Vill inte säga

Jag vill inte skriva att vi är hemma men det är vi. Och just nu känns det bajs men mest nog för att vi fick gå upp 4 idag kanske, men också för att de kommer dröja ett tag tills vi åker ner till Göteborg igen.
Det har kommit upp massa nya saker och det känns väldigt bra! Ska iväg till Odenplan på tisdag och kanske spana in en eventuell ny arbetsplats, hoppas på det i alla fall!
Och på onsdag då blir det ridning igen, så som jag har längtat efter den, jag skiter i vem jag får bara jag får komma till stallet och rida! Tänk va mycket man kan sakna dom där hästarna :)

Idag ska jag jobba fram till 15 sen ska jag nog hem och sova och sen träna lite!
Puss hej ♥






Avslutning med barskolan



Kan fortfarande inte riktigt förstå att kursen är över :/ känns så tomt nu den här fredagen, inget drinkprov och ingen snygging att kolla på!
Men gud så kul vi hade igår fram till de mindre roliga. Middagen var super! Hade förat innan tillsammans med Nina, Linda, Dan-Axel och Vera! Åt en jättegod pastarätt och drack rosé till ;) Lyx ska de va!
Nu äntligen har vi också fått hem hälften av våra saker :) Så när jag kommer hem till Stockholm ska jag lägga upp en film med lite flair! 

Som ni ser på bilden fick lyckliga jag två diplom. Inte för att jag gjorde något extra bra, dom ville bara skämta lite med mig. Har nämligen blivit kallad för Desiré ett litet tag under kursen, så när dom gav mig mitt diplom fick jag det där det stod Desiré, blev en aning förvånad ^^ De hade jag ju inte kunnat visa upp när jag söker jobb ;D Men sen fick jag mitt :) Fick också MVG i kursen! :D 
När vi fick våra flaskor och shakers fick Petra, jag och Sandra varsin liten extrapresent :) Den gick verkligen rakt in i hjärtat! Fan vilka bra lärare vi har haft, är så himla nöjd med dom :)

Efter middagen så gick vi vidare till Peacock dinner club :) Och sjävklart slår jag vad med mig själv om att jag kommer att ramla. Och vem drutta mitt på vägen om inte jag. Jävla spårvagnsspår! Inge kul för jag fick skämmas :(
Sen drog festen igång och jag shota ikapp med norrlänningen och de sluta inte bra. Men vi hade sjukt kul! Dan-Axel beställde in helrör med skumpa å massa annat gott :) Sen vid något klockslag blev jag utkastad och de blev Petra med på grund av mig och då hade ju inte Sandra så många val. Så idag har vi legat jättebakis, i alla fall jag och så har vi shoppat lite och myst :) Snart typ runt kl.23 ska vi ut och göra Göteborg osäkert en sista gång den här månaden ;)

Puss hej ♥



Tänk att allt är över..

Nu är februari snart slut och snart är vi hemma. Just nu idag vill jag verkligen inte hem, jag vill stanna kvar här skaffa en lägenhet, ett bra jobb och ha kul!
Men det är vad hjärnan tänker, hjärtat vill hem, hem till gamla Tyresö.

Nu är alla prov avklarade och nu återstår bara avslutningsmiddagen med klassen, sen en galen utekväll tillsammans med alla klasskamrater! Kameran ska givetvis med så de kommer nog komma upp bilder imorrn :)
Ska lägga upp klassfotot när jag får tag i det :)

Är ruggigt stolt över mig själv som har fick 100% på alla drinkar och MVG på drinkar i baren och VG+ på tiden i baren! Hur de gick på resten av proven vet jag inte, men det kan ju inte gått ack fy skam på dom heller :)

Nu ska vi förbereda oss inför kvällen, ska locka håret, sminka och hitta kläder, så Puss hej på er!

Här kommer lite bilder på klassens kaxiga bebis!
Hon fick faktiskt också vara med på klassfotot :)



Mai Tai

Har sutti nu ett tag och letat efter bra partymusik, har fått ihop 38 nya hittills. Känner mig sjukt nöjd med det ;) haha!

