WeFoundLoveInAHopelessPlace


Snart helg!

Torsdag förmiddag, snart är det helg mina vänner. Helgen kommer ju då bestå av jobb återigen, så jag har väl inte så mycket att se fram emot förns det är lönedags! Tog en skön pw i skogen med Petra nyss och sitter nu och funderar på vad vi ska äta till lunch. Sen ska man jobba ynka 4 timmar ikväll... Imorgon blir det i alla fall ett 9 timmars pass. <3

Hoppas på det bästa nu..

Har sökt en massa jobb idag! Och det kändes väldigt bra faktiskt  En butik verkade lite intresserad i alla fall. Sen nu på kvällen så red vi som vanligt! Idag fick jag farbror Zoran, Elin M hade farbror Philip och Petra farbror Golden. Krille måste nog haft något i åtanke där, bra gick det i alla fall 
Kom nyss hem från Sandra, var där och prata lite skit bara. Sen fick jag ett grymt sms av Elin! Jävligt bra initiativ bruden! 


Dötid!

Medans jag väntar på Petra som jobbar så sitter jag på mammas jobb.. Kan i alla fall underhålla mig lite här. Har faktiskt kollat utbildningar till våren. Sen har jag ju försökt få tag i Sandra också men de funkar ju inte för att 3 har lagt av totalt typ.
Iväg på äventyr ska vi ikväll! Får väl se vart vi hamnar :)



Du vet nästan inget om mig

Fredagen var super på Grönan. Maggio var grym! Nu har jag fastnat för ännu fler låtar :) Efter det drog jag och Emelie ut och mötte Sandra i stan! Gick först till Storstad sedan vidare till Oxid. Efter det blev de segt och alla var trött så vi drog hemn då. I lördags var jag så död efter jobbet, blev myskväll med Sandra och däcka på soffan. Hämtade Petra på jobbet på natten faktiskt! Så snäll jag är... dock så funkar inte de här att vi jobbar olika på de här viset plus att hon kör coop samtidigt. Så vi måste se till att ändra på det.
På söndagen jobba vi igen och sen belv det middag och födelsedagsfirande hos Carro som fyllde 23 :)

Är det här man får tequila?


Veckan i bilder


I måndags var vi på hockey, och tråkigt nog förlorade AIK. Det tycker vi inte om! Trevligt hade vi i alla fall, Micke, Petra, Elin, Sandra, Petra och jag. Micke var ju lagom kaxig efter att DIF vann...



I ondags mös jag med Frolic som Elin skulle ha! Under ridpasset red jag Hailey, och det gick super!



Igår körde glamourtjejerna middag! Käkade på Sonjas Grek och sen drog vi till Boule bar och körde massa pingis med en massa ranodom personer. Skitkul! Efter det hamnade vi på Chill :)

Idag ska inte dagen blir sämre heller för ikväll ska jag med Linda, Sara, Milla och Emelie på Grönan och se Maggio! :D Super! Efter det kommer Sandra in till stan och då får vi se vart vi hamnar! ;)





Nya kärlekar

Vinner inte AIK matchen ikväll kommer jag att vilja strypa hela truppen.

Var och shoppa lite med Petra på Holister i Täby, butiken finns ju bara där just nu och sååå fina kläder som har!
De här plaggen köpte jag :) + ny mascara och nagellack!

Söndagar är så härliga!

Skönt med en ledig dag! Skulle ju åkt och shoppat idag men vakna lite sent... Kom hem klockan 7 imorse, mötte mamma i dörren igen! Blev nämligen en liten utgång efter jobbet i natt. Men de va skitroligt :D Sådana ska det bli fler av ;)

Ensam är stark?

De här är jättefånigt, det vet jag redan. Men jag känner mig så ensam när jag inte jobbar med Petra! Fick gå hem själv och så där mitt i natten. Det är ju helt normalt för en person som inte har en tvilling men jag är ju alltid med Petra annars, och så får jag gå själv för att vi inte jobbar samtidigt.. Jättetråkig.
Klart jag klarar mig själv, men de känns så ensamt.
Älskar mina nya kollegor, dom är jättehärliga! :) Lovade mig själv verkligen igår att jag inte skulle tappa något glas. Så tappar jag en hel jävla bricka med typ 20 glas! Jävla klumparsle jag är alltså -,- Blev ju lagom mobbad efter det, fick mig att sjunga på bumbibjörnarna gjorde Marcus också. Illa!
vi gör det tillsammans

Min absoluta favoritlåt att gå hem till mitt i natten!

Nya och goda vanor!

Denna morgon har jag börjat på ett supersätt! Började med en powerwalk och äter nu en nyttig frukost, inte vilken frukost som helst dock..
Andreas har nämligen fått mig att falla. Och jag har inte fallit för vad som helst utan för "Jyllefrukosten"! Detta kommer inte sluta bra. Sitter och äter den just nu och jag måste erkänna att den var väldigt god.


Without you


Nu får jag vila!

