukt bra. Jonte kom och hälsa på typ i en timma eller lite till, kul å se han igen :) Sen kom de fler killar. Bara att vi ens fick sova hos killarna som bodde där var ju bara helt otroligt, tur att man är blond tjej från Stockholm ;) de hjälpte nog en hel del skulle jag tro ;) haha! Vakna i alla fall upp tillslut och då åkte vi till Danmark :) och nu är vi här!

Nu ska vi sova här i de lilla rummet!
Puss och god natt! ♥


Övernattning hos Jontes kompis

Så där ja! Första natten avklarad i Helsingborg. Vi har bott hos två jättesnälla killar :) fick till ochmed eget rum! Ska inte skriva så mycke mer för ska göra mig iordning för att åka till Danmark. Men vi hade en väldigt spännande första dag på roadtripen idag lär väl bli lika knasig eftersom att vi också ska leta nytt boende, hehe ;) ni får ha de bra ni som läser detta! (ska skriva upp vår planering här också när jag sitter med en data :) Puss å hej!

Helsingborg nästa!

Om 25 min åker jag och petra för att hämta tjejerna :) Sen bär de av ner mot helsingborg!
See ya! ♥


Vrålåket Ted!

Som sagt har vi städat bilen idag, jag och Sandra hann göra klart allt innan Elin kom, men så är de.
Nu är bilen ren i alla fall! Fixade en iPod-sladd också så nu kan vi lyssna på vår egen musik också ;)
Nu ska vi träffa David, han ska fan iväg snart å göra lumpen :S kommer sakna min kära vän då. Petras fot mår bättre nu också efter att hon vart på akuten igen, nu är blåshelvetet borta. Fick inte lägga upp bilder på hennes fot men de kanske är lika bra för de va ingen vacker syn ^^ Imorrn ska vi vara med Baben hela dagen och även sova hos jäntan. MYSIGT VÄRRE säger jag bara ;) ÅÅååh va vi ska prata bus :D ♥

Puss hej ♥


The nice cleaning lady - Sandra!


Ted är en citoträng som rullar bra, ska gasa om alla på vägen ner till Götet!


All the lovers


Städa

Städa bilen idag ska vi göra, jag, Sandra och Elin! Petra är på akuten just nu, och nu får hennes jäkla fot fan bli bra, pallar inte att läkarna bedömmer fel hela tiden :S
Idag ska jag fota lite så de kommer upp bilder sen förhoppningsvis!
På fredag bär de av mot Skåne, de ska bli skitkul verkligen! Längtar som fan! Fyra tjejer i en bil.. hur ska detta gå? Vilken tur att jag har bra lokalsinne ;) *skryter lite hära*

Puss hej! ♥

film från Rhodos när våra grannar släpper loss inne på cream! ;)



Myspys!

Mmm, vilken skön dag det har varit! Har varit hemma hos syster nästan hela dagen och bara myst, ätit god mat och pratat :) Det var bara hon, Issan och Alice hemma så de va ganska tyst i huset må jag säga ^^
Issan är ju bra rolig, de första hon säger till mig när jag kommer å ska hälsa på henne är "Ska mamma bort?", ett ganska tydligt tecken på att de inte va roligt sist vi var barnvakt där :D Sen vet hon allt hur man pekar finger också, men jag var i alla fall söt sa hon ^^ Petra hade bajs på foten, hennes infekterade fot dvs :)

Nu ska jag sussa :)
Puss å natti ♥


Min storasyster :)


:)

Vill göra en till tatuering, en text nånstans på ett ganska diskret ställe. Förslag?


linjerna ska fyllas i på den här också..


Highway man

Ändrade tider! Fick jobba från 14 till stängning istället i delikatessen. Fi fan som inkastaren till Local alltid sa till oss när vi gick förbi på Rhodos.
Inflyttningsfesten va rolig igår :) trodde inte att brorsan gillade att dansa XD kom trea tillsammans med lisa och hampus på tipspromenaden också ;) bra jobbat av oss, haha!

Imorgon ska vi städa bilen och planera det blir kul :) jag har skrivit upp massa städer vi ska stanna vid :D hoppas alla tycker som jag.