Idag har vi tävlat en massa i skolan, fick springa ut och in i baren hela tiden och sen fick vi pröva på lite konstiga saker, kul hade vi i alla fall! Vanessa, jag och Petra, vilket lag säger jag bara! Hör fortfarande Petra skrika SOCKERKANT, SOCKERKANT!
Imorrn har vi de två viktigaste proven, freepouring och barprovet. Är inte så nervös. Jag kan inte göra mig bättre på några timmar så de jag kan nu, de kan jag imorrn också. Men det ska ju gå super har jag bestämt!

Helt sjukt egentligen hur fort 4 veckor har gått..Känns som vi kom in på Berså igår. Många nya vänner har vi i alla fall skaffat oss :) och nya framtidsplaner har jag också börjat fundera på också.

Ska laga mat nu :) Puss hej ♥


Set me free

Älskar att vår lärare sätter på värsta nostalgilåtarna och släpper loss till dom. Idag fick vi skoja till det i baren, flaira lite där, flirta lite där ;) Blev en helt annan stämning och så mycket roligare :D
Imorrn ska vi öva på att snacka med våra "kunder" samtidigt som vi servar dom, det blir kul!

Jag är både olycklig och lycklig på samma gång när jag tänker på att jag ska hem snart.
Alla goda ting är:
-Sängen
-Familjen
-Ridningen
-Bilen
-Riktig dusch
-Och alla vänner :)
Har säkerligen glömt massa saker!

Alla tråkiga saker med att åka är:
-Jag kommer inte längre ha en snygg vy att titta på varje dag
-Den centrala lägenheten
-Alla roliga människor här
typ å lite mer saker...

Puss hej ♥


Sista söndagen i göteborg!

Helgen har varit så himla härligt och tänk att två pärlor åker hem imorrn :( Men jag försöker ändå påminna mig själv att jag faktiskt också är hemma om en vecka :) och då ska jag ta hand om min mami ♥

(Ska även skvallra lite, MAMMA, Petra har köpt en dyyyyr väska, äntligen :D)

De sitter 4 kluvna brudar i en soffa just nu, men vi tar en planerardag hemma sen, typ på Noco och kommer fram till grymma och välplanerade planer :) Mmmm de blir bra de!

Sista veckan nu kommer förhoppningsvis att gå fort och den kommer bli galen!
måndag: ÖVA, ÖVA, ÖVA! Massa plugg å förhoppningsvis få barväskan!
tisdag: ÖVA, ÖVA, ÖVA! Återigen massa plugg och bara massa plugg!
onsdag: DRINKPROV PRAKTISK och FREEPOURING PROV! (drinkprovet går på tid och freepouringprovet blir väldigt svårt!)
torsdag: SKRIFTLIGT PROV OM SPRIT OCH DRINKAR och FLAIRPROV! SEN AVSLUTNING! OCH EN FET UTGÅNG! :D
fredag: skola? för övrigt blir det en till fet utgång!
lördag: Städa och massa annat här i lägenheten sen går tåget kl. 16.02 :)

Nu ska vi fortsätta mysa och så ska jag hämta tvätten och så ska jag plugga drinkar!
Puss hej ♥


Grym helg!

Blev lite dålig uppdatering här de senaste dagarna, men jag kan ju inte sätta mig framför datan och skita i Elin och Emelie som är här! Vi har haft för kul och för mycket att göra helt enkelt ;)

I torsdags kom dom i alla fall och vi hade de jättemysigt :) Så vi kolla film och åt en god middag och snacka en massa skoj :D

Igår så fick vi ju dricka i skolan, vi hade jättekul måste jag få säga och drinkarna blev jättegoda ;) Jag fick göra God father, Metropolitan, Screaming orgasm och Classic lime daiquiri up! Dom blev super ;)
Måste erkänna att det kändes lite skumt att gå lullig från skolan kl.15 på dagen!
Sen på kvällen hade vi ett rejält förkrök med massa skåningar och Angelika i gruppen, sen körde vi en fet utgång! Dansade otroligt mycket igår så fötterna ömmar rejält idag, men det var de värt ;)

Fick upp vid 11 idag så nu sitter vi bara och gosar i soffan :) Ikväll ska vi äta middag ute!