Nu är min helg över, och den har varit fantastisk! :) Är så glad att jag lyckades kriga mig igenom den med lite sömn, skitroliga nätter och långa dagar. De går det med! ;)
Fredagen blev det utgång med mina babes Elin och Sandra. Pimplade vin hemma hos Elin först och sen gick vi till Woken. Tog fetaste omvägen till Storstad sen för att titta på Petra och hälsa på Elin och Linda :) Efter det blev det en tur in och ut på Lobby, jag säger som Elin, jävla bajsställe. Skittrist. Sandra valde sedan att lämna mig och Elin
:( Taggade iväg till Oxid då och stötte på några välkända ansikten ;) Blev kompis med vakten också! Fick sen skjuts hem av snällaste David! Tacka gudarna för det!
Igår var jag med finaste Jenny och skakade rumpan! Först hemma hos henne, sen på Sogni och sen på Amba tillsammans med Adde också! Riktigt bra kvällar ;) Synd att Petra mådde dåligt och inte kunde vara med.
Finisar ♥

Gick bättre i flippisar!


På Oxid


Discodiva!


Skakar rumpan på Amba!

Avslutar och bjuder på denna!

Krigar mig genom denna helg!

Jag hatar verkligen att låta dagar och kvällar gå till spillo. Dock så ska allt hända samtidigt. Eftersom att jag jobbar kväll varannan helg och dag varannan så måste jag ju gå ut när jag jobbar dag.. Så ikväll ska jag ut för ikväll kan jag gå ut. Det enda negativa är bara att jag börjar 7 imorgon bitti. Men jag är ju en krigare så det är inga konstigheter. Klarade ju förrförra helgen så de här ska nog gå också ;)
Ikväll ska jag dricka gott vin med mina fina flickor, sen ska vi skratta och ha riktigt roligt. Ska även förbi Petra som får slita ikväll. Men det tror jag hon klarar galant :)
Puss på er mina kära hoppas ni får en lika bra helg som jag tänker ha!

60-talet!

Nu ska ni få se hur Petra och jag ser ut 60-tals dressade! Ingen vacker syn tycker jag, ser väldigt tantig ut. Det vi fick göra igår var i alla fall att vi fick gå lite med Peter Jöback. De är typ de jag kan säga! Så här såg vi ut i alla fall..

PJ

De va ju jag, Petra och Peter idag ;) Var så galet kul att vara statist :D


Och vilken kropp han har!

varför ska de regna för?

Vaknade tre gånger imorse av att himlen öppnade sig. Sov dåligt i natt också! Måste sluta drömma :O I natt drömde jag att jag sprang runt i mitt täcke i en bar...

Älskarinnor på Grand

Så, nu har jag och Petra fått reda på vart och när vi ska vara med i en filminspelning och det kommer att bli på Grand Hotell! Woop Woop! Vi ska ju spela älskarinnor till huvudrollen så det ska bli riktigt spännande.
Hur ska detta gå mån tro? Jag skiter i vilket i alla fall för kul ska det bli ;D ♥



Nu ska vi ut och powerwalka!

Hela helgen har faktiskt varit väldigt bra även fast jag har jobbat fredag, lördag och söndag! Det gör jag även den här veckan... Men den här veckan ska jag gå ut och dansa lite också ;) man måste ju få roa sig!
Petra jobbar hela helgen också, så nu ska jag spana in henne när hon springer runt.

Idag har jag och Petra varit så duktiga och åkt iväg och köpt skor som vi kan gå i på jobbet, och även här hemma!
Nu kanske Petra och jag kommer ut på fler promenader också när vi har så himla bra skor.
Bra kombo eller hur?

Blev så himla lycklig när jag hörde den här i helgen!

Storstad

Gick upp lite senare idag än vad jag brukar göra, men det var jag värd eftersom att jag gick och la mig kl.5 imorse!
Det gick super igår på Storstad! Det lät även som att dom var nöjda med mig, så idag måste jag lägga i en ännu högre växel eftersom att jag ska vara själv idag.
Alla var jättetrevliga och jag hade kul :) Ännu trevligare blev det när alla tjejerna kom ;)

Va som en Anka

Skulle ta sovmorgon idag! Den blev ganska misslyckad när jag vaknade kl.6 och var pigg som fan. Låg och drog mig så länge jag kunde i alla fall.
Igår var vi och red en snabbis, red på en trött Anka. Efter det bar de av till jobbet och därefter hem till Alex och säga grattis på hennes 20-årsdag! :)
Nu ska vi snart in till stan och möta Amelie och säga hej till Sara som sitter hos frissan! Sen kolla lite kläder snabbt och efter det hem och kasta i mig mat och sen in till stan igen och köra mitt första pass på Storstad :)




Ett gäng hungriga ponnysar!


Snygga Marieke


Det kliar på stjärten!

En riktigt trött Anka

God morgon!

Ägrim
Fick inte mycket sömn i natt nej, fattar inte hur mitt finger kunde störa mig så hemskt mycket. Fick nämligen rida Ägrim igår och det resulterade med 3 feta blåsor på mitt högra ringfinger. Det jobbiga är att jag ska rida nu på morgonen med. Troligtvis kommer jag att få ha dragkamp igen...

RSS 2.0