Puss hej ♥


aha :)

Sov dåligt i natt igen :/ har gjort de nu i några dagar. Jävla hosta säger jag bara! Emelie sov över i natt, de va trevligt att mysa och prata :) Vi kollade två filmer, och prata på som vanligt :)

Ska iväg och jobba om några timmar, inga konstigheter för den här veckan, har varit ledig en dag... Ser fram emot nästa vecka som fan, för då är jag ledig och ska lata mig, städa bilen, åka iväg och ha kul! Strunta i allt som är här hemma! Får väl lägga mig skapligt tidigt ikväll eftersom att jag börjar 8 imorrn :/ och i övermorrn! Får tänka på pengar hela tiden, funkar fan inte annars.

Nu har jag skrivit en kort genomgång på Fyra Brudars blogg så gå in och läs och kollar bilder där nu :)

Imorrn ska jag på inflyttningsfest hos bror min och hans tjej, det ska bli trevligt :) Men blir nog inte där så länge eftersom att jag börjar tidigt på söndag.
Måste träna mer nu, har faktiskt gjort det lite nu när jag kommit hem men de behövs mer. Vill inte ställa mig på en våg just nu, men skulle va kul å veta hur mycket man gått upp ^^ Nu i framtiden ska jag träna, träna och träna. Ska försöka få mig att börja tycka det är kul också har jag bestämt! Nu hur de ska gå till...

Puss hej ♥

 
Dansar på pacha :)


hihi!


Tant på kryckor :)


Va hände här mån tro?


mje mje

Jobb om 3 timmar, vill inte :( vill bara bara bara tillbaka till Rhodos just nu.
4 dagar kvar till 2 veckors semester till. Hade åkt till Rhodos då om jag hade kunnat, men ska ju roadtripa med flicksen å mysa i Gbg istället. Ser fram emot det, då kanske tiden flyter iväg snabbare :)

Har fan panik över framtiden just nu, vad ska jag göra? :S Kollade igår om jag kom in på mina val till högskolan och det gjorde jag, allihopa. Men ska ändå inte plugga nu. Men de va ju bra å veta :)

Puss hej ♥


en kväll på grabbarna med Jannik


Vill tillbaka NU!

Happ, fick ännu mer jobb idag, får gå å tänka pengar nu fram till torsdag! Ska då in till stan och shoppa lite :) hoppas de blir fint väder ;) Vill ha mer färg på mig!

Imorrn efter jobbet ska jag hem till Alex, fixa lite middag, snacka massa bajs och bara ha de trevligt :) Sen kommer Petra så småningom, hon slutar senare än mig! Jag jobbar 11-19, sämsta tiden ever :( buhu!

Petra och Elin suktar mig som faen, dom letar resor till Rhodos :( vill verkligen dit igen, både för öns skull och för andra saker med. Men men har bara en vecka som jag vet att jag kan åka och det är nästa :/ Måste dessutom börja komma igång med träning nu så man får en snygg kropp efter den här resan :P

Dags å sova! :)
Puss hej ♥


Puss på Jesper! Han ser lite chockad ut, eller hur?


Waka Waka!



Borta bra men hemma bäst, visst brukar man säga så, men inte den här gången för min del :/ jag vill bara tillbaka till min favoritö! Sitter nästan och storbölar just nu...
Saknar så många saker där nere just nu :(
Som tur är har jag i alla fall haft det sjukt kul där nere :) många fina minnen och märken... har ju fått brännskador på benet från ett avgasrör, tänker inte visa bild på de för de för äckligt.
Vi har krigat för fullt med våra grannar där nere, både dränka varandra i drinkar och stöka ner mest utanför varandras dörrar. Dom vann på att stöka ner mest... illa!


min fina insats!

Jag har vart vaken i över 24 timmar, vi gick nämligen aldrig och la oss i natt. Dubbeldäcka på planet istället! Sov som en köttbulle i stolen med rumpan i vädret, grymt obekvämt men ändå!


soluppgång på ellie beach nu i morse :)

jag ska försöka slänga upp så många filmer från resan som möjligt men inte just nu! Ska fika nu PUSSSS! ♥


RSS 2.0