Puss hej ♥



Finfina var vi igår!


Från igår i skolan!


På fredag, på fredag!

Idag så började vi köra i baren på tid å jävlar va knepigt de är! Huvudet blir ju helt tomt när dom skriker ut drinkarna :S men de va grymt kul ändå :D Måste ju få skryta med att jag fick bäst tid på en del ;) haha!

Idag fick jag också en shaker i huvudet, det gjorde så jäkla ont, bajsPetra som inte kan flaira ordentligt. Sen va jag ju så duktig och tappa shaker under ögat på mig själv också... Kan säga att jag fortfarande har ont i huvudet, fruktansvärt ont!

Och jag är så lycklig över en annan sak också :D För på fredag ska vi få bli fulla i skolan :D Jippiiiiiie! Så jäkla skön vår lärare är :D står och berättar vad fan vi kommer göra, vi kommer ju inte prestera vårt bästa när han själv super ner oss :D

ska plugga vidare på cognac nu :/


Lite bilder från dagen!







Bilder från middagen igår :)




Alla hjärtans dag



Jag deppar inte helt bara för att det är alla hjärtans dag, för jag, Sandra och Petra har gjort de bästa av situationen. Vi har nämligen bokat bord på El Corazon och sen ska vi gå på bio :D Vi kan nämligen också ha det mysigt även fast vi inte har några killar i näreheten. Så så mysigt ska vi ha de ♥

Idag kom jag på varför alla killar också gillar att dansa till Beyonce's "Single Ladies" när man är ute och dansar. Det är nämligen så att under delen då hon sjunger ".. All the single ladies, Now put your hands up..." Då sträcker ju alla singeltjejer upp händerna och det är då alla killar ser vart alla singeltjejer är ;) pefekt för dom ju! haha

Nu ska jag plugga in Mojito så att den sitter perfekt ;)
Puss hej ♥


Bilder från solskenspromenaden






Här ska vi äta imorrn :) ♥




Ibland har man tur!

Måste säga att vi haft väldigt mycket tur här nere!
1. Snygg lärare, hur ofta händer det egentligen?
2. Busshållplatsen 10 steg från dörren och 10 steg från skolan, händer inte heller ofta!
Och nu den tredje saken som jag ska berätta om..

Igår körde vi utgång tillsammans med Sibell på Berså! Hade riktigt trevligt, men så helt plötsligt dök personen vi inte ville träffa upp! Va fan skulle vi göra nu liksom? Som tur var kom våran glada norrlänning i klassen dit också, riktig lustigkurre de där ;) men han kom i alla fall så vi var inte själva längre. Men så såg vi att det satt två ensamna killar framför oss, dom ville nog ha sällskap tänkte vi, plus att vi kunde gömma oss där. Så Sibell fick gå och fråga om det var ledigt ;) Vilket det också var!

Satt där och snacka ett tag tills en av killarna, Mathias, frågade vad vi gillade bäst, Explorer eller Bacardi? Bacardi så klart ;) Och sen kom helrören in. Så vi blev så gott som bjudna på hela kvällen. Det kallar jag tur ;)

Sandra sov hos Sibell så Petra och jag tog en promenad ner till Avenyn och gick runt lite där innan vi skulle möta upp tjejerna för lunch. Superbra Söndag fram tills nu då vi sitter och pluggar :/ Men det blir god middag och Solsidan så ack fy skam är det verkligen inte :)

Ska verkligen försöka fota imorrn på lektionerna! Puss hej ♥


Vi igår på Berså




Mathias på bild här


Mathias, Sandra, Petra, Sibell och Jag


Sandra, Petra och våran glada norrlänning Johan, haha ^^


Mathias och Erik, inga skönheter så men trevliga ändå


Redan på g!

Klockan är inte ens tre och jag är redan färdigsminkad inför kvällen :O Ska på middag i Partille innan vi kör en fet utgång och vi ska vara där kl.18 så de tar ett tag innan vi kommer dit :) Vill inte dressa mig än, men måste.. Håret ska fixas också! Finns en stor möjlighet till att jag får ha klackarna idag! Ska försöka köra på byteshandel med Petra.. får väl se hur de går...






Synd att det inte va sommar!


Men det är sjukt mycket vårväder här just nu, så kvällen ser ut att bli riktigt bra ;)

Who dat girl?


funderar på att göra något spontant här nere i Göteborg, något som mamma inte skulle gilla (A) ♥


Värmer upp oss inför morgondagen



Å de blåser och det snöar pyttelite, men de blåser verkligen.. Tack å lov att man inte va hemma i Stockholm ;)
Har nog bra ifrån mig idag :) känndes så i alla fall :D Vi har ju så underbart kul, kommer att bli så tråkigt när den här kursen är slut :( Kommer sakna alla roliga i gruppen!

Fick inget paket idag så filmer med flair får vänta, däremot så har jag en fet bula på handen och snart också ett blåmärke, har nämligen övat på att kasta upp flaskan och fånga den på ovansidan av handen. Det för fruktansvärt ont om man har fel fart och ifall den hamnar fel. Men nu kan jag de ;) så jag är riktigt stolt över mig själv!

Ikväll ska vi bara mysa för att sedan vara i topptrim imorrn när vi ska göra Göteborgs gator osäkra ;)

Puss hej ♥



Petra är seriös i skolan, och Sandra är duktig med freepouringen!


Vanessa och Dan-Axel blöter ner sig själva


Min röda fina hand!

Fredag imorrn!

Känns bara bättre och bättre för varje dag som går i skolan! Allting blir bara roligare och svårare! Sista veckan kommer vi ha 5 st stora prov. Kommer att bli kämpigt men fan va vi ska klara de! De snälla, skötsamma och kaxiga stockholmarna ska fixa de här med högsta poäng! ;)

Fick idag en svans, det är inte uppskattat någonstans och jag höll seriöst på att smälla av idag, GÅ OCH DÖ! Brukar inte va så här dum mot personer men den här gången får jag fan va de! Grrrrrrrrr... oooooh, orkar inte.

Imorrn får vi förhoppningsvis vårt lilla paket med massa bra saker :D och då ska jag filma och lägga upp flairingfilmer så ni får se hur duktiga vi blivit :) 

Ligger på hat-listan hos vår lärare just nu :( Han lyssnade inte på mig när jag skrek på han så tillslut klämde jag bara ur mig "MAESTRO!" och då titta han på mig och sa "Vad sa du nu? Du ligger inte bra till just nu, jag kommer hålla ett öga på dig", som tur var de ju skämtaktigt sagt men ändå :D hahah, fattar fan inte varför jag sa maestro? Kommer i alla fall inte säga de igen :$

På lördag blir det middag hemma hos Sibell (Fabian) och sen en fet utgång! ;)

Puss hej ♥
Ska försöka fota lite mer under dagarna så ni får se vad vi gör!


Saknar alla där hemma ganska mycket!


Workshop

Onsdag idag = fredag snart! Woo Woo! Den ska jag beställa någon dag bara för att ;)
Idag har vi vart på en så kallad Workshop, fick lära oss lite nya saker av en bartender från Stockholm, han va riktigt duktig, gjorde drinkar som man trodde skulle smaka skit men som visa sig va riktigt goda :) Fick dessutom hem en liten goodiebag med lite olika spritsorter, bl.a. en 100% Agave Tequila och en ekologisk vodka.
Fick smaka en massa olika likörer idag också, Tequila rose är definitivt en favorit men också Äppellikör!

Så det var den här dagen! Ska plugga lite extra på de som jag faila på idag! Inte okej att inte kunna det man ska. Men de va faktiskt ett ganska svårt prov. Har bestämt att morgondagen ska bli bättre :)

Ikväll blir det mumsmat, Kyckling med mumsig sås och ris!
Men nu Morgan Pålsson och plugg.

Puss hej ♥


Kreativa jävlar!

Dagen har varit bra, vi har pysslat med de vanliga i skolan :)
Pratade med några tjejer ifrån gruppen om de åt ute varje dag, lunch och middag. Och många sa ja :S En månad och bara käka ute känns väldigt dyrt! Vi har i alla fall varit mer ekonomiska än andra och faktiskt tagit med oss matlådor :) inte alla dagar men många! Så nu har några fler börjat göra de också ;) haha!
Idag åt vi dyr lunch ute, där äter jag inte igen... På tok för dyrt för så lite mat, tur att man blev mätt!
Nu till middag var vi väldigt kreativa tycker jag :) Vi gjorde egna biffar och klyftpotatis samt brunsås till det!

Kolla så duktiga vi är! :) Nu blir det plugg för resten av kvällen, och imorrn får vi sovmorgon :D YEAH!



Ser väl gott ut?


vill vill viiiiill!

Sitter och kollar på massa tatueringar just nu och gud va jag vill tatuera mig! Måste hitta den där perfekta texten bara. Men de kommer snart, innan sommaren ska den sitta på plats, har ju lite att välja mellan redan nu, men måste tänka lite till.

puss hej ♥



En shot om dagen är bra för magen!



Är uppe i 30 drinkar nu, fort går de minsann! Kul är det också! Mer flairtekniker kan vi nu också! Ska beställa ett paket så att vi kan öva och så att jag kan filma de vi kan!
Har hoppat av min massmediekurs :/ det blev för mycket. Bartenderkursen är ju sjukt intensiv och det går inte att läsa en helt annan kurs samtidigt. Så den får bli framåt hösten istället. Blir nog bra de med :)

Igår var mami å papi här :) Blev bjudna på middag och fick en alla hjärtans dag present :) Så himla bäst dom är!
Shoppade också ett par nya skor igår, det gjorde vi alla tre ;) superfina är dom!
Sen fika vi lite innan mamsen å papsen kom :) Riktigt bra söndag!

Hade ju prov idag också och de gick nog helt okej tror jag :) Värre blir det nog med de stora proven!
De första vi fick göra idag var att smaka på väldigt många spritsorter och ta varsinn shot! De är bra grejer de ;)

Puss hej! ♥



Lördag

Blev inget bloggande igår, hade inte tid :o gick från skolan direkt för att handla lite småsaker till kvällen och sen hem och laga middag, duscha och bli hämtade av Sibell och Fabian. Blev ingen utekväll på krogen men en bra kväll ändå hemma hos Johan (Fabians kompis)! Var dyngsura när vi kom hem för det har regnat ganska duktigt i natt, och tårna va så frusna :( Sussade gott och fick äntligen vakna av mig själv idag, ingen jäkla väckarklocka som ringer kvart i sju. Sitter nu och kollar på Remember the titans, så himla bra :)
Ikväll blir det lördagsmys med melodifestivalen och plugg ^^ har ju varit utan plugg så länge och helt plötsligt ska man plugga varje dag, även helger! Det är ett hårt liv vi lever ;) Men så kul!
Imorrn kommer mami och papi å hälsar på oss :D Ska äta middag ute och myspysa lite :)

Klart jag ska visa upp lägenheten när ni ber om de tjejer ;) Så här kommer lite bilder, inte de bästa men ändå!

Puss hej ♥


Sovrum, här sover 2 av oss




Vardagsrum, bilderna är lite knasiga :P


Vardagsrum igen med säng som en sover i, plus två trötta brudar




Köket


Och så hallen!


Jobbigt!

Seriöst jag orkar inte, Sandra orkar inte och Petra orkar inte! Kursen är skitrolig men de är något som stör oss hela tiden, och det är vår sjukt snygga lärare! Asså vi dör de går inte, raggningsknappen sattes på på en gång när vi såg han första gången! Men de går ju inte :( Vi kan ju inte ragga på vår lärare, så de vi får göra är att sitta och se jättesöta och snälla ut. De bästa är när han kommer och hjälper en å bounca eller flaira ;) Mhmmmmmmm! Får jag chansen ska jag fota han så ni får se på den snyggaste bartendern i Sverige! Gud måste haft en väldigt bra dag när han föddes!

Nog om det.. Imorrn är det fredag och då blir de PARTY, PARTY!



Petra flairar lite!



Drinkprov, flair och andra saker




Ska börja med att Petra faktiskt inte är den enda pluggisen här! För jag och Sandra fick nämligen också alla rätt på proven vi haft :D Grymma vi är! Imorrn har vi drinkprov på 8 drinkar. Bl.a. drinken God father och God mother. De ska nog gå bra tror jag allt! På fredag har vi prov på Vodka, jäsning och nånting till, och drinkar såklart.

Har fått ganska bra kontakt med vissa i gruppen :) Känns bra de! Sen så är vi också grymma på flair nu ;) tycker i alla fall jag! Daniel vår lärare hade nog en bättre dag idag, igår var han självaste djävulen. Idag skratta han lite åt Dan-Axel, helt plötsligt när han stod och försökte lära oss nya saker så säger han "Nu står du och tittar på mig som om jag vore en idiot", så de va ju positivt att han var lite road. Han bad oss att le också. " JAG VILL HA EN BLACK RUSSIAN MED ETT LEENDE! NI MÅSTE LE HELA TIDEN DÅ NI GÖR DEN!" Så skriker han till oss när vi står i baren. Har lärt oss att hälla upp på massa olika sätt nu också, längtar lite tills vi får lära oss "helikoptergreppet" såg svårt men snittsigt ut ;) hehe!

Vi har en del skumma i gruppen också, t.ex. två tjejer som hade hoppat av kos-kursen efter en dag! Vägra ge kursen en chans! Sen har vi en annan som kommer försent mycket och är anmält efter, ursäkta! Men seriöst äsch nej jag pallar inte förklara. Scarry ögon har hon i alla fall.
Sen norrlänningen som försökt flyttat till götet (tror han lyckades), han är lite skum och kommer alltid en kvart tidigare än va han behöver, han sitter också och knäpper sönder fingrarna och stampar i marken när han inte kommer på vad han ska skriva på proven. Men lite skön är han bara för att han är så speciell.

Ska försöka fota lite imorrn, men vi får ju inte ha mobilen med på lektionen :O men jag kan ju fota lite på lunchen och tvinga Petra kasta flaskor eller nåt.

Nu är det pluggdags! Ska läsa 40 sidor Massmedia och lära in drinkarna, så att Julian och Daniel blir stolta över oss.

Puss hej! ♥

För de regnar här i Götet idag!

I söndags var det sol, igår snöade det och idag öser det ner regn! Fiiii fan, vart är soooolen?
Petra står nu och kastar flaskor i golvet för fullt! Idag har vi fått övat flairteknik och de är fan skitkul när man lyckas ;) Sen har vi fått "blanda drinkar" och övat mer på olika freepouring tekniker. Sen skrev vi ju prov idag också, jag tyckte att det kändes okej, Petra fick alla rätt och Sandra och jag vet inte resultatet än. Men de gick nog bra :)
Ska plugga massa idag med bl.a. min massmedia som jag inte kommer någon vart med :( och sen nya drinkar plus massa spritkunskap typ.


Bara massa regn :(


Petra chillar


Vill inte läsa hundratrettioelvatusenfemtio sidor :(


RSS 2